Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: marielu
59.59 raport
Gość: tedance
Chochliczko, domyślam się że to ja Cię wkurzam. Bardzo mi miło,że dopadł mnie ten jakże ogromny zaszczyt
A żeby było w temacie to oznajmiam,że wkurza mnie zegar nad moją głową, który regularnie co tydzień staje i na nic zdają się moje wrzaski Rusz się baranie!!
I zrymowało się przy okazji
konwaliowa
Postów 343
Data rejestracji 29.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
klikłam na pocieszenie
olunka
Postów 8458
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
ja taki miałam i nic
\"...To piosenka, która mówi
Jak się nie ma, co się lubi
To nie lubi się i tego, co się ma.\"
Gość: iwonciaaa
olunka
Postów 8458
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
wiemy, wiemy, ale próbujemy
trzymam kciuki
Gość: kasiaw1431
mnie również wkurzają osoby które potrafią pisać i wypytywać się jak wygrać gdzie co i jak ostatnio miałam mnóstwo takich pytań i w miarę możliwości starałam się każdemu pomóc (Kasia i foremki np. ) ale jak ja potrzebuje pomocy czy wskazówek z huggies czy stovit to nikt nie raczy się odezwać.
Najgorsze sa osoby które wogóle nic nie piszą na forum nikomu w niczym nie pomogą a ujawniają się trylko wtedy gry zawalają skrzynke PW aby im pomóc.
a ostatnio wiadomość jaką dostałam od kogoś (bez postów) wygraj mi wage i 2 foremki moge ci w zamian poklikać dziękuije z góry moje dane ....)
Żal mi takich ludzi.
ja potrzebuje pomocy w stovit i huggies bo za nic nie mogę tam trafić
Gość: kasiaw1431
powiedzą ci dopiero jak konkurs się skończy by im konkurencji nie robić
ignam
Postów 530
Data rejestracji 13.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba jeszcze dziś można wysyłać. Ja odpadam - Wysłałam o 18.00, 17.59.45 i 17.59.30 - niestety rozdaliśmy już wszystkie nagrody. To te z poprzedniego dnia chyba. Nic nie wiem i nie gram. Wkurzyli mnie.
Książki, filmy, muzyka, gry http://www.finta.pl/ref/Ignam
Gość: gosia1970
Ja wysyłam co kilka sekund smsy i też nie wygrałam.Nie mam szcześcia do tego konka.
Gość: sopran
Ja podobnie
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I wkurza mnie, że nowe telefony nie podają sekund i nie ma normalnych raportów (Sony Ericsson).
Gość: jolcia12
i ja
Gość: jolcia12
dziś był ostatni dzień na szczęście bo się nerwowa robiłam koło 18, i nic nie wygrałam, całe szczęście bo paragony zgubione
Gość: yaro2004
Gość: moonfairy
nie wkurzaj sie jak miałam nick misieek to mowili ze jestem facetem... a misiek rownie dobrze moze byc dziewczyna... co ja poradze ze z chłopakami sie bawilam jak byłam mała i wszyscy misiek na mnie mowia...
jest ok normalka
Gość: yaro2004
Ty to umiesz pocieszyć
Gość: moonfairy