Wkurza mnie...

Gość: czarnygreg

#4504737 Napisano: 04.07.2011 03:35:26
efelinkaaa napisał(a):

Wkurzył mnie brak smsa z leclerca.. w sumie wiem, że nie zawsze trzeba wygrać, ale tak bardzo mi zależało na tym emotka

tak to jest niestety, jak sie bardzo chce to wygrane uciekaja emotka
nie martw sie, będą inne fajne wygrane emotka
0 0

Gość: polec

#4504742 Napisano: 04.07.2011 03:36:48
efelinkaaa napisał(a):

Wkurzył mnie brak smsa z leclerca.. w sumie wiem, że nie zawsze trzeba wygrać, ale tak bardzo mi zależało na tym emotka

Znam to, bo obiecałam młodemu, że jak się uda to wymienimy jego wersalkę na nowe łóżeczko.

teraz mi tak przykro, że nie mam serca mu powiedzieć , że nie wygrałam.

duża jestem, a tak głupia emotka
0 0

efelinkaaa

#4504758 Napisano: 04.07.2011 03:40:44
polec napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

Znam to, bo obiecałam młodemu, że jak się uda to wymienimy jego wersalkę na nowe łóżeczko.

teraz mi tak przykro, że nie mam serca mu powiedzieć , że nie wygrałam.

duża jestem, a tak głupia emotka

heh, ja w sumei nie obiecałam Synkowi, ale marzyłam o tym, że wymienię Jego drewniane łóżeczko (ze szczebelkami dla niemowląt...) na bardziej dorosłe emotka
0 0

olunka

#4504776 Napisano: 04.07.2011 03:46:28
a mnie wkurza poniedziałek i wyniki z konkursów na które czekałam: z cyfry-nic, z minimini-nic(a takiego fajnego Bolka i Lolka mlody wymalował), z leclerca-nic emotka a ktos dzisiaj napisal: jaki poniedziałek taki cały tydzień emotka
0 0

Gość: friq

#4504791 Napisano: 04.07.2011 03:53:10
Wkurza mnie poczta ;/ Oczywiście przesyłka zaginęła, a była wysłana zwykłym listem wiec nici z reklamacji emotka
0 0

abodak

#4504820 Napisano: 04.07.2011 04:01:06
olunka napisał(a):

a mnie wkurza poniedziałek i wyniki z konkursów na które czekałam: z cyfry-nic, z minimini-nic(a takiego fajnego Bolka i Lolka mlody wymalował), z leclerca-nic emotka a ktos dzisiaj napisal: jaki poniedziałek taki cały tydzień emotka

to nie prawda-zmienic sie moze wszystko w ciagu chwili

wkurza mnie pogoda
0 0

olunka

#4504826 Napisano: 04.07.2011 04:03:42
abodak napisał(a):

olunka napisał(a):

wkurza mnie pogoda

tez mnie wkurzała, ale juz przestała,
lanie deszczem ustało i słońce wyjrzało:)
0 0

Gość: friq

#4504852 Napisano: 04.07.2011 04:11:21
olunka napisał(a):

abodak napisał(a):

olunka napisał(a):

wkurza mnie pogoda

tez mnie wkurzała, ale juz przestała,
lanie deszczem ustało i słońce wyjrzało:)

Na podkarpaciu nie ;/ Leje już drugi tydzień, miałem w planie wybrać się z rodziną nad wodę w środę a tu lipa ;/ Puki co ma jeszcze ten tydzień lać ;/
0 0

Gość: awi

#4504968 Napisano: 04.07.2011 04:54:35
Wkurza mnie, że w stokrotce dają paragony bez kodów konkursowych. Wróciłam i kasjerka oddała mi część paragonu z kodem ale dopiero teraz widzę, że jest to część od jakiegoś innego paragonu, mój ma inny nr

I co teraz? emotka
0 0

mia

#4504980 Napisano: 04.07.2011 04:59:37
awi napisał(a):

Wkurza mnie, że w stokrotce dają paragony bez kodów konkursowych. Wróciłam i kasjerka oddała mi część paragonu z kodem ale dopiero teraz widzę, że jest to część od jakiegoś innego paragonu, mój ma inny nr

I co teraz? emotka

Ano nic... zrobiłaś zakupy. emotka
Mnie podniósł ciśnienie dzisiaj Polomarket, aż mi się pisać nie chce emotka
I wygrana niby darmowa wycieczka do Chorwacji też emotka
0 0

olunka

#4504982 Napisano: 04.07.2011 05:00:31
mia napisał(a):

awi napisał(a):

