Wkurza mnie...

joan

#3802259 Napisano: 23.10.2010 04:59:45
Miałam dziś fajną opisówkę stworzyć, a wyszedł taki gniot, że obciachem byłoby go wysłać i własnym nazwiskiem sygnować emotka Cóż, dzień jeszcze się nie skończył... emotka
0 0

Gość: cb656Old

#3802838 Napisano: 24.10.2010 08:00:54
Wczesny ranek. Godzina 7:03
Zorientowałem się nagle z przerażeniem, że to stanowczo zbyt późno na pobudkę. Zaspałem emotka
Jak to się stało, że nie słyszałem budzika?! emotka
Pędzę do łazienki, szybkie ablucje, ubieranie w pośpiechu. W głowie zębatki zatrybiają powoli: Ania od dziś na urlopie, muszę zabrać klucz do firmy, będę pierwszy. OK
Spakowany.
Rzut oka na kalendarz ścienny. Wskazuje sobotę. Przecież dziś poniedziałek?! Zapomniałem przestawić w niedzielę... Ustawiam okienko na poniedziałku już w locie ubieram kurtkę, łapię klucze, ściągam windę, w międzyczasie zapinam kurtkę. Ufff, nie jest źle, mogę zdążyć na ostatni autobus o 7:34
Prawie biegiem na przystanek. Na schodach podziemnego przejścia zerkam na zegarek - zdążyłem! Jest 7:32
Dostojnym krokiem wbiegam po schodach na górę emotka Autobusu jeszcze nie ma. Przystanek pusty... Hm, czyżby przyjechał przed czasem?!
Stoję i mam dziwne wrażenie, że coś jest nie tak. Ruch na ulicy jakiś anemiczny....
Eureka! Przecież dziś niedziela!!
Uffff..... nie zaspałem - po prostu na niedzielę wyłączam budzik w telefonie emotka

Wkurza mnie własna skleroza emotka
0 0

Gość: moonfairy

#3802843 Napisano: 24.10.2010 08:04:09
cb656 napisał(a):

Wczesny ranek. Godzina 7:03
Zorientowałem się nagle z przerażeniem, że to stanowczo zbyt późno na pobudkę. Zaspałem emotka
Jak to się stało, że nie słyszałem budzika?! emotka
Pędzę do łazienki, szybkie ablucje, ubieranie w pośpiechu. W głowie zębatki zatrybiają powoli: Ania od dziś na urlopie, muszę zabrać klucz do firmy, będę pierwszy. OK
Spakowany.
Rzut oka na kalendarz ścienny. Wskazuje sobotę. Przecież dziś poniedziałek?! Zapomniałem przestawić w niedzielę... Ustawiam okienko na poniedziałku już w locie ubieram kurtkę, łapię klucze, ściągam windę, w międzyczasie zapinam kurtkę. Ufff, nie jest źle, mogę zdążyć na ostatni autobus o 7:34
Prawie biegiem na przystanek. Na schodach podziemnego przejścia zerkam na zegarek - zdążyłem! Jest 7:32
Dostojnym krokiem wbiegam po schodach na górę emotka Autobusu jeszcze nie ma. Przystanek pusty... Hm, czyżby przyjechał przed czasem?!
Stoję i mam dziwne wrażenie, że coś jest nie tak. Ruch na ulicy jakiś anemiczny....
Eureka! Przecież dziś niedziela!!
Uffff..... nie zaspałem - po prostu na niedzielę wyłączam budzik w telefonie emotka

Wkurza mnie własna skleroza emotka

emotka emotka
0 0

joan

#3802847 Napisano: 24.10.2010 08:12:29
Proszę o rzetelne info, czy można zobaczyć w profilu na e-konkach, jaki jest adres e-mail wybranej przez nas osoby. Wydaje mi się, że nie, ale rzeczywistość pokazuje co innego emotka
0 0

#3802909 Napisano: 24.10.2010 09:03:59
joan napisał(a):

Proszę o rzetelne info, czy można zobaczyć w profilu na e-konkach, jaki jest adres e-mail wybranej przez nas osoby. Wydaje mi się, że nie, ale rzeczywistość pokazuje co innego emotka

Dziwne pytanie... Gdzie tu jest haczyk?
emotka
W profilu widać tylko te dane, które użytkownik wypełni:
Login: joan
Strona WWW: <brak>
Z nami od: 02 Września 2008, 0:00
Ostatnio online: 24 Pazdziernika 2010, 10:42
Kraj: Polska
Miejscowośc: Śląsk
Przyjaciel: NIE - Dodaj
Ilośc postów: 655 zobacz posty
Kontakt PW: napisz
Gadu-Gadu:
https://www.e-kon...nfo/users-44945.html
0 0

joan

#3802911 Napisano: 24.10.2010 09:05:25
Chyba już wiem, o co kaman, to jednak nie e-konki. Niemniej wkurzył mnie na maksa e-mail, otrzymany od osoby, której nie znam, na adres mejlowy, którego nikomu w kontekście konkursowym nigdy nie podałam, a o treści następującej:

Witam,

wygrałem aparat fotograficzny w konkursie Timotei, ale mam zły paragon emotka

Żeby odebrać nagrodę potrzebuję paragon zakupu dwóch produktów Timotei z datą od 30 września do 2 października (te 3 dni włącznie).

