Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: gosia16
mnie pomogła punkcja zatok
sylzab2294
Postów 4528
Data rejestracji 04.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
jest jeszcze taki zabieg ktory polega na przeplukiwaniu zatok, taka woda z sola (nie wiem gdzie to robia) ja mialam taki zabieg w sanatorium i mi pomoglo, mowilkismy na to kiki...bo tak trzeba mowic, przy wpuszczaniu wody do nosa, aby do gardła nie wleciała...uczucie nie jest komfortowe, ale warto sprobowac bo pomaga..
Gdy już myślisz, że wszystko się układa...Nagle w drewnianym kościele, kolejna cegła na Ciebie spada...
isiulka
Postów 3496
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Gość: swibek
bardzo podobny sposób domowy.. starzy górale stosują
sylzab2294
Postów 4528
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
no wlsanie to nie punkcja a plukanie i naprawde pomaga...
tylko , ze uczucie jest takie jakbys sie topiła...
Gość: beciala
Ja mam wiecznie problem z zatokami mam nadzieję, że u mnie też się sprawdzi. Jeszcze dziś wypróbuję.
sylzab2294
Postów 4528
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
wkurza mnie ten ból...
Gość: annaszura
można wiedzieć co cie boli?
Gość: arta
Gość: moniaainom
oj, rozumiem Cię doskonale... Podobałam się sobie kiedyś we włosach o długości 15-20 cm, więc gdy stały się trochę dłuższe, poszłam do fryzjerki i poprosiłam o podcięcie/przywrócenie ich do tamtego stanu. Nawet swoje zdjęcie miałam ze sobą. Jakie było moje zdziwienie, gdy opitoliła mnie na 5 cm!!! Byłam w taki wielkim szoku, że nie wiedziałam, czy mi się to podoba, czy nie - po prostu zamurowało mnie!
Kumple do dziś mówią na mnie Artur
Gość: moniaainom
Czyli nie ja jedyna doznałam takiego szoku? Zawsze jakies pocieszenie. Tylko nie rozumiem jak mogło do tego dojść?! Pewnie, że może się fryzjer pomylić o 5 cm (choc to tez sporo), ale nie o 15! Czuję się potwornie
Moim zdaniem to nie była pomyłka, tylko babka uznała, że tak będzie Ci lepiej...
Gość: cb656Old
Gość: ineska
ten sposób na kiki też miałm. Oprócz tego, że do jednej dziurki jes wpuszczana sól to do drugiej jest wsadzana rurka żeby wyciągnąć zawartość naszego nosa. Pomaga ale jest dość nieprzyjemne
jola29k
Postów 2313
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Gość: monisia23
Zawsze byłam zdania, że faceci strzygą dużo lepiej. Odkąd trafiłam na fryzjera, kiedy wychodzę od niego jestem dumna ze swoich 'nowych' włosów. Baby to zarazy może i na złość chcą sprawić abyśmy były brzydsze od nich
kristof23
Postów 1077
Data rejestracji 02.01.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja byłam teraz na week w Kołobrzegu;)
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
Gość: shorty87
chybaze sie ma znajoma fryzjerke