Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: l0ginka
Zablokowali mi konto i pisza zeby sobie zrobic zdjecie ...z data ..odrecznie napisanym tekstem i usmiechem.
Nie zalezy mi ,napisalam im : Oswiadczam, ze nikt z moich domownikow nie robil konta na yeppas.pl.
Tylko 1 konto z mojego komputera ,ktory uzywaja 4 osoby.
Faktem jest,ze mam internet z LAN-u ,ze stalym IP i niestety nie mam wplywu na to ,czy ktos z innego bloku nie zakladal konta na yeppasie .Powinniscie weryfikowac po komputerze a nie IP !Sa takie mozliwosci.
Zadnego zdjecia robic nie mam zamiaru .To niemile z waszej strony i nieprofesionalne,zeby w ten sposob WERYFIKOWAC. Nie badzcie smieszni..skad niby bedziecie wiedziec ze to ja i ze to moje odreczne pismo..moze jeszcze skan dowodu i zaswiadczenie o meldunku i niekaralnosci?????
Pewnie nudzi sie wam i chcecie miec zabawe usmiech mile widziany.. BAAAAAARDZO SMIESZNE !!
LEpiej wezcie sie za inne kwestie techniczne ,bo kiedys np dodalam zdjecie do konkursu i chcialam je promowac!!W tym celu zakupilam punkty i co???NIE MOGLAM ich wykorzystac przez wasz niesprawny system .
Ekwiwalent za moje punkty ,ktorych mam okolo 300 prosze wyslac mi na konto w przypadku nieodblokowania konta.
Oto numer : xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Plakac nie bede , ale zapewne moje opinie o waszym portalu nie beda pochlebne.
imie nazwisko
Czy zdarzylo sie ,ze konmus z Was odblokowali?
Gość: ola2493
A mi kazali wlasnie skan dowodu wyslac
annb
Postów 4836
Data rejestracji 25.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 21
Codzienny klik
Gość: rafi323raf
wysłałem im zdjęcie gdzie była widoczna tylko kartka z tymi danymi i moja ręka, ale nie odblokowali
łoooo to z reklamy KFC
raz spokojnie sobie słuchałem muzyki, a tu co 15 min jakiś dzwon. Później częstotliwość gdzieś co 15-30 sek była!! oszaleć było można
ale oczywiście nie wiedziałem z czego te dźwięki są
marek262
Postów 417
Data rejestracji 24.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkur.... ja nie wiem co
Gość: js28
Gość: prezol
beataa81
Postów 735
Data rejestracji 19.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: js28
ja też jeszcze nie dostałam kubka
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie denerwuj się
Gość: prezol
lol mi tez jakies przychodza dziadostwa.. ale to juz z tej listy wszyscy korzystaja chyba^^ tam jest full maila daj na pw swój zobcze czy tez jestes^^
Gość: grancias
Gość: snupy3
Czyżbyś wysłała pustego smsa??
Gość: marcepan1983
pisz dalej i się nie poddawaj! w końcu będa musieli coś z tym zrobić
Całe te yeppasy to jedna wielka pomyłka!
Wygrywają zdjęcia nie rzadko beznadziejne tylko dlatego że ktoś ma więcej znajomych.Ale to jeszcze można przeżyć,bo tak jest wszędzie. Wkurza mnie to,że uczestnicy chamsko zaniżają punktację innych (przez swoich znajomych)żeby zwiększyć swoje szanse.No sorry ale to jest żenada jakaś!
Żeby jeszcze chodziło o milion dolarów,to mogłabym jakoś to pojąć,ale że ludzie robią sobie takie świństwa za głupie puzzle?Bydło to mało powiedziane.
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie akurat pustego esemesa szczęśliwie udało mi się ominąć w mojej konkursowej karierze i całe szczęście bo znam takich co pokutują i pomstują
Polkowickie Centrum Animacji
informuje, że uroczyste ogłoszenie wyników
i rozdanie nagród w Konkursie na Najpiękniejsze Życzenia Świąteczne i
Wiersz
o Tematyce Bożonarodzeniowej
Na szczęście, na zdrowie, na to Boże Narodzenie... nastąpi 15 stycznia
2009 r. o godz. 17.30 w Kinie w Polkowicach (ul. Dąbrowskiego 1).
Serdecznie zapraszamy!
Mogliby chociaż napisać kto wygrał bo nie będę się fatygować na darmo
Gość: marcepan1983
No ale cóż...wygrywałem, wygrywam i będę wygrywał, a Ci którzy zamiast ziać zazdrością potrafią się ze mną dogadać i współdziałać nigdy nie pożałowali
Gość: paheli
Gość: ewelcia
no własnie...