Wkurza mnie...

ziolko

#4146533 Napisano: 16.02.2011 02:33:55
malutka456 napisał(a):

ziolko napisał(a):

malutka456 - w tym przypadku musiałabym się wyładować na nim, bo nic innego nie przychodzi mi do głowy emotka emotka emotka emotka

dosyp jej/jemu srodkow przeczyszczajacyh do herbaty i schowaj papier toaletowy emotka emotka

niestety, jestem persona non grata tam gdzie on przebywa i na pewno miałby swoje napoje na uwadze emotka
0 0

Gość: ineska

#4146544 Napisano: 16.02.2011 02:37:11
79magda napisał(a):

Nie wkurza, ale śmieszy... Pewna drogeria na facebooku ogłosiła konk, UWAGA! kreatywny - należy wymyślić im wiosenne hasło, które sobie beztrosko wykorzystają na swojej stronie emotka odbiór nagród - osobisty. Zgadzają się na wysyłkę, ale UWAGA! za 12 zeta. Zaznaczam, że nagrodą są np. próbki perfum emotka emotka

Napisałam wczoraj na ich fanpagu, co o tym myślę, a oni skasowali mojego posta oraz swoją informację o kosztach wysyłki... Nie mogę uwierzyć, że ktoś tak jawnie sobie kpi - wymyśl mi hasło, ja ci dam za to zestaw próbek, ale ty zapłacisz za wysyłkę!!!

emotka emotka
0 0

Gość: sasanka24

#4147036 Napisano: 16.02.2011 04:48:27
Komp mi się zawiesza emotka muszę wymienić go na lepszy model emotka
0 0

fryz

#4147116 Napisano: 16.02.2011 05:06:00
Pol roku sie mordowalam zeby zmniejszyc rachunek za wode i co emotka 100 zl zwrotu ale 250 doplaty za ogrzewanie bo w mojej kamienicy nie ma liczkow indywidualnych emotka emotka emotka
Do tego brak nagrody w rosmanie z konkursu noworocznego, jak jutro nie dojedzie pani bedzie ze mna reklamacje pisac bo czasem ich pomijaja i niedowoza emotka
Nowych wygrany 0 emotka emotka
0 0

Gość: ariadnaa

#4147131 Napisano: 16.02.2011 05:09:56
Umyłam okno dachowe w sobotę a dziś już wygląda jakby nie miało bliskiego kontaktu ze ścierą ze 2 miesiące- nie cierpię go! emotka
0 0

Gość: ariadnaa

#4147134 Napisano: 16.02.2011 05:10:55
ineska napisał(a):

79magda napisał(a):

Nie wkurza, ale śmieszy... Pewna drogeria na facebooku ogłosiła konk, UWAGA! kreatywny - należy wymyślić im wiosenne hasło, które sobie beztrosko wykorzystają na swojej stronie emotka odbiór nagród - osobisty. Zgadzają się na wysyłkę, ale UWAGA! za 12 zeta. Zaznaczam, że nagrodą są np. próbki perfum emotka emotka

Napisałam wczoraj na ich fanpagu, co o tym myślę, a oni skasowali mojego posta oraz swoją informację o kosztach wysyłki... Nie mogę uwierzyć, że ktoś tak jawnie sobie kpi - wymyśl mi hasło, ja ci dam za to zestaw próbek, ale ty zapłacisz za wysyłkę!!!

emotka emotka

Teraz napisali w komentarzu, że mogą oczywiście na swój koszt wysłać emotka
0 0

ziolko

#4147140 Napisano: 16.02.2011 05:12:59
i usunęli komentarze dla nich niewygodne emotka
0 0

ziolko

#4147147 Napisano: 16.02.2011 05:15:51
ale za to zmienili też ten wpis o wysyłce - plus dla niech..
ale i tak slogan reklamujący perfumerię a nagrody za to poniżej chęci wzięcia udziału w konkursie.

