Wkurza mnie...

karolkas

#3836582 Napisano: 05.11.2010 03:41:01
goralecka napisał(a):

karolkas napisał(a):

cudaczek napisał(a):

karolkas napisał(a):

Wkurza mnie niemoc konkursowa - ani w hasłowych, ani w kulinarnych, ani w zdjeciowych, nigdzie mi sie nie udaje, juz nie mowię o klikanych, które po prostu teraz to porażka.
I bezrobocie mnie wkurza. Że w zasadzie nie wiem w czym jestem dobra, gdzie bym chciala pracować i co robić. Mam chyba doła dziś

Będzie dobrze... emotka

oj chyba nie będzie, juz chyba za stara jestem na konkursy emotka brak weny, brak zdrowia do zbierania głosów, brak kasy na kupowanie promocyjnych produktów. po prostu kryzys na całego. Dobrze że chociaz męża mam, dzieci i mieszkanie.

chociaz???????????kochana masz coś czego zazdrości Ci milion osób na tym świecie w tym ja - wspaniałą rodzinę i swój własny kąt. Naprawdę byłabyś szczęśliwsza mając w szafce promocyjne opakowanie ciasteczek Lu Go czy zgrzewkę Lecha ze zdrapką?
Główka do góry emotka emotka

w sumie masz rację, zgrzewka piwa nie da mi tyle szczęścia co dzieci, moze trzeba z tej perspektywy na to popatrzeć
0 0

Gość: lekkoatletka

#3836629 Napisano: 05.11.2010 03:55:21
karolkas napisał(a):

goralecka napisał(a):

karolkas napisał(a):

cudaczek napisał(a):

karolkas napisał(a):

Wkurza mnie niemoc konkursowa - ani w hasłowych, ani w kulinarnych, ani w zdjeciowych, nigdzie mi sie nie udaje, juz nie mowię o klikanych, które po prostu teraz to porażka.
I bezrobocie mnie wkurza. Że w zasadzie nie wiem w czym jestem dobra, gdzie bym chciala pracować i co robić. Mam chyba doła dziś

oj chyba nie będzie, juz chyba za stara jestem na konkursy emotka brak weny, brak zdrowia do zbierania głosów, brak kasy na kupowanie promocyjnych produktów. po prostu kryzys na całego. Dobrze że chociaz męża mam, dzieci i mieszkanie.

chociaz???????????kochana masz coś czego zazdrości Ci milion osób na tym świecie w tym ja - wspaniałą rodzinę i swój własny kąt. Naprawdę byłabyś szczęśliwsza mając w szafce promocyjne opakowanie ciasteczek Lu Go czy zgrzewkę Lecha ze zdrapką?
Główka do góry emotka emotka

w sumie masz rację, zgrzewka piwa nie da mi tyle szczęścia co dzieci, moze trzeba z tej perspektywy na to popatrzeć

emotka Jesienna chandra... pokaż jej, że jesteś od niej silniejsza! emotka emotka
0 0

Gość: april211

#3836642 Napisano: 05.11.2010 03:58:04
oj znam wasze bole tez mam zero inwencji twórczej ale co tam coraz blizej za to do lata emotka
0 0

delfinka101

#3836859 Napisano: 05.11.2010 04:40:25
odbieram telefon i slysze...Grtulujemy złotego numeru.Dzis masz szanse na wielka ...ble ble ble..już mnie wkurzają..nie dosć ze smsy to teraz telefony z zastrzezonego.wryyyy
0 0

Gość: chasia

#3837057 Napisano: 05.11.2010 05:26:04
delfinka101 napisał(a):

odbieram telefon i slysze...Grtulujemy złotego numeru.Dzis masz szanse na wielka ...ble ble ble..już mnie wkurzają..nie dosć ze smsy to teraz telefony z zastrzezonego.wryyyy

Ja już taki telefon miałam kilkanaście razy. Jak zejde przez nich na serce, to zrobie im kuku z zaświatów emotka
0 0

Gość: natie

#3837158 Napisano: 05.11.2010 05:57:21
a mnie wkurza, że mnie wku***ił moj narzeczony i juz slub chcialam odwolywac.. w ogole wszystko sie sypie, nic nie wychodzi tak, jak mialo byc emotka oj ciezko jest, ciezko, az plakac sie chce
0 0

cudaczek121

#3837177 Napisano: 05.11.2010 06:02:43
Wkurza mnie,że popsuł mi się fon konkursowy i to,że wczoraj przed 16-tą jak 2 razy dzwonił zastrzeżony,to nic nie było słychać emotka
0 0

Gość: cudaczek

#3837685 Napisano: 05.11.2010 08:37:39
karolkas napisał(a):

cudaczek napisał(a):

karolkas napisał(a):

Będzie dobrze... emotka

Mądra kobietko - wena przyjdzie, tak jak już nieraz przychodziła emotka , a wtedy tak będziesz wymiatać, że cała młodsza konkurencja, chociażby całe szafki zapchała produktami promocyjnymi i głosów bądź wiele natrzaskała w klikańcach, będzie głowami w drzwiczki tych szafek tłukła, o tak: emotka , albo tak: emotka
0 0

buka

#3837808 Napisano: 05.11.2010 09:14:00
karolkas napisał(a):

dobrze, dół jest potrzebny, daje motywację, czyli myśl sobie raz na wozie raz pod wozem, dzisiaj WY jutro MY , ja wygrywam raz na 1000 i myślę sobie o kurcze los się do mnie uśmiechnął ! czego i Tobie życzę emotka
0 0

patysiaczek

#3838148 Napisano: 06.11.2010 06:05:01
moniaainom napisał(a):

