Wkurza mnie...

Gość: l0ginka

#2092962 Napisano: 12.01.2009 06:17:58
Wkurzyla mnie zaloga yeppas .
Zablokowali mi konto i pisza zeby sobie zrobic zdjecie ...z data ..odrecznie napisanym tekstem i usmiechem.
Nie zalezy mi ,napisalam im : Oswiadczam, ze nikt z moich domownikow nie robil konta na yeppas.pl.
Tylko 1 konto z mojego komputera ,ktory uzywaja 4 osoby.
Faktem jest,ze mam internet z LAN-u ,ze stalym IP i niestety nie mam wplywu na to ,czy ktos z innego bloku nie zakladal konta na yeppasie .Powinniscie weryfikowac po komputerze a nie IP !Sa takie mozliwosci.
Zadnego zdjecia robic nie mam zamiaru .To niemile z waszej strony i nieprofesionalne,zeby w ten sposob WERYFIKOWAC. Nie badzcie smieszni..skad niby bedziecie wiedziec ze to ja i ze to moje odreczne pismo..moze jeszcze skan dowodu i zaswiadczenie o meldunku i niekaralnosci?????
Pewnie nudzi sie wam i chcecie miec zabawe usmiech mile widziany.. BAAAAAARDZO SMIESZNE !!
LEpiej wezcie sie za inne kwestie techniczne ,bo kiedys np dodalam zdjecie do konkursu i chcialam je promowac!!W tym celu zakupilam punkty i co???NIE MOGLAM ich wykorzystac przez wasz niesprawny system .
Ekwiwalent za moje punkty ,ktorych mam okolo 300 prosze wyslac mi na konto w przypadku nieodblokowania konta.
Oto numer :    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Plakac nie bede , ale zapewne moje opinie o waszym portalu nie beda pochlebne.
imie nazwisko

Czy zdarzylo sie ,ze konmus z Was odblokowali?
0 0

Gość: ola2493

#2093025 Napisano: 12.01.2009 06:43:33
l0ginka napisał(a):

Zablokowali mi konto i pisza zeby sobie zrobic zdjecie ...z data ..odrecznie napisanym tekstem i usmiechem.
Nie zalezy mi ,napisalam im : Oswiadczam, ze nikt z moich domownikow nie robil konta na yeppas.pl.
Faktem jest,ze mam internet z LAN-u ,ze stalym IP i niestety nie mam wplywu na to ,czy ktos z innego bloku nie zakladal konta na yeppasie .Powinniscie weryfikowac po komputerze a nie IP !Sa takie mozliwosci.
Zadnego zdjecia robic nie mam zamiaru .To niemile z waszej strony i nieprofesionalne,zeby w ten sposob WERYFIKOWAC. Nie badzcie smieszni..skad niby bedziecie wiedziec ze to ja i ze to moje odreczne pismo..moze jeszcze skan dowodu i zaswiadczenie o meldunku i niekaralnosci?????
Pewnie nudzi sie wam i chcecie miec zabawe usmiech mile widziany.. BAAAAAARDZO SMIESZNE !!
LEpiej wezcie sie za inne kwestie techniczne ,bo kiedys np dodalam zdjecie do konkursu i chcialam je promowac!!W tym celu zakupilam punkty i co???NIE MOGLAM ich wykorzystac przez wasz niesprawny system .
Ekwiwalent za moje punkty ,ktorych mam okolo 300 prosze wyslac mi na konto w przypadku nieodblokowania konta.
imie nazwisko

A mi kazali wlasnie skan dowodu wyslac emotka Takze mialam tylko jedno konto emotka
0 0

annb

#2093050 Napisano: 12.01.2009 06:48:22
jakiś dzwon bije na e-konkursach,normalnie wkurzające emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#2093063 Napisano: 12.01.2009 06:53:26
l0ginka napisał(a):

imie nazwisko

wysłałem im zdjęcie gdzie była widoczna tylko kartka z tymi danymi i moja ręka, ale nie odblokowali emotka
annb napisał(a):

