Wkurza mnie...

efelinkaaa

#3834832 Napisano: 05.11.2010 07:10:46
79magda napisał(a):

A w temacie - wkurza mnie, że mojemu Dziecięciu się czas nie przesunął na zimowy... a ja do wstawania o 6 to jakoś tak niespecjalnie się kwapię... emotka

moje też.. już od 6 zabawa pełna parą. Nawet nie da pospać, bo przychodzi z najgłośniejszymi zabawkami i drze się mama mama.. I tak Go kocham.. Skoro chce wstawać tak wczesnie, to niech idzie spać przed 20 chociaż, a nie po 22..

wkurza mnie jeszcze, że jest brzydka pogoda.. Chcę lato!

a najbardziej mnie dzisiaj wkurzyło, że znowu nie trafiłam maskary emotka
0 0

Gość: monisia23

#3834839 Napisano: 05.11.2010 07:15:07
efelinkaaa napisał(a):

79magda napisał(a):

A w temacie - wkurza mnie, że mojemu Dziecięciu się czas nie przesunął na zimowy... a ja do wstawania o 6 to jakoś tak niespecjalnie się kwapię... emotka

moje też.. już od 6 zabawa pełna parą. Nawet nie da pospać, bo przychodzi z najgłośniejszymi zabawkami i drze się mama mama.. I tak Go kocham.. Skoro chce wstawać tak wczesnie, to niech idzie spać przed 20 chociaż, a nie po 22..

wkurza mnie jeszcze, że jest brzydka pogoda.. Chcę lato!

a najbardziej mnie dzisiaj wkurzyło, że znowu nie trafiłam maskary emotka

Moi się na szczęście przestawili! emotka
0 0

efelinkaaa

#3834850 Napisano: 05.11.2010 07:21:31
jeszcze zapomniałam dopisać, że jestem wściekła na swoją słabą silną wolę.. trzy dni diety, dwa dni obżarstwa.. no nie mogę ze sobą już... emotka emotka

od poniedziałku znowu dieta.. jak zwykle emotka
0 0

Gość: cb656Old

#3834895 Napisano: 05.11.2010 07:44:33
efelinkaaa napisał(a):

...najbardziej mnie dzisiaj wkurzyło, że znowu nie trafiłam maskary emotka

Chcesz, to ci podeślę moje zdjęcie emotka
Takiej maszkary dawno nie widziałaś emotka
Możesz grać w darta - trafisz za każdym razem emotka
0 0

Gość: kingaa

#3835610 Napisano: 05.11.2010 11:07:01
A mnie wczoraj wkurzył film skrzydlate świnie. Dawno nie byliśmy w kinie więc w końcu się wybraliśmy. Z opisu na cinema city ten film wydawał się fajny. Komedia obyczajowa nawet mogła być, tym bardziej, że Pazura tam grał wiec na pewno będzie śmiesznie. Film śmieszny w ogóle nie był, wręcz przeciwnie emotka Do tego w opisie na str kina powinni zamieścić, że to film o kibolach, a nie było o tym wzmianki emotka To teraz nie wystarczy przeczytać opisu na ulotkach czy na stronie kina, trzeba pogrzebać w necie o filmie, bo inaczej film może okazać się zupełnie o czymś innym emotka Chciałam wyjść z kina po pierwszych 20 minutach gdyby nie to, że ten mój stwierdził, że jak już zapłacił za bilety to obejrzy do końca emotka Dobrze, że chociaż miałam popcorn, to jak miałam go nie jeść, to z tego wszystkiego wpierdzieliłam prawie cały...
0 0

slonko365

#3835739 Napisano: 05.11.2010 11:44:07
efelinkaaa napisał(a):

powiem tak, nie każdy ma dostęp do internetu, nie każdy też czyta BIP na stronie Urzędu Miasta. Ja sama internet mam od niedawna.

Wszytskie uchwały zmieniające PZP były po naszym kupnie. Zmiana PZP nastąpiła 20dni po naszym kupnie, wykup gruntów pod Elektrownię nastąpił 2 m-ce póżniej. Nikt nas o niczym nie informował i nie mieliśmy problemów z uzyskaniem pozwolenia na budowę. O wszytskim dowiedziałam się przypadkiem ze zwykłego portalu naszego miasta, nie ze strony UM (czasami czytałam jak miałam dostęp do neta).

