Wkurza mnie...

Gość: wowczek

#3880053 Napisano: 19.11.2010 03:42:02
hittmanka napisał(a):

mariolakal napisał(a):

dolly napisał(a):

malineczka23 napisał(a):

ja mam doła ze nie wygrałam w simply w Katowicach...widać ze miejscowym przyznawali nagrody emotka wkurza mnie mój chomik pitął mi z akwarium dwa dni temu i ani po nim śladu?gdzie on polazł? emotka

a w łóżku sprawdzałaś?
w pościeli emotka

Nie chcę Cię straszyć, ale mój chomik kilka lat temu popełnił samobójstwo... Sprawdź pod balkonem... emotka

a mój wlazł za szafę i się zaklinował.... znalazłam go dopiero jak zaczął nooo.... tego.... śmierdzieć emotka

Mój też kiedyś skoczył z czwartego piętra!!! Ale jakoś tak szczęśliwie, że przeżył emotka
0 0

toudikot

#3880061 Napisano: 19.11.2010 03:43:50
79magda napisał(a):

toudikot napisał(a):

tez mnie wkurza simply na tyle zgloszen, nie byle jakich zupelne zero nagrod:(

A patrzyłaś na wyniki konkursu? Jeżeli żyri podobało się to, co wymienili, jako przykłady, to wiesz... Może po prostu zbyt ambitne podejście do sprawy miałyśmy emotka Teraz można się na to powkurzać
emotka

no właśnie, chyba nie trafiłam w ich gust emotka
0 0

efelinkaaa

#3880066 Napisano: 19.11.2010 03:45:13
wowczek napisał(a):

hittmanka napisał(a):

mariolakal napisał(a):

dolly napisał(a):

malineczka23 napisał(a):

ja mam doła ze nie wygrałam w simply w Katowicach...widać ze miejscowym przyznawali nagrody emotka wkurza mnie mój chomik pitął mi z akwarium dwa dni temu i ani po nim śladu?gdzie on polazł? emotka

a w łóżku sprawdzałaś?
w pościeli emotka

Nie chcę Cię straszyć, ale mój chomik kilka lat temu popełnił samobójstwo... Sprawdź pod balkonem... emotka

a mój wlazł za szafę i się zaklinował.... znalazłam go dopiero jak zaczął nooo.... tego.... śmierdzieć emotka

Mój też kiedyś skoczył z czwartego piętra!!! Ale jakoś tak szczęśliwie, że przeżył emotka

Przypomnieliście mi o moich przeżyciach ze zwierzaczkami.. ugotowałam żółwia jak byłam mała.. emotka do tej pory mam traumę..
We wczesniejszym okresie zagłaskałam swoją rybkę na śmierć - codziennie wieczorem wyjmowałam ją z akwarium i całowałam na dobranoc.. Najpierw dostała białych kropek, a potem zdechła.. I tak dzielnie się trzymała..

Tak bardzo chciałam mieć zwierzątko jakieś normalne, a byłam uczulona na sierść i kurz..

Do tematu jeszcze: wkurza mnie już te siedzenie w domu.. emotka
0 0

inka113

#3880068 Napisano: 19.11.2010 03:45:21
toudikot napisał(a):

79magda napisał(a):

toudikot napisał(a):

A patrzyłaś na wyniki konkursu? Jeżeli żyri podobało się to, co wymienili, jako przykłady, to wiesz... Może po prostu zbyt ambitne podejście do sprawy miałyśmy emotka Teraz można się na to powkurzać
emotka

to ja też nie trafiłam emotka
0 0

Gość: l0ginka

#3880084 Napisano: 19.11.2010 03:51:48
efelinkaaa napisał(a):

wowczek napisał(a):

hittmanka napisał(a):

mariolakal napisał(a):

dolly napisał(a):

malineczka23 napisał(a):

a w łóżku sprawdzałaś?
w pościeli emotka

Przypomnieliście mi o moich przeżyciach ze zwierzaczkami.. ugotowałam żółwia jak byłam mała.. emotka do tej pory mam traumę..
We wczesniejszym okresie zagłaskałam swoją rybkę na śmierć - codziennie wieczorem wyjmowałam ją z akwarium i całowałam na dobranoc.. Najpierw dostała białych kropek, a potem zdechła.. I tak dzielnie się trzymała..

Tak bardzo chciałam mieć zwierzątko jakieś normalne, a byłam uczulona na sierść i kurz..

