Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: jaspeer
tak więc:
@andzia - znudzony Łoś to marudny Łoś
@wredzia -
@sophie - twardy zawodnik jesteś, ja wymiękam
klaudia011
Postów 1057
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
madzia34
Postów 1741
Data rejestracji 23.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 16
Gość: andzia2005
Łosiu znajdź se babę
Łoś ma babę
to ją na randkem zabjesz
yyy nie chce mi się
Gość: arta
Jeśli zastanawiacie się nad zakupem jakiegokolwiek sprzętu na allegro, sprawdźcie trzy razy, czy nie jest to owa firma z Piekar Śląskich. A jeśli jest - trzymajcie się z daleka!
Oszuści, krętacze, fachowcy od siedmiu boleści. Na życzenie mogę opisać, co mnie spotkało ku przestrodze...
i to mnie wkurza!
to nje maróć
Gość: monisia23
Na pół dnia zabrał komputer do kolegi na 'ODNAWIANIE'. Miało go nie być 2 godziny nie było ponad pięć
Nie dość że kupił jakieś zasrane, niepotrzebne części i programy, choć zupełnie nie było to potrzebne, wydał na to kasę, która przydała by się na dużo ważniejsze rzeczy!
W dodatku tak nasrali w tym laptopie, że go zaraz wywalę!
Nic mi tu nie działa, całe gg trafiło, dopiero skończyłam je instalować. Nie no po prostu mnie trafi! I jeszcze jakiś cholerne światełko cały czas mruga na czerwono a ten łoś poszedł spać! Boże jak on mnie potrafi wkurzyć!
Gość: errorr
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
Gość: errorr
Zalało
zaczytana-pola
Postów 11573
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trzeba było grać o te puszkowe, bo butelki są wredne
Gość: cb656Old
Jedyny konkurs BOMI znaleziony w bazie https://www.e-kon...earch.html?word=bomi nie miał iPodów!
Ładnie to tak chwalić się wygranymi z konkursu, którego brak w bazie?!
Wkurza mnie milczące przyzwolenie Adminów
§8
Zabrania się umieszczania linków i prowadzenia dyskusji na temat konkursów spoza naszej bazy czy też podawanie do nich odpowiedzi oraz podawania odpowiedzi do jakiegokolwiek konkursu. Chcesz o jakimś konkursie rozmawiać lub go reklamować to go dodaj albo zostaniesz surowo ukarany/a.
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Był w bazie?
Może podasz stronę na e-konkach, gdzie był opisany?
Nie kwestionuję istnienia konkursu, czytaj ze zrozumieniem
edith
Postów 2559
Data rejestracji 10.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Odszczekuję wszystko, co na ten temat napisałem
(na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, ze szukałem na hasło BOMI)