Wkurza mnie...

mia

#4505606 Napisano: 04.07.2011 08:07:49
czarnygreg napisał(a):

z poprzedniego konkursu????
masakra normalnie emotka

Też mnie przytkało - nie wiem, jaki to był poprzedni konkurs, ale podejrzewam, ze już się skończył...
Jak o mnie chodzi, był to mój pierwszy występ w Polomarket i zarazem ostatni - przynajmniej w tym konkretnym sklepie! emotka
0 0

olunka

#4505618 Napisano: 04.07.2011 08:11:56
agamaty napisał(a):

to ja tak miałam w poprzednim konkursie, tym z rowerami, oczywiście nic nie wygrałam...

ja tez tak miałam z rowerami, a teraz wrzuciłam do urny chociaz w sumie czy do dobrej to nie wiem, nie było ani słowa po co ona tam jest emotka
0 0

lizzie

#4505698 Napisano: 04.07.2011 08:37:00

W moim Polomarkecie urna (o dziwo) była, ale za to kuponów brak, bo podobno były w poprzedniej gazetce, a w aktualnej nie ma emotka Więc napisałam z tyłu paragonu. Ale mnie ten Polomarket wkurza strasznie...
0 0

efelinkaaa

#4505715 Napisano: 04.07.2011 08:42:34

a u mnie nie było gazetek na poczatku, a dzisiaj lezały stosy przy każdej kasie... I tak w każdym Polo (mam 3)

Gdyby jeszcze tylko wena przyszła.. nie ma jej, co mnie bardzo wkurza!
0 0

Gość: czarnygreg

#4505742 Napisano: 04.07.2011 08:50:38
a ja pomysły na hasła to mam owszem, nawet mi się podobają,ale:
kuponów brak, nie wiem jak potraktują te wydrukowane,
a co gorsza nie lubię produktów winiary, wolę knorra np
0 0

dawidekk

#4505788 Napisano: 04.07.2011 09:10:35
Wkurza mnie, że chodzi mi o coś, ale nie wiem o co emotka
0 0

joan

#4505860 Napisano: 04.07.2011 09:33:24
dawidekk napisał(a):

Wkurza mnie, że chodzi mi o coś, ale nie wiem o co emotka

To idealny punkt wyjściowy do kłótni emotka Ja na szczęście jestem jeszcze fiu fiu młoda i tego typu myśli spodziewam się ewentualnie najwcześniej za jakieś 50 lat emotka

W temacie: że nagminnie przelatują mi konkursy o równej. Pomijam fakt, że nie wygrywam, ale żeby tak codziennie przegapiać? emotka Przypominacze nie pomagają, bo zwykle po prostu jestem hen daleko od domu emotka
0 0

dolly

#4505883 Napisano: 04.07.2011 09:39:10
helatko napisał(a):

a mnie wkurza, że nakupiłam wody żywiec , która sobie stoi z nakrętkami po coca-coli , nikt jej nie ma ochoty pić bo zimno,ja już się patrzeć na nią nie mogę, a weryfikacji jak nie było tak nie ma, oni sobie jaja robią.

hm, z tego co wiem, to woda (niegazowana) jest po otwarciu zdatna do picia przez 2 dni, nie wiem jak z gazowaną emotka

benasia napisał(a):

a mnie dziś wkurza wszystko - chyba dlatego że głowa mi pęka a nie mogę wziąć żadnych tabletek emotka

Apap możesz spokojnie (no chyba, że jesteś uczulona, to nie)

awi napisał(a):

Wkurza mnie, że w stokrotce dają paragony bez kodów konkursowych. Wróciłam i kasjerka oddała mi część paragonu z kodem ale dopiero teraz widzę, że jest to część od jakiegoś innego paragonu, mój ma inny nr

I co teraz? emotka

jak jest kolejny numer, to prawdopodobnie do Twojego- w Lidlu tak było, że kupon był drukowany jako kontynuacja paragonu, ale numer kolejny

A wkurza mnie, ze nie wiedzialam ze jest konk, (który by mnie zainteresował) dopóki nie zobaczyłam jego wyników emotka
0 0

smsowicz

#4505976 Napisano: 04.07.2011 10:16:09
że odkładam konki na później, aż jest za póxno. Właśnie LuGo przegapiłem, myślałem ze jest jeszcze czas, a mam tyle opakowań nie wbitych emotka
0 0

Gość: ariadnaa

#4505987 Napisano: 04.07.2011 10:22:12
Deszcz mnie wkurza!!! Co on sobie myśli? Pada i pada- zwariował...
0 0

Gość: goralecka

#4505997 Napisano: 04.07.2011 10:31:06
wkurza mnie, że nie doceniam swojego życia i tego co mam. Ludzie mają o wiele większe kłopoty i problemy.

I wkurzył mnie dziś jeszcze wpis na blogu www.kochamylaure.pl. Czemu to życie jest dla niektórych ludzi takie okrutne i tak ich doświadcza?I to zazwyczaj tych, którzy najmniej na to zasługują emotka
0 0

dolly

#4506010 Napisano: 04.07.2011 10:50:46
PIERWSzy raz tak naprawdę cos mnie W K u R Z A emotka
piszecie o łóżeczkach z Leclerka, ale linku nie ma nigdzie, żeby je zobaczyć, no raaaaany, jak mnie to wkurza, że albo nie ma, albo nie mogę znaleźćemotka emotka emotka
0 0

skarb888

#4506023 Napisano: 04.07.2011 11:10:41
dolly napisał(a):

piszecie o łóżeczkach z Leclerka, ale linku nie ma nigdzie, żeby je zobaczyć, no raaaaany, jak mnie to wkurza, że albo nie ma, albo nie mogę znaleźćemotka emotka emotka

Też mnie to wkurza - już wcześniej nikt nie raczył podzielić się linkiem, choć o to pytałam - a teraz te osoby mają czelność chwalić się wygranymi w MDW i oferować łóżeczka na sprzedaż, bo oczywiście nawet nie mają dzieci... WSTYD! W ten sposób odbierać nagrodę dzieciom,które marzą o łóżeczku Zygzaka...
0 0

Gość: ewa1982

#4506058 Napisano: 05.07.2011 04:49:06
goralecka napisał(a):

wkurza mnie, że nie doceniam swojego życia i tego co mam. Ludzie mają o wiele większe kłopoty i problemy.

