Wkurza mnie...

marek262

#2095673 Napisano: 13.01.2009 08:48:59
tunezja napisał(a):

Mnie wkurzyło, że tu jest tajne forum. Zaczęłam się bać, że mnie namierzą.... emotka emotka emotka

emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: prezol

#2095681 Napisano: 13.01.2009 08:50:35
pionas napisał(a):

marcepan1983 jakoś trzeba zweryfikować userów, nie każdy zasługuje żeby tam mieć dostęp, a co do konkursów to masz błędne informacje, bo wszystkie pojawiają się u nas w bazie, co prawda z lekkim poślizgiem bo nie wyrabiamy z ich dodawaniem ale są, także zmień informatora bo ten obecny trochę Cię oszukuje, nie wiem czy celowo to robi czy też nie...

a ile trzeba tobie zapłacic aby sie tam dostac...^^^ i przy okazji zrób cos z tą osobą...
0 0

beataa81

#2095685 Napisano: 13.01.2009 08:50:59
tajne forum się zrobiło,żeby w tajemnicy szukać razem odpowiedzi na konkursy na stopklatce emotka ale bieda...
ps.wkurza mnie...XXX
0 0

Gość: marcepan1983

#2095686 Napisano: 13.01.2009 08:51:28
malenka89 napisał(a):

marcepan1983 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

beataa81 napisał(a):

marcepan1983 napisał(a):

beataa81 napisał(a):

marcepan1983 napisał(a):

a mnie wkurza, ze jestem nielubiany na forum i ludzie nie potrafią tego napisać mi wprost tylko na ukrytym forum gadają i na PW obgadują:P
No ale cóż...wygrywałem, wygrywam i będę wygrywał, a Ci którzy zamiast ziać zazdrością potrafią się ze mną dogadać i współdziałać nigdy nie pożałowali emotka ...Reszcie ChWD

nie mów,że aż tak Ci zależy...to tylko znajome avatary...nie sądzę,że jest to miejsce zdrowe dla przyjaźni...no chyba,że forumowicze spotkają się w realu...nie martw się-dla mnie jesteś sympatyczną koniczynką emotka i mnie tam Twoje czy innych wygrane latają koło nie powiem czego emotka powodzenia emotka

mnie to wali, że mnie nie lubią emotka wiem, że po prostu zazdroszczą wygranych albo pokonałem ich w jakiś konkursach...wkurza mnie, że nie potrafią tego wprost mi powiedzieć tylko piszą na ukrytym forum na tej stronie emotka

to ukryte forum to już jakaś Atlantyda normalnie emotka ja myślę,że musi tam być strasznie nudno emotka bo wg mnie to tylkopewne kółko wzajemnej adoracji,które z niesmakiem obserwuje się tam kwalifikuje emotka i mnie to w sumie nie wkurza...ale co tam-żeby było w temacie-to wkurza mnie to! emotka emotka emotka a jeżeli Ci zazdroszczą to się ciesz!Najlepsza reklama!I zresztą...zlej to...ja bym tak zrobiła... emotka

Marcepan - chyba Cię jednak to interesuje skoro chcecie za wszelką cene z Isiulką mieć dostęp do ukrytego forum emotka ... poprzez przekupstwo emotka Widać masz dwa oblicza emotka

ja mam dostęp:P nie wkurza mnie, ze tam sobie jesteście tylko to, że ankietujecie innych użytkowników wypisując plusy i minusy. Chociażby, że są tacy nieuczciwi emotka haha. to pytam sie jacy wy jesteście skoro tam podajecie sobie odpowiedzi, planujecie strategie i wpisujecie konkursy, których celowo nie dodajecie do bazy emotka - tak, tak drodzy użytkownicy...właśnie to robią ludzie z ukrytego tematu na tym forum, którzy mają się za najuczciwszych;]

Dobry jesteś emotka
U Nas wszystkie konkursy są w bazie, więc masz złe informacje emotka
Próbujesz tylko innym pokazać, że Ty jesteś super, a inni nie...
cóż... kto chce niech wierzy...