Dodam jeszcze, że działka granicząca z naszą (nasza podzielona na 6 działek budowlanych) jest działką objętą strefą ochronną elektrowni. Na naszej działce się to kończy.. emotka

a z tym tartakiem: On jest u nas na innym osiedlu, mieszkańcy tam protestują, zbliżają się wybory to postanowili przenieść na drugi koniec miasta czyli do nas emotka (BTW pomiędzy domami a szkoła.. przecież tu nie będzie przeszkadzał, prawda? To na razie są plany, ale po coś ten Plan Z. zmieniali w tym roku.. emotka )

Jestem wściekła, idę się upić chyba!

jeśli chodzi o ten tartak, to sprawdź sobie jedną rzecz - na pewno są przepisy określające, w jakiej odległości od budynków mieszkalnych mogą być zakłady produkcyjne, w tym zajmujące się produkcją uciążliwą - np. wiem, że drukarnia musi być min. 100 metrów od budynków mieszkalnych (czy też działekj przeznaczonych pod budownictwo mieszkaniowe)- przynajmniej kiedyś tak było jak sprawdzałam, na to wtedy możesz jakąś skargę złożyć.

Poza tym nie wiem, czy nie ma jakiejś możliwości uzyskania odszkodowania za spowodowanie znacznego spadku wartości działki przez jakąś inwestycję gminy
0 0

kosmonia

#3835757 Napisano: 05.11.2010 11:51:15
a mnie wkurza, że wygrałam fantastyczną nagrodę- bon na ciuchy orsay na styl.pl i mimo że mija trzeci tydzień nic nie dostałam emotka
0 0

Gość: moniaainom

#3835788 Napisano: 05.11.2010 11:58:47
A mnie wkurza nadal brak bonu z MNY z rossnetu emotka
0 0

karolkas

#3835852 Napisano: 05.11.2010 12:18:34
Wkurza mnie niemoc konkursowa - ani w hasłowych, ani w kulinarnych, ani w zdjeciowych, nigdzie mi sie nie udaje, juz nie mowię o klikanych, które po prostu teraz to porażka.
I bezrobocie mnie wkurza. Że w zasadzie nie wiem w czym jestem dobra, gdzie bym chciala pracować i co robić. Mam chyba doła dziś
0 0

Gość: cb656Old

#3835862 Napisano: 05.11.2010 12:21:02
karolkas napisał(a):

Wkurza mnie niemoc konkursowa - ani w hasłowych, ani w kulinarnych, ani w zdjeciowych, nigdzie mi sie nie udaje, juz nie mowię o klikanych, które po prostu teraz to porażka.
I bezrobocie mnie wkurza. Że w zasadzie nie wiem w czym jestem dobra, gdzie bym chciala pracować i co robić. Mam chyba doła dziś

emotka
0 0

olabas

#3836427 Napisano: 05.11.2010 03:00:11
oj, mnie też wkurzają klikane konkursy... praktycznie pierwszy raz biorę udział, a już jestem w szoku, jak ludzie minusują...
0 0

Gość: cudaczek

#3836436 Napisano: 05.11.2010 03:02:33
karolkas napisał(a):

Będzie dobrze... emotka
0 0

chmurka

#3836437 Napisano: 05.11.2010 03:02:59
Moja Królewna poszatkowała mi kabel od słuchawek emotka

w sumie jestem już przyzwyczajona do naprawy kabli, ale ten jakis dziwny, zamiast drucików w srodku ma niteczki emotka i jak to skleić emotka
0 0

olabas

#3836510 Napisano: 05.11.2010 03:23:33
wkurzają mnie klikacze, którzy nie uprzedzają, że się nie rejestrują i nie chcą oddać głosu emotka
0 0

Gość: merus

#3836533 Napisano: 05.11.2010 03:27:43
moniaainom napisał(a):

A mnie wkurza nadal brak bonu z MNY z rossnetu emotka

oj mnie też to bardzo wkurza, bo chciałam jechać na zakupy w weekend
0 0

karolkas

#3836536 Napisano: 05.11.2010 03:28:06
cudaczek napisał(a):

karolkas napisał(a):

