Wkurza mnie...

Gość: utropek

#2095287 Napisano: 13.01.2009 06:35:36
ewelcia napisał(a):

paheli napisał(a):

Niech ktoś wyłączy to pkp na stonie emotka

no własnie... emotka

mnie tez to fest wkurzaaaaaa emotka
0 0

masza

#2095293 Napisano: 13.01.2009 06:39:03
ja te
js28 napisał(a):

prezol napisał(a):

Mnie wkur.... to ze wszyscy dostali kubki z liptona a ja nie Pod drugie ze musiałem isc do siedziby h&b przez pół miasta bo tylko w ich głownym pkt jest głupia podkładka wrrrrrrrrrrrr co za poczatek tygodnia jeszcze jutro matura próbna z histori emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

ja też jeszcze nie dostałam kubka emotka

z czekam na kubek, choc podobno do 11 stycznia mieli rozesłac..... emotka
0 0

beataa81

#2095298 Napisano: 13.01.2009 06:42:40
marcepan1983 napisał(a):

a mnie wkurza, ze jestem nielubiany na forum i ludzie nie potrafią tego napisać mi wprost tylko na ukrytym forum gadają i na PW obgadują:P
No ale cóż...wygrywałem, wygrywam i będę wygrywał, a Ci którzy zamiast ziać zazdrością potrafią się ze mną dogadać i współdziałać nigdy nie pożałowali emotka ...Reszcie ChWD

nie mów,że aż tak Ci zależy...to tylko znajome avatary...nie sądzę,że jest to miejsce zdrowe dla przyjaźni...no chyba,że forumowicze spotkają się w realu...nie martw się-dla mnie jesteś sympatyczną koniczynką emotka i mnie tam Twoje czy innych wygrane latają koło nie powiem czego emotka powodzenia emotka
0 0

isiulka

#2095302 Napisano: 13.01.2009 06:46:36
beataa81 napisał(a):

marcepan1983 napisał(a):

a mnie wkurza, ze jestem nielubiany na forum i ludzie nie potrafią tego napisać mi wprost tylko na ukrytym forum gadają i na PW obgadują:P
No ale cóż...wygrywałem, wygrywam i będę wygrywał, a Ci którzy zamiast ziać zazdrością potrafią się ze mną dogadać i współdziałać nigdy nie pożałowali emotka ...Reszcie ChWD

nie mów,że aż tak Ci zależy...to tylko znajome avatary...nie sądzę,że jest to miejsce zdrowe dla przyjaźni...no chyba,że forumowicze spotkają się w realu...nie martw się-dla mnie jesteś sympatyczną koniczynką emotka i mnie tam Twoje czy innych wygrane latają koło nie powiem czego emotka powodzenia emotka

Hihihi ja Cie lubie emotka emotka emotka i zgadzam się z przedmówczynią emotka
0 0

marek262

#2095306 Napisano: 13.01.2009 06:47:31
beataa81 napisał(a):

... i mnie tam Twoje czy innych wygrane latają koło nie powiem czego emotka powodzenia emotka

koło czego latają??

emotka

mnie wkurza ten sygnał pkp- jako reklama, nienawidzę tej firmy a tu cały czas ten sygnał...wrrrrrrrr emotka
0 0

slavek

#2095307 Napisano: 13.01.2009 06:47:44
A mnie wkurza, ze jak już są jakieś bilety, weekendy w spa czy inne zaproszenia to zawsze jest to na południu, albo we Wrocławiu, albo Warszawie czy Łodzi? A o POMORZU nikt nie pamięta emotka emotka
0 0

beataa81

#2095330 Napisano: 13.01.2009 06:53:29
marek262 napisał(a):

beataa81 napisał(a):

... i mnie tam Twoje czy innych wygrane latają koło nie powiem czego emotka powodzenia emotka

koło czego latają??

