Wkurza mnie...

Gość: rafi323raf

#3833647 Napisano: 04.11.2010 07:02:06
merynosek napisał(a):

leelee napisał(a):

piotroncia napisał(a):

a mnie wkurza ze nadal nie mam wyprawki zkubusia z netto i paskudnika z chupa chupsów emotka

z chupa chuckami będzie problem, bo jeśli nie dostałaś nadal to już nie dostaniesz. Wg Pani z AVANTIS coś musiało być nie tak w procesie weryfikacji emotka

Świetnie... Czyli i ja brzydala już nie dostanę emotka

blee czyli na 8 dostałem ... 2

które rozdałem emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#3833696 Napisano: 04.11.2010 07:13:47
o matko! jaka ja jestem zakręcona, szukałam teraz pewnego paragonu, przekopałam sie przez mnóstwo tych papierków..znalazłam!posegregowałam te cholerne paragony na aktualne, archiwalne itp
i właśnie zdała sobie sprawę ze odłożyłam ten znaleziony paragon, na którą kupkę? nie wiem emotka
mam 2 paragony z kucharka, i jestem pewna że powinnam mieć trzeci nie pamiętam jednak niestety w jakim sklepie go kupiłam, przeszukałam wszystko, nie ma!!!!!
a smsy wysłane....
kurcze, mam dość tych cholernych paragonów!
zaczynam sie zastanawiać czy nie wysłałam na ziarenka smaku albo do karlsbadu-oryginały, jednak przecież pamiętałam ze z kucharka potrzebny oryginał więc raczej nie...
0 0

joka

#3833754 Napisano: 04.11.2010 07:29:27
ja mam teraz takiego doła ze mnie avador nawet mój wkurza i nawet jakby zadz.teraz że wygrałam samochód to tak by mi się humor nie poprawił emotka najgorzej jest złapałać doła ogólnego, inaczej działa na mnie jak mnie jedna rzecz wkurza a jak 10 moich czarnych myśli to brak słów emotka
0 0

merynosek

#3833766 Napisano: 04.11.2010 07:32:19
Wkurza mnie obłuda i zawiść wśród niektórych konkursowiczów...
0 0

Gość: wsciekly

#3833777 Napisano: 04.11.2010 07:35:12
merynosek napisał(a):

skąd my to znamy - nawet głupiej piłki zazdroszczą, przy ekspresie lecą gromy..
a co dopiero jakieś większe wygrane emotka emotka emotka
0 0

madzia34

#3834201 Napisano: 04.11.2010 09:06:57
wkurzyło mnie discowery przegapiłam hasło,a prawie miałam nagrode:(
0 0

#3834202 Napisano: 04.11.2010 09:07:19
przy ekspresie gromy? no weź, nie żartuj,
jak ja wygrałam express to tylko miłe gratulacje miałam emotka
0 0

Gość: errorr

#3834342 Napisano: 04.11.2010 09:40:00
Wkurza mnie dalej . Zegarek na stronce spieszy już=Pięć minut i Dwadzieścia siedem sekund .Według wszystkich zegarów atomowych na Świecie . emotka Pionek dziadu daj czadu i przybliż nas do jakiejś strefy czasowej emotka .Może być jakaś Guana aby tylko odmierzała dobry czas sekundowy i godzinowy emotka
0 0

tygrysek82bu

#3834376 Napisano: 04.11.2010 09:46:00
merynosek napisał(a):

I ja śmiem skromnie cię poprzeć... wobec wygranych, którymi ludzie się tu chwalą, moje to pikuś, ale kiedy czytam jak ktoś się chwali, ale nie w sposób: kolejny ekspres, szkoda, że czerwony... tylko z uśmiechniętą buźką, to i mnie robi się tak jakoś cieplej na serduchu.
0 0

Gość: buskowianka

#3834393 Napisano: 04.11.2010 09:49:29
wkurza mnie sprzątanie po remoncie emotka emotka emotka
0 0

79magda

#3834395 Napisano: 04.11.2010 09:49:39
czarnygreg napisał(a):

Bo to nie kwestia wygranej, ale sposobu przekazywania informacji o niej, tudzież innych informacji... emotka

A w temacie - wkurza mnie, że mojemu Dziecięciu się czas nie przesunął na zimowy... a ja do wstawania o 6 to jakoś tak niespecjalnie się kwapię... emotka
0 0

#3834425 Napisano: 04.11.2010 09:58:02
79magda napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

Bo to nie kwestia wygranej, ale sposobu przekazywania informacji o niej, tudzież innych informacji... emotka

