Wkurza mnie...

efelinkaaa

#3882750 Napisano: 20.11.2010 01:44:51
hehe.. a co ja mam powiedzieć mając w domu zbuntowanego i upartego dwulatka?? Wczoraj poszedł spać po 23.. oglądał z nami Z Archiwum X i siedział dopóki tv nie wyłaczyliśmy.. Potem chciałam Go położyć to darł się w niebogłosy..

Sąsiedzi myślą, że jesteśmy stuknięci.. na pewno emotka

ps. Ja przynajmneij nie robię remontu co miesiąc.. bo ci z góry ciągle wiercą, stukają, skrobią.. uroki życia w mieszkaniu ;/
0 0

Gość: agulecece

#3882752 Napisano: 20.11.2010 01:46:17
monisia23 napisał(a):

U mnie na szczęście dzieci zdrowe, czasem tylko zasmarkani. Ja też byłam zawsze zdrowa, a teraz... ehhh Zobaczymy, w każdym razie dawno nie było mi aż tak smutno, dawno się tak nie bałam emotka

bedzie dobrze glowa do gory i mysl o wieeelkich wygranych nie boj sie bo w niczym ci to nie pomoze nalezy byc dobrej mysli a zlych do siebie nie doposzczej emotka emotka emotka
0 0

Gość: beata82roksana82

#3882795 Napisano: 20.11.2010 02:01:16
efelinkaaa napisał(a):

hehe.. a co ja mam powiedzieć mając w domu zbuntowanego i upartego dwulatka?? Wczoraj poszedł spać po 23.. oglądał z nami Z Archiwum X i siedział dopóki tv nie wyłaczyliśmy.. Potem chciałam Go położyć to darł się w niebogłosy..

ps. Ja przynajmneij nie robię remontu co miesiąc.. bo ci z góry ciągle wiercą, stukają, skrobią.. uroki życia w mieszkaniu ;/

a mnie jeszcze wkurza to ze jak ostatnio nas zalali tylko troszkę to nawet nie przyszli powiedzieć czy nic się nie stało czy nie trzeba robić sufitu....tak samo jak robili sobie balkon to wszystkie syfy spadły na nasz balkon ale oczywiście nawet wielmożni państwo nie przyszli posprzątać bo po co... emotka bo przecież nasz balkon to nie ich ...
0 0

olunka

#3882951 Napisano: 20.11.2010 02:59:24
is77 napisał(a):

dlatego wzięłam udział w konkursie emotka

polec, będziesz robić konkurencję?
emotka

beata82roksana82 z sąsiadami tak bywa... niestety emotka

o jakim konku mówicie?
0 0

is77

#3882959 Napisano: 20.11.2010 03:03:09
o konkursie lokatowym w banku AIG, gdzie lekką rączką rozdają 150 tysiaków
0 0

olunka

#3882965 Napisano: 20.11.2010 03:04:59
is77 napisał(a):

o konkursie lokatowym w banku AIG, gdzie lekką rączką rozdają 150 tysiaków

nie gram:(
0 0

agusia147

#3882984 Napisano: 20.11.2010 03:12:32
efelinkaaa napisał(a):

Ja mam takiego sąsiada pod spodem, też ciągle remont robi emotka

Heh kto pomoże z domówką? W zamian dam fajny kubeczek, podkładkę pod myszkę i smyczkę.
0 0

radosna

#3883108 Napisano: 20.11.2010 03:59:51
Ona przyniesie Wam wszystkim szczęście:
0 0

radosna

#3883112 Napisano: 20.11.2010 04:00:28
radosna napisał(a):

Miała być biedronka, ale nie umiem jej wkleić!
I to mnie wkurza!!!
0 0

anialistopad

#3883114 Napisano: 20.11.2010 04:01:44
e tam mnie dziś wszystko wkurza pogoda i ludzie
0 0

Gość: wsciekly

#3883235 Napisano: 20.11.2010 04:48:09
radosna napisał(a):

klikasz na biedronke prawym przyciskiem myszy, wybierasz z listy kopiuj adres obrazka i powinien sie wkleić
http://emotikona....fy/pic/biedronka.gif
0 0

Gość: annaszura

#3883305 Napisano: 20.11.2010 05:10:18
efelinkaaa napisał(a):

Mój prawie dwuletni ma to samo od zmiany czasu. Ale od trzech dni wzięłam się na sposób i nie daję mu spać w dzień, tylko kładę go o 17ej. Śpi do rana. Do 8ej.