A mnie wkurza nadal brak bonu z MNY z rossnetu emotka

Wczoraj napisałam do Pani Kolińskiej- i przyszła odpowiedź- Jestem zaskoczona,że bony jescze nie dotarły i w najbliższym czasie wyjaśnię sytację z organizatorem.
Mam nadzieję,że to będzie bliski czas...
0 0

toka

#3838189 Napisano: 06.11.2010 07:07:20
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że popsuł mi się fon konkursowy i to,że wczoraj przed 16-tą jak 2 razy dzwonił zastrzeżony,to nic nie było słychać emotka

nie martw sie -do mnie wczoraj na dwa fony o tej godzinie tez dzwonił zastrzeżony-odebrałam i była to reklama jakiegos konka emotka
0 0

edith

#3838356 Napisano: 06.11.2010 09:14:08
april211 napisał(a):

oj znam wasze bole tez mam zero inwencji twórczej ale co tam coraz blizej za to do lata emotka

Jakie lato ja czekam na zimę
emotka Wreszcie poszusuję na stokach i zapomne o wszystkich problemach emotka Tylko muszę wygrac sobie kask i dla syna buty narciarskie emotka Mnie wkurza okropny wiatr...huczy po domu aż strach emotka
0 0

Gość: kambria

#3838432 Napisano: 06.11.2010 09:38:34
kurcze jak mnie net dziś wkurza!
połączenia mi sie resetują, strony otwieraja tak wolno że szlag mnie trafia, żeby wysłać wiadomość komuś to musiałam sie 3 razy podłączać,
co sie dzieje?
0 0

mia

#3838457 Napisano: 06.11.2010 09:44:06
delfinka101 napisał(a):

To samo, myślałam, że mnie szlag trafi... Z taką nadzieją dopadłam tego telefonu, a tu co? emotka
Do tej pory tylko smsy słali, a tu sie przerzucili na telefony! Muszę się dowiedzieć, czy nie można tego dziadostwa jakoś zablokować emotka
0 0

Gość: pola731

#3838464 Napisano: 06.11.2010 09:45:20
a mnie wkurza streetcom
nie wyrobię z tą ankietą Dolce Gusto - codziennie 2 telefony - z tymi samymi pytaniami - wczoraj nie wytrzymałam i zapytałam ,czy ktoś tam robie te ankiety na ilość - i gadają z tymi samymi osobami po 6 razy - wczoraj sobie ciśnienie podniosłam - a dziś co ?
telefon... ankieta w sprawie kawy i ekspresów emotka
0 0

notta

#3838689 Napisano: 06.11.2010 10:54:44
goralecka napisał(a):

kingaa napisał(a):

A mnie wczoraj wkurzył film skrzydlate świnie. Dawno nie byliśmy w kinie więc w końcu się wybraliśmy. Z opisu na cinema city ten film wydawał się fajny. Komedia obyczajowa nawet mogła być, tym bardziej, że Pazura tam grał wiec na pewno będzie śmiesznie. Film śmieszny w ogóle nie był, wręcz przeciwnie emotka Do tego w opisie na str kina powinni zamieścić, że to film o kibolach, a nie było o tym wzmianki emotka To teraz nie wystarczy przeczytać opisu na ulotkach czy na stronie kina, trzeba pogrzebać w necie o filmie, bo inaczej film może okazać się zupełnie o czymś innym emotka Chciałam wyjść z kina po pierwszych 20 minutach gdyby nie to, że ten mój stwierdził, że jak już zapłacił za bilety to obejrzy do końca emotka Dobrze, że chociaż miałam popcorn, to jak miałam go nie jeść, to z tego wszystkiego wpierdzieliłam prawie cały...

a ja wygrałam bilety na ten film i uważam, że to jeden z lepszych polskich filmów ostatnich lat. Mi się już mdło robi na widok tych ślubow panieńskich, to nie tak ja myślisz kotków czy świętych interesów. Wreszcie film bez Karolaka i Aadamczyka(choć lubię filmy z nimi ale są w każdym polskim filmie i to już mi się przejdało). Wracajac do skrzydlatych świń swietnie zagrane główne role, film mega dobrze oddaje piłkarską rzeczywistość, muzyczka lekko rockowa. Mi tam się naprawdę podobało, i widzialam wzmianki ze to będzie o kibicach:) ale jak wiadomo są gusta i guściki emotka

hehe.. a ja juz apomniałam o tym filmie a miałam być w nim statystka nawet byłam na castingu i miałam już powalającą rolę na stadionie i nie pojechałam z przyczyn technicznych... emotka . Też się wkurzyłam emotka
0 0

Gość: alika

#3838790 Napisano: 06.11.2010 11:20:21
a mnie wkurza automatyczne przekierowywanie strony konkursowej na inną, nie rozumiem dlaczego administrator nic z tym nie zrobi! To się powtarza kolejny raz i staje sie uciązliwe.
0 0

Gość: kasia9791

#3839251 Napisano: 06.11.2010 02:24:40
wkurza mnie newsletterowy spam z kobietabyc.pl
ponad 100 tych samych wiadomości tylko od nich na skrzynce emotka
0 0

efelinkaaa

#3839291 Napisano: 06.11.2010 02:46:47
kasia9791 napisał(a):

wkurza mnie newsletterowy spam z kobietabyc.pl
ponad 100 tych samych wiadomości tylko od nich na skrzynce emotka