emotka

mąż twierdzi,że koło szafy emotka
mnie wkurza ten sygnał pkp- jako reklama, nienawidzę tej firmy a tu cały czas ten sygnał...wrrrrrrrr emotka

emotka
0 0

beataa81

#2095339 Napisano: 13.01.2009 06:57:02
ale namieszałam w tym cytacie,sorry,że post pod postem...
ale miało być
marek262 napisał(a):

beataa81 napisał(a):

koło czego latają??

emotka

mąż twierdzi,że koło szafy

emotka
0 0

Gość: raffciio

#2095340 Napisano: 13.01.2009 06:57:21
beataa81 napisał(a):

108 maili w ciągu dwóch tygodni od pewnej loterii...człowiek głupi gdzieś się komuś zarejestrował i teraz ma...aha podobno milionerką jestem tylko jakos tego po portfelu nie widzę hehe emotka wkurza mnie to ale nie do łez...są też rzeczy ,które mi humor poprawiają-np.super zdjęcie mojego dziecka,które udało mi się zrobić...ono śpi a ja patrzę na tę fotkę i ciepełko mam na sercu... emotka emotka

pewnie o tym mówisz:
Dear Rafal xxxx,
You are receiving this message because you joined FreeLotto on 2006-12-16 08:53:39, from IP Address 8x.2x.2xx.xx. When you registered you agreed to receive messages from FreeLotto. FreeLotto NEVER sends JUNK or SPAM messages. We never send mail to anyone unless they requested it when they registered. If you somehow didn't understand that you were agreeing to receive messages from us at the time you joined PLEASE CLICK HERE TO BE PERMANENTLY REMOVED FROM OUR LIST. In doing so you will also cancel your FreeLotto membership and you will no longer be eligible to play FreeLotto or receive up to $11,000,000.00 in daily prizes. We regret any inconvenience.
Thank you,
FreeLotto Member Services

Wkurza jak nie wiem co... też mam tego pełnooooooo
0 0

beataa81

#2095350 Napisano: 13.01.2009 07:01:42
raffciio napisał(a):

beataa81 napisał(a):

108 maili w ciągu dwóch tygodni od pewnej loterii...człowiek głupi gdzieś się komuś zarejestrował i teraz ma...aha podobno milionerką jestem tylko jakos tego po portfelu nie widzę hehe emotka wkurza mnie to ale nie do łez...są też rzeczy ,które mi humor poprawiają-np.super zdjęcie mojego dziecka,które udało mi się zrobić...ono śpi a ja patrzę na tę fotkę i ciepełko mam na sercu... emotka emotka

pewnie o tym mówisz:
Dear Rafal xxxx,
You are receiving this message because you joined FreeLotto on 2006-12-16 08:53:39, from IP Address 8x.2x.2xx.xx. When you registered you agreed to receive messages from FreeLotto. FreeLotto NEVER sends JUNK or SPAM messages. We never send mail to anyone unless they requested it when they registered. If you somehow didn't understand that you were agreeing to receive messages from us at the time you joined PLEASE CLICK HERE TO BE PERMANENTLY REMOVED FROM OUR LIST. In doing so you will also cancel your FreeLotto membership and you will no longer be eligible to play FreeLotto or receive up to $11,000,000.00 in daily prizes. We regret any inconvenience.
Thank you,

sami milionerzy na forum emotka jak to zablokować?Znowu mam tego pełno! emotka
0 0

Gość: marielu

#2095360 Napisano: 13.01.2009 07:05:19
beataa81 napisał(a):

Wkurza mnie że moje nagrody latajom kole beaty z numerem 81 a ja nie mogę ich złapać bo za szybko latajom emotka emotka

a i wkurza mje marcepan ktory sie maże jak baba marcepanowa emotka chooopje nie gadaj że cie martwiom ludziska ktorych nie znasz emotka bo nie uwierzę ... pewnie miałeś chwile słabości włażąc w ten top emotka

i wkurza mje moj klient pocztowy bo co chwile pisze że umjera i baj baj... gupi ten klient o !
0 0

beataa81

#2095383 Napisano: 13.01.2009 07:12:31
marielu napisał(a):

beataa81 napisał(a):

