Wkurza mnie...

Gość: chochliczka

#2100919 Napisano: 15.01.2009 07:07:55
A mnie wkurza,to ze wlasne pieklam pizze i cos mi strzelilo w piekarniku i sie wylaczyl emotka emotka emotka emotka pewnie juz po piekarniku emotka
0 0

zdolnabestia

#2100940 Napisano: 15.01.2009 07:11:18
tyska napisał(a):

wierz mi,czasami ludziom utrę nocha emotka

A potem nie mówią dzień dobry emotka
0 0

smsowicz

#2101122 Napisano: 15.01.2009 07:46:18
Wkurza mnie, że od rana jestem zasypywany spamem na maile emotka Przekierowanie e-maili zaczęło przekazywać także spam, a wcześniej zatrzymywało.
0 0

Gość: tyska

#2101171 Napisano: 15.01.2009 07:58:28
zdolnabestia napisał(a):

tyska napisał(a):

wierz mi,czasami ludziom utrę nocha emotka

A potem nie mówią dzień dobry emotka

emotka emotka emotka nieee,właśnie od tego momentu mówią pierwsi emotka
0 0

Gość: tunezja

#2101291 Napisano: 15.01.2009 08:37:25
smsowicz napisał(a):

Wkurza mnie, że od rana jestem zasypywany spamem na maile emotka Przekierowanie e-maili zaczęło przekazywać także spam, a wcześniej zatrzymywało.

Może to przez to, że gdyby ktoś chciał Ci napisać na privie, że pragnie tylko pogadać, to od razu dajesz mu prztyczka w nos i blokujesz tę osobę.
Ciekawa jestem ile masz wrogów na forum, bo każdy kto do Ciebie napisze to zapewne ktoś w Twoim mniemaniu nieprzyjazny...
Nie klikam i od razu blokuje spamerów.
kierownik zamieszania.
Nie wiem czy jesteś kierownikiem zamieszania, czy też chcesz być kierownikiem rządzenia, kto może się do Ciebie zbliżyć na tym forum, a nikt nie może...
emotka
0 0

#2101298 Napisano: 15.01.2009 08:39:24
smsowicz napisał(a):

To akurat rozumiem, bo od paru dni, jestem zasypywana spamami w stylu I love you baby, codziennie je wyrzucam...
0 0

Gość: zeida

#2102902 Napisano: 16.01.2009 12:17:06
Wkurza mnie, że gdy tylko próbuję wyszukać nowy konkurs na google, to zawsze złapię jakiegoś trojana.
0 0

Gość: aneti

#2104540 Napisano: 16.01.2009 07:38:40
wkurza mnie że w mojej dziurze niczego nie mogę kupić! Już nie mówię o ciuchach czy kosmetykach ale dziś godzinę łaziłam po sklapach w poszukiwaniu maleńskich drewnianych biedroneczek: nie ma, nie ma, nie ma, nie ma ale sprowadzę je dla pani... na za tydzień emotka
0 0

Gość: swibek

#2104693 Napisano: 16.01.2009 08:23:07
aneti napisał(a):

wkurza mnie że w mojej dziurze niczego nie mogę kupić! Już nie mówię o ciuchach czy kosmetykach ale dziś godzinę łaziłam po sklapach w poszukiwaniu maleńskich drewnianych biedroneczek: nie ma, nie ma, nie ma, nie ma ale sprowadzę je dla pani... na za tydzień emotka

emotka spokojnie kochana!! oddychaj głęboko.. jakie to biedroneczki znowu? ależ zachcianki mają..
0 0

Gość: agusagus2

#2104782 Napisano: 16.01.2009 08:48:00
Wkurzają mnie faceci i to, że zapomniałam o konku Apetitty, a miałam go zapisanego w konkach promocyjnych emotka
0 0

Gość: krzyszu

#2106200 Napisano: 17.01.2009 01:05:42
Wkurza mnie że w tym roku jeszcze nic niewygrałem emotka
0 0