łoooo to z reklamy KFC emotka
raz spokojnie sobie słuchałem muzyki, a tu co 15 min jakiś dzwon. Później częstotliwość gdzieś co 15-30 sek była!! oszaleć było można emotka
ale oczywiście nie wiedziałem z czego te dźwięki są emotka
0 0

marek262

#2093065 Napisano: 12.01.2009 06:53:55
annb napisał(a):

wkur.... ja nie wiem co emotka emotka
0 0

Gość: js28

#2093069 Napisano: 12.01.2009 06:54:38
a mnie wkurza, że jedni dostają punkty karne a inni za to samo nie emotka . Czyżby grupa uprzywilejowana?
0 0

Gość: prezol

#2093075 Napisano: 12.01.2009 06:55:38
Mnie wkur.... to ze wszyscy dostali kubki z liptona a ja nie Pod drugie ze musiałem isc do siedziby h&b przez pół miasta bo tylko w ich głownym pkt jest głupia podkładka wrrrrrrrrrrrr co za poczatek tygodnia jeszcze jutro matura próbna z histori emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

beataa81

#2093083 Napisano: 12.01.2009 06:57:08
108 maili w ciągu dwóch tygodni od pewnej loterii...człowiek głupi gdzieś się komuś zarejestrował i teraz ma...aha podobno milionerką jestem tylko jakos tego po portfelu nie widzę hehe emotka wkurza mnie to ale nie do łez...są też rzeczy ,które mi humor poprawiają-np.super zdjęcie mojego dziecka,które udało mi się zrobić...ono śpi a ja patrzę na tę fotkę i ciepełko mam na sercu... emotka emotka
0 0

Gość: js28

#2093086 Napisano: 12.01.2009 06:58:19
prezol napisał(a):

Mnie wkur.... to ze wszyscy dostali kubki z liptona a ja nie Pod drugie ze musiałem isc do siedziby h&b przez pół miasta bo tylko w ich głownym pkt jest głupia podkładka wrrrrrrrrrrrr co za poczatek tygodnia jeszcze jutro matura próbna z histori emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

ja też jeszcze nie dostałam kubka emotka
0 0

beataa81

#2093101 Napisano: 12.01.2009 07:02:52
prezol napisał(a):

nie denerwuj się emotka u mnie za to susza straszliwa i nie mam co odbierać... emotka powodzenie na maturze...znaczy się połamania...chyba pióra... emotka
0 0

Gość: prezol

#2093134 Napisano: 12.01.2009 07:22:06
beataa81 napisał(a):

108 maili w ciągu dwóch tygodni od pewnej loterii...człowiek głupi gdzieś się komuś zarejestrował i teraz ma...aha podobno milionerką jestem tylko jakos tego po portfelu nie widzę hehe emotka wkurza mnie to ale nie do łez...są też rzeczy ,które mi humor poprawiają-np.super zdjęcie mojego dziecka,które udało mi się zrobić...ono śpi a ja patrzę na tę fotkę i ciepełko mam na sercu... emotka emotka

lol mi tez jakies przychodza dziadostwa.. ale to juz z tej listy wszyscy korzystaja chyba^^ tam jest full maila daj na pw swój zobcze czy tez jestes^^
0 0

Gość: grancias

#2093913 Napisano: 13.01.2009 08:59:27
Wkurza mnie konkurs GALAKTYKA NIVEA. Uczciwie zamieszczam zdjecia zgodnie z kategoriami, a Ci debile mi je non sto usuwaja ;/ Np. jest wyzwanie posadzic drzewo ... wklejam zdjecia drzew i usuwaja ;/ albo kupic wielki tv LCD ... wklejam zdjecia mojego LCD i tez usuwaja !!! Parodia. Inni zamieszczaja zdjecia z netu i jest dobrze, a tym ktorzy wlasna cyfrowka robia usuwaja ;/ Pisalem do nich w tej sprawie to mnie olali ;/ za to ciagle widze, ze usunieto mi kolejne zdjecie ;/
0 0

Gość: snupy3

#2094375 Napisano: 13.01.2009 12:03:53
beataa81 napisał(a):