Jeśli jesteś w posiadaniu takiego paragonu - podzielę się nagrodą emotka

Wartość tego aparatu to zdaje się ok. 400zł, więc proponuję 200zł za paragon!

Jeśli masz taki paragon to:
- wyślij mi proszę jakąś fotkę, na której widać datę zakupu, żebym miał pewność, że to taki paragon o jaki mi chodzi,
- napisz z jakiego miasta jesteś, żebym wiedział czy dam radę tam podjechać!

Napisałem do sporej ilości ludzi, więc KTO PIERWSZY TEN LEPSZY! emotka

pozdrawiam

Może więc czas, żebym jednoznacznie ustosunkowała się do pewnych spraw:

1. Handel paragonami uważam za wielkie g*, które doprowadziło do sytuacji, gdzie organizatorzy konków oraz ich uczestnicy stoją po przeciwnych stronach barykady i zastanawiają się, jak tu przeciwnika efektywnie zrobić w ch*. Zaistniała kuriozalna sytuacja z TQG i kto wie, co będzie dalej. Jeśli bowiem organizator zauważy, że sprzedaż produktu nie wzrosła znacząco, zamiast losowania wycieczek, będzie do podpasek dodawał plaster Altacet gratis. Ciekawe, co wtedy zrobią ci, co się tylko oszustwami pałają, a nawet nimi chełpią emotka

2. Paragon zniszczony może się zdarzyć, on się może nawet zagubić. Tylko mam taką utopijną wizję, gdzie ktoś daje na ten temat info do swojej stopki, a inna osoba z sympatii ten paragon ofiarowuje. Nic nie wyklucza sytuacji, w której obdarowany z radości proponuje rewanż. Niemniej całą akcja zdarzałaby się rzadko, a korzyść mogłyby odnieść tylko osoby, które piszą sensowne posty i tworzą fajną atmosferę na forum. Bo aktualnie paragonami nagradza się przeważnie oszustów, co nakręca tę chorą koniunkturę w nieskończoność emotka

3. Prośby o kliki na PW ignoruję zawsze, więc proszę mi nie zapychać skrzynki! Mogę kliknąć komuś fajnemu w link, który umieścił w stopce, bez fanfar czy informowania go o tym fakcie. Jeśli zatem masz wrażenie, że Tobie nigdy nie kliknęłam, lepiej czym prędzej zrób rachunek sumienia względem tego forum emotka

PS: Jeszcze krótkie info do tego spamera - paragony Timotei mam, ale nie sprzedam emotka
0 0

joan

#3802918 Napisano: 24.10.2010 09:08:15
jaspeer & cb656 - dziękuję, że chciało Wam się poszukać info na ten temat emotka Zgadzam się z Wami, to na szczęście nie e-konki winne, uff emotka
0 0

#3802920 Napisano: 24.10.2010 09:08:29
joan napisał(a):

Chyba już wiem, o co kaman, to jednak nie e-konki. Niemniej wkurzył mnie na maksa e-mail, otrzymany od osoby, której nie znam, na adres mejlowy, którego nikomu w kontekście konkursowym nigdy nie podałam(...)

Może więc czas, żebym jednoznacznie ustosunkowała się do pewnych spraw:

1. Handel paragonami uważam za wielkie g*, które doprowadziło do sytuacji, gdzie organizatorzy konków oraz ich uczestnicy stoją po przeciwnych stronach barykady i zastanawiają się, jak tu przeciwnika efektywnie zrobić w ch*. Zaistniała kuriozalna sytuacja z TQG i kto wie, co będzie dalej. Jeśli bowiem organizator zauważy, że sprzedaż produktu nie wzrosła znacząco, zamiast losowania wycieczek, będzie do podpasek dodawał plaster Altacet gratis. Ciekawe, co wtedy zrobią ci, co się tylko oszustwami pałają, a nawet nimi chełpią emotka

2. Paragon zniszczony może się zdarzyć, on się może nawet zagubić. Tylko mam taką utopijną wizję, gdzie ktoś daje na ten temat info do swojej stopki, a inna osoba z sympatii ten paragon ofiarowuje. Nic nie wyklucza sytuacji, w której obdarowany z radości proponuje rewanż. Niemniej całą akcja zdarzałaby się rzadko, a korzyść mogłyby odnieść tylko osoby, które piszą sensowne posty i tworzą fajną atmosferę na forum. Bo aktualnie paragonami nagradza się przeważnie oszustów, co nakręca tę chorą koniunkturę w nieskończoność emotka

3. Prośby o kliki na PW ignoruję zawsze, więc proszę mi nie zapychać skrzynki! Mogę kliknąć komuś fajnemu w link, który umieścił w stopce, bez fanfar czy informowania go o tym fakcie. Jeśli zatem masz wrażenie, że Tobie nigdy nie kliknęłam, lepiej czym prędzej zrób rachunek sumienia względem tego forum emotka

PS: Jeszcze krótkie info do tego spamera - paragony Timotei mam, ale nie sprzedam emotka

Rety!
Z jakiej planety jesteś, joan?!

