Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: zwierzak
radosna
Postów 2444
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dawno już tej zmory nie miałam, ale słyszałam ostatnio o plastrach na opryszczkę i ciekawi mnie, czy one coś dają?
Jestem radosna jak wiosna!
delfinka101
Postów 5758
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dają jedynie tyle ,że nie rozchodzi się to na cale usta i wygląda dużo lepiej.Kobiety jak pomalują pomadką to całkiem całkiem znośny widok.Ja teraz kupuje w Apteka jak Marzenie laser,który leczy opryszczkę.Mój smyk czasami ma 7 jednoczesnie.Zaraził się w szpitalu i tak juz pozostało a kazde osłabienie iz araz wyskakują
Gość: zwierzak
Właśnie mam je zamiar wypróbować:)Kurczę to przez to cholerne przeziębienie.Nie wiem co się dzieje nigdy nie chorowałam..Chyba się starzeje
Gość: anavaX
Gość: buskowianka
co do plastrów na opryszczkę: stosowałam COMPEED i raczej nie polecam,zdjąc się nie daja i strasznie ciągną skórę,na dodatek nie pomagaja (przynajmniej u mnie).Polecam za to maść HAscovir i Vratizolin,tańsze od reklamowanych innych tego typu a o wiele lepsze.
a w temacie: wkurza mnie że się straaaszniee rozleniwiłam i nawet myśleć mi się nie chce
Gość: moonfairy
oj dobra dobra
zamiast lamentować po pingwinie umów się na kawę z jakąś sarenką;)
Gość: cb656Old
Miałem w ubiegłym tygodniu. Pomogła maść HascoVir - dostępna w aptece bez recepty
Najlepiej w kawiarni WIDOKÓWKA na kołobrzeskiej plaży
....i po magicznym pocałunku się okaże, że to zaklęta w owłosioną sarenkę tłusta foczka?
moze byc i plaża... chciaż załuję bardzo ze mnie tam nie zabrałes....
plan na inne... ale ok, rozumiem.
http://www.kawiarnia-widokowka.pl/
Gość: shorty87
http://www.forum.lockerz.com.pl/10gr-glos-facebooku-nowe-t73174.html
jomico
Postów 817
Data rejestracji 10.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
a ja siedzę po 10 godzin prosząc o głosy ....
moze to jest sposob....
1000 głosów 100zł
a jest np laptop za 3tys.
ooo ładnie miejsce. jak kiedyś będę to się przejdę... SAMA ;]
tylko jest 1 problem ja za przelew płacę 50gr ;/ trzeba załozyc konto w mBanku w takim razie
tereniagno
Postów 5292
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy to jest widok z tarasu Sanatorium z 11 piętra(zapomniałam jak ten Ośrodek się nazywa,poznaję po korcie na dole)?
Byłam w nim prawie miesiąc,ale jeszcze nie było tak zrobione,dopiero coś tam zaczynali robić.Dziś mogę powiedzieć,że jest pięknie zrobione,a widok z góry jest piękny.
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
jomico
Postów 817
Data rejestracji 10.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
to chyba wybiorę uczciwe zbieranie
tereniagno
Postów 5292
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiem juz mnie oświeciło Sanatorium Uzdrowiskowe KOMBATANT.
Wkurza nie,że jeszcze nie ma wyników z Alwaysa
Gość: buskowianka