A swoją drogą ja nie zauważyłam na forum żadnego złego słowa o Tobie... tylko Ty biedaku użalasz się nad sobą... emotka

to sobie sprawdź ankietę i mojego minusa z komentarzem oszust emotka

pionas napisał(a):

marcepan1983 jakoś trzeba zweryfikować userów, nie każdy zasługuje żeby tam mieć dostęp, a co do konkursów to masz błędne informacje, bo wszystkie pojawiają się u nas w bazie, co prawda z lekkim poślizgiem bo nie wyrabiamy z ich dodawaniem ale są, także zmień informatora bo ten obecny trochę Cię oszukuje, nie wiem czy celowo to robi czy też nie...

hmm...a konkurs Wild Bean Cafe emotka Dopiero dodał go do bazy ktoś kto nie należy do VIP'ów i przypadkiem znalazł reklamę tego konkursu, a był on już duuużo wcześniej w ukrytym topie i część osób z VIP'ów brała w nim już długo udział emotka
0 0

Gość: tunezja

#2095691 Napisano: 13.01.2009 08:52:51
marcepan1983 napisał(a):

a mnie wkurza, ze jestem nielubiany na forum i ludzie nie potrafią tego napisać mi wprost tylko na ukrytym forum gadają i na PW obgadują:P
No ale cóż...wygrywałem, wygrywam i będę wygrywał, a Ci którzy zamiast ziać zazdrością potrafią się ze mną dogadać i współdziałać nigdy nie pożałowali emotka ...Reszcie ChWD

Drogi Marcepanie, nie wszystkich się lubi, takie jest życie...Ty też zapewne masz osoby w swoim środowisku, które znosisz, ale nie uwielbiasz...
0 0

natik999

isiulka

#2095704 Napisano: 13.01.2009 08:57:28
tunezja napisał(a):

marcepan1983 napisał(a):

Drogi Marcepanie, nie wszystkich się lubi, takie jest życie...Ty też zapewne masz osoby w swoim środowisku, które znosisz, ale nie uwielbiasz...

Wiesz generalnie to trzeba miec jaja zeby potrafic to komus powiedziec a nie za plecami wypisywac takie komentarze na ludzi emotka emotka
0 0

#2095710 Napisano: 13.01.2009 08:58:44
isiulka napisał(a):

tunezja napisał(a):

marcepan1983 napisał(a):

Wiesz generalnie to trzeba miec jaja zeby potrafic to komus powiedziec a nie za plecami wypisywac takie komentarze na ludzi emotka emotka

w dodatku w anonimowej ankiecie, która przeprowadza się także na innych użytkownikach, którzy nie nalezą do ukrytego forum
emotka
0 0

ismena

#2095713 Napisano: 13.01.2009 08:59:01
rafi323raf napisał(a):

marcepan1983 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

beataa81 napisał(a):

marcepan1983 napisał(a):

beataa81 napisał(a):

marcepan1983 napisał(a):

nie mów,że aż tak Ci zależy...to tylko znajome avatary...nie sądzę,że jest to miejsce zdrowe dla przyjaźni...no chyba,że forumowicze spotkają się w realu...nie martw się-dla mnie jesteś sympatyczną koniczynką emotka i mnie tam Twoje czy innych wygrane latają koło nie powiem czego emotka powodzenia emotka

mnie to wali, że mnie nie lubią emotka wiem, że po prostu zazdroszczą wygranych albo pokonałem ich w jakiś konkursach...wkurza mnie, że nie potrafią tego wprost mi powiedzieć tylko piszą na ukrytym forum na tej stronie emotka

to ukryte forum to już jakaś Atlantyda normalnie emotka ja myślę,że musi tam być strasznie nudno emotka bo wg mnie to tylkopewne kółko wzajemnej adoracji,które z niesmakiem obserwuje się tam kwalifikuje emotka i mnie to w sumie nie wkurza...ale co tam-żeby było w temacie-to wkurza mnie to! emotka emotka emotka a jeżeli Ci zazdroszczą to się ciesz!Najlepsza reklama!I zresztą...zlej to...ja bym tak zrobiła... emotka

Marcepan - chyba Cię jednak to interesuje skoro chcecie za wszelką cene z Isiulką mieć dostęp do ukrytego forum emotka ... poprzez przekupstwo emotka Widać masz dwa oblicza emotka

ja mam dostęp:P nie wkurza mnie, ze tam sobie jesteście tylko to, że ankietujecie innych użytkowników wypisując plusy i minusy. Chociażby, że są tacy nieuczciwi emotka haha. to pytam sie jacy wy jesteście skoro tam podajecie sobie odpowiedzi, planujecie strategie i wpisujecie konkursy, których celowo nie dodajecie do bazy emotka - tak, tak drodzy użytkownicy...właśnie to robią ludzie z ukrytego tematu na tym forum, którzy mają się za najuczciwszych;]

dobrze wiedziec, ciekawy jestem co tam o mnie piszą emotka
Choć ipoda za tą wiedze nie dam emotka

chyba każdy jest ciekawy co o nim inni piszą i myślą emotka przynajmniej ja jestem emotka

wkurza mnie sygnał PKP na stronie emotka
0 0

isiulka

#2095717 Napisano: 13.01.2009 08:59:35
isiulka napisał(a):

tunezja napisał(a):

marcepan1983 napisał(a):

