Wkurza mnie...

ziolko

#4147335 Napisano: 16.02.2011 06:12:19
olus15 napisał(a):

tak , tylko czy takie nagrody jeszcze cieszą?
pewnie nie , bo to już jest tylko kwestia do przodu czy o tyłu
Sam fakt wydawania bonów na oszałamijącą ilość parówek emotka zamiast na jakieś przyjemności jest niepokojący

szkoda, że czyjeś zaślepienie może skutkować w przykry sposób dla niewinnego człowieka, który wykonywał swoją pracę
To jak z tym dzieckiem odciętym od gier komputerowych ... nie mogę kupić tyle ile chcę, więc tak się odegram , że mnie popamiętają
Przerażające

coraz więcej osób nastawia się na ilość a nie jakość..

dziwię się, że nie jesteśmy jeszcze zakrzyczani za takie podejście, że jesteśmy zazdrośnikami itp.

Ale to fakt.
Wyścig szczurów. Jak najwięcej dla mnie. Nieważne czy to 20 żelazek, 10 rowerów czy coś innego.

Dla mnie takie postępowanie jest niepojęte.

Klapki na oczach. Wytyczony cel, nieważne, że po trupach...

Mam dziś strasznie filozoficzne podejście do różnych spraw...
ale nastrojem jestem jak przekłuty balon

emotka
0 0

olus15

#4147336 Napisano: 16.02.2011 06:12:26
rafi mi nie chodzi o te nieszczęsne parówki , tylko o kwestie pisania zażalenia na niewinnego pracownika
Niech sobie to będzie jego zarobek , ale niech nie pozbawia innych zarobków za cenę parówek
0 0

Gość: rafi323raf

#4147343 Napisano: 16.02.2011 06:14:03
olus15 napisał(a):

rafi mi nie chodzi o te nieszczęsne parówki , tylko o kwestie pisania zażalenia na niewinnego pracownika
Niech sobie to będzie jego zarobek , ale niech nie pozbawia innych zarobków za cenę parówek

a noo to racja

całe szczęście że większość jego postów jest po to by zastraszyć konkurencję xd
0 0

ziolko

#4147346 Napisano: 16.02.2011 06:15:18
Przecież jeśli już chciał kupić wszystkie parówki to mógł za każdym razem brać 10 opakowań i kupować w róznych kasach

co za problem??

albo 2 osoby - 6x musieliby chodzić

ale nie - lepiej raz a dobrze, i stąd problem
0 0

79magda

#4147473 Napisano: 16.02.2011 07:04:24
ariadnaa napisał(a):

ineska napisał(a):

79magda napisał(a):

Nie wkurza, ale śmieszy... Pewna drogeria na facebooku ogłosiła konk, UWAGA! kreatywny - należy wymyślić im wiosenne hasło, które sobie beztrosko wykorzystają na swojej stronie emotka odbiór nagród - osobisty. Zgadzają się na wysyłkę, ale UWAGA! za 12 zeta. Zaznaczam, że nagrodą są np. próbki perfum emotka emotka

Napisałam wczoraj na ich fanpagu, co o tym myślę, a oni skasowali mojego posta oraz swoją informację o kosztach wysyłki... Nie mogę uwierzyć, że ktoś tak jawnie sobie kpi - wymyśl mi hasło, ja ci dam za to zestaw próbek, ale ty zapłacisz za wysyłkę!!!

emotka emotka

Teraz napisali w komentarzu, że mogą oczywiście na swój koszt wysłać emotka

Usuwają komentarze
emotka emotka emotka
0 0

zaczytana-pola

#4147563 Napisano: 16.02.2011 07:29:41
79magda napisał(a):

ariadnaa napisał(a):

ineska napisał(a):

79magda napisał(a):

