Wkurza mnie...

Gość: lawera

#2097447 Napisano: 14.01.2009 03:09:45
rachel napisał(a):

grajaca reklama KFC z tym pociagiem!!!

O jak mnie to wkurza !!!!Bim bom, bim bom, zwariuję, muszę ściszyć kompa do zera!
0 0

Gość: lawera

#2097461 Napisano: 14.01.2009 03:13:25
rachel napisał(a):

grajaca reklama KFC z tym pociagiem!!!

O jak mnie to wkurza !!!!Bim bom, bim bom, zwariuję, muszę ściszyć kompa do zera!
0 0

dysia

#2097903 Napisano: 14.01.2009 06:57:35
wkurzam sie bo spiepszyłam zgłoszenie- kolezance a tak chciałam pomóc w podłaczeniu internetu wrrrrr
0 0

Gość: tunezja

#2098385 Napisano: 14.01.2009 10:11:28
Wkurza mnie napis u niektórych, że do razu spamują, to mają być straszaki? Czy chcą pokazać, że nie zadają się z byle kim? emotka
0 0

beataa81

#2098466 Napisano: 15.01.2009 05:55:31
tunezja napisał(a):

Wkurza mnie napis u niektórych, że do razu spamują, to mają być straszaki? Czy chcą pokazać, że nie zadają się z byle kim? emotka

eee tam...to niby,że tyle wiadomośći dostają...jeśli chodzi o spam na maila to owszem ale sporadycznie od ekonkursiaków....raczej od portali...ale jeśli chodzi o pw to wiele hałasu o nic...ja mam w stopce ,że klikam a dostaje dziennie zaledwie dwie,trzy wiadomości od klikaczy na które,w miarę możliwości staram się reagować przyjaźnie...nie ma co się żołądkować-trzeba sobie w końcu pomagać...niektórzy uważają to za nieuczciwość takie zbieranie głosów ale ja dostaje przeważnie ocenę zdjęć,które są naprawdę wartościowe...dlatego daję oceny maksymalne...i ogólnie jak ktoś ma ochotę to zapraszam z linkami na pw emotka
ps.wkurzają mnie firmy produkujące żywność dla maluszków...niby takie super a herbatniki za które zapłaciłam 12zł,musiałam ręcznie wyciągać z gardełka mojego synka bo by się nimi udusił-takie były twarde... emotka
0 0

Gość: nniewidzialnaa

#2098730 Napisano: 15.01.2009 08:59:03
kogoś wkurzył mail z Polkowickiego Centrum Animacji. mnie też, bo nie ma podanych zwycięzców, ja mam kawałek drogi do Polkowic, w celach rozrywkowych <na same ogłoszenie wyników> nie stać mnie, żeby jechać teraz. wszak jestem biedną studentką emotka jakbym wiedziała wcześniej, czy udało mi się wygrać, to bym się pofatygowała przecież..
0 0

slavek

#2098782 Napisano: 15.01.2009 09:15:04
a mnie wkurza, że mam anginę i jakaś obca baba będzie oglądała moją d... dwa razy dziennie przy robieniu zastrzyku emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: ola2493

#2098825 Napisano: 15.01.2009 09:23:39
slavek napisał(a):

a mnie wkurza, że mam anginę i jakaś obca baba będzie oglądała moją d... dwa razy dziennie przy robieniu zastrzyku emotka emotka emotka emotka

emotka dobre emotka
0 0

Gość: nniewidzialnaa

#2098879 Napisano: 15.01.2009 09:39:42
nniewidzialnaa napisał(a):

kogoś wkurzył mail z Polkowickiego Centrum Animacji. mnie też, bo nie ma podanych zwycięzców, ja mam kawałek drogi do Polkowic, w celach rozrywkowych <na same ogłoszenie wyników> nie stać mnie, żeby jechać teraz. wszak jestem biedną studentką emotka jakbym wiedziała wcześniej, czy udało mi się wygrać, to bym się pofatygowała przecież..

już mnie to wyżej nie wkurza, bo w razie czego nagrody mogą wysłać.
teraz mnie wkurza to, że nie chce mi się iść na ćwiczenia z matmy i jeszcze to, co kogoś kiedyś - że zbliżą się sesja i czasu n konkursy coraz mniej będzie..
0 0

Gość: kajanna

#2098908 Napisano: 15.01.2009 09:45:44
Uwi
slavek napisał(a):

Uwierz mi,ze Twoja d....dla tej,jak to napisałeś,obcej baby wyglada jak kazda inna d...,której robi zastrzyk.Dla niej nic szczególnego emotka
0 0

Gość: tunezja

#2099570 Napisano: 15.01.2009 01:02:52
Mnie wkurza, że nic nie wygrywam, nawet gadżety gratis nie dochodzą... Ładny początek roku, nie ma co! emotka
0 0

Gość: lekkoatletka

#2100665 Napisano: 15.01.2009 06:09:23
a mnie nie wkurza nic, bo od jutra mam ferie i wyjeżdżam w góry wypocząć emotka
0 0

annb

#2100676 Napisano: 15.01.2009 06:12:24
lekkoatletka nawet mnie nie wkurzaj emotka
0 0