Zapomnialam dodac ze gdyby te ankiety nie byly anonimowe to mogla bym palcem pokazac , dlaczego dostalam od danej osoby taki a nie inny komentarz. Chochliczka np sie msci bo nie potrafila wygrac nagrody z Nivei i spiskowala na pw a ja sie jej nie dalam emotka emotka bo chcialam grac uczciwie. wyszlam na tym ze wygralam a co?? okazalo ze ze po pol roku nazywa mnie oszustka hahah no ale taka hipokryzja tu panuje i trza sie z tym pogodzic
0 0

beataa81

#2095726 Napisano: 13.01.2009 09:01:15
natik999 napisał(a):

ukryte forum emotka

phy...tez mi coś emotka ja gram sportowo i poza tym mam też życie towarzyskie...więc nie jest to dla mnie takie ważne...ale rozumiem te osoby co nie mają co z czasem robić i zakładają jakieś dziwne zgrupowania..rozumiem gdyby był to top na zasadzie-ileś tam postów i dodanych konkursów i wchodzisz ale...jeśli ma to podlegać ocenie osób już należących to niestety...porażka emotka
0 0

natik999

#2095727 Napisano: 13.01.2009 09:01:24
ładne rzeczy opowiadacie...

:|
0 0

Gość: fructisa

#2095733 Napisano: 13.01.2009 09:02:03
jeśli to prawda co mówi marcepan to jesteście powaleni, to się leczy emotka a obgadywanie za plecami świadczy tylko i wyłącznie o waszym prostactwie emotka
0 0

natik999

#2095738 Napisano: 13.01.2009 09:02:22
beataa81 napisał(a):

natik999 napisał(a):

ukryte forum emotka

phy...tez mi coś emotka ja gram sportowo i poza tym mam też życie towarzyskie...więc nie jest to dla mnie takie ważne...ale rozumiem te osoby co nie mają co z czasem robić i zakładają jakieś dziwne zgrupowania..rozumiem gdyby był to top na zasadzie-ileś tam postów i dodanych konkursów i wchodzisz ale...jeśli ma to podlegać ocenie osób już należących to niestety...porażka emotka

racja racja emotka
0 0

natik999

#2095739 Napisano: 13.01.2009 09:02:52
fructisa napisał(a):

jeśli to prawda co mówi marcepan to jesteście powaleni, to się leczy emotka a obgadywanie za plecami świadczy tylko i wyłącznie o waszym prostactwie emotka

yhym... ukryte forum lol emotka
0 0

beataa81

#2095756 Napisano: 13.01.2009 09:05:01
fructisa napisał(a):

100% racji...i to piszą ludzie a nie maniacy!
0 0

#2095757 Napisano: 13.01.2009 09:05:13
natik999 napisał(a):

fructisa napisał(a):

ale najlepsze jest to, że oni na swoje ukryte forum robią ankiety i zapraszają tych, których lubią, a innym nie wolno tego robić bo zgodnie z regulaminem jest za to ban...więc albo jesteś z nimi albo wypad emotka
0 0

Gość: fructisa

#2095763 Napisano: 13.01.2009 09:06:06
natik999 napisał(a):

fructisa napisał(a):

niektóre osoby sa jak najbardziej do tego zdolne, więc mnie to nie dziwi emotka
0 0

Gość: mkmadzia7

#2095765 Napisano: 13.01.2009 09:06:26
marcepan1983 napisał(a):

natik999 napisał(a):

fructisa napisał(a):

ale najlepsze jest to, że oni na swoje ukryte forum robią ankiety i zapraszają tych, których lubią, a innym nie wolno tego robić bo zgodnie z regulaminem jest za to ban...więc albo jesteś z nimi albo wypad emotka

ja powiem krótko, albo znasz zasady tam panujące, albo wogóle się nie wypowiadaj emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: prezol

#2095769 Napisano: 13.01.2009 09:07:24
marcepan1983 napisał(a):

natik999 napisał(a):

fructisa napisał(a):

to ty jestes tam czy nie bo raz mówisz takraz tak^^

eh to nie jest taki top na taki temat
0 0