Wkurza mnie że moje nagrody latajom kole beaty z numerem 81 a ja nie mogę ich złapać bo za szybko latajom emotka emotka

a i wkurza mje marcepan ktory sie maże jak baba marcepanowa emotka chooopje nie gadaj że cie martwiom ludziska ktorych nie znasz emotka bo nie uwierzę ... pewnie miałeś chwile słabości włażąc w ten top emotka

i wkurza mje moj klient pocztowy bo co chwile pisze że umjera i baj baj... gupi ten klient o !

nie no marielu zmiłuj się!Śmiać się w głos nie mogę bo dziecko śpi emotka emotka emotka
0 0

Gość: rubik

#2095384 Napisano: 13.01.2009 07:12:52
Polkowickie Centrum Animacji
informuje, że uroczyste ogłoszenie wyników
i rozdanie nagród w Konkursie na Najpiękniejsze Życzenia Świąteczne i Wiersz o Tematyce Bożonarodzeniowej
Na szczęście, na zdrowie, na to Boże Narodzenie... nastąpi 15 stycznia 2009 r. o godz. 17.30 w Kinie w Polkowicach (ul. Dąbrowskiego 1).
To mnie wkurza nie wiem czy będę miał czas tam jechać bo pracuję.Nie lepiej napisać kto wygrał lub wysłać nagrody.A co będzie jak nie dojadę co z nagrodą czy mi wyślą.
0 0

#2095388 Napisano: 13.01.2009 07:14:44
snupy3 napisał(a):

Wkurza mnie,że nie umiem napisac Z z kreską.
Może mnie ktoś oświecić jak to się robi???
Jak daję ALT to jest Ż.A gdzie z z kreską,tak jak w wyrazie zdzbło np???Help. emotka

shift + alt pomaga czasami emotka
0 0

#2095393 Napisano: 13.01.2009 07:16:40
beataa81 napisał(a):

raffciio napisał(a):

beataa81 napisał(a):

pewnie o tym mówisz:
Dear Rafal xxxx,
Thank you,

sami milionerzy na forum emotka jak to zablokować?Znowu mam tego pełno! emotka

sam chciałbym wiedzieć jak to zablokować, odpaliłem wszystkie zabezpieczenia, atyviry i wszedłem tam na tą stronę ale nic niestety nie widziałem... nadal przyłazi... emotka
0 0

Gość: ewelcia

#2095394 Napisano: 13.01.2009 07:16:42
raffciio napisał(a):

snupy3 napisał(a):

Wkurza mnie,że nie umiem napisac Z z kreską.
Może mnie ktoś oświecić jak to się robi???
Jak daję ALT to jest Ż.A gdzie z z kreską,tak jak w wyrazie zdzbło np???Help. emotka

shift + alt pomaga czasami emotka

spróbuj alt + x
0 0

natik999

#2095426 Napisano: 13.01.2009 07:30:36
wkurza mnie, ze sesja tuz tuz a nie ma czasu na konkursy.... tyle nagród przepadnie emotka emotka
0 0

Gość: cyna001

#2095482 Napisano: 13.01.2009 07:53:55
A mnie wkurza ze mnie wszystko i wszyscy wkurzaja! A dlaczemuż to nie moga mnie nie wkurzac?
0 0

monia24

#2095499 Napisano: 13.01.2009 08:01:05
A mnie wkurza że nie ma topicu Cieszy mnie...
Z Wkurza mnie wypływa zła energia emotka
0 0

Gość: marcepan1983

#2095525 Napisano: 13.01.2009 08:07:27
beataa81 napisał(a):

marcepan1983 napisał(a):

mnie to wali, że mnie nie lubią emotka wiem, że po prostu zazdroszczą wygranych albo pokonałem ich w jakiś konkursach...wkurza mnie, że nie potrafią tego wprost mi powiedzieć tylko piszą na ukrytym forum na tej stronie emotka
0 0