Wkurza mnie...

jokan

#3660151 Napisano: 29.08.2010 06:54:16
js28 napisał(a):

wkurza mnie totalny brak zasad deklinacji w internecie. Ludzie! W celowniku l.mn. stosujemy końcówkę - om, a nie -ą. (komu? czemu? - dziewczynom, osóbkom, ludziom, a nie dziewczyną, osóbką, ludzią) Czy Was to nie razi?

oj mnie też to wkurza... a spotykam się z tym często....

wkurza mnie jeszcze, że przeoczyłam konkurs w intermarchu, gdzie było do wygrania 150 laptopów - sklep blisko, ale zwykle mąż robi zakupy, a on niekonkursowy jest
emotka emotka
0 0

Gość: tedance

#3660211 Napisano: 29.08.2010 07:22:06
js28 napisał(a):

wkurza mnie totalny brak zasad deklinacji w internecie. Ludzie! W celowniku l.mn. stosujemy końcówkę - om, a nie -ą. (komu? czemu? - dziewczynom, osóbkom, ludziom, a nie dziewczyną, osóbką, ludzią) Czy Was to nie razi?

Już mi ręce opadają pod same fundamenty, kiedy czytam podobne kwiatki po raz n-ty emotka
0 0

henryczka62

#3660226 Napisano: 29.08.2010 07:26:16
wkurzył mnie mój telefon, zaciął się i wysłał mi dwa smsy na Ajaxa, a ja mam jeden paragon emotka emotka
0 0

sambolera

#3660240 Napisano: 29.08.2010 07:31:23
henryczka62 napisał(a):

wkurzył mnie mój telefon, zaciął się i wysłał mi dwa smsy na Ajaxa, a ja mam jeden paragon emotka emotka

nie jestes sama-mnie przytrafilo sie to samo emotka
0 0

Gość: tedance

#3660244 Napisano: 29.08.2010 07:32:54
krzyszu napisał(a):

A może to tylko zbieg okoliczności z tymi hasłami? emotka Albo zwycięzcy czytali kiedyś wyniki z Sorai, zapamiętlai rymy i... wymyślili przypadkowo takie same hasła emotka

Dokładnie! Och, co za ignorantka ze mnie, że sama na to nie wpadłam! Przecież właśnie tak było, jolcia, która z nieukrywanym entuzjazmem dzieliła się z całym forum swą radością, kiedy stała się posiadaczką pary aparatów cyfrowych, zupełnym przypadkiem stworzyła identyczne hasła jak te nagrodzone w konkursie Sorai! Doprawdy, aż mi głupio, że nie wzięłam pod uwagę takiej możliwości emotka
0 0

Gość: moniaainom

#3660256 Napisano: 29.08.2010 07:37:29
tedance napisał(a):

krzyszu napisał(a):

A może to tylko zbieg okoliczności z tymi hasłami? emotka Albo zwycięzcy czytali kiedyś wyniki z Sorai, zapamiętlai rymy i... wymyślili przypadkowo takie same hasła emotka

Dokładnie! Och, co za ignorantka ze mnie, że sama na to nie wpadłam! Przecież właśnie tak było, jolcia, która z nieukrywanym entuzjazmem dzieliła się z całym forum swą radością, kiedy stała się posiadaczką pary aparatów cyfrowych, zupełnym przypadkiem stworzyła identyczne hasła jak te nagrodzone w konkursie Sorai! Doprawdy, aż mi głupio, że nie wzięłam pod uwagę takiej możliwości emotka

A ty, a ty! emotka A teraz grzecznie do spowiedzi!
A tak serio- spaliłabym się ze wstydu, wysyłając czyjeś teksty jako swoje. Mam nadzieję, że wkrótce wezmą się za plagiaty i zaczną traktować je jak normalną kradzież! Co do jolci- porażka na całego.
0 0

Gość: goralecka

#3660830 Napisano: 30.08.2010 07:37:13
wkurza mnie, że nie znam wszyskich odpowiedzi i przez to nie mogę wygrać fartuszka Kasi emotka większość jestem w stanie sprawdzić ale z dwoma czy trzema mam klopot.
A tak w ogole to codziennie pytania są te same?
0 0

Gość: judyta74

#3660844 Napisano: 30.08.2010 07:43:00
goralecka napisał(a):

wkurza mnie, że nie znam wszyskich odpowiedzi i przez to nie mogę wygrać fartuszka Kasi emotka większość jestem w stanie sprawdzić ale z dwoma czy trzema mam klopot.