Nie wkurza, ale śmieszy... Pewna drogeria na facebooku ogłosiła konk, UWAGA! kreatywny - należy wymyślić im wiosenne hasło, które sobie beztrosko wykorzystają na swojej stronie emotka odbiór nagród - osobisty. Zgadzają się na wysyłkę, ale UWAGA! za 12 zeta. Zaznaczam, że nagrodą są np. próbki perfum emotka emotka

Napisałam wczoraj na ich fanpagu, co o tym myślę, a oni skasowali mojego posta oraz swoją informację o kosztach wysyłki... Nie mogę uwierzyć, że ktoś tak jawnie sobie kpi - wymyśl mi hasło, ja ci dam za to zestaw próbek, ale ty zapłacisz za wysyłkę!!!

emotka emotka

Teraz napisali w komentarzu, że mogą oczywiście na swój koszt wysłać emotka

Usuwają komentarze
emotka emotka emotka

Najlepiej zrobiliby, gdyby usunęli cały wpis emotka
0 0

wrrrryyy

#4147575 Napisano: 16.02.2011 07:34:07
ziolko napisał(a):

Przecież jeśli już chciał kupić wszystkie parówki to mógł za każdym razem brać 10 opakowań i kupować w róznych kasach

co za problem??

albo 2 osoby - 6x musieliby chodzić

ale nie - lepiej raz a dobrze, i stąd problem

No, ale 120 opakowań parówek bardziej zniechęci konkurencje, niż gdyby napisał, że musiał 12 x 10 opakowań kupić. Robi większe wrażenie. emotka
0 0

sylwika76

#4147622 Napisano: 16.02.2011 07:48:43
wkurzyłam się strasznie tymi parówkami
kupiłam tylko 2 opakowania i wysłałam kody a tu jedna zwrotka mi przychodzi,że kod już zużyty - jak to możliwe?
0 0

turli

#4147673 Napisano: 16.02.2011 08:00:13
sylwika76 napisał(a):

wkurzyłam się strasznie tymi parówkami
kupiłam tylko 2 opakowania i wysłałam kody a tu jedna zwrotka mi przychodzi,że kod już zużyty - jak to możliwe?

pewnie ktoś jeszcze w sklepie z kodu skorzystał ale nawet jak wygra to i tak mu to nic nie da bo trzeba parówki kupić. Ale zdenerwować się można.
0 0

sambolera

#4147688 Napisano: 16.02.2011 08:03:44
rafi323raf napisał(a):

całe szczęście że większość jego postów jest po to by zastraszyć konkurencję xd

cale szczescie emotka
0 0

joan

#4147883 Napisano: 16.02.2011 08:46:42
Chciałam tu wpisać kilka spraw, ale w porównaniu ze wszechświatem są tak małe, że nie warto się nimi wkurzać emotka Oprócz tej oto - dialog pomiędzy dziewczyną i chłopakiem, dziś zasłyszany w drodze do domu:

On: Mówię Ci, ona coś do mnie ma, ostatnio prawie przez godzinę mnie zagadywała, jak sprawy, co słychać itp.! Ona na mnie na serio leci!
Ona: No co Ty, wiesz jaka ona jest stara! Ma ze 30 lat! A Ty ile? Niecałe 22!
On: Może mieć i 70 lat, byle mi załatwiła staż...

Dżyzys, młokosy sabotują moją walkę z kryzysem emotka
0 0

Gość: sabikus

#4147904 Napisano: 16.02.2011 08:50:46
... ze przyszła dopłata do pradu 900 zł do 1 marca emotka a konto puste
0 0

efelinkaaa

#4147910 Napisano: 16.02.2011 08:52:16
sabikus napisał(a):

ileeee???

oo kurde, chyba nie będę spała do czasu aż przyjdą nasze rachunki
emotka emotka
0 0