0 0

psemulek

#4147159 Napisano: 16.02.2011 05:17:52
wkurza mnie, że nic nie wygrywam,a cały czas gram emotka emotka emotka
0 0

monia24

#4147163 Napisano: 16.02.2011 05:18:26
emanuela24 napisał(a):

loczeq napisał(a):

janiek napisał(a):

wkurza mnie pewien bardzo znany hipermarket pojechałem po parówki jedynki bo są w promocji (tanie) załadowałem tyle ile było w ladzie 127 opakowań i rusyłem do kasy
Przy kasie ochrona i jakiś kierownik/dyrektor(mam nazwisko) powiedzieli że nie sprzedadzą mi parówek bo nie chcą mieć pustej lady w sklepie emotka
Właśnie pisze pismo do Centrali w Wawie mam nadzieje że tego kolesia zwolnią!
Pojechałem tam bo mam bony do wydania

teoretycznie sklepy (real, tesco etc) nie porowadza sprzedaży hurtowej wiec mieli prawo i wystarczy ze tym by sie zaslonili a nie w ten sposob co Ci powiedzieli ;]

w STG nie sprzedadzą więcej niż 12 na paragon
ponieważ cena jest promocyjna i nie prowadzą sprzedaży hurtowej dla sklepikarzy !!!
a że ktoś jest konkursomaniakiem to ich nie interesuje - można 10 razy sobie wchodzić emotka
to jest zalecenie odgórne - więc podejrzewam że pisać to sobie możesz emotka

ja jak w real kupowałam ekoland herbaty na kosze piknikowe to miałam chyba 30 sztuk to nabiła, ale wydzwaniała i pytała czy może
0 0

isiulka

#4147183 Napisano: 16.02.2011 05:25:08
monia24 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

loczeq napisał(a):

janiek napisał(a):

wkurza mnie pewien bardzo znany hipermarket pojechałem po parówki jedynki bo są w promocji (tanie) załadowałem tyle ile było w ladzie 127 opakowań i rusyłem do kasy
Przy kasie ochrona i jakiś kierownik/dyrektor(mam nazwisko) powiedzieli że nie sprzedadzą mi parówek bo nie chcą mieć pustej lady w sklepie emotka
Właśnie pisze pismo do Centrali w Wawie mam nadzieje że tego kolesia zwolnią!
Pojechałem tam bo mam bony do wydania

teoretycznie sklepy (real, tesco etc) nie porowadza sprzedaży hurtowej wiec mieli prawo i wystarczy ze tym by sie zaslonili a nie w ten sposob co Ci powiedzieli ;]

w STG nie sprzedadzą więcej niż 12 na paragon
ponieważ cena jest promocyjna i nie prowadzą sprzedaży hurtowej dla sklepikarzy !!!
a że ktoś jest konkursomaniakiem to ich nie interesuje - można 10 razy sobie wchodzić emotka
to jest zalecenie odgórne - więc podejrzewam że pisać to sobie możesz emotka

ja jak w real kupowałam ekoland herbaty na kosze piknikowe to miałam chyba 30 sztuk to nabiła, ale wydzwaniała i pytała czy może

Ja tam mało się znam na handlu, ale wydaje mi się że taka jest polityka sklepu. Nie moga prowadzić sprzedaży hurtowej i to nie koniecznie musi być ich wymysł, tylko wsystko jest dgzies uregulowane, wydaje mi się że nawet ustawe o nieuczciwej konkurencji można by do tego podciągnąć.
0 0

isiulka

#4147191 Napisano: 16.02.2011 05:26:40
Pamietam jak w Auchanie kiedys jak na otwarcie auchana była pormocja Arbusy po 29 gr za kg i też był ogranicznik do 2 szt na osobe...
0 0

Gość: renia44

#4147192 Napisano: 16.02.2011 05:27:11
Wkurza mnie to że! męczyłam się kilka dni aby wygrać pewno nagrodę ponad 900 lików gdzie indziej dało by mi to 3x lepszą nagrodę a tu ...! jakiś gość wystrzelił ma już prawie 500 nici z tego, oszukuje na pewno ... cóż zrobić... emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka a mówili że ja oszukuje!!!!!!!!!!!!! emotka nie mogę emotka
0 0

Gość: lekkoatletka

#4147200 Napisano: 16.02.2011 05:28:58
choruje już od 3 tygodni emotka dzisiaj 39 stopni gorączki emotka kiedy to się skończy? emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#4147240 Napisano: 16.02.2011 05:42:06
renia44 napisał(a):

