Wkurza mnie...

Gość: chochliczka

#2095862 Napisano: 13.01.2009 09:22:07
Marcepan jak cos mowisz to mow prawde z laski swojej. Nie gralam o zadnego ipoda nigdy ku Twojej wiadomosci,od dawna nie gram w konki klikane bo szkoda mi na to czasu.
Wkurza mnie chamstwo i prostactwo Twoje czlowieku, jestes tak zaklamany i nie mow nic o zazdrosci,bo pare dni temu sam z zazdrosci wmawiales ludziom ze Crism nie wygral auta,czyz to nie jest zenujace? zegnam
0 0

malenka89

#2095867 Napisano: 13.01.2009 09:24:16
marcepan1983 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

Ja należę do forum i nie podoba mi się to, że piszecie o nim jakieś rzeczy wyssane z palca...
Regulamin posiadamy - tak dla informacji emotka

A pozatym Marcepan jeżeli nie obchodzi Cie ukryte forum to po co za wszelką cenę załatwiasz sobie tam dostęp? no po co...? Sam sobie przeczysz.

Ja tam jestem obiektywna, ale jak ktoś wymyśla niestworzone rzeczy to jest trochę nie fair.

Zasady ukrytego forum są prawie takie same jak tu emotka Tyle tylko, że w gronie stałych użytkowników... może nie wszystkich bo cały czas przybywają nowe osoby...

Napisałem Ci już wyżej, że NIE CHCÊ TAM NALEŻEÆ! A fakty są takie jak napisałem...robicie tam ankiety na temat innych użytkowników(którzy nawet nie zgłaszali chęci przystąpienia do waszego forum!) i macie katalogi z konkursami, których nie ma w bazie - Gdzieś się pomyliłem bądź kłamie?!

Nie chcesz należeć, ale mimo to wchodzisz i przeglądasz? sam sobie przeczysz emotka
A co do bazy ja wiem swoje, a Ty swoje...
Nic nie mam do ludzi, którzy grają i dobrze im się powodzi, ale nie lubie jak ktoś zmienia fakty.

Tyle... emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#2095871 Napisano: 13.01.2009 09:25:25
malenka89 napisał(a):

marcepan1983 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

Ja należę do forum i nie podoba mi się to, że piszecie o nim jakieś rzeczy wyssane z palca...
Regulamin posiadamy - tak dla informacji emotka

A pozatym Marcepan jeżeli nie obchodzi Cie ukryte forum to po co za wszelką cenę załatwiasz sobie tam dostęp? no po co...? Sam sobie przeczysz.

Ja tam jestem obiektywna, ale jak ktoś wymyśla niestworzone rzeczy to jest trochę nie fair.

Zasady ukrytego forum są prawie takie same jak tu emotka Tyle tylko, że w gronie stałych użytkowników... może nie wszystkich bo cały czas przybywają nowe osoby...

Napisałem Ci już wyżej, że NIE CHCÊ TAM NALEŻEÆ! A fakty są takie jak napisałem...robicie tam ankiety na temat innych użytkowników(którzy nawet nie zgłaszali chęci przystąpienia do waszego forum!) i macie katalogi z konkursami, których nie ma w bazie - Gdzieś się pomyliłem bądź kłamie?!

Nie chcesz należeć, ale mimo to wchodzisz i przeglądasz? sam sobie przeczysz emotka
A co do bazy ja wiem swoje, a Ty swoje...
Nic nie mam do ludzi, którzy grają i dobrze im się powodzi, ale nie lubie jak ktoś zmienia fakty.

Tyle... emotka

no przecież można nie chcieć należeć do tego forum, a chcieć zobaczyć co tam jest
0 0

beataa81

#2095873 Napisano: 13.01.2009 09:25:32
łał...
wkurza mnie,że godzinę temu miałam iść spać a teraz o której się nie położę to i tak się nie wyśpię emotka
0 0

Gość: mkmadzia7

#2095878 Napisano: 13.01.2009 09:25:56
marcepan1983 napisał(a):

otóż to...taka chochliczka nie potrafiła wygrać iPoda to się na Ciebie zbulwersowała, ze dajesz innym go wygrać, w dodatku oskarżając innych o lizustwo:/ Tymczasem sama z innymi na forum VIP umawia się jakby to i co wygrać emotka

i ja również nie che należeć do tego forum ale nie życzę sobie by niektóre osoby mnie oceniały. sam z Isiulką lub innymi potrafię sobie poradzić i bez tego forum więc łachy mi nikt nie robi.

