Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: chochliczka
Wkurza mnie chamstwo i prostactwo Twoje czlowieku, jestes tak zaklamany i nie mow nic o zazdrosci,bo pare dni temu sam z zazdrosci wmawiales ludziom ze Crism nie wygral auta,czyz to nie jest zenujace? zegnam
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie chcesz należeć, ale mimo to wchodzisz i przeglądasz? sam sobie przeczysz
A co do bazy ja wiem swoje, a Ty swoje...
Nic nie mam do ludzi, którzy grają i dobrze im się powodzi, ale nie lubie jak ktoś zmienia fakty.
Tyle...
Gość: rafi323raf
no przecież można nie chcieć należeć do tego forum, a chcieć zobaczyć co tam jest
beataa81
Postów 735
Data rejestracji 19.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkurza mnie,że godzinę temu miałam iść spać a teraz o której się nie położę to i tak się nie wyśpię
Gość: mkmadzia7
ja chce iPoda, jaaaaa ...
bo wkurza mnie, że mój stary już taki wysłużony, a nowego nie mogę wygrać, bo fajne nagrody mnie omijają
ale cóż ... nie ma się co dziwić, skoro brak czasu na wygrywanie heh
Gość: marcepan1983
tylko, ze to była prawda, a to, ze nie przeczytałas mojego posta wyjasniajacego bo go Pionas usunął to Twój ból:D ...zrestzą wystarczy spojrzeć kto próbowął zakopwac tamten temat w tamtej godznie:D
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: tunezja
Ja nie wiem o jaką ankietę Wam chodzi i czy ja mam tzw. jaja?
innych falach i kompletnie nie możemy się z nimi dogadać...
isiulka
Postów 3467
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Marcepan szkoda czasu... mozna bylo to przewidziec ze ona nie zrozumie...
Gość: marcepan1983
zgadzam się;) poinformuj tylko koleżankę z forum ViP - chochliczke co wtedy napisałem bo Ty wiem, że to widziałaś:P to, że mnie oskarżyłaś, że ujawniam rozmowy to już inny temat;)
P.S. Nie ujawniałem mojej rozmowy z Crism'em, bo nie ujawniam prywatnych rozmów. Akurat przypadkiem wpadło mi w ręce jego archiwum jak się komu innemu żalił;-)
Gość: ksantypa
no własnie-po co te kłotnie i swary, chyba wiekszośc z nas jest na tym forum dla pzryjkemności a to co powypisywane jest na ostatnich stronah to żenujące
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie... jest Nas tu masa ludzi i nie sposób z każdym świetnie się dogadywać.
I nie powinniśmy podchodzić do tego wszystkiego tak poważnie - w końcu to wszystko to zabawa
luk1990
Postów 2348
Data rejestracji 13.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
alaalex40 i luk1990
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Daj już spokój
Gość: tunezja
Gość: patita06
Zadzwoniłam do BO i pani stwierdziła że należało w ciągu 5 dni obniżyć stan konta, a potem od razu doładować, czyli ja doładowałam kilka dni zapóżno. I na nic moje tłumaczenia, że nigdzie nie było regulaminu i nie było podane jak szybko trzeba doładować. Trzeba było obniżyć i doładować w ciągu 5 dni. Tylko na tel. (jakieś 4 min.) straciłam jeszcze ok 8 zł. A za połączenie miało się płacić wg taryfy operatora, czyli u mnie 69gr/min.
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No ładnie, chciałam Ci pomóc a wkurzyłam Cię jeszcze bardziej i w dodatku naciągnęłam na koszta. Przepraszam.
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
Gość: krzyszu
A w temacie to wkurza mnie, że oddałem 100 głosów na malibu i kurde się nie poruszyłem prawie wcale.
beataa81
Postów 735
Data rejestracji 19.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koniec z siedzeniem na forum po nocach
Gość: patrycja26