Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17575
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Też mnie przytkało - nie wiem, jaki to był poprzedni konkurs, ale podejrzewam, ze już się skończył...
Jak o mnie chodzi, był to mój pierwszy występ w Polomarket i zarazem ostatni - przynajmniej w tym konkretnym sklepie!
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
olunka
Postów 8523
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
ja tez tak miałam z rowerami, a teraz wrzuciłam do urny chociaz w sumie czy do dobrej to nie wiem, nie było ani słowa po co ona tam jest
\"...To piosenka, która mówi
Jak się nie ma, co się lubi
To nie lubi się i tego, co się ma.\"
lizzie
Postów 1169
Data rejestracji 18.10.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
W moim Polomarkecie urna (o dziwo) była, ale za to kuponów brak, bo podobno były w poprzedniej gazetce, a w aktualnej nie ma
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a u mnie nie było gazetek na poczatku, a dzisiaj lezały stosy przy każdej kasie... I tak w każdym Polo (mam 3)
Gdyby jeszcze tylko wena przyszła.. nie ma jej, co mnie bardzo wkurza!
Gość: czarnygreg
kuponów brak, nie wiem jak potraktują te wydrukowane,
a co gorsza nie lubię produktów winiary, wolę knorra np
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
merp
joan
Postów 18745
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
To idealny punkt wyjściowy do kłótni
W temacie: że nagminnie przelatują mi konkursy o równej. Pomijam fakt, że nie wygrywam, ale żeby tak codziennie przegapiać?
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hm, z tego co wiem, to woda (niegazowana) jest po otwarciu zdatna do picia przez 2 dni, nie wiem jak z gazowaną
Apap możesz spokojnie (no chyba, że jesteś uczulona, to nie)
jak jest kolejny numer, to prawdopodobnie do Twojego- w Lidlu tak było, że kupon był drukowany jako kontynuacja paragonu, ale numer kolejny
A wkurza mnie, ze nie wiedzialam ze jest konk, (który by mnie zainteresował) dopóki nie zobaczyłam jego wyników
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: ariadnaa
Gość: goralecka
I wkurzył mnie dziś jeszcze wpis na blogu www.kochamylaure.pl. Czemu to życie jest dla niektórych ludzi takie okrutne i tak ich doświadcza?I to zazwyczaj tych, którzy najmniej na to zasługują
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
piszecie o łóżeczkach z Leclerka, ale linku nie ma nigdzie, żeby je zobaczyć, no raaaaany, jak mnie to wkurza, że albo nie ma, albo nie mogę znaleźć
skarb888
Postów 860
Data rejestracji 05.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też mnie to wkurza - już wcześniej nikt nie raczył podzielić się linkiem, choć o to pytałam - a teraz te osoby mają czelność chwalić się wygranymi w MDW i oferować łóżeczka na sprzedaż, bo oczywiście nawet nie mają dzieci... WSTYD! W ten sposób odbierać nagrodę dzieciom,które marzą o łóżeczku Zygzaka...
Gość: ewa1982
Też od dłuzszego czasu śledzę ten blog. I również wkurzył mnie ten ostatni wpis - u mnie wywołała się duża dyskusja, ze niestety wielu odważnych facetów opuszcza rodziny w ten sposób. To zwykłe tchórzostwo i przyzwyczajenie do dobrego życia
Gość: amaretta1
Słów brakuje, właśnie przeczytałam większość tego bloga... Nie wiem jak w takiej sytuacji można zostawić rodzinę i wyjechać z biletem w jedną stronę
Gość: wsciekly
najwidoczniej pytałaś niewłaściwe osoby
linka nigdzie nie było, więc czym się dzielić
w topie TERAZ oraz INNE MNIEJSZE MARKETY zamieściłem info o konkursie - co kupić, jak wysłać eska, w jakim terminie itd, itp.
(w IMM jeszcze ten post jest)
a kto chciał wysyłałem regulamin na maila
i łóżeczka nie wygrałem, chociaż byłby fajny prezencik dla bratanka (chrześniaka w jednej osobie - trochę go rozpuszczam Młodego
polecam zwłaszcza http://www.kochamylaure.pl/page/16/
zazdrośników i zawistników nie brak nie tylko na tym forum
miało być zamiata, ale miotła to domena ziolko
zdolnabestia
Postów 5306
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Od dzisiaj idę do pracy na 4 nocki, ale na pewno ziółko będzie czuwać
Też mnie wkurzył ten ostatni wpis na www.kochamylaure.pl
Czytam blog już od pół roku, mocno kibicuję dziewczynom, bo mają ogromną wolę walki, a tu teraz taka kłoda pod nogi, facet je opuszcza
slonecznik1309
Postów 3972
Data rejestracji 14.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o przepraszam
więc proszę nie oceniać nie znając sytauacji
a i regulamin miałam od wscieklego