Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moje też.. już od 6 zabawa pełna parą. Nawet nie da pospać, bo przychodzi z najgłośniejszymi zabawkami i drze się mama mama.. I tak Go kocham.. Skoro chce wstawać tak wczesnie, to niech idzie spać przed 20 chociaż, a nie po 22..
wkurza mnie jeszcze, że jest brzydka pogoda.. Chcę lato!
a najbardziej mnie dzisiaj wkurzyło, że znowu nie trafiłam maskary
Gość: monisia23
Moi się na szczęście przestawili!
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
od poniedziałku znowu dieta.. jak zwykle
Gość: cb656Old
Chcesz, to ci podeślę moje zdjęcie
Takiej maszkary dawno nie widziałaś
Możesz grać w darta - trafisz za każdym razem
Gość: kingaa
slonko365
Postów 1169
Data rejestracji 28.10.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli chodzi o ten tartak, to sprawdź sobie jedną rzecz - na pewno są przepisy określające, w jakiej odległości od budynków mieszkalnych mogą być zakłady produkcyjne, w tym zajmujące się produkcją uciążliwą - np. wiem, że drukarnia musi być min. 100 metrów od budynków mieszkalnych (czy też działekj przeznaczonych pod budownictwo mieszkaniowe)- przynajmniej kiedyś tak było jak sprawdzałam, na to wtedy możesz jakąś skargę złożyć.
Poza tym nie wiem, czy nie ma jakiejś możliwości uzyskania odszkodowania za spowodowanie znacznego spadku wartości działki przez jakąś inwestycję gminy
Nieszczęścia chodzą parami. Ale za to szczęścia całymi stadami...
kosmonia
Postów 363
Data rejestracji 11.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: moniaainom
karolkas
Postów 1248
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I bezrobocie mnie wkurza. Że w zasadzie nie wiem w czym jestem dobra, gdzie bym chciala pracować i co robić. Mam chyba doła dziś
-------------------
-------------------
Gość: cb656Old
olabas
Postów 724
Data rejestracji 29.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
POLECANKI:
Kod polecający Santander - 5AUPVX - bony o wartości 100zł dla mnie i dla Ciebie po założeniu konta!
Allegro Share - polecaj produkty i zgarniaj bony Allegro - https://allegro.p...c-80ec-1d0cf21ae511#
Gość: cudaczek
Będzie dobrze...
chmurka
Postów 366
Data rejestracji 06.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w sumie jestem już przyzwyczajona do naprawy kabli, ale ten jakis dziwny, zamiast drucików w srodku ma niteczki
olabas
Postów 724
Data rejestracji 29.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: merus
oj mnie też to bardzo wkurza, bo chciałam jechać na zakupy w weekend
karolkas
Postów 1248
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj chyba nie będzie, juz chyba za stara jestem na konkursy
Gość: goralecka
a ja wygrałam bilety na ten film i uważam, że to jeden z lepszych polskich filmów ostatnich lat. Mi się już mdło robi na widok tych ślubow panieńskich, to nie tak ja myślisz kotków czy świętych interesów. Wreszcie film bez Karolaka i Aadamczyka(choć lubię filmy z nimi ale są w każdym polskim filmie i to już mi się przejdało). Wracajac do skrzydlatych świń swietnie zagrane główne role, film mega dobrze oddaje piłkarską rzeczywistość, muzyczka lekko rockowa. Mi tam się naprawdę podobało, i widzialam wzmianki ze to będzie o kibicach:) ale jak wiadomo są gusta i guściki
Gość: merus
ja szczerze mówiąc nigdy się nie spotkałamz zawiścią na forum
zaczytana-pola
Postów 11573
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To możesz się tylko cieszyć
Gość: goralecka
chociaz???????????kochana masz coś czego zazdrości Ci milion osób na tym świecie w tym ja - wspaniałą rodzinę i swój własny kąt. Naprawdę byłabyś szczęśliwsza mając w szafce promocyjne opakowanie ciasteczek Lu Go czy zgrzewkę Lecha ze zdrapką?
Główka do góry