Wkurza mnie...

Gość: natie

#3659227 Napisano: 29.08.2010 09:39:23
tedance napisał(a):

wkurzają mnie plagiatorzy emotka

Mariola,Gowidlino
OLAY.Lubie siebie za wszystkie zalety ktore z Olay odkrylam, zmarszczki ktorych sie pozbylam, komplementy ktore otrzylalam, i dojrzalosc ktora pokochalam.

Andrzej, Gowidlino
Olay.Znalazlam najlepszy lek, by w sekrecie trzymac wiek. Gdy mloda twarz jest moim celem, witam sie z Olay- a zegnam z skalpelem.

wygrane hasła z Sorai emotka emotka emotka

szczegolnie, że ten Andrzej to chyba baba emotka
0 0

Gość: monisia23

#3659243 Napisano: 29.08.2010 09:48:32
toudikot napisał(a):

mój synek od września idzie po raz pierwszy do żłobka, juz nie mogę sie doczekać emotka

Mój trzylatek od 13 września idzie do przedszkola włoskiego... Wcale się nie cieszę, jak ja bez niego wytrzymam? emotka
A najbardziej wkurza mnie, to że dzieci tam nie śpią, a on po 11 ucina sobie 3 godzinną drzemkę w domku...
emotka
0 0

delfinka101

#3659291 Napisano: 29.08.2010 10:12:11
tedance napisał(a):

Mariola,Gowidlino
OLAY.Lubie siebie za wszystkie zalety ktore z Olay odkrylam, zmarszczki ktorych sie pozbylam, komplementy ktore otrzylalam, i dojrzalosc ktora pokochalam.

Andrzej, Gowidlino
Olay.Znalazlam najlepszy lek, by w sekrecie trzymac wiek. Gdy mloda twarz jest moim celem, witam sie z Olay- a zegnam z skalpelem.

...i tu można sie wkur.....Dobrze,ze odpusciłam sobie ten konkursik
0 0

Gość: tedance

#3659306 Napisano: 29.08.2010 10:14:48
delfinka101 napisał(a):

tedance napisał(a):

Mariola,Gowidlino

Andrzej, Gowidlino

A pomyśleć, ilu wyników nie publikują i o ilu plagiatach nie wiemy emotka
A sprytna jolcia ma dwie cyfrówki za zerżnięte prace emotka emotka emotka
0 0

Gość: tato999

#3659319 Napisano: 29.08.2010 10:18:15
wkurza mnie, że boli mnie dziś głowa odkąd wstałam emotka
0 0

radosna

#3659338 Napisano: 29.08.2010 10:26:52
tato999 napisał(a):

wkurza mnie, że boli mnie dziś głowa odkąd wstałam emotka

drobna rada:
http://www.se.pl/...bol-gowy_106476.html
0 0

Gość: filmweb

#3659345 Napisano: 29.08.2010 10:30:28
wkurza mnie dzis, ze Damiana O., którego wywalili z brania udzialu w finale Cinema City za głupstwo i bezargumentacyjny argument, dopiero po 2 miesiacach, a tak sie czlowiek staral i naogladal sie tylu filmow, posiada bardzo duza wiedze na ich temat, tworzyl wlasne bazy z pytaniami i pomagal w odpowiadaniu na pytania na forum... Chamstwo
0 0

skarb888

#3659346 Napisano: 29.08.2010 10:30:39
tedance napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

tedance napisał(a):

Mariola,Gowidlino

Andrzej, Gowidlino

Autorzy powinni teraz napisać do organizatorów - przecież można to udowodnić, jeśli te hasła wygrały wcześniej w innym konkursie.

Jak takie osoby się nie wstydzą - dla mnie niepojęte... Ale grają pewnie w ten sposób od lat - w każdym konku na 100 komórek i 100 cudzych haseł - i zawsze im coś wpada - teraz już wiadomo dlaczego...
0 0

Gość: krzyszu

#3659464 Napisano: 29.08.2010 11:32:02
A może to tylko zbieg okoliczności z tymi hasłami? emotka Albo zwycięzcy czytali kiedyś wyniki z Sorai, zapamiętlai rymy i... wymyślili przypadkowo takie same hasła emotka
0 0

#3659477 Napisano: 29.08.2010 11:41:35
a mnie wkurza... moj narzeczony... emotka jutro mamy 8 lat razem a on sobie wymyslil, ze bedziemy swietowac we wtorek a nie jutro!!!!!! a to juz nie bedzie to samo emotka
0 0

sydariameki

#3659483 Napisano: 29.08.2010 11:43:18
natie napisał(a):

a mnie wkurza... moj narzeczony... emotka jutro mamy 8 lat razem a on sobie wymyslil, ze bedziemy swietowac we wtorek a nie jutro!!!!!! a to juz nie bedzie to samo emotka