Czyżbyś wysłała pustego smsa?? emotka też to mam,ciągle mam skrzynkę zawaloną i nie mogą przychodzić nowe wiadomości...
0 0

Gość: marcepan1983

#2094379 Napisano: 13.01.2009 12:04:26
grancias napisał(a):

Wkurza mnie konkurs GALAKTYKA NIVEA. Uczciwie zamieszczam zdjecia zgodnie z kategoriami, a Ci debile mi je non sto usuwaja ;/ Np. jest wyzwanie posadzic drzewo ... wklejam zdjecia drzew i usuwaja ;/ albo kupic wielki tv LCD ... wklejam zdjecia mojego LCD i tez usuwaja !!! Parodia. Inni zamieszczaja zdjecia z netu i jest dobrze, a tym ktorzy wlasna cyfrowka robia usuwaja ;/ Pisalem do nich w tej sprawie to mnie olali ;/ za to ciagle widze, ze usunieto mi kolejne zdjecie ;/

pisz dalej i się nie poddawaj! w końcu będa musieli coś z tym zrobić
0 0

#2094387 Napisano: 13.01.2009 12:09:08
ola2493 napisał(a):

l0ginka napisał(a):

imie nazwisko

A mi kazali wlasnie skan dowodu wyslac emotka Takze mialam tylko jedno konto emotka

Całe te yeppasy to jedna wielka pomyłka!
Wygrywają zdjęcia nie rzadko beznadziejne tylko dlatego że ktoś ma więcej znajomych.Ale to jeszcze można przeżyć,bo tak jest wszędzie. Wkurza mnie to,że uczestnicy chamsko zaniżają punktację innych (przez swoich znajomych)żeby zwiększyć swoje szanse.No sorry ale to jest żenada jakaś!
Żeby jeszcze chodziło o milion dolarów,to mogłabym jakoś to pojąć,ale że ludzie robią sobie takie świństwa za głupie puzzle?Bydło to mało powiedziane.
0 0

beataa81

#2094392 Napisano: 13.01.2009 12:13:49
snupy3 napisał(a):

beataa81 napisał(a):

Czyżbyś wysłała pustego smsa?? emotka też to mam,ciągle mam skrzynkę zawaloną i nie mogą przychodzić nowe wiadomości...

nie akurat pustego esemesa szczęśliwie udało mi się ominąć w mojej konkursowej karierze i całe szczęście bo znam takich co pokutują i pomstują emotka emotka
0 0

#2094692 Napisano: 13.01.2009 02:22:10
TO MNIE WKURZA:
Polkowickie Centrum Animacji
informuje, że uroczyste ogłoszenie wyników
i rozdanie nagród w Konkursie na Najpiękniejsze Życzenia Świąteczne i
Wiersz
o Tematyce Bożonarodzeniowej
Na szczęście, na zdrowie, na to Boże Narodzenie... nastąpi 15 stycznia

2009 r. o godz. 17.30 w Kinie w Polkowicach (ul. Dąbrowskiego 1).

Serdecznie zapraszamy!

Mogliby chociaż napisać kto wygrał bo nie będę się fatygować na darmo emotka
0 0

Gość: marcepan1983

#2095105 Napisano: 13.01.2009 05:36:51
a mnie wkurza, ze jestem nielubiany na forum i ludzie nie potrafią tego napisać mi wprost tylko na ukrytym forum gadają i na PW obgadują:P
No ale cóż...wygrywałem, wygrywam i będę wygrywał, a Ci którzy zamiast ziać zazdrością potrafią się ze mną dogadać i współdziałać nigdy nie pożałowali emotka ...Reszcie ChWD
0 0

Gość: paheli

#2095119 Napisano: 13.01.2009 05:41:45
Niech ktoś wyłączy to pkp na stonie emotka
0 0

Gość: ewelcia

#2095127 Napisano: 13.01.2009 05:45:19
paheli napisał(a):

Niech ktoś wyłączy to pkp na stonie emotka

no własnie... emotka
0 0