Wkurza mnie...

Gość: rafi323raf

#2095770 Napisano: 13.01.2009 09:07:27
mkmadzia7 napisał(a):

marcepan1983 napisał(a):

natik999 napisał(a):

fructisa napisał(a):

jeśli to prawda co mówi marcepan to jesteście powaleni, to się leczy emotka a obgadywanie za plecami świadczy tylko i wyłącznie o waszym prostactwie emotka

yhym... ukryte forum lol emotka

ale najlepsze jest to, że oni na swoje ukryte forum robią ankiety i zapraszają tych, których lubią, a innym nie wolno tego robić bo zgodnie z regulaminem jest za to ban...więc albo jesteś z nimi albo wypad emotka

ja powiem krótko, albo znasz zasady tam panujące, albo wogóle się nie wypowiadaj emotka emotka emotka emotka

ależ przecież tam nie ma zasad, jak sam admin napisał, na tamtym forum nie obowiązuje regulamin emotka

prezol napisał(a):

marcepan1983 napisał(a):

natik999 napisał(a):

fructisa napisał(a):

jeśli to prawda co mówi marcepan to jesteście powaleni, to się leczy emotka a obgadywanie za plecami świadczy tylko i wyłącznie o waszym prostactwie emotka

ale najlepsze jest to, że oni na swoje ukryte forum robią ankiety i zapraszają tych, których lubią, a innym nie wolno tego robić bo zgodnie z regulaminem jest za to ban...więc albo jesteś z nimi albo wypad emotka

to ty jestes tam czy nie bo raz mówisz takraz tak^^

eh to nie jest taki top na taki temat

ale to forum moze go wkurza, i dlatego tu pisze emotka
0 0

natik999

Gość: marcepan1983

#2095792 Napisano: 13.01.2009 09:09:24
prezol napisał(a):

marcepan1983 napisał(a):

natik999 napisał(a):

fructisa napisał(a):

to ty jestes tam czy nie bo raz mówisz takraz tak^^

eh to nie jest taki top na taki temat

nie nalezę do ichniejszego forum VIP'ów...ale swoje sposoby mam aby wiedzieć co się tam dzieje emotka
0 0

Gość: bazylissa

#2095800 Napisano: 13.01.2009 09:10:37
fructisa napisał(a):

obgadywanie świadczy, ale ocenianie na podstawie wypowiedzi(tutaj pisemnych) już nie.
Ocenia się wszystkich, w szkole w pracy, na forum...
0 0

isiulka

#2095803 Napisano: 13.01.2009 09:10:51
mkmadzia7 napisał(a):

marcepan1983 napisał(a):

natik999 napisał(a):

fructisa napisał(a):

ja powiem krótko, albo znasz zasady tam panujące, albo wogóle się nie wypowiadaj emotka emotka emotka emotka

Wiesz nie mam nic do ciebie, ale osobiscie sobie nie zycze zeby jakeis scierwa wypisywaly o mnie komentarze, bo nie chce nalezec do tego beznadzuejnego tajnego forum, wiec z jakiej racji ktos tam wypowiada sie na temat tego czy mnie przyjac czy nie, i uzasadnia to w taki spsoob, pozatym bardzo chcialam pozdfrowic osobe ktora dala mi komentarz jak bardzo jestem obludna bo robie konkursy na forum... wygrac by sie chcialo... udzial sie bralo.. a oceniancie mnie za to ze chcialam komus wygrac ipoda?? i to ja jestem zla bo zrobilam konkurs na forum.... zalosne jak ludzie potarfia byc zawistni
0 0

natik999

#2095804 Napisano: 13.01.2009 09:11:16
mówi się trudno nie każdy moze być vipem emotka
0 0

natik999

#2095810 Napisano: 13.01.2009 09:12:14
ja jestem mało ciekawą osobą, zeby mnie komentowano myśle emotka
0 0

beataa81

#2095813 Napisano: 13.01.2009 09:12:55
fructisa napisał(a):

natik999 napisał(a):

fructisa napisał(a):

niektóre osoby sa jak najbardziej do tego zdolne, więc mnie to nie dziwi emotka

też to zauważyłaś?Już dadwno miałam się odezwać w tej sprawie...na forum dzieją się takie rzeczy czasem,że naprawdę aż się wstydzę jak mi mąż przez ramię czyta... emotka a te osoby,które potrafią popsuć każdą miłą zabawę...każdy wie o kim mowa...nie cierpię zgryźliwych tetryków co wszędzie węszą spiski i nic im nie pasuje...jeśli to oni to się cieszę,że się wynieśli na to ukryte forum,bo ich wypowiedzi lepiej rzeczywiście nie pokazywać publicznie... emotka
0 0

