Wkurza mnie...

Gość: wsciekly

#4506525 Napisano: 05.07.2011 09:09:27
tato999 napisał(a):

pola731 napisał(a):

i jeszcze wkurza mnie ,że tak łatwo się Wam ocenia po co i dla kogo ktoś wygrał , tak - mam czelność się pochwalić - info o konkursie znalazłam tu, na forum , w ogólnie dostępnym wątku , kilka minut lektury i miałam i regulamin od Wściekłego - a wkurza mnie tak naprawdę to ,że wiele osób chce ,żeby im wszystko podać na tacy ... może jeszcze produkty kupić i smsy wysłać ?

najlepiej to wygrywać i oddawać emotka

ja uważam, że granie i sprzedać nagród jest dobrym sposobem na podreperowanie budżetu emotka

wielu tak by chciało - za darmo paragon, za friko wygrana emotka emotka emotka
0 0

delfinka101

#4506526 Napisano: 05.07.2011 09:09:30
wsciekly napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

ze dostałam punkt karny za odpisanie w topie dzis dotrała nagroda, ze koszulka doszła pocztą listem zwykłym ;( chyba już nic nie będę pisać , bo trzy lata na forum, a niedługo skończę żywot i będę musiała wystapić pod innym nickiem ;(

najlepiej od razu pisać to a to przyszło pocztą lub kurierem a kurier nie raczył nawet zadzwonić a torba - badziewie... i co tam jeszcze wpadnie do głowy

i będzie OK ! emotka

No przeciez miało byc pisane;koszulka z tego i tego konkursu tym i tym..aby nie bylo pytań...
0 0

ziolko

#4506529 Napisano: 05.07.2011 09:12:03
wsciekły - hehe emotka

pisze się - przyszło to i to, pocztą/kurierem, paczka zwykła, polecona, kurier jaki...

jeśli ktoś nie napisze od razu, to później są pytania - a czym przyszło, kto wozi itp

więc osoba zapytana odpowiada i już robi się mętlik

0 0

#4506537 Napisano: 05.07.2011 09:14:52
ziolko napisał(a):

wsciekły - hehe emotka

pisze się - przyszło to i to, pocztą/kurierem, paczka zwykła, polecona, kurier jaki...

jeśli ktoś nie napisze od razu, to później są pytania - a czym przyszło, kto wozi itp

więc osoba zapytana odpowiada i już robi się mętlik

to może taki FORMULARZ by się przydał w topach MOJE DZISIEJSZE WYGRANE i DZIŚ DOTARŁA NAGRODA emotka

każdy by sobie wstawił co trzeba i gdzie trzeba emotka
0 0

ziolko

#4506545 Napisano: 05.07.2011 09:17:27
no bez przesady, chyba każdy ma rozum, aby pisać odpowiednio??

emotka

a jeśli ktoś notorycznie nie przyjmuje tego do wiadomości to ponosi konsekwencje
0 0

zdolnabestia

#4506566 Napisano: 05.07.2011 09:23:02
asiabuczkowska napisał(a):

ze dostałam punkt karny za odpisanie w topie dzis dotrała nagroda, ze koszulka doszła pocztą listem zwykłym ;( chyba już nic nie będę pisać , bo trzy lata na forum, a niedługo skończę żywot i będę musiała wystapić pod innym nickiem ;(

3 lata na forum i ani jednego konkursu dodanego do bazy? Właśnie w ten sposób kasuje się swoje punkty karne, 10 konkursów = 1 karniak mniej. W tytule topu wyraźnie napisane jest tylko info!. Nie wiem jak jeszcze można by to sprecyzować, żeby było wiadomo, że tylko info.
0 0

Gość: iskierka

#4506570 Napisano: 05.07.2011 09:23:32
mnie wkurza że mój telefon ciągle milczy ..tyle konkursów kodowych i paragonowych poszło emotka chyba źle zrobiłam że zmieniłam operatora bo od tej pory nic na tel nie wygrywam
0 0

delfinka101

#4506805 Napisano: 05.07.2011 10:46:08
Wkurza mnie,ze pakuję się nad morze i jedna torba podręczna to same ładowarki,telefony,itd..do tego młody dołożył psp i gry a laptopa to gdzie ja zapakuje?
0 0

#4506813 Napisano: 05.07.2011 10:47:17
iskierka napisał(a):

mnie wkurza że mój telefon ciągle milczy ..tyle konkursów kodowych i paragonowych poszło emotka chyba źle zrobiłam że zmieniłam operatora bo od tej pory nic na tel nie wygrywam

tak taka sobie sprawiłaś emotka
0 0

#4506820 Napisano: 05.07.2011 10:49:43
ziolko napisał(a):

no bez przesady, chyba każdy ma rozum, aby pisać odpowiednio??

emotka

a jeśli ktoś notorycznie nie przyjmuje tego do wiadomości to ponosi konsekwencje

oj tam - sorki ziolko, bo ja sobie tylko z tym formularzem żartowałem emotka emotka emotka
0 0

#4506825 Napisano: 05.07.2011 10:51:26
delfinka101 napisał(a):