I wkurzył mnie dziś jeszcze wpis na blogu www.kochamylaure.pl. Czemu to życie jest dla niektórych ludzi takie okrutne i tak ich doświadcza?I to zazwyczaj tych, którzy najmniej na to zasługują emotka

Też od dłuzszego czasu śledzę ten blog. I również wkurzył mnie ten ostatni wpis - u mnie wywołała się duża dyskusja, ze niestety wielu odważnych facetów opuszcza rodziny w ten sposób. To zwykłe tchórzostwo i przyzwyczajenie do dobrego życia
0 0

Gość: amaretta1

#4506071 Napisano: 05.07.2011 05:45:13
ewa1982 napisał(a):

goralecka napisał(a):

Też od dłuzszego czasu śledzę ten blog. I również wkurzył mnie ten ostatni wpis - u mnie wywołała się duża dyskusja, ze niestety wielu odważnych facetów opuszcza rodziny w ten sposób. To zwykłe tchórzostwo i przyzwyczajenie do dobrego życia

Słów brakuje, właśnie przeczytałam większość tego bloga... Nie wiem jak w takiej sytuacji można zostawić rodzinę i wyjechać z biletem w jedną stronę emotka (((
0 0

Gość: wsciekly

#4506088 Napisano: 05.07.2011 06:01:55
skarb888 napisał(a):

dolly napisał(a):

Też mnie to wkurza - już wcześniej nikt nie raczył podzielić się linkiem, choć o to pytałam - a teraz te osoby mają czelność chwalić się wygranymi w MDW i oferować łóżeczka na sprzedaż, bo oczywiście nawet nie mają dzieci... WSTYD! W ten sposób odbierać nagrodę dzieciom,które marzą o łóżeczku Zygzaka...

najwidoczniej pytałaś niewłaściwe osoby emotka emotka emotka

linka nigdzie nie było, więc czym się dzielić emotka emotka

w topie TERAZ oraz INNE MNIEJSZE MARKETY zamieściłem info o konkursie - co kupić, jak wysłać eska, w jakim terminie itd, itp.
(w IMM jeszcze ten post jest)

a kto chciał wysyłałem regulamin na maila

i łóżeczka nie wygrałem, chociaż byłby fajny prezencik dla bratanka (chrześniaka w jednej osobie - trochę go rozpuszczam Młodego emotka emotka emotka )
0 0

#4506109 Napisano: 05.07.2011 06:22:16
amaretta1 napisał(a):

ewa1982 napisał(a):

goralecka napisał(a):

Słów brakuje, właśnie przeczytałam większość tego bloga... Nie wiem jak w takiej sytuacji można zostawić rodzinę i wyjechać z biletem w jedną stronę emotka (((

polecam zwłaszcza http://www.kochamylaure.pl/page/16/

zazdrośników i zawistników nie brak nie tylko na tym forum emotka
0 0

#4506116 Napisano: 05.07.2011 06:24:46
jeszcze emotka nocka za oknem emotka emotka emotka a zdolnabestia już odkurza emotka emotka emotka emotka

miało być zamiata, ale miotła to domena ziolko emotka
0 0

zdolnabestia

#4506125 Napisano: 05.07.2011 06:31:13
Ja mam tylko mikrofon, ale też się jak widać nadaje emotka
Od dzisiaj idę do pracy na 4 nocki, ale na pewno ziółko będzie czuwać emotka

Też mnie wkurzył ten ostatni wpis na www.kochamylaure.pl
Czytam blog już od pół roku, mocno kibicuję dziewczynom, bo mają ogromną wolę walki, a tu teraz taka kłoda pod nogi, facet je opuszcza emotka Nie chce mi się tego nawet komentować.
0 0

slonecznik1309

#4506127 Napisano: 05.07.2011 06:34:22
wsciekly napisał(a):

skarb888 napisał(a):

dolly napisał(a):

najwidoczniej pytałaś niewłaściwe osoby emotka emotka emotka

linka nigdzie nie było, więc czym się dzielić emotka emotka

w topie TERAZ oraz INNE MNIEJSZE MARKETY zamieściłem info o konkursie - co kupić, jak wysłać eska, w jakim terminie itd, itp.
(w IMM jeszcze ten post jest)

a kto chciał wysyłałem regulamin na maila

i łóżeczka nie wygrałem, chociaż byłby fajny prezencik dla bratanka (chrześniaka w jednej osobie - trochę go rozpuszczam Młodego emotka emotka emotka )

o przepraszam emotka ja wygrałam i mam własne dziecko i zastanawiam się nad sprzedażą, ale mam dylemat, bo łózeczko fajne i córka byłaby zadowolona, ale za pieniadze ze sprzedazy mogłabym kupic wiekszą sofę dla córki, która starczyłaby na dłużej...
więc proszę nie oceniać nie znając sytauacji emotka emotka emotka
a i regulamin miałam od wscieklego emotka dziękuję emotka
0 0