to się nie wkurzaj - szkoda zdrowia - napsiz pomoge emotka
0 0

Gość: goralecka

#3660879 Napisano: 30.08.2010 07:58:21
judyta74 napisał(a):

goralecka napisał(a):

za sprawą trzech dobrych kobiet już się nie wkurzam
emotka
0 0

Gość: bassia5

#3660907 Napisano: 30.08.2010 08:08:13
goralecka napisał(a):

judyta74 napisał(a):

goralecka napisał(a):

za sprawą trzech dobrych kobiet już się nie wkurzam
emotka

Może i mi ktoś pomoże, bo mam ten sam problem. Niestety cukiernika to ze mnie nie będzie emotka
0 0

Gość: finessa

#3660977 Napisano: 30.08.2010 08:32:21
Wkurza mnie ten chupa chups, bo ile można wysyłać smsy? 6 prób i każda to porażka emotka jejku jaka jestem wściekła emotka
0 0

Gość: aneczka155

#3660988 Napisano: 30.08.2010 08:35:19
finessa napisał(a):

Wkurza mnie ten chupa chups, bo ile można wysyłać smsy? 6 prób i każda to porażka emotka jejku jaka jestem wściekła emotka

Nie martw się u mnie to samo.Już sobie odpuściłam...
0 0

Gość: finessa

#3661003 Napisano: 30.08.2010 08:39:17
aneczka155 napisał(a):

finessa napisał(a):

Nie martw się u mnie to samo.Już sobie odpuściłam...

emotka chociaż nie jestem sama i to cieszy... emotka

Wkurzają mnie jeszcze niemożliwie te straszne pryszcze, Boże Drogi, kiedy ja się od tego uwolnię? emotka już brak mi sił na to... cholerstwo emotka
0 0

Gość: bip

#3661030 Napisano: 30.08.2010 08:48:29
moniaainom napisał(a):

tedance napisał(a):

krzyszu napisał(a):

A tak serio- spaliłabym się ze wstydu, wysyłając czyjeś teksty jako swoje. Mam nadzieję, że wkrótce wezmą się za plagiaty i zaczną traktować je jak normalną kradzież! Co do jolci- porażka na całego.

jeszcze odnośnie tego konka. Czy organizatorzy są niewidomi?

Agnieszka, Zakliczyn
Olay.odkrywam klucz do piekna, poprzez regeneracje, z nim kuracje to przyjemnosc, wiec czy nocna ciemnosc, czy jasny dzien, ja z Olay zmarszczki usuwam w cien!

Renata, Dąbrowa Górnicza
Olay.odkrywam klucz do piekna, poprzez regeneracje, z nim kuracje to przyjemnosc, wiec czy nocna ciemnosc, czy jasny dzien, ja z Olay zmarszczki usuwam w cien!
???
i o co chodzi? emotka
0 0

Gość: aleks21

#3661425 Napisano: 30.08.2010 10:28:22
wkurza mnie brak chucka... Ta maskotka jest tak brzydka, że aż... muszę ją mieć! Ale niestety... W tym wieku to mi chyba reumatyzm w palcach dokucza i za wolno na smsy odpisuje emotka
0 0

Gość: karla0689

#3661473 Napisano: 30.08.2010 10:44:02
A mnie wkurza że nie mogę się przestawić z komputera stacjonarnego na laptopa emotka
0 0

enia2007

#3661486 Napisano: 30.08.2010 10:48:27
bip napisał(a):

moniaainom napisał(a):

tedance napisał(a):

krzyszu napisał(a):

jeszcze odnośnie tego konka. Czy organizatorzy są niewidomi?

Agnieszka, Zakliczyn

Renata, Dąbrowa Górnicza
???
i o co chodzi? emotka

tu akurat jest ich pomyłka,Agieszka nie wysłała tego hasła ,które do niej przypisali emotka
0 0

Gość: ati88

#3661487 Napisano: 30.08.2010 10:48:32
a mnie wkurza brak czasu na niektore konkursy, brak weny i brzydka pogoda.
0 0

Gość: becia1973

#3661491 Napisano: 30.08.2010 10:49:28
ati88 napisał(a):

a mnie wkurza brak czasu na niektore konkursy, brak weny i brzydka pogoda.

mam to samo emotka emotka
0 0

Gość: marcin28

#3661512 Napisano: 30.08.2010 10:57:40
asiabuczkowska napisał(a):

plocia napisał(a):

wkurza mnie że z dniem 01.09 wracam do pracy po urlopie wychowawczym ;((

smutno mi, nie będzie już tyle klikania i konkursików ;(

ja jestem w tej samej sytaucji emotka emotka

hihihi moja żona to samo i odstawiła konkursy już kilka dni temu emotka
0 0