Wkurza mnie...

malutka456

#3804188 Napisano: 24.10.2010 07:57:02
wkurza mnie chamstwo i bezczelność, które spotyka mnie w pracy emotka ludzie są coraz gorsi emotka na szczęście nie wszyscy emotka
0 0

ziolko

#3805251 Napisano: 25.10.2010 10:00:34
wkurza mnie podawanie reflinków jako linków do konkursów...

NIE ŻYCZÊ SOBIE NIEŚWIADOMIE ODDAWAÆ GŁOS NA KOGOŚ, OBOJÊTNIE KTO TO JEST emotka
ZŁODZIEJSKIE ZBIERANIE GŁOSÓW emotka
jeśli ktoś chce zbierać głosy czy na lubię to to niech zbiera je jawnie i uczciwie...

emotka emotka
0 0

jac1968

#3805294 Napisano: 25.10.2010 10:14:21
ziolko napisał(a):

NIE ŻYCZÊ SOBIE NIEŚWIADOMIE ODDAWAÆ GŁOS NA KOGOŚ, OBOJÊTNIE KTO TO JEST emotka
jeśli ktoś chce zbierać głosy czy na lubię to to niech zbiera je jawnie i uczciwie...

emotka emotka

masz rację coraz częściej tak jest
0 0

kendi

#3805326 Napisano: 25.10.2010 10:24:26
wkurza mnie konkurs 3d white. Przez 3 dni nie naliczyło mi żadnego głosu mimo, ze kilkadziesiąt osób na mnie głosowało
paranoja ten konkurs.
0 0

Gość: bidubi

#3805497 Napisano: 25.10.2010 11:15:00
wkurzają mnnie z Axa, dzwonią i chcą mi wcisnąć jakieś ubezpieczenie emotka niepotrzebnie podałem im swój numer w konku z rmf fm co robili ;/ a czekam na telefony z pracą i jak zawsze mam nieznany numer to myślę, że ktoś odpowiedział na moje Cv emotka Macie jakiś sposób żeby się ode mnie odczepili? ;>
0 0

ziolko

#3805510 Napisano: 25.10.2010 11:19:23
bidubi napisał(a):

wkurzają mnnie z Axa, dzwonią i chcą mi wcisnąć jakieś ubezpieczenie emotka niepotrzebnie podałem im swój numer w konku z rmf fm co robili ;/ a czekam na telefony z pracą i jak zawsze mam nieznany numer to myślę, że ktoś odpowiedział na moje Cv emotka Macie jakiś sposób żeby się ode mnie odczepili? ;>

mówisz o tym konkursie z zupami??

3. Na podstawie bezwzględnie obowiązujących przepisów o ochronie danych osobowych uczestnicy Konkursu mają prawo wglądu do swoich danych osobowych, ich poprawiania oraz zgłoszenia żądania zaprzestania ich przetwarzania. Prawo to może być wykonywane poprzez przesłanie odpowiedniego wniosku w formie pisemnej na adres os. Teatralne 9A, 31-946 Kraków

5. Dane osobowe uczestników konkursu będą przetwarzane tylko i wyłącznie w celu przeprowadzenia Konkursu, wyłonienia laureatów i rozliczenia i doręczenia nagród.

6. Po wykonaniu wszystkich czynności związanych z realizacją Konkursu wszelkie dane osobowe Uczestników, którzy wzięli udział w Konkursie zostaną poddane anonimizacji.
0 0

delfinka101

#3805534 Napisano: 25.10.2010 11:27:33
ziolko napisał(a):

emotka emotka

Dopisuje do tego wykorzystywanie adresu mailowe.Stale mi rpzychodzi ze gloswoałam na jakies zdjecie..ktos sam sobie wpisał moj adres, bo tam gdzie sama podaje potwierdzam odrazu
0 0

ziolko

#3805543 Napisano: 25.10.2010 11:31:33
delfinka101 napisał(a):

ziolko napisał(a):

emotka emotka

Dopisuje do tego wykorzystywanie adresu mailowe.Stale mi rpzychodzi ze gloswoałam na jakies zdjecie..ktos sam sobie wpisał moj adres, bo tam gdzie sama podaje potwierdzam odrazu

to zgłoś do organizatora konkursu, że nie głosowałaś ani nic nie robiłaś w danym konkursie i że Twój adres mailowy został wykorzystany
0 0

Gość: monisia23

#3805562 Napisano: 25.10.2010 11:37:59
delfinka101 napisał(a):

ziolko napisał(a):

emotka emotka

Miałam to samo!
0 0

chmurka

#3806333 Napisano: 25.10.2010 04:44:20
wkurza mnie że na Facebooku jest coraz więcej laleczek i śliniących się do ich fotek facetów emotka miałam już ich dość na naszej klasie, spalone solarium, w białych kozaczkach, z gołym tyłkiem itd...