#2106943 Napisano: 17.01.2009 05:51:07
krzyszu napisał(a):

Wkurza mnie że w tym roku jeszcze nic niewygrałem emotka

Serio, serio Drogi Kszyszu, nie wierzę, Ty taki wytrwały gracz, poczekaj, nagrody zaczną Ci spadać, zobaczysz, jak liście z drzew jesienią....
emotka
0 0

#2107051 Napisano: 17.01.2009 07:23:38
tunezja napisał(a):

smsowicz napisał(a):

Może to przez to, że gdyby ktoś chciał Ci napisać na privie, że pragnie tylko pogadać, to od razu dajesz mu prztyczka w nos i blokujesz tę osobę.
Ciekawa jestem ile masz wrogów na forum, bo każdy kto do Ciebie napisze to zapewne ktoś w Twoim mniemaniu nieprzyjazny...
kierownik zamieszania.
Nie wiem czy jesteś kierownikiem zamieszania, czy też chcesz być kierownikiem rządzenia, kto może się do Ciebie zbliżyć na tym forum, a nikt nie może...
emotka

Hej Smsowiczu, czy odpowiesz, bo z Tobą nie ma na tym forum innego kontaktu...
0 0

#2107061 Napisano: 17.01.2009 07:27:32
tunezja napisał(a):

smsowicz napisał(a):

To akurat rozumiem, bo od paru dni, jestem zasypywana spamami w stylu I love you baby, codziennie je wyrzucam...

0 0

smsowicz

#2107140 Napisano: 17.01.2009 08:23:29
tunezja napisał(a):

tunezja napisał(a):

smsowicz napisał(a):

kierownik zamieszania.
emotka

Hej Smsowiczu, czy odpowiesz, bo z Tobą nie ma na tym forum innego kontaktu...

Po prostu nie zaglądam w każdy temat codziennie i nie zauwazyłem. A nie chodziło tu o PW, a o maila z GMaila. PW dostałem przecież od Ciebie, dlatego tu zajrzałem.

Dokładnie o to chodzi m.in. I loove my babe. Wskaźnik wykazał już ponad 700 mailii na miesiąc (po miesiącu system sam wykasowuje) - wszystko zatrzymuje system antyspamowy, ale moja sieć skrzynek ma przekierowania. Do tej pory przekierowanie nie obejmowało wiadomości typu spam.
0 0

mariwanna

#2107901 Napisano: 18.01.2009 10:36:22
wkurza mnie, że nie znalazłam na czas info o pewnym konkursie, a teraz widzę, że niektórzy o nim wiedzieli, ale postanowili zachować dla siebie i nie dodali do bazy emotka
0 0

apoccalipsa

#2107948 Napisano: 18.01.2009 11:02:29
aneti napisał(a):

też uważam, że maleńkie drewniane biedroneczki powinny być w każdym sklepie! emotka emotka
0 0

apoccalipsa

#2107951 Napisano: 18.01.2009 11:03:41
aniaaaa napisał(a):

to ,że ktoś mi wczoraj ukradł mydło z płynie z baru a parę dni wcześniej ktoś wyciagnął z wc kostkę zapachową emotka

emotka emotka
0 0

isiulka

#2107954 Napisano: 18.01.2009 11:05:07
apoccalipsa napisał(a):

aneti napisał(a):

też uważam, że maleńkie drewniane biedroneczki powinny być w każdym sklepie! emotka emotka

u nas sa w kazdej kwiaciarni i na gieldzie kwiatowej:) wybieram sie we wtorek wiec jak chcesz moge je dla ciebie zakupic... napewno beda tansze niz w sklepach
0 0

Gość: marielu

#2107961 Napisano: 18.01.2009 11:08:34
a u mnie po stole w kuchni tydzień temu chodziła żywa biedronka z dwoma kropeckami emotka zaniosłam ją na kwiatek , a teraz jestem wkurzona bo nigdzie jej nie ma emotka mam nadzieje , ze troll nie zjadł biedronki emotka
0 0