Gość: moniaainom

#4147912 Napisano: 16.02.2011 08:52:36
Ale się wkurzam na wszystko i aż mnie nosi, żeby zrobić jakąś demolkę na pociechę. Rzuciałm palenie 5 dni temu i myślałam, że to sobie ot tak przejdzie po kilku dniach, a tu nic- wciąż marzę o tym śmierdzącym papierosie emotka Mało tego, wspierają mnie plastry więc to nie jest taka moja indywidualna walka silnej woli. Że też człowiek taki głupi i dał się ponieść nałogowi.
0 0

tereniagno

#4147922 Napisano: 16.02.2011 08:55:00
Wkurza mnie,że od początku stycznia wysyłam sms na konkursy i nie mogę nic wygrać emotka Przez 2 m-ce tylko herbatki z Posti emotka
0 0

fryz

#4147960 Napisano: 16.02.2011 09:04:20
moniaainom napisał(a):

Ale się wkurzam na wszystko i aż mnie nosi, żeby zrobić jakąś demolkę na pociechę. Rzuciałm palenie 5 dni temu i myślałam, że to sobie ot tak przejdzie po kilku dniach, a tu nic- wciąż marzę o tym śmierdzącym papierosie emotka Mało tego, wspierają mnie plastry więc to nie jest taka moja indywidualna walka silnej woli. Że też człowiek taki głupi i dał się ponieść nałogowi.

Mnie pomagala slodyczowa wyzerka... a, ze teraz tyle slodkich konkursow
emotka
0 0

jasnoniebieska

#4147962 Napisano: 16.02.2011 09:04:51
efelinkaaa napisał(a):

sabikus napisał(a):

ileeee???

oo kurde, chyba nie będę spała do czasu aż przyjdą nasze rachunki
emotka emotka

Jak się tak siedzi ciągle na kompie tu już tak jest. Ja aż się boję ile mi przyjdzie.
emotka
0 0

Gość: drzemek

#4147966 Napisano: 16.02.2011 09:05:18
monia24 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

loczeq napisał(a):

janiek napisał(a):

wkurza mnie pewien bardzo znany hipermarket pojechałem po parówki jedynki bo są w promocji (tanie) załadowałem tyle ile było w ladzie 127 opakowań i rusyłem do kasy
Przy kasie ochrona i jakiś kierownik/dyrektor(mam nazwisko) powiedzieli że nie sprzedadzą mi parówek bo nie chcą mieć pustej lady w sklepie emotka
Właśnie pisze pismo do Centrali w Wawie mam nadzieje że tego kolesia zwolnią!
Pojechałem tam bo mam bony do wydania

teoretycznie sklepy (real, tesco etc) nie porowadza sprzedaży hurtowej wiec mieli prawo i wystarczy ze tym by sie zaslonili a nie w ten sposob co Ci powiedzieli ;]

w STG nie sprzedadzą więcej niż 12 na paragon
ponieważ cena jest promocyjna i nie prowadzą sprzedaży hurtowej dla sklepikarzy !!!
a że ktoś jest konkursomaniakiem to ich nie interesuje - można 10 razy sobie wchodzić emotka
to jest zalecenie odgórne - więc podejrzewam że pisać to sobie możesz emotka

ja jak w real kupowałam ekoland herbaty na kosze piknikowe to miałam chyba 30 sztuk to nabiła, ale wydzwaniała i pytała czy może

Mi w karfiurze nie sprzedali dżemów. Pięć sobie mogłem wziąć, więc podziękowałem emotka
0 0

Gość: frezja

#4147971 Napisano: 16.02.2011 09:06:02
sabikus napisał(a):

emotka za co tyle ?moze ktos sie podlaczył emotka
0 0

leoniu

#4147989 Napisano: 16.02.2011 09:09:26
frezja napisał(a):

sabikus napisał(a):

emotka za co tyle ?moze ktos sie podlaczył emotka

ogrzewanie???
bo - w temacie - wkurza mnie, ze mam jeszcze trochę więcej za gaz... I to nie jest tak, że mam w domu jakoś bardzo ciepło emotka emotka emotka
0 0