0 0

Gość: pola731

#3806486 Napisano: 25.10.2010 05:44:01
Streetcom i kampania Dolce Gusto
-dziś miałam 3 telefon od nich - każdy 2-3 minuty - i choć po odpowiedzi na pierwsze pytania nie są dalej zainteresowani moją opinią to proszą o kontakty koleżanek z którymi rozmawiałam... a ja nie testowałam - ot - raz piłam kawę i wypełniłam ankietę koleżance
0 0

icotynato

#3806567 Napisano: 25.10.2010 06:18:31
pola731 napisał(a):

-dziś miałam 3 telefon od nich - każdy 2-3 minuty - i choć po odpowiedzi na pierwsze pytania nie są dalej zainteresowani moją opinią to proszą o kontakty koleżanek z którymi rozmawiałam... a ja nie testowałam - ot - raz piłam kawę i wypełniłam ankietę koleżance

U mnie to samo, poszłam do siostry na kawe i zaczęły się przesłuchania, moze ktos chetny nam pomóc i poda nam telefony.powieOCZYWISCIE PO WYDANEJ OPNI KOLEŻANKI POBIEGLAM DO SKLEPU I KUPILAM EKSPRES DOLCE GUSTO

BO SIÊ NIE ODCZEPIA CHYBA
emotka
0 0

Gość: moniaainom

#3806571 Napisano: 25.10.2010 06:21:29
pola731 napisał(a):

a ja do tej pory nie wiem skąd wzieli moj nr, twierdzac, ze bralam udzial w testowaniu. czyli kolejna ankieta 10- minutowa bez nagrody?
0 0

Gość: polec

#3806573 Napisano: 25.10.2010 06:22:04
icotynato napisał(a):

pola731 napisał(a):

U mnie to samo, poszłam do siostry na kawe i zaczęły się przesłuchania, moze ktos chetny nam pomóc i poda nam telefony.powieOCZYWISCIE PO WYDANEJ OPNI KOLEŻANKI POBIEGLAM DO SKLEPU I KUPILAM EKSPRES DOLCE GUSTO

emotka

Ja wypełniłam to dla Kogoś z forum emotka emotka emotka i ciągle mnie nękają, najpierw ankieta w niedziele, chyba 20 minut, a teraz ciągle coś !!!
0 0

Gość: azych2

#3806576 Napisano: 25.10.2010 06:22:47
Wkurza mnie że tutaj wygrywają jedynie z Polski Centralnej
http://www.ferrerorocher.pl/
0 0

Gość: pola731

#3806648 Napisano: 25.10.2010 06:48:03
polec napisał(a):

icotynato napisał(a):

pola731 napisał(a):

emotka

Ja wypełniłam to dla Kogoś z forum emotka emotka emotka i ciągle mnie nękają, najpierw ankieta w niedziele, chyba 20 minut, a teraz ciągle coś !!!

dobrze - wypełniłam sama , podałam swój telefon - kawą poczęstowała mnie koleżanka testująca dla nich ekspres , pierwszy raz rozłączyli się po pytaniu czy koleżanka mi poleciła ekspres i czy ona była ekspertką - odpowiedziałam zgodnie z prawdą ,że tak i podziękowali , potem drugi telefon - wypytali ile mam lat , czy piję kawę - krótko i znowu podziękowali - a dziś czy ja rozmawiałam o tych ekspresach i z iloma osoboami i czy podam telefony ...
o co chodzi w tym wszystkim ?
czy ta ankieta , którą wypełniłam nie miała być tylko miernikiem aktywności ekspertki ?
0 0

agamaty

#3806780 Napisano: 25.10.2010 07:33:22
azych2 napisał(a):

Wkurza mnie że tutaj wygrywają jedynie z Polski Centralnej
http://www.ferrerorocher.pl/

a w szczególności z Aleksandrowa...
0 0

Gość: katrin22

#3807099 Napisano: 25.10.2010 10:02:41
a mnie wkurza klawiatura, zjada literki, chociaż wyczysciłm między literkami to coś się klei, tak to jest, jak się pożyczy laptopa siostrzenicy emotka emotka emotka
0 0

Gość: katrin22

#3807101 Napisano: 25.10.2010 10:03:50
Mam pytanko, czy w latopie są wyciągane klawisze? ratuuuunku emotka
0 0

masza

#3807109 Napisano: 25.10.2010 10:07:54
pola731 napisał(a):

i u mnie, czy tam jest cos do wygrania? Bo facet ma dzwonic i nie wiem czy warto mu podawac dane?
0 0