0 0

leona

#3883362 Napisano: 20.11.2010 05:28:33
Pocieszę Was, że zakup własnego lokum i to dopiero początek problemów. Opłaty dodatkowe do ceny nieruchomości w tym podatki to 1/10 ceny mieszkania. Poza tym w dzisiejszych czasach trudno trafić na uczciwą agencję czy sprzedawcę, zawsze trzeba liczyć się z tym, że w mieszkaniu ujawnią się niemiłe niespodzianki i można się nieźle naciąć. Remont doprowadza do szału i końca nie widać...
0 0

Gość: krzyszu

#3883396 Napisano: 20.11.2010 05:37:20
Tak czekałem na domówki z lecha a tu du*a. Mieli jakas kolizje i nie dojechali emotka
0 0

Gość: wsciekly

#3883400 Napisano: 20.11.2010 05:39:25
krzyszu napisał(a):

Tak czekałem na domówki z lecha a tu du*a. Mieli jakas kolizje i nie dojechali emotka

emotka piją emotka w rowie emotka
0 0

Gość: judyta74

#3883457 Napisano: 20.11.2010 06:02:41
annaszura napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

Mój prawie dwuletni ma to samo od zmiany czasu. Ale od trzech dni wzięłam się na sposób i nie daję mu spać w dzień, tylko kładę go o 17ej. Śpi do rana. Do 8ej.

A ja mam synka, kóry w poniedziałek będzie miał swoje 4 urodziny, jutro przyjadą goście, przywiozłam tort z cukierni, z piekna myszka Miki itd i co... i przed chwilą wkładach galaretke do lodówki a tu połowa góry tj. połowa myszki miki i jej otoczenia zjedzona emotka , tort pieknie jak był tak jest zapakowany a góre wcięło... synek z niewinnymi oczkami stwierdził, ze chciał tylko zobacyzć z bliska emotka emotka
0 0

Gość: moonfairy

#3883494 Napisano: 20.11.2010 06:16:44
judyta74 napisał(a):

annaszura napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

A ja mam synka, kóry w poniedziałek będzie miał swoje 4 urodziny, jutro przyjadą goście, przywiozłam tort z cukierni, z piekna myszka Miki itd i co... i przed chwilą wkładach galaretke do lodówki a tu połowa góry tj. połowa myszki miki i jej otoczenia zjedzona emotka , tort pieknie jak był tak jest zapakowany a góre wcięło... synek z niewinnymi oczkami stwierdził, ze chciał tylko zobacyzć z bliska emotka emotka

była bym zła nie powiem.
ale w koncu to jego tort i on bedzie miał zdjęcia z bliska za 20 lat emotka
0 0

efelinkaaa

#3883514 Napisano: 20.11.2010 06:27:11
Rozbawiła mnie ta zjedzona myszka emotka
0 0

Gość: ineska

#3883580 Napisano: 20.11.2010 06:50:18
wsciekly napisał(a):

radosna napisał(a):

klikasz na biedronke prawym przyciskiem myszy, wybierasz z listy kopiuj adres obrazka i powinien sie wkleić
http://emotikona....fy/pic/biedronka.gif

dokładnie emotka mi się pajączek spodobał i przygarnęłam
emotka
0 0

Gość: annaszura

#3883583 Napisano: 20.11.2010 06:51:22
judyta74 napisał(a):

annaszura napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

to super, ze myszka była jadalna. W mojej cukierni zawsze dają ozdoby z twardego lukru czy czegoś i nie da się ich zjeść, co najwyżej połamać zęby
0 0