Gość: gkuchar1

#2100715 Napisano: 15.01.2009 06:25:48
Witam.
Czy miał kotś problem z orzymywaniem smsów na telefony w sieci ERA.
Chodzi mi dokładnie o to że nie otrzymuję smsów z ewenualną wygraną lub też że niewygraną, ostatnio np. w SILAN, na nr plusa dostałem smsa że niestety nie wylosowano mnie, a na erę nic nie przyszło.
Podobny przypadek miałem rok temu z konkursu Eveline, na telefon Ery nie otrzymałem zaproszenia do finału.
0 0

Gość: tyska

#2100830 Napisano: 15.01.2009 06:52:08
wkurza mnie jak mi ktoś przynosi fuuul zdrapek do sprawdzenia i jest jeszcze do tego kumulacja emotka wszystko się wstrzymuje i człowieki się nerwują emotka czy to tak trudno ruszyć głową,że jak jest kumulacja,nie blokuje się wtedy lotomatu na pierdoły???? emotka
0 0

#2100844 Napisano: 15.01.2009 06:54:31
Wkurza mnie na maxa,jak człowieki wchodząc do mnie do kiosku nie potrafią powiedzieć Dzień Dobry,a jeszcze gorzej-mają czelność nie odpowiedzieć na moje powitanie emotka NIENAWIDZÊ TEGO!!!!!!!!!
0 0

Gość: melisa

#2100848 Napisano: 15.01.2009 06:55:18
beataa81 napisał(a):

tunezja napisał(a):

eee tam...to niby,że tyle wiadomośći dostają...jeśli chodzi o spam na maila to owszem ale sporadycznie od ekonkursiaków....

Ostatnio miałam ograniczony dostęp do netu. Brat patrzył mi przez ramię jak dostałam się do poczty i był głęboko zdziwiony, że z jednego dnia mam 68 wiadomości z czego 67 to spam i śmieci. Niby jest ten przechwytywacz spamu, który umieszcza go w osobnej zakładce, ale tam trafia średnio 10-15 wiadomości, znikomy procent. Jakoś obchodzą te zabezpieczenia antyspamowe emotka

W temacie: do dnia dzisiejszego dokąd nie uruchomiono mi netu wkurzało mnie wszystko i wszyscy. Od godzin popołudniowych wkurza mnie już tylko 99% z tego.
0 0

#2100876 Napisano: 15.01.2009 07:00:53
Wkurza mnie,że muszę się użerać z idiotami...bezczelnymi typkami emotka dlaczego JA MAM BYÆ DLA WSZYSTKICH,a dla mnie nie ma nikogo??????? I wkurza mnie to,że ostatnimi czasy nie mogę się odmóżdżyć przy lekturze ostatniego numeru Charakterów z braku czasu oczywiście,a interesujące znalazłam tam tematy do przeanalizowania emotka
0 0

Gość: melisa

#2100879 Napisano: 15.01.2009 07:01:11
tyska napisał(a):

Wkurza mnie na maxa,jak człowieki wchodząc do mnie do kiosku nie potrafią powiedzieć Dzień Dobry,a jeszcze gorzej-mają czelność nie odpowiedzieć na moje powitanie emotka NIENAWIDZÊ TEGO!!!!!!!!!

A ja czasem nie mówię dzień dobry jak się pakuję do kiosku. Zapominam i o dobrych manierach też czasem zapominam, bo jak byś mi powiedziała dzień dobry to by mnie zatkało, że ktoś jest w obecnych czasach jeszcze na tyle uprzejmy, żeby się witać z obcą osobą (nie mówię o spotkaniach umówionych). Także wiesz, to nie tyle bezczelność ile luka w pamięci. Mój stan pamięciowy ostatnio pogorszył się do tego stopnia, że facet mi się zapytał która godzina, spojrzałam na przegub ręki a tam nie ma zegarka, zegarka którego nigdy w życiu na ręku nie nosiłam. emotka emotka
0 0

#2100912 Napisano: 15.01.2009 07:06:33
melisa napisał(a):

tyska napisał(a):

A ja czasem nie mówię dzień dobry jak się pakuję do kiosku. Zapominam i o dobrych manierach też czasem zapominam, bo jak byś mi powiedziała dzień dobry to by mnie zatkało, że ktoś jest w obecnych czasach jeszcze na tyle uprzejmy, żeby się witać z obcą osobą (nie mówię o spotkaniach umówionych). Także wiesz, to nie tyle bezczelność ile luka w pamięci. Mój stan pamięciowy ostatnio pogorszył się do tego stopnia, że facet mi się zapytał która godzina, spojrzałam na przegub ręki a tam nie ma zegarka, zegarka którego nigdy w życiu na ręku nie nosiłam. emotka emotka

Melisa,do mnie przychodzą ludzie z całego miasta emotka wszyscy mnie znają,bo pracuję tam już 5 lat,i ja na bezczelnego potrafię przywitać taką niemą osobę przy ladzie emotka wierz mi,czasami ludziom utrę nocha emotka
0 0