Gość: swierzy

#2095816 Napisano: 13.01.2009 09:13:19
marcepan1983 napisał(a):

isiulka napisał(a):

tunezja napisał(a):

marcepan1983 napisał(a):

a mnie wkurza, ze jestem nielubiany na forum i ludzie nie potrafią tego napisać mi wprost tylko na ukrytym forum gadają i na PW obgadują:P
No ale cóż...wygrywałem, wygrywam i będę wygrywał, a Ci którzy zamiast ziać zazdrością potrafią się ze mną dogadać i współdziałać nigdy nie pożałowali emotka ...Reszcie ChWD

Drogi Marcepanie, nie wszystkich się lubi, takie jest życie...Ty też zapewne masz osoby w swoim środowisku, które znosisz, ale nie uwielbiasz...

Wiesz generalnie to trzeba miec jaja zeby potrafic to komus powiedziec a nie za plecami wypisywac takie komentarze na ludzi emotka emotka

w dodatku w anonimowej ankiecie, która przeprowadza się także na innych użytkownikach, którzy nie nalezą do ukrytego forum
emotka

ja ci napisze wprost ze cie nie lubie : P
bo utrudniasz a nie ułatwiasz życie ludzia z forum ( przynajmiej mi prubowałeś uutrudniać ale Ci to nie wyszło: P
nie chce rozdrapywać histori,ale jakos dobrze zapamietałem twoje akcjie zniechęcenie osób które były zainteresowane na allegro kupnem mojego vouchera: P
0 0

#2095819 Napisano: 13.01.2009 09:13:45
Ale wiecie co jest najbardziej zastanawiające:)? że wszyscy co mnie tu atakują albo próbują bronić to ukryte forum sami do niego należą:P
0 0

malutka456

#2095822 Napisano: 13.01.2009 09:14:01
wkurza mnie, ze panuje tutaj taka a nie inna atmosfera.... emotka emotka emotka
0 0

natik999

#2095825 Napisano: 13.01.2009 09:15:14
ja nie ataktuje nie bronię i nie należę

:)

czytam i smiesznie jest

emotka
0 0

#2095833 Napisano: 13.01.2009 09:16:16
swierzy napisał(a):

marcepan1983 napisał(a):

isiulka napisał(a):

tunezja napisał(a):

marcepan1983 napisał(a):

a mnie wkurza, ze jestem nielubiany na forum i ludzie nie potrafią tego napisać mi wprost tylko na ukrytym forum gadają i na PW obgadują:P
No ale cóż...wygrywałem, wygrywam i będę wygrywał, a Ci którzy zamiast ziać zazdrością potrafią się ze mną dogadać i współdziałać nigdy nie pożałowali emotka ...Reszcie ChWD

Drogi Marcepanie, nie wszystkich się lubi, takie jest życie...Ty też zapewne masz osoby w swoim środowisku, które znosisz, ale nie uwielbiasz...

Wiesz generalnie to trzeba miec jaja zeby potrafic to komus powiedziec a nie za plecami wypisywac takie komentarze na ludzi emotka emotka

w dodatku w anonimowej ankiecie, która przeprowadza się także na innych użytkownikach, którzy nie nalezą do ukrytego forum
emotka

ja ci napisze wprost ze cie nie lubie : P
bo utrudniasz a nie ułatwiasz życie ludzia z forum ( przynajmiej mi prubowałeś uutrudniać ale Ci to nie wyszło: P
nie chce rozdrapywać histori,ale jakos dobrze zapamietałem twoje akcjie zniechęcenie osób które były zainteresowane na allegro kupnem mojego vouchera: P

nie na forum tylko na allegro:P
0 0

Gość: fructisa

#2095842 Napisano: 13.01.2009 09:18:08
beataa81 napisał(a):

fructisa napisał(a):

natik999 napisał(a):

fructisa napisał(a):

niektóre osoby sa jak najbardziej do tego zdolne, więc mnie to nie dziwi emotka

też to zauważyłaś?Już dadwno miałam się odezwać w tej sprawie...na forum dzieją się takie rzeczy czasem,że naprawdę aż się wstydzę jak mi mąż przez ramię czyta... emotka a te osoby,które potrafią popsuć każdą miłą zabawę...każdy wie o kim mowa...nie cierpię zgryźliwych tetryków co wszędzie węszą spiski i nic im nie pasuje...jeśli to oni to się cieszę,że się wynieśli na to ukryte forum,bo ich wypowiedzi lepiej rzeczywiście nie pokazywać publicznie... emotka

dokładnie masz rację, faktycznie może lepiej ze mają te swoje tajne forum i przynajmniej nie czyta się ich wypowiedzi emotka
0 0

malenka89

#2095843 Napisano: 13.01.2009 09:18:32
Ja należę do forum i nie podoba mi się to, że piszecie o nim jakieś rzeczy wyssane z palca...
Regulamin posiadamy - tak dla informacji emotka

A pozatym Marcepan jeżeli nie obchodzi Cie ukryte forum to po co za wszelką cenę załatwiasz sobie tam dostęp? no po co...? Sam sobie przeczysz.