I co teraz? emotka

a napisz co z Polomarketem, bo własnie sie wybieram
0 0

jola29k

#4504985 Napisano: 04.07.2011 05:02:13
mia napisał(a):

awi napisał(a):

I co teraz? emotka

mnie tez wkurzył Polomarket specjalnie tam pojechał po Winiary i co nic nie wiedza emotka
0 0

Gość: awi

#4505097 Napisano: 04.07.2011 05:47:10
jola29k napisał(a):

mia napisał(a):

awi napisał(a):

I co teraz? emotka

mnie tez wkurzył Polomarket specjalnie tam pojechał po Winiary i co nic nie wiedza emotka

mam nadzieję, że polomarket jest do jutra, bo inaczej się wkurzę
0 0

mia

#4505117 Napisano: 04.07.2011 05:54:56
olunka napisał(a):

mia napisał(a):

awi napisał(a):

I co teraz? emotka

W dużym skrócie:
W moim przypadku była to twórczość pisana na kolanie na krawężniku pod sklepem, na wydrukowanym na szaro (tusz mi się kończy) kuponie i oddana pani kierownik, która była zdziwiona, że jakiś konkurs mają. Tym bardziej, że żadnej urny im z centrali nie dali. Zresztą pierwsza wersja była: Nasz sklep nie bierze udziału w tym konkursie emotka
Wizualnie są takie (zresztą treść też średnia, bo z tej cholery mnie wena odeszła), że odpadam w przedbiegach. O ile w ogóle dotrą do tej centrali, w co szczerze wątpię... emotka
0 0

agamaty

#4505319 Napisano: 04.07.2011 06:51:34
mia napisał(a):

olunka napisał(a):

mia napisał(a):

awi napisał(a):

I co teraz? emotka

W dużym skrócie:
W moim przypadku była to twórczość pisana na kolanie na krawężniku pod sklepem, na wydrukowanym na szaro (tusz mi się kończy) kuponie i oddana pani kierownik, która była zdziwiona, że jakiś konkurs mają. Tym bardziej, że żadnej urny im z centrali nie dali. Zresztą pierwsza wersja była: Nasz sklep nie bierze udziału w tym konkursie emotka
Wizualnie są takie (zresztą treść też średnia, bo z tej cholery mnie wena odeszła), że odpadam w przedbiegach. O ile w ogóle dotrą do tej centrali, w co szczerze wątpię... emotka

to ja tak miałam w poprzednim konkursie, tym z rowerami, oczywiście nic nie wygrałam...
0 0

#4505348 Napisano: 04.07.2011 06:59:27

u nas w jednym polo ok, ale w drugim to urna tak rozwalona, że łapami można zgłoszenia wyciągnąć i może to zrobić każdy.

Wrzuciłam dzisiaj, specjalnie się tam jutro przejadę czy aby na pewno moje zgłoszenie w tej urnie jeszcze leży !!!!
0 0

olus15

#4505514 Napisano: 04.07.2011 07:43:10
A co wynikami tego konkursu na Dzień Dziecka?
0 0

mia

#4505563 Napisano: 04.07.2011 07:56:43
agamaty napisał(a):

mia napisał(a):

olunka napisał(a):

W dużym skrócie:

to ja tak miałam w poprzednim konkursie, tym z rowerami, oczywiście nic nie wygrałam...

To ja jeszcze dodam, że tak jak mówiłam spotkałam się z panią kierowniczką, bo jakoś nie chciałam (mimo usilnych namów personelu), zostawić zgłoszenia kasjerce i pani kierowniczka mnie zapewniła, że zaraz schowa moje kupony do sejfu (sic!) gdzie leżą jeszcze jakieś zgłoszenia z poprzedniego konkursu, to razem wszystko pójdzie do centrali. emotka
Ciekawe, tylko kiedy pójdzie, bo chyba do niej nie docierało, że konkurs kończy się jutro... emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#4505574 Napisano: 04.07.2011 07:58:43
z poprzedniego konkursu????
masakra normalnie emotka
0 0

#4505602 Napisano: 04.07.2011 08:07:30
wkurza mnie, że jak dostałam dobrą ofertę na łóżeczko dla synka, to wymiary nie pozwalają nam go kupić.

Jak się młody dowie, to będzie płacz ! emotka
0 0