Będzie dobrze... emotka

oj chyba nie będzie, juz chyba za stara jestem na konkursy emotka brak weny, brak zdrowia do zbierania głosów, brak kasy na kupowanie promocyjnych produktów. po prostu kryzys na całego. Dobrze że chociaz męża mam, dzieci i mieszkanie.
0 0

Gość: goralecka

#3836544 Napisano: 05.11.2010 03:29:34
kingaa napisał(a):

A mnie wczoraj wkurzył film skrzydlate świnie. Dawno nie byliśmy w kinie więc w końcu się wybraliśmy. Z opisu na cinema city ten film wydawał się fajny. Komedia obyczajowa nawet mogła być, tym bardziej, że Pazura tam grał wiec na pewno będzie śmiesznie. Film śmieszny w ogóle nie był, wręcz przeciwnie emotka Do tego w opisie na str kina powinni zamieścić, że to film o kibolach, a nie było o tym wzmianki emotka To teraz nie wystarczy przeczytać opisu na ulotkach czy na stronie kina, trzeba pogrzebać w necie o filmie, bo inaczej film może okazać się zupełnie o czymś innym emotka Chciałam wyjść z kina po pierwszych 20 minutach gdyby nie to, że ten mój stwierdził, że jak już zapłacił za bilety to obejrzy do końca emotka Dobrze, że chociaż miałam popcorn, to jak miałam go nie jeść, to z tego wszystkiego wpierdzieliłam prawie cały...

a ja wygrałam bilety na ten film i uważam, że to jeden z lepszych polskich filmów ostatnich lat. Mi się już mdło robi na widok tych ślubow panieńskich, to nie tak ja myślisz kotków czy świętych interesów. Wreszcie film bez Karolaka i Aadamczyka(choć lubię filmy z nimi ale są w każdym polskim filmie i to już mi się przejdało). Wracajac do skrzydlatych świń swietnie zagrane główne role, film mega dobrze oddaje piłkarską rzeczywistość, muzyczka lekko rockowa. Mi tam się naprawdę podobało, i widzialam wzmianki ze to będzie o kibicach:) ale jak wiadomo są gusta i guściki emotka
0 0

Gość: merus

#3836545 Napisano: 05.11.2010 03:29:37
wsciekly napisał(a):

merynosek napisał(a):

Wkurza mnie obłuda i zawiść wśród niektórych konkursowiczów...

skąd my to znamy - nawet głupiej piłki zazdroszczą, przy ekspresie lecą gromy..
a co dopiero jakieś większe wygrane emotka emotka emotka

ja szczerze mówiąc nigdy się nie spotkałamz zawiścią na forum emotka
0 0

zaczytana-pola

#3836549 Napisano: 05.11.2010 03:30:33
merus napisał(a):

wsciekly napisał(a):

merynosek napisał(a):

Wkurza mnie obłuda i zawiść wśród niektórych konkursowiczów...

skąd my to znamy - nawet głupiej piłki zazdroszczą, przy ekspresie lecą gromy..
a co dopiero jakieś większe wygrane emotka emotka emotka

ja szczerze mówiąc nigdy się nie spotkałamz zawiścią na forum emotka

To możesz się tylko cieszyć emotka oby tak dalej emotka
0 0

Gość: goralecka

#3836553 Napisano: 05.11.2010 03:31:39
karolkas napisał(a):

cudaczek napisał(a):

karolkas napisał(a):

Będzie dobrze... emotka

oj chyba nie będzie, juz chyba za stara jestem na konkursy emotka brak weny, brak zdrowia do zbierania głosów, brak kasy na kupowanie promocyjnych produktów. po prostu kryzys na całego. Dobrze że chociaz męża mam, dzieci i mieszkanie.

chociaz???????????kochana masz coś czego zazdrości Ci milion osób na tym świecie w tym ja - wspaniałą rodzinę i swój własny kąt. Naprawdę byłabyś szczęśliwsza mając w szafce promocyjne opakowanie ciasteczek Lu Go czy zgrzewkę Lecha ze zdrapką?
Główka do góry emotka emotka
0 0