Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie również.. wynajmujemy mieszkanie i końca nie widać.. plus taki, że już fundament stoi, ale.. skąd wziąć pieniądze na resztę??
Monisia trzymam kciuki za Ciebie - zdrówko jest najważniejsze!
Wiem coś o tym.. Mój Synuś to okropny chorowitek, ciągle na antybiotykach, nie możemy się pozbyć anemii, przepukliny pępkowej.. No kurde.. Ciągle słyszę trzeba czekać - samo przejdzie.. Yhymmm...
is77
Postów 2038
Data rejestracji 17.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
te wszystkie kampanie prorodzinne i inne dbania o Polskę i Polaków można o kant... rozbić
a przeciętny młody Polak nie ma gdzie mieszkać, nie może liczyć na dobrą opiekę medyczną itp itd.
jedyna wiara i nadzieja w konkursach
i z tym optymistycznym akcentem zmykam do intermarche
Gość: monisia23
Gość: wsciekly
niezła kaska, ale założę się, że nie mamy żadnych szans
specjaliści od wyklejanek i mrugających światełek zgarną wszystko
is77
Postów 2038
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wyklejanki nie zrobiłam, to fakt. swiatełek tez nie dałam...
ale taki ładny latajacy obrazek zrobiłam
Gość: ewa1982
ach co tu gadać zgadzam się w pełni jesteśmy z mężem w kropce bo też prawie bezdomni
is77
Postów 2038
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja jestem tzw samotną matką i na obecnych warunkach nie moge wziąć kredytu hipot. bo jestem niewypłacalna
a tak sobie gęby wycierają programem rodzina na swoim
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My na kredyt też zarabiamy za mało.. No, chyba że nam wystarczy 20tys..
is77
Postów 2038
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeszcze dodam że oprócz tego, ze mieszkam z rodzicami, to jeszcze właśnie brat chce się wprowadzić ze swoja żoną, bo oni też nie mają gdzie mieszkać i też są zbyt bogaci na pomoc, za biedni na kredyt i na socjalne mieszkanie tez nie maja szans...
Gość: polec
Ja jestem w podobnej sytuacji, też mieszkanie wynajmujemy i to żadna przyjemność, bo w Krakowie kupić, to szok normalnie.
Ciułamy i ciułamy na własne, ale końca nie widać.....
is77
Postów 2038
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nagroda gł. 150 tysiaków
skoro piszesz, że latający, to musi być odlotowy
standardowe elaboraty na A5 nie mają raczej szans wybić się z tłumu
is77
Postów 2038
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a nie boisz sie konkurencji ze strony klanu U, który kasuje wszystkie nagrody w takich konkach
Gość: polec
Dziękuję
Gość: beata82roksana82
no niestety w naszym chorym kraju tak jest że oboje dorosłych(np.mąż i żona)musi pracować,nie mieć dzieci,samochodu,jakiegoś zwierzęcia,tylko ciułac na kredyt .... a mnie wkurzaja sąsiedzi,jestem najmłodszym lokatorem w klatce i sąsiadka wczoraj stukała mi po kaloryferach bo mój syn krzyczał,bo nie chciałam mu dać pewnej rzeczy,bo pewnie myślą ze jak krzyczy to ja się znęcam....no niestety takie mam dzieci które od czasu do czasu lubią sobie pokrzyczeć jak coś nie jest po ich myśli,przecież nie zatkam mu ust kneblem ....ale jak ich pies wyje cały dzień to tego nie słyszą...
is77
Postów 2038
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkurencja jest wszędzie i zawsze
Cóż, jak monia wygra, to znaczy że będzie lepsza i tyle
wcale nie mówię, ze moja praca jest genialna, mówię, ze mam nadzieje związane z nagrodą
zostaje mi się pocieszyć... 50 tysiakami
albo 10 ...
albo łancuszkiem...
albo niczym
spoko
is77
Postów 2038
Punkty karne 0
Konkursy dodane
polec, będziesz robić konkurencję?
beata82roksana82 z sąsiadami tak bywa... niestety
margo466
Postów 2012
Data rejestracji 11.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może załapiesz się na łańcuszek przynajmniej bo w ub.r. mnie nie trafiła się nawet koszulka ale dziewczyna z forum wygrała łańcuszek bo chwaliła się w MDW
życie-lepsze czy gorsze-zawsze jest piękne