Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: lawera
O jak mnie to wkurza !!!!Bim bom, bim bom, zwariuję, muszę ściszyć kompa do zera!
Gość: lawera
O jak mnie to wkurza !!!!Bim bom, bim bom, zwariuję, muszę ściszyć kompa do zera!
dysia
Postów 2021
Data rejestracji 06.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: tunezja
beataa81
Postów 735
Data rejestracji 19.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
eee tam...to niby,że tyle wiadomośći dostają...jeśli chodzi o spam na maila to owszem ale sporadycznie od ekonkursiaków....raczej od portali...ale jeśli chodzi o pw to wiele hałasu o nic...ja mam w stopce ,że klikam a dostaje dziennie zaledwie dwie,trzy wiadomości od klikaczy na które,w miarę możliwości staram się reagować przyjaźnie...nie ma co się żołądkować-trzeba sobie w końcu pomagać...niektórzy uważają to za nieuczciwość takie zbieranie głosów ale ja dostaje przeważnie ocenę zdjęć,które są naprawdę wartościowe...dlatego daję oceny maksymalne...i ogólnie jak ktoś ma ochotę to zapraszam z linkami na pw
ps.wkurzają mnie firmy produkujące żywność dla maluszków...niby takie super a herbatniki za które zapłaciłam 12zł,musiałam ręcznie wyciągać z gardełka mojego synka bo by się nimi udusił-takie były twarde...
Gość: nniewidzialnaa
slavek
Postów 1726
Data rejestracji 23.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.refun...ros/10zlotychnastart
Gość: ola2493
Gość: nniewidzialnaa
już mnie to wyżej nie wkurza, bo w razie czego nagrody mogą wysłać.
teraz mnie wkurza to, że nie chce mi się iść na ćwiczenia z matmy i jeszcze to, co kogoś kiedyś - że zbliżą się sesja i czasu n konkursy coraz mniej będzie..
Gość: kajanna
Uwierz mi,ze Twoja d....dla tej,jak to napisałeś,obcej baby wyglada jak kazda inna d...,której robi zastrzyk.Dla niej nic szczególnego
Gość: tunezja
Gość: lekkoatletka
annb
Postów 4836
Data rejestracji 25.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 21
Codzienny klik
Gość: gkuchar1
Czy miał kotś problem z orzymywaniem smsów na telefony w sieci ERA.
Chodzi mi dokładnie o to że nie otrzymuję smsów z ewenualną wygraną lub też że niewygraną, ostatnio np. w SILAN, na nr plusa dostałem smsa że niestety nie wylosowano mnie, a na erę nic nie przyszło.
Podobny przypadek miałem rok temu z konkursu Eveline, na telefon Ery nie otrzymałem zaproszenia do finału.
Gość: tyska
Gość: melisa
Ostatnio miałam ograniczony dostęp do netu. Brat patrzył mi przez ramię jak dostałam się do poczty i był głęboko zdziwiony, że z jednego dnia mam 68 wiadomości z czego 67 to spam i śmieci. Niby jest ten przechwytywacz spamu, który umieszcza go w osobnej zakładce, ale tam trafia średnio 10-15 wiadomości, znikomy procent. Jakoś obchodzą te zabezpieczenia antyspamowe
W temacie: do dnia dzisiejszego dokąd nie uruchomiono mi netu wkurzało mnie wszystko i wszyscy. Od godzin popołudniowych wkurza mnie już tylko 99% z tego.
Gość: melisa
A ja czasem nie mówię dzień dobry jak się pakuję do kiosku. Zapominam i o dobrych manierach też czasem zapominam, bo jak byś mi powiedziała dzień dobry to by mnie zatkało, że ktoś jest w obecnych czasach jeszcze na tyle uprzejmy, żeby się witać z obcą osobą (nie mówię o spotkaniach umówionych). Także wiesz, to nie tyle bezczelność ile luka w pamięci. Mój stan pamięciowy ostatnio pogorszył się do tego stopnia, że facet mi się zapytał która godzina, spojrzałam na przegub ręki a tam nie ma zegarka, zegarka którego nigdy w życiu na ręku nie nosiłam.
Melisa,do mnie przychodzą ludzie z całego miasta