Nie denerwuj się na niego. Może ma akurat we wtorek jakąś niespodziankę dla Ciebie emotka
0 0

merynosek

#3659517 Napisano: 29.08.2010 12:02:20
sydariameki napisał(a):

natie napisał(a):

Nie denerwuj się na niego. Może ma akurat we wtorek jakąś niespodziankę dla Ciebie emotka

Dokładnie emotka
Złość piękności szkodzi Kochana emotka
0 0

#3659544 Napisano: 29.08.2010 12:14:13
merynosek napisał(a):

sydariameki napisał(a):

natie napisał(a):

Dokładnie emotka

tyle, że w piątek ustaliliśmy, że zawiezie mnie i jego siostre do Sosnowca, żebym poszukała sukni slubnej, on w tym czasie mial zalatwiac swoje sprawy jakies.. no wiec umowilam sie juz z Magda, a on dzis wyskakuje z czyms takim.. emotka nie rozumiem facetow.
0 0

merynosek

#3659551 Napisano: 29.08.2010 12:15:32
natie napisał(a):

merynosek napisał(a):

sydariameki napisał(a):

natie napisał(a):

Dokładnie emotka

tyle, że w piątek ustaliliśmy, że zawiezie mnie i jego siostre do Sosnowca, żebym poszukała sukni slubnej, on w tym czasie mial zalatwiac swoje sprawy jakies.. no wiec umowilam sie juz z Magda, a on dzis wyskakuje z czyms takim.. emotka nie rozumiem facetow.

A to nie dziwię się, że się zdenerwowałaś, bo jak ja już się na coś nastawię to też się wkurzam jak mi plany ktoś pokrzyżuje...
0 0

sambolera

#3660045 Napisano: 29.08.2010 05:40:09
wkurza mnie moja przeprowadzka...czy ona się kiedys skonczy? emotka
0 0

malgol

#3660072 Napisano: 29.08.2010 06:03:20
skarb888 napisał(a):

tedance napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

tedance napisał(a):

Mariola,Gowidlino

Andrzej, Gowidlino

Autorzy powinni teraz napisać do organizatorów - przecież można to udowodnić, jeśli te hasła wygrały wcześniej w innym konkursie.

Jak takie osoby się nie wstydzą - dla mnie niepojęte... Ale grają pewnie w ten sposób od lat - w każdym konku na 100 komórek i 100 cudzych haseł - i zawsze im coś wpada - teraz już wiadomo dlaczego...

tez znalazlam swoje haslo z Soraya wykorzystane przez kogos w calosci emotka
0 0

tereniagno

#3660116 Napisano: 29.08.2010 06:32:59
filmweb napisał(a):

wkurza mnie dzis, ze Damiana O., którego wywalili z brania udzialu w finale Cinema City za głupstwo i bezargumentacyjny argument, dopiero po 2 miesiacach, a tak sie czlowiek staral i naogladal sie tylu filmow, posiada bardzo duza wiedze na ich temat, tworzyl wlasne bazy z pytaniami i pomagal w odpowiadaniu na pytania na forum... Chamstwo

Nie powinni tego robić,tym bardziej,że ma bardzo dużą wiedzę filmową i zmarnowali mu 2 miesiące ciężkiej pracy emotka emotka emotka Wierzę,że wygrał by autko i słusznie należało by się Damianowi.Ja niestety wylądowałam na 6 miejscu.
0 0

Gość: js28

#3660137 Napisano: 29.08.2010 06:44:07
wkurza mnie totalny brak zasad deklinacji w internecie. Ludzie! W celowniku l.mn. stosujemy końcówkę - om, a nie -ą. (komu? czemu? - dziewczynom, osóbkom, ludziom, a nie dziewczyną, osóbką, ludzią) Czy Was to nie razi?
0 0

#3660140 Napisano: 29.08.2010 06:46:19
js28 napisał(a):

wkurza mnie totalny brak zasad deklinacji w internecie. Ludzie! W celowniku l.mn. stosujemy końcówkę - om, a nie -ą. (komu? czemu? - dziewczynom, osóbkom, ludziom, a nie dziewczyną, osóbką, ludzią) Czy Was to nie razi?

mnie też to wkurza i poprawiam najczęściej.. przez co potem ludzie się na mnie wkurzają, że o takie drobnostki się pluję emotka
0 0

sambolera

#3660145 Napisano: 29.08.2010 06:48:27
js28 napisał(a):

mnie razi, ale na to sie juz chyba nic nie poradzi
do tego zdrobnienia tez sa wkurzajace
osobki, duszyczki, konkursiki, haselka, margarynka, zakupki...tu chyba w mniejszosci jestem ale czasami jak czytam jakies wypowiedzi ktore sa tak zdrobnione to az nie moge emotka
0 0