P.S. Kto che dziś iPoda? emotka

ja chce iPoda, jaaaaa ...
bo wkurza mnie, że mój stary już taki wysłużony, a nowego nie mogę wygrać, bo fajne nagrody mnie omijają emotka
ale cóż ... nie ma się co dziwić, skoro brak czasu na wygrywanie heh
emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: marcepan1983

#2095879 Napisano: 13.01.2009 09:26:20
chochliczka napisał(a):

Marcepan jak cos mowisz to mow prawde z laski swojej. Nie gralam o zadnego ipoda nigdy ku Twojej wiadomosci,od dawna nie gram w konki klikane bo szkoda mi na to czasu.
Wkurza mnie chamstwo i prostactwo Twoje czlowieku, jestes tak zaklamany i nie mow nic o zazdrosci,bo pare dni temu sam z zazdrosci wmawiales ludziom ze Crism nie wygral auta,czyz to nie jest zenujace? zegnam

tylko, ze to była prawda, a to, ze nie przeczytałas mojego posta wyjasniajacego bo go Pionas usunął to Twój ból:D ...zrestzą wystarczy spojrzeć kto próbowął zakopwac tamten temat w tamtej godznie:D
0 0

malenka89

#2095887 Napisano: 13.01.2009 09:27:23
Dobra słuchajcie... przystopujcie i dajcie spokój emotka Nie mamy nic lepszego do roboty? emotka
0 0

Gość: tunezja

#2095888 Napisano: 13.01.2009 09:27:39
marcepan1983 napisał(a):

isiulka napisał(a):

tunezja napisał(a):

marcepan1983 napisał(a):

a mnie wkurza, ze jestem nielubiany na forum i ludzie nie potrafią tego napisać mi wprost tylko na ukrytym forum gadają i na PW obgadują:P
No ale cóż...wygrywałem, wygrywam i będę wygrywał, a Ci którzy zamiast ziać zazdrością potrafią się ze mną dogadać i współdziałać nigdy nie pożałowali emotka ...Reszcie ChWD

Drogi Marcepanie, nie wszystkich się lubi, takie jest życie...Ty też zapewne masz osoby w swoim środowisku, które znosisz, ale nie uwielbiasz...

Wiesz generalnie to trzeba miec jaja zeby potrafic to komus powiedziec a nie za plecami wypisywac takie komentarze na ludzi emotka emotka

w dodatku w anonimowej ankiecie, która przeprowadza się także na innych użytkownikach, którzy nie nalezą do ukrytego forum
emotka

Ja nie wiem o jaką ankietę Wam chodzi i czy ja mam tzw. jaja? emotka Napisałam przecież prawdę, jednych się lubi, a innych nie. Po prostu jesteśmy wszyscy bardzo różni, a niektórzy odbierają na
innych falach i kompletnie nie możemy się z nimi dogadać...
0 0

isiulka

#2095889 Napisano: 13.01.2009 09:28:02
marcepan1983 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

tylko, ze to była prawda, a to, ze nie przeczytałas mojego posta wyjasniajacego bo go Pionas usunął to Twój ból:D ...zrestzą wystarczy spojrzeć kto próbowął zakopwac tamten temat w tamtej godznie:D

Marcepan szkoda czasu... mozna bylo to przewidziec ze ona nie zrozumie... emotka emotka
0 0

Gość: marcepan1983

#2095897 Napisano: 13.01.2009 09:29:24
malenka89 napisał(a):

Dobra słuchajcie... przystopujcie i dajcie spokój emotka Nie mamy nic lepszego do roboty? emotka

zgadzam się;) poinformuj tylko koleżankę z forum ViP - chochliczke co wtedy napisałem bo Ty wiem, że to widziałaś:P to, że mnie oskarżyłaś, że ujawniam rozmowy to już inny temat;)
P.S. Nie ujawniałem mojej rozmowy z Crism'em, bo nie ujawniam prywatnych rozmów. Akurat przypadkiem wpadło mi w ręce jego archiwum jak się komu innemu żalił;-)
0 0

Gość: ksantypa

#2095898 Napisano: 13.01.2009 09:29:35
malenka89 napisał(a):

no własnie-po co te kłotnie i swary, chyba wiekszośc z nas jest na tym forum dla pzryjkemności a to co powypisywane jest na ostatnich stronah to żenujące
0 0

malenka89

#2095900 Napisano: 13.01.2009 09:30:04
tunezja napisał(a):

marcepan1983 napisał(a):

isiulka napisał(a):

tunezja napisał(a):

marcepan1983 napisał(a):

a mnie wkurza, ze jestem nielubiany na forum i ludzie nie potrafią tego napisać mi wprost tylko na ukrytym forum gadają i na PW obgadują:P
No ale cóż...wygrywałem, wygrywam i będę wygrywał, a Ci którzy zamiast ziać zazdrością potrafią się ze mną dogadać i współdziałać nigdy nie pożałowali emotka ...Reszcie ChWD

Drogi Marcepanie, nie wszystkich się lubi, takie jest życie...Ty też zapewne masz osoby w swoim środowisku, które znosisz, ale nie uwielbiasz...

Wiesz generalnie to trzeba miec jaja zeby potrafic to komus powiedziec a nie za plecami wypisywac takie komentarze na ludzi emotka emotka

w dodatku w anonimowej ankiecie, która przeprowadza się także na innych użytkownikach, którzy nie nalezą do ukrytego forum
emotka

Ja nie wiem o jaką ankietę Wam chodzi i czy ja mam tzw. jaja? emotka Napisałam przecież prawdę, jednych się lubi, a innych nie. Po prostu jesteśmy wszyscy bardzo różni, a niektórzy odbierają na
innych falach i kompletnie nie możemy się z nimi dogadać...