Wkurza mnie,ze pakuję się nad morze i jedna torba podręczna to same ładowarki,telefony,itd..do tego młody dołożył psp i gry a laptopa to gdzie ja zapakuje?

telefony po kieszeniach, młodemu szaszetkę lub mały plecak na psp i gry

i po kłopocie emotka
0 0

tusiek

#4506853 Napisano: 05.07.2011 10:59:46
zostaw młodego
ty odpoczniesz a młody będzie miał wolną chatę na imprę

w temacie wkurza mnie że zostalam zaatakowana przez dzikie zwierzę-leniwca emotka
0 0

ziolko

#4506859 Napisano: 05.07.2011 11:03:39
tusiek napisał(a):

zostaw młodego

w temacie wkurza mnie że zostalam zaatakowana przez dzikie zwierzę-leniwca emotka

oj.. to faktycznie leniwiec musiał nieźle się namęczyć albo Ty stałaś nieruchomo pół godziny emotka

emotka

wkurza mnie, że kropka tv mnie olała, nic tam nie wygrałam a tyyyyle smsów poszło ;/
babka plącze się w zeznaniach - raz mówi, że losowali smsy a raz, że najkrótszy czas od pytania do odpowiedzi. Pytam się, jaki ten czas mają, a ona znowu kręci emotka

chyba przestanę ich lubić
0 0

delfinka101

#4506860 Napisano: 05.07.2011 11:03:43
tusiek napisał(a):

zostaw młodego

HIhihi ale to turnus rehabilitacyjny wlasnie dla młodego emotka Jedziemy az na 4 tygodnie więc musze miec wszystkie telfony i laptopa...wryyy
0 0

#4506876 Napisano: 05.07.2011 11:07:21
delfinka101 napisał(a):

tusiek napisał(a):

zostaw młodego

HIhihi ale to turnus rehabilitacyjny wlasnie dla młodego emotka Jedziemy az na 4 tygodnie więc musze miec wszystkie telfony i laptopa...wryyy

no to zamawiasz kuriera za 3 dychy i większość rzeczy masz jutro w ośrodku a sama wieziesz lapka, telefony, ręcznik, szczoteczkę i tego małego szkodnika emotka
0 0

#4506898 Napisano: 05.07.2011 11:12:27
ziolko, taka duża dziewczynka i wierzy w bajki o wygranych w kropce, olivii i innych badziewiakach emotka emotka emotka emotka
0 0

ziolko

#4506914 Napisano: 05.07.2011 11:18:33
w olivii już nie wierzę i nie biorę tam udziału, a w kropce wzięłam pierwszy raz emotka i ostatni

ale dziwne, że jednak ludzie z forum wygrali
0 0

Gość: postscript

#4506915 Napisano: 05.07.2011 11:18:37
delfinka101 napisał(a):

i to maja byc wakacje? ja na urlop biore tylko torbe ksiazek. komorke sprawdzam raz dziennie, a od komputera odpoczywam.
0 0

79magda

#4506922 Napisano: 05.07.2011 11:20:22
postscript napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

i to maja byc wakacje? ja na urlop biore tylko torbe ksiazek. komorke sprawdzam raz dziennie, a od komputera odpoczywam.

Hmmm... byłoby mniej wkurzania na świecie, gdyby każdy mógł mieć SWOJE zdanie emotka
0 0

turli

#4506934 Napisano: 05.07.2011 11:23:58
mia napisał(a):

Do białej gorączki doprowadził mnie ten tekst:
Marks and Spencer Polska
Uwaga! Ogłaszamy wyniki Konkursu Wygraj Greckie Wakacje! Poniższy fragment opisuje wakacje marzeń jednej z naszych laureatek, Moniki z Poznania. Gratulujemy Beacie z Łodzi, Monice z Poznania i Renacie z Poznania. Dziewczyny popisały się prawdziwym poetyckim talentem, a dodatkowo ubrały wszystko w prawdziwie letnią i kolorową formę plastyczną. Gratulujemy i życzymy wspaniałego wypoczynku z Ecco Holiday!
http://www.facebook.com/pages/Konkursy-na-FB/159978607361796#!/marksandspencerpolska?sk=wall
I wcale nie chodzi mi tu o p. Monikę, tylko o fakt, że pewne formy prac najwyraźniej stają się powszechne i nie tylko akceptowane, ale wręcz wymagane przez komisje... emotka
Jak słowo daję, w następnym konkursie urnowym do urny ładuję laurkę, już teraz żałuję że do PiP nie wrzuciłam karteczki wyciętej w kształt serca i ozdobionej brokatem...
Pracy zero, a komisja wniebowzięta! emotka

mia tez mnie to wnerwia, bo ja np. nie biorę udziału w konkursach fotograficznych czy plastycznych bo zwyczajnie mam do tego dwie lewe ręce, ale przeraża mnie fakt że niedługo to w żadnym innym nie będę miała szans(poza loterią) bo będą dołączane tam prace plastyczne, filmiki z youtube czy pokazy slajdów, trzeba będzie znaleźć chyba inne hobby niż konkursy, bo hobby które denerwuje nie jest już hobby:(
0 0