A w temacie - wkurza mnie, że mojemu Dziecięciu się czas nie przesunął na zimowy... a ja do wstawania o 6 to jakoś tak niespecjalnie się kwapię... emotka

ty ciesz sie lepiej, moje dziecię ukochane przez pierwsze 5 lat swojego życia budziło sie rześkie, wyspane i skore do zabawy rano punkt 4.30!
przez pierwsze 1,5 roku życia sypiało zrywami, fazami dwu-trzygodzinnymi, pierwszą noc przespał jak miał właśnie 1,5 roku,

wtedy marzyłam o czasie kiedy pójdzie do szkoły, wiedziałam bowiem ze będzie z trudem otwierał oczy o 7 a ja chciałam go mściwie z łóżka zganiać!
emotka
cóż, teraz szykuję sniadanko, ubranko...byle jeszcze podrzemało me dzieciatko emotka

jak człowiek staje sie matką traci coś ze swego dawnego ja
0 0

79magda

#3834448 Napisano: 04.11.2010 10:05:00
czarnygreg napisał(a):

ty ciesz sie lepiej, moje dziecię ukochane przez pierwsze 5 lat swojego życia budziło sie rześkie, wyspane i skore do zabawy rano punkt 4.30!
przez pierwsze 1,5 roku życia sypiało zrywami, fazami dwu-trzygodzinnymi, pierwszą noc przespał jak miał właśnie 1,5 roku,

wtedy marzyłam o czasie kiedy pójdzie do szkoły, wiedziałam bowiem ze będzie z trudem otwierał oczy o 7 a ja chciałam go mściwie z łóżka zganiać!
emotka
cóż, teraz szykuję sniadanko, ubranko...byle jeszcze podrzemało me dzieciatko emotka

No tak... tylko wiesz... moja do tej pory była niczym mega - wygrana w konkursie: spała do 10 rano
emotka

Co się zmieniło wraz z pójściem do przedszkola...
0 0

#3834462 Napisano: 04.11.2010 10:09:38
79magda napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

emotka

No tak... tylko wiesz... moja do tej pory była niczym mega - wygrana w konkursie: spała do 10 rano
emotka

Co się zmieniło wraz z pójściem do przedszkola...

widocznie dziecko przeżywa silnie zmianę w życiu,
trochę czasu upłynie, wróci do dawnych porządków,

mój nauczyciel łaciny mawiał: krócej śpisz dłużej żyjesz,(łacinę mieliśmy o 7 rano)
cóż, nigdy mnie ta sentencja nie przekonywała emotka
0 0

79magda

#3834475 Napisano: 04.11.2010 10:12:18
Mnie również - mogę przedłużać sobie życie, ale raczej w godzinach nocnych... jestem klasyczną sową.

A co do zmian zachodzących w mamusiach - podpisuję się pod tym. Traci się wiele... Całe szczęście, że i wiele zyskuje emotka
0 0

tygrysek82bu

#3834478 Napisano: 04.11.2010 10:13:44
79magda napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

właśnie o to mi chodzi, o to jak się pisze o wygranej, czasami ktoś z takim entuzjazmem pisze o jednej jedynej próbce czegoś, że aż człowiek ma ochotę mu pogratulować, a komentarze typu: Tak i teraz pewnie każdy z 1000 będzie się tu chwalił o wygranej próbce... są zupełnie zbędne. Nie odbierajcie nam, maluczkim tej radości, nawet tej z wygrania głupiej próbki.

a co do dzieciaków, to jeden z moich bliźniaków zasypia koło 23, 24... a puki nie zaśnie odbywa z 10 pielgrzymek do naszego pokoju, a drugi zasypia szybko, ale za to wstaje z kurami. W między czasie obudzą się na przemian parę razy, bo im się picie skończyło, bo potwór jest w pokoju, albo bo mama musi przykryć kołderką...
0 0

Gość: aleks21

#3834496 Napisano: 04.11.2010 10:17:14
Wkurzył mnie mój mąż. Patrzę konkurs Lecha jest. Więc się pytam czy może przerzucić się na czas konkursu na to piwo. A on na to NIE emotka Już go nie lubię emotka
0 0

Gość: arta

#3834514 Napisano: 04.11.2010 10:23:00
aleks21 napisał(a):

Wkurzył mnie mój mąż. Patrzę konkurs Lecha jest. Więc się pytam czy może przerzucić się na czas konkursu na to piwo. A on na to NIE emotka Już go nie lubię emotka

cholera, a ja mialam gosci i wyrzucilam dzis cala reklamowke puszek... nie wiedzialam o tym konkursie. I to tez mnie wkurza emotka
0 0

szalonakisia1

#3834530 Napisano: 04.11.2010 10:28:49
Mnie wkurzył dzis mój syn,rozwalił mi prostownice,pociągną za kabel i spadła na płytki. wkurzył mnie również,bo zuzył mi cały sudokrem,porozmazywał na dywanie podłodze.
Dzis mnie wkurzyło to,że syn dostał katar i musze się z nim męczyć
0 0

zaczytana-pola

#3834583 Napisano: 04.11.2010 10:40:42
wsciekly napisał(a):

merynosek napisał(a):

skąd my to znamy - nawet głupiej piłki zazdroszczą, przy ekspresie lecą gromy..
a co dopiero jakieś większe wygrane emotka emotka emotka

W TYM MIEJSCU ŚLÊ POZDROWIENIA DLA ZAZDROSNEGO KONKURSOWICZA I ŻYCZÊ WYGRANIA ROBOTA KUCHENNEGO JAK NAJSZYBCIEJ, BO ZAZDROŚÆ TO ZŁY DORADCA SKARBIE

Caps Lock był tu specjalny emotka Powiedzmy- pokrzyczałam sobie emotka emotka emotka
0 0