Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: wsciekly
wielu tak by chciało - za darmo paragon, za friko wygrana
delfinka101
Postów 5759
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No przeciez miało byc pisane;koszulka z tego i tego konkursu tym i tym..aby nie bylo pytań...
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pisze się - przyszło to i to, pocztą/kurierem, paczka zwykła, polecona, kurier jaki...
jeśli ktoś nie napisze od razu, to później są pytania - a czym przyszło, kto wozi itp
więc osoba zapytana odpowiada i już robi się mętlik
to może taki FORMULARZ by się przydał w topach MOJE DZISIEJSZE WYGRANE i DZIŚ DOTARŁA NAGRODA
każdy by sobie wstawił co trzeba i gdzie trzeba
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a jeśli ktoś notorycznie nie przyjmuje tego do wiadomości to ponosi konsekwencje
zdolnabestia
Postów 5306
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
3 lata na forum i ani jednego konkursu dodanego do bazy? Właśnie w ten sposób kasuje się swoje punkty karne, 10 konkursów = 1 karniak mniej. W tytule topu wyraźnie napisane jest tylko info!. Nie wiem jak jeszcze można by to sprecyzować, żeby było wiadomo, że tylko info.
Gość: iskierka
delfinka101
Postów 5759
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak taka sobie sprawiłaś
oj tam - sorki ziolko, bo ja sobie tylko z tym formularzem żartowałem
telefony po kieszeniach, młodemu szaszetkę lub mały plecak na psp i gry
i po kłopocie
tusiek
Postów 697
Data rejestracji 23.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ty odpoczniesz a młody będzie miał wolną chatę na imprę
w temacie wkurza mnie że zostalam zaatakowana przez dzikie zwierzę-leniwca
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj.. to faktycznie leniwiec musiał nieźle się namęczyć albo Ty stałaś nieruchomo pół godziny
wkurza mnie, że kropka tv mnie olała, nic tam nie wygrałam a tyyyyle smsów poszło ;/
babka plącze się w zeznaniach - raz mówi, że losowali smsy a raz, że najkrótszy czas od pytania do odpowiedzi. Pytam się, jaki ten czas mają, a ona znowu kręci
chyba przestanę ich lubić
delfinka101
Postów 5759
Punkty karne 0
Konkursy dodane
HIhihi ale to turnus rehabilitacyjny wlasnie dla młodego
no to zamawiasz kuriera za 3 dychy i większość rzeczy masz jutro w ośrodku a sama wieziesz lapka, telefony, ręcznik, szczoteczkę i tego małego szkodnika
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale dziwne, że jednak ludzie z forum wygrali
Gość: postscript
i to maja byc wakacje? ja na urlop biore tylko torbe ksiazek. komorke sprawdzam raz dziennie, a od komputera odpoczywam.
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hmmm... byłoby mniej wkurzania na świecie, gdyby każdy mógł mieć SWOJE zdanie
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
turli
Postów 947
Data rejestracji 14.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia tez mnie to wnerwia, bo ja np. nie biorę udziału w konkursach fotograficznych czy plastycznych bo zwyczajnie mam do tego dwie lewe ręce, ale przeraża mnie fakt że niedługo to w żadnym innym nie będę miała szans(poza loterią) bo będą dołączane tam prace plastyczne, filmiki z youtube czy pokazy slajdów, trzeba będzie znaleźć chyba inne hobby niż konkursy, bo hobby które denerwuje nie jest już hobby:(