Wkurza mnie to że! męczyłam się kilka dni aby wygrać pewno nagrodę ponad 900 lików gdzie indziej dało by mi to 3x lepszą nagrodę a tu ...! jakiś gość wystrzelił ma już prawie 500 nici z tego, oszukuje na pewno ... cóż zrobić... emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka a mówili że ja oszukuje!!!!!!!!!!!!! emotka nie mogę emotka

hahaahhaa Ty masz 900, a ktoś inny 500 i się oburzasz że oszukuje? nie mogę emotka emotka
0 0

olus15

#4147269 Napisano: 16.02.2011 05:51:32
127 sztuk parówek emotka
o cenzura
tak niech zwolnią człowieka, który za marne pieniądze pracuje w markecie , bo ty chciałeś wydać bony na parówki a polityka sklepu jest inna
Ludzie , czy wam się już mózg lasuje od tych konkursów emotka emotka emotka
Dla niektórych gra w konkursy jest szkodliwa,bo
nie widzą świata poza świstkami paragonów a setkami starterów
Janiek , opanuj się i daj człowiekowi żyć
Pomyślałeś , że może jest on jedynym żywicielem rodziny i zniszczysz mu lub utrudnisz życie dla konkursu z parówkami!
0 0

ziolko

#4147306 Napisano: 16.02.2011 06:02:34
olus15 napisał(a):

127 sztuk parówek emotka
o cenzura
tak niech zwolnią człowieka, który za marne pieniądze pracuje w markecie , bo ty chciałeś wydać bony na parówki a polityka sklepu jest inna
Ludzie , czy wam się już mózg lasuje od tych konkursów emotka emotka emotka
Dla niektórych gra w konkursy jest szkodliwa,bo
nie widzą świata poza świstkami paragonów a setkami starterów
Janiek , opanuj się i daj człowiekowi żyć
Pomyślałeś , że może jest on jedynym żywicielem rodziny i zniszczysz mu lub utrudnisz życie dla konkursu z parówkami!

oglądałam dziś właśnie jeden program na temat uzależnienia od hazardu. Że istnieje nie tylko uzależnienie od alkoholu czy narkotyków, ale jest też o wiele gorsze właśnie od hazardu, bo tego tak nie widać.

Myślę, że można by tu jeszcze podpiąć uzależnienie od konkursów.

Jak widać niektórzy zrobią wszystko za każdą cenę, aby wygrać jak najwięcej w jak największej ilości konkursów...

a to już uzależnienie...

swoją drogą wkurza mnie orange - jakiś czas temu dostałam smsa, że włączą mi Halo granie za darmo a później płatne, nie chciałam więc odesłałam im właściwego sma.
A teraz znowu dostałam smsa, że za 2 dni włączą mi halo granie emotka

Wysłałam ponownie smsa, że nie chcę a tu info, że usługa niemożliwa do zrealizowania, po zawieszeniu usługi

co jest grane????
0 0

olus15

#4147319 Napisano: 16.02.2011 06:06:48
tak , tylko czy takie nagrody jeszcze cieszą?
pewnie nie , bo to już jest tylko kwestia do przodu czy o tyłu
Sam fakt wydawania bonów na oszałamijącą ilość parówek emotka zamiast na jakieś przyjemności jest niepokojący

szkoda, że czyjeś zaślepienie może skutkować w przykry sposób dla niewinnego człowieka, który wykonywał swoją pracę
To jak z tym dzieckiem odciętym od gier komputerowych ... nie mogę kupić tyle ile chcę, więc tak się odegram , że mnie popamiętają
Przerażające
0 0

Gość: rafi323raf

#4147324 Napisano: 16.02.2011 06:09:54
hmm ale konkursy to też jakby praca, zainwestuje się w 100 parówek wygra może kilka tys czy ile tam wygrac za tyle można, i wtedy dopiero można wydawać na przyjemności (albo kolejne konkursy) emotka
0 0

Gość: nineczka17

#4147325 Napisano: 16.02.2011 06:09:55
swoją drogą wkurza mnie orange - jakiś czas temu dostałam smsa, że włączą mi Halo granie za darmo a później płatne, nie chciałam więc odesłałam im właściwego sma.
A teraz znowu dostałam smsa, że za 2 dni włączą mi halo granie emotka

Wysłałam ponownie smsa, że nie chcę a tu info, że usługa niemożliwa do zrealizowania, po zawieszeniu usługi

co jest grane????

też mnie to wkurza Orange już raz też mi chcieli to wcisnąc
usługe można dezaktywować po jej rozpoczęci czyli dopiero za dwa dni jak włączą wcześniej się nie da

0 0