Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: rashu
Gość: evja
O, dzięki za przypomnienie
To ja też się dołączam do wkurzenia
Gość: evja
Jeśli facebook usunął, to nie tak źle, gorzej jeśli sami się usunęli, bo przypomniało im się, że nie mają tyle toreb
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
merp
Gość: bubulina
też tak mam 4 smski i nic
joan
Postów 18745
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A jaki byś chciał mieć, Pan_Dawid?
Gość: andziakadula
jak to przeczytałam humor mi się znacznie poprawił
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pan Mgr. Inż. Prof. Stara cenzura Dawid
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: katrin22
to dobrze, że na forum się pisze
madzia34
Postów 1741
Data rejestracji 23.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 18
ja mam to samo-dobiła mnie klikatyzacja w Turcji:(
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
że mam się zamknąć
hahaha.. już mnie to nie wkurza tak bardzo, bo wyobraziłam sobie waszą reakcję
użyłabyś miotły i byłoby po kłopocie hihihi
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
domyślam się, co bym zrobiła, ale nie napiszę o tym
w każdym razie nic obraźliwego dla was
po prostu byłoby mi trochę smutno, gdybyście naskoczyli na mnie na serio, że mam się zamknąć
ale to na szczęście mi nie grozi
No na pewno nikt by tak brzydko nie powiedział/ napisał, a poza tym odkąd robicie ze zdolnabestia porządek to mnie już tu nic na forum nie wkurza, bo najbardziej wku.... mnie syf w wątkach, np. udzielanie odpowiedzi i kilka stron gratulacji w MDW, albo na konkursach na FB prośby o kliki na FB, wrrrrrrrr, nic człowiek się nie dowiedział, bo pełno spamu trzeba było przejrzeć, żeby się czegoś dowiedzieć. Mam nadzieje, że porządek będzie już długo
mia
Postów 17575
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Eee... nie strasz mnie, ja się nawet jeszcze nie zabrałam do myślenia, a 4 hasła przede mną... Toćby się tak nagle nie skończył
Ktoś chyba właśnie pisał w wątku Real, że coś nie tak z tymi smsami.
Na razie wkurza mnie brak weny...
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...