Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10412
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
coraz więcej osób nastawia się na ilość a nie jakość..
dziwię się, że nie jesteśmy jeszcze zakrzyczani za takie podejście, że jesteśmy zazdrośnikami itp.
Ale to fakt.
Wyścig szczurów. Jak najwięcej dla mnie. Nieważne czy to 20 żelazek, 10 rowerów czy coś innego.
Dla mnie takie postępowanie jest niepojęte.
Klapki na oczach. Wytyczony cel, nieważne, że po trupach...
Mam dziś strasznie filozoficzne podejście do różnych spraw...
ale nastrojem jestem jak przekłuty balon
olus15
Postów 2141
Data rejestracji 19.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niech sobie to będzie jego zarobek , ale niech nie pozbawia innych zarobków za cenę parówek
Gość: rafi323raf
a noo to racja
całe szczęście że większość jego postów jest po to by zastraszyć konkurencję xd
ziolko
Postów 10412
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co za problem??
albo 2 osoby - 6x musieliby chodzić
ale nie - lepiej raz a dobrze, i stąd problem
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Usuwają komentarze
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
zaczytana-pola
Postów 11578
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Najlepiej zrobiliby, gdyby usunęli cały wpis
wrrrryyy
Postów 872
Data rejestracji 22.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No, ale 120 opakowań parówek bardziej zniechęci konkurencje, niż gdyby napisał, że musiał 12 x 10 opakowań kupić. Robi większe wrażenie.
sylwika76
Postów 3492
Data rejestracji 13.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kupiłam tylko 2 opakowania i wysłałam kody a tu jedna zwrotka mi przychodzi,że kod już zużyty - jak to możliwe?
nie głosuję na facebooku
turli
Postów 947
Data rejestracji 14.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pewnie ktoś jeszcze w sklepie z kodu skorzystał ale nawet jak wygra to i tak mu to nic nie da bo trzeba parówki kupić. Ale zdenerwować się można.
sambolera
Postów 3758
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
cale szczescie
joan
Postów 18736
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
On: Mówię Ci, ona coś do mnie ma, ostatnio prawie przez godzinę mnie zagadywała, jak sprawy, co słychać itp.! Ona na mnie na serio leci!
Ona: No co Ty, wiesz jaka ona jest stara! Ma ze 30 lat! A Ty ile? Niecałe 22!
On: Może mieć i 70 lat, byle mi załatwiła staż...
Dżyzys, młokosy sabotują moją walkę z kryzysem
Gość: sabikus
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ileeee???
oo kurde, chyba nie będę spała do czasu aż przyjdą nasze rachunki
Gość: moniaainom
tereniagno
Postów 5293
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
fryz
Postów 2281
Data rejestracji 14.07.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie pomagala slodyczowa wyzerka... a, ze teraz tyle slodkich konkursow
2015:krem BB,
jasnoniebieska
Postów 733
Data rejestracji 23.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak się tak siedzi ciągle na kompie tu już tak jest. Ja aż się boję ile mi przyjdzie.
Gość: drzemek
Mi w karfiurze nie sprzedali dżemów. Pięć sobie mogłem wziąć, więc podziękowałem
Gość: frezja
leoniu
Postów 485
Data rejestracji 04.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ogrzewanie???
bo - w temacie - wkurza mnie, ze mam jeszcze trochę więcej za gaz... I to nie jest tak, że mam w domu jakoś bardzo ciepło