Ja tam jestem obiektywna, ale jak ktoś wymyśla niestworzone rzeczy to jest trochę nie fair.

Zasady ukrytego forum są prawie takie same jak tu emotka Tyle tylko, że w gronie stałych użytkowników... może nie wszystkich bo cały czas przybywają nowe osoby...
0 0

#2095844 Napisano: 13.01.2009 09:18:57
isiulka napisał(a):

mkmadzia7 napisał(a):

marcepan1983 napisał(a):

natik999 napisał(a):

fructisa napisał(a):

Wiesz nie mam nic do ciebie, ale osobiscie sobie nie zycze zeby jakeis scierwa wypisywaly o mnie komentarze, bo nie chce nalezec do tego beznadzuejnego tajnego forum, wiec z jakiej racji ktos tam wypowiada sie na temat tego czy mnie przyjac czy nie, i uzasadnia to w taki spsoob, pozatym bardzo chcialam pozdfrowic osobe ktora dala mi komentarz jak bardzo jestem obludna bo robie konkursy na forum... wygrac by sie chcialo... udzial sie bralo.. a oceniancie mnie za to ze chcialam komus wygrac ipoda?? i to ja jestem zla bo zrobilam konkurs na forum.... zalosne jak ludzie potarfia byc zawistni

otóż to...taka chochliczka nie potrafiła wygrać iPoda to się na Ciebie zbulwersowała, ze dajesz innym go wygrać, w dodatku oskarżając innych o lizustwo:/ Tymczasem sama z innymi na forum VIP umawia się jakby to i co wygrać emotka

i ja również nie che należeć do tego forum ale nie życzę sobie by niektóre osoby mnie oceniały. sam z Isiulką lub innymi potrafię sobie poradzić i bez tego forum więc łachy mi nikt nie robi.

P.S. Kto che dziś iPoda? emotka
0 0

Gość: fructisa

#2095853 Napisano: 13.01.2009 09:20:54
marcepan1983 napisał(a):

isiulka napisał(a):

mkmadzia7 napisał(a):

marcepan1983 napisał(a):

natik999 napisał(a):

fructisa napisał(a):

otóż to...taka chochliczka nie potrafiła wygrać iPoda to się na Ciebie zbulwersowała, ze dajesz innym go wygrać, w dodatku oskarżając innych o lizustwo:/ Tymczasem sama z innymi na forum VIP umawia się jakby to i co wygrać emotka

i ja również nie che należeć do tego forum ale nie życzę sobie by niektóre osoby mnie oceniały. sam z Isiulką lub innymi potrafię sobie poradzić i bez tego forum więc łachy mi nikt nie robi.

Napewno chochli chcę iPoda emotka emotka
0 0

#2095855 Napisano: 13.01.2009 09:21:15
malenka89 napisał(a):

Ja należę do forum i nie podoba mi się to, że piszecie o nim jakieś rzeczy wyssane z palca...
Regulamin posiadamy - tak dla informacji emotka

A pozatym Marcepan jeżeli nie obchodzi Cie ukryte forum to po co za wszelką cenę załatwiasz sobie tam dostęp? no po co...? Sam sobie przeczysz.

Ja tam jestem obiektywna, ale jak ktoś wymyśla niestworzone rzeczy to jest trochę nie fair.

Zasady ukrytego forum są prawie takie same jak tu emotka Tyle tylko, że w gronie stałych użytkowników... może nie wszystkich bo cały czas przybywają nowe osoby...

Napisałem Ci już wyżej, że NIE CHCÊ TAM NALEŻEÆ! A fakty są takie jak napisałem...robicie tam ankiety na temat innych użytkowników(którzy nawet nie zgłaszali chęci przystąpienia do waszego forum!) i macie katalogi z konkursami, których nie ma w bazie - Gdzieś się pomyliłem bądź kłamie?!
0 0

Gość: rafi323raf

#2095856 Napisano: 13.01.2009 09:21:15
fructisa napisał(a):

marcepan1983 napisał(a):

isiulka napisał(a):

mkmadzia7 napisał(a):

marcepan1983 napisał(a):

natik999 napisał(a):

fructisa napisał(a):

Napewno chochli chcę iPoda emotka emotka

emotka
0 0

beataa81

#2095859 Napisano: 13.01.2009 09:21:56
ach i teraz koszmary będę miała...przez was!Jakiś podziemny krąg mi się przyśni emotka emotka emotka
0 0