....kiedyś napisałem, że ciekawie piszesz, dziś dodam, że Cię za poglądy uwielbiam emotka
0 0

Gość: mariolakal

#3803073 Napisano: 24.10.2010 10:39:27
Wkurza mnie, że myszka mi siadła, a nie umiem się posługiwać tą laptopową... I jeszcze mnie wkurza to, że wczoraj byłam na weselu i piłam drinki po 2 latach nie picia wódki, a dzisiaj mnie suszy i nie wiem co ze sobą zrobić, a nie posiadam ani złotówki na jakąś wodę bzytkę /nie wspominając o piwku/...

emotka emotka emotka
0 0

delfinka101

#3803601 Napisano: 24.10.2010 03:31:07
JNuz własciwie się nie wklurzam ale wkurzałam,dziś niemogłam ani pw odpisac ani strony dobrzeo tworzyc.W dodatku pokasowało mi sie pw co dzis do mnei ludziska pisali i wlasciwie nieweim co pokasowałam
0 0

smsowicz

#3803652 Napisano: 24.10.2010 04:09:04
mariolakal napisał(a):

Wkurza mnie, że myszka mi siadła, a nie umiem się posługiwać tą laptopową... I jeszcze mnie wkurza to, że wczoraj byłam na weselu i piłam drinki po 2 latach nie picia wódki, a dzisiaj mnie suszy i nie wiem co ze sobą zrobić, a nie posiadam ani złotówki na jakąś wodę bzytkę /nie wspominając o piwku/...

emotka emotka emotka

Wódki nie, ale za to ile piwa emotka Piwko z rana jak śmietana. emotka
0 0

jola29k

#3803678 Napisano: 24.10.2010 04:29:00
wkurza mnie strona www.kinderdelice .pl
ciagle mi sie zawiesza strona jak koncze labirynt któs tez tak ma emotka
0 0

ismena

#3803983 Napisano: 24.10.2010 06:43:07
wkurzają mnie osoby, które muszą wszystko skomentować, nawet jak poruszony na forum temat już dawno został zakończony i wyjaśniony emotka
0 0

agamaty

#3803985 Napisano: 24.10.2010 06:43:58
wkurza mnie, że ukradli mi z klatki wózek - starą, krzywo jeżdżącą parasolkę nie firmową. Dzieck0 już co prawda wózków nie używa na co dzień, ale jak muszę sama z nią biurokrację odwiedzać to było to rozwiązanie idealne. No wkurza mnie, że ktoś włazi i sobie bierze... No!
0 0

Gość: wsciekly

#3803990 Napisano: 24.10.2010 06:45:02
ismena napisał(a):

wkurzają mnie osoby, które muszą wszystko skomentować, nawet jak poruszony na forum temat już dawno został zakończony i wyjaśniony emotka

bo jak nie mają co robić, to chociaż za dziurami w całym węszą emotka emotka emotka
0 0

ismena

#3803999 Napisano: 24.10.2010 06:47:32
wsciekly napisał(a):

ismena napisał(a):

bo jak nie mają co robić, to chociaż za dziurami w całym węszą emotka emotka emotka

chyba coś w tym jest emotka
tylko jaki jest sens tego typu zachowania?: ktoś zadaje pytanie, inna osoba mu odpowiada, zadający pytanie dziękuje i temat się kończy... po czym ktoś odgrzebuje to pytanie i na nowo na nie odpowiada? emotka
jak dla mnie to spam i zaśmiecanie wątku
0 0

buka

#3804007 Napisano: 24.10.2010 06:49:06
wsciekly napisał(a):

ismena napisał(a):

to chyba o mnie... przepraszam emotka
0 0

ismena

#3804013 Napisano: 24.10.2010 06:50:40
buka napisał(a):

wsciekly napisał(a):

ismena napisał(a):

to chyba o mnie... przepraszam emotka

w Buce jest 100% Buki i Buka jest cool emotka emotka
0 0

is77

#3804081 Napisano: 24.10.2010 07:23:04
ech, bo to wszystko przeze mnie emotka

tak to jest jak człowiek niedouczony emotka
0 0

Gość: jaspeer

#3804131 Napisano: 24.10.2010 07:38:28
is77 napisał(a):

ech, bo to wszystko przeze mnie emotka

tak to jest jak człowiek niedouczony emotka

człowiek może być niedouczony, to nie jego wina emotka problem pojawia się wtedy, gdy pojawia się człowiek 'wikipedia', który zawsze musi mieć ostatnie słowo w temacie emotka i to mnie autentycznie wkurza emotka
0 0