Dokładnie... jest Nas tu masa ludzi i nie sposób z każdym świetnie się dogadywać.
I nie powinniśmy podchodzić do tego wszystkiego tak poważnie - w końcu to wszystko to zabawa emotka
0 0

luk1990

#2095901 Napisano: 13.01.2009 09:31:00
a mi smutno ze jest tu taki kwas...i jest mi tylko i wylacznie przykro ze tworza sie jakies spiski emotka emotka
0 0

malenka89

#2095904 Napisano: 13.01.2009 09:31:39
marcepan1983 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

zgadzam się;) poinformuj tylko koleżankę z forum ViP - chochliczke co wtedy napisałem bo Ty wiem, że to widziałaś:P to, że mnie oskarżyłaś, że ujawniam rozmowy to już inny temat;)
P.S. Nie ujawniałem mojej rozmowy z Crism'em, bo nie ujawniam prywatnych rozmów. Akurat przypadkiem wpadło mi w ręce jego archiwum jak się komu innemu żalił;-)

Daj już spokój emotka Zamknijcie temat i dajcie innym żyć spokojnie emotka

0 0

Gość: tunezja

#2095906 Napisano: 13.01.2009 09:32:00
To tajne forum kojarzy mi się z filmem science-fiction... emotka emotka emotka
0 0

Gość: patita06

#2095957 Napisano: 13.01.2009 09:45:03
monia24 napisał(a):

patita06 napisał(a):

anemie82 napisał(a):

patita06 napisał(a):

Mnie wkurza Heyah. W grudniu dostałam smsa: Podwajamy. W ciągu 5 dni najpierw obniż stan konta do 1zł i potem doładuj za minimum 30zł, a podwoimy to doładowanie. Nagrodę otrzymasz od 2 do 9 stycznia. Stan konta obniżyłam, potem doładowałam i o podwojeniu żadnego śladu znaku emotka Ale mają jeszcze troche czasu. emotka Czy miał tak ktoś? emotka

u mnie doładowali jakos na poczatku stycznia

I dostałam..... figę z makiem
emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

dzwoń do punktu obsługi klienta emotka

Zadzwoniłam do BO i pani stwierdziła że należało w ciągu 5 dni obniżyć stan konta, a potem od razu doładować, czyli ja doładowałam kilka dni zapóżno. I na nic moje tłumaczenia, że nigdzie nie było regulaminu i nie było podane jak szybko trzeba doładować. Trzeba było obniżyć i doładować w ciągu 5 dni. Tylko na tel. (jakieś 4 min.) straciłam jeszcze ok 8 zł. A za połączenie miało się płacić wg taryfy operatora, czyli u mnie 69gr/min.
0 0

monia24

#2095969 Napisano: 13.01.2009 09:50:37
patita06 napisał(a):

monia24 napisał(a):

patita06 napisał(a):

anemie82 napisał(a):

patita06 napisał(a):

Mnie wkurza Heyah. W grudniu dostałam smsa: Podwajamy. W ciągu 5 dni najpierw obniż stan konta do 1zł i potem doładuj za minimum 30zł, a podwoimy to doładowanie. Nagrodę otrzymasz od 2 do 9 stycznia. Stan konta obniżyłam, potem doładowałam i o podwojeniu żadnego śladu znaku emotka Ale mają jeszcze troche czasu. emotka Czy miał tak ktoś? emotka

u mnie doładowali jakos na poczatku stycznia

I dostałam..... figę z makiem
emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

dzwoń do punktu obsługi klienta emotka

Zadzwoniłam do BO i pani stwierdziła że należało w ciągu 5 dni obniżyć stan konta, a potem od razu doładować, czyli ja doładowałam kilka dni zapóżno. I na nic moje tłumaczenia, że nigdzie nie było regulaminu i nie było podane jak szybko trzeba doładować. Trzeba było obniżyć i doładować w ciągu 5 dni. Tylko na tel. (jakieś 4 min.) straciłam jeszcze ok 8 zł. A za połączenie miało się płacić wg taryfy operatora, czyli u mnie 69gr/min.

No ładnie, chciałam Ci pomóc a wkurzyłam Cię jeszcze bardziej i w dodatku naciągnęłam na koszta. Przepraszam. emotka
0 0

Gość: krzyszu

#2096201 Napisano: 14.01.2009 12:11:29
tak mnie wciągło nabijanie sobie punktów że taka ciekawa dyskusjja mnie oomineła.

A w temacie to wkurza mnie, że oddałem 100 głosów na malibu i kurde się nie poruszyłem prawie wcale.
0 0

beataa81

#2096223 Napisano: 14.01.2009 06:46:29
ej mówiłam,że się nie wyśpię?! emotka od tej piątej już mnie wszystko zdążyło wkurzyć emotka
koniec z siedzeniem na forum po nocach emotka heh...tylko wtedy mam czas... emotka
0 0

Gość: patrycja26

#2096242 Napisano: 14.01.2009 06:57:55
A mnie wkurza że nie wygrywam w konkursach emotka
0 0