Odnośnie chomików, to jest taka strona: http://sorrychomiku.pl/
SORRYCHOMIKU czyli księga wspomnień i przeprosin niechcąco zamordowanych chomików

a w temacie: wkurza mnie pewna młoda osóbka, która myśli ,że cokolwiek mówię czy robię, to chcę dla niej źle emotka
0 0

dolly

#3880392 Napisano: 19.11.2010 05:31:47
l0ginka napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

wowczek napisał(a):

hittmanka napisał(a):

mariolakal napisał(a):

dolly napisał(a):

malineczka23 napisał(a):

a w łóżku sprawdzałaś?
w pościeli emotka

Odnośnie chomików, to jest taka strona: http://sorrychomiku.pl/
SORRYCHOMIKU czyli księga wspomnień i przeprosin niechcąco zamordowanych chomików

a w temacie: wkurza mnie pewna młoda osóbka, która myśli ,że cokolwiek mówię czy robię, to chcę dla niej źle emotka

emotka
o rany, a to ten zaklinowany nie piszczał za tą szafą emotka
0 0

Gość: marielu

#3880543 Napisano: 19.11.2010 06:12:20
nie bylo mnie tyle czasu , po zalogowaniu 48 PW
47 ze .... spamem

teraz już wiem że to była dobra decyzja emotka
0 0

Gość: krzyszu

#3880584 Napisano: 19.11.2010 06:25:26
marielu napisał(a):

47 ze .... spamem

Hahaha ja nie pisałem bo wiedziałem, ze jesteś zakopana emotka
0 0

Gość: marielu

#3880615 Napisano: 19.11.2010 06:36:52
krzyś my to możemy ten tego na gg emotka

PS. dziękuje za domóweczki <sex> emotka
0 0

Gość: meeyka

#3880998 Napisano: 19.11.2010 08:15:49
marielu napisał(a):

47 ze .... spamem

o, Marielu! Jak milo emotka emotka
0 0

jola29k

#3881460 Napisano: 19.11.2010 10:08:36
gosia16 napisał(a):

jola29k napisał(a):

wkurzył mnie dzisiaj magazyn Fily , kupiłam go corce bo myslałam ze beda wyniki konkursu a tam nic nie ma na ten temat

bo mają być w nr 1/11

dziekuje za odpowiedz córka mi juz spokoju nie daje tylko kiedy beda
0 0

edith

#3881467 Napisano: 19.11.2010 10:11:15
inka113 napisał(a):

toudikot napisał(a):

79magda napisał(a):

toudikot napisał(a):

emotka

to ja też nie trafiłam emotka

To i ja dolączam taką mialam nadzieje i nic emotka
0 0

Gość: april211

#3881471 Napisano: 19.11.2010 10:12:16
a co z tym chomikiem zyje?
0 0

szarri

#3881697 Napisano: 20.11.2010 12:21:37
wkurza mnie, że nie mam czasu na konki emotka
0 0

Gość: monisia23

#3882181 Napisano: 20.11.2010 10:44:46
Po lawinie problemów materialnych, czekałam na słońce, na jakieś szczęście, niestety...
Wczoraj przeszła kolejna burza, tym razem zdrowotna. Tak strasznie mnie to wszystko wkurza! Martwię się o siebie chodzę roztrzęsiona i czekam na wyrok, Boże jakieś fatum czy co?!
emotka
0 0

is77

#3882192 Napisano: 20.11.2010 10:48:03
wkurza mnie, ze do rozwiązania konkursu AIG jeszcze tyle czasu, a ja już teraz potrzebuję 150 tysiaków emotka emotka emotka
0 0

radosna

#3882197 Napisano: 20.11.2010 10:48:47
monisia23 napisał(a):

Po lawinie problemów materialnych, czekałam na słońce, na jakieś szczęście, niestety...
Wczoraj przeszła kolejna burza, tym razem zdrowotna. Tak strasznie mnie to wszystko wkurza! Martwię się o siebie chodzę roztrzęsiona i czekam na wyrok, Boże jakieś fatum czy co?!
emotka

Monisiu!
Każdą diagnozę lekarską trzeba przyjąć ze spokojem, bo nerwy tylko chorobę pogarszają i będzie jeszcze gorzej! Podtrzymamy Cię na duchu i nie pozwolimy, abyś się martwiła. Wypłakuj się nam, wykrzycz złość do przeznaczenia i nie dawaj się! Wiesz doskonale, że poddanie się chorobie i rozpacz działają na Twoją niekorzyść. Tupnij nogą i powiedz chorobie Ty przebrzydła suko! Nie dam się tobie położyć do łózka! Jestem zdrowa, piękna, młoda i bogata i przede mną szczęście tego świata!.
Jesteśmy z Tobą! A wolny czas zapełnij konkursami, a nie czarnymi myślami.
0 0

is77

#3882206 Napisano: 20.11.2010 10:50:41
ech, każdy ma swoje problemy...
weszłam tu, żeby dac upust swojemu zalowi, a tu post monisi mnie rozwalił emotka
trzymaj się emotka
0 0

radosna

#3882219 Napisano: 20.11.2010 10:54:45
is77 napisał(a):

ech, każdy ma swoje problemy...
weszłam tu, żeby dac upust swojemu zalowi, a tu post monisi mnie rozwalił emotka
trzymaj się emotka

Ja potrzebuję nawet więcej niż 150 000 złociszy, bo marzy mi się mieszkanie emotka Ale w porównaniu do braku zdrowia, to nasz niewielki niedobór finansowy emotka nic nie znaczy.
0 0

is77

#3882233 Napisano: 20.11.2010 10:58:28
ja też na mieszkanie emotka
tylko w moim mieście da sie kupić za równowartosć nagrody z AIG

bezdomność mnie dobija i spedza sen z powiek emotka
0 0