Wkurza mnie...

Gość: malaga1

#4503642 Napisano: 04.07.2011 10:19:05
slonko365 potrzebujących nigdy nie brakuje a dzięki takiemu malutkiemu uczynkowi ktoś jest szczęśliwszy! wkurza mnie, że ludzie nie widzą wiele po za czubkiem własniego nosa! wystarczy tylko niewielki gest żeby poprawić troszkę czyjś los! dać czasem 5zł bezdomnemu, kupić puszkę jedzenia dla bezpańskiego kota, zawieść do schroniska stare koce, ręczniki, niepotrzebne garnki gdzie wbrew pozorom takich rzeczy baaardzo brakuje. ludziom się poprostu nie chce najczęściej bo 'niech ktoś inny to zrobi'! spróbujcie zawieść choć mały worek karmy do schroniska, kilka puszek jedzenia które kupicie przy okazji robienia zakupów np. za wygrane bony (puszka całkiem przyzwoitego jedzenia kosztuje 1,69)! dobro nie musi być wielkie i spektakularne- może być jak puzzle gdzie każdy dołoży swój jeden mały kawałek!
0 0

Gość: katrin22

#4503647 Napisano: 04.07.2011 10:19:38
postscript napisał(a):

a mnie wkurzaja nowi uzytkownicy e-konkursow. pozapisywali sie w czerwcu, a pierwsze co zrobili, to zasypanie pw i forum prosbami o kliki, lajki i inne. odpowiadam zbiorczo: goncie sie

emotka emotka emotka podpisuję się pod tym!!!
0 0

ziolko

#4503693 Napisano: 04.07.2011 10:31:10
friq napisał(a):

Wkurzają mnie te wakacje, nie dość, że nuda to non stop deszcz ;/ Ani na rower, ani an ryby.. To chyba najgorsze wakacje jakie ty mogą być.

poczytaj książkę emotka
0 0

Gość: skorpionka82

#4503782 Napisano: 04.07.2011 10:56:36
Wkurza mnie, że niektórzy mylą wątki Moje dzisiejsze wygrane i Dziś dotarła nagroda z... pisząc o otrzymanych przesyłkach w MDW wrrrrrr
0 0

mama2006

#4503820 Napisano: 04.07.2011 11:08:04
Wkurza mnie, że dotarła nie ta zawieszka Charms , którą zamawiałam ( w rezultacie mam 2 takie same).
Gdy dzwonię, pani przełącza do osoby kompetentnej ale niestety tam już nikt nie zgłasza się.
0 0

kalisto1986

#4503822 Napisano: 04.07.2011 11:09:18
malaga1 napisał(a):

slonko365 potrzebujących nigdy nie brakuje a dzięki takiemu malutkiemu uczynkowi ktoś jest szczęśliwszy! wkurza mnie, że ludzie nie widzą wiele po za czubkiem własniego nosa! wystarczy tylko niewielki gest żeby poprawić troszkę czyjś los! dać czasem 5zł bezdomnemu, kupić puszkę jedzenia dla bezpańskiego kota, zawieść do schroniska stare koce, ręczniki, niepotrzebne garnki gdzie wbrew pozorom takich rzeczy baaardzo brakuje. ludziom się poprostu nie chce najczęściej bo 'niech ktoś inny to zrobi'! spróbujcie zawieść choć mały worek karmy do schroniska, kilka puszek jedzenia które kupicie przy okazji robienia zakupów np. za wygrane bony (puszka całkiem przyzwoitego jedzenia kosztuje 1,69)! dobro nie musi być wielkie i spektakularne- może być jak puzzle gdzie każdy dołoży swój jeden mały kawałek!

dokładnie, ja jeśli pomoge i dam pare groszy nie obchodzi mnie co ta osoba z nimi zrobiła czy przepiła czy kupiła coś do jedzenia, ja pomogłam czuje się z tym lepiej, a ona nie potrzebując nie prosiłaby.
Pomagam na tyle, na ile jestem w stanie bo wiem, że czasem pomoc jest bardzo potrzebna i drobiazg może wiele z działać.
Też potrzebowalam pomocy i ją dostałam, więc staram się to odwdzięczyć.
A moją starą zasadą jest, to, że dobro powraca i staram się uczyć tego syna, wierze, że gdyby każdy choć w malutkim stopni kierował się taką zasadą na świecie byłoby dużo lepiej.

0 0

Gość: pola731

#4504372 Napisano: 04.07.2011 01:40:33
wkurza mnie pogoda za oknem - leje tak ,że nosa się nie chce wystawić - nawet pies z klatki wyleźć nie chciał - a w domu 3 dzieci , sajgon , co chwila któreś coś chce - ja też chcę : świętego spokoju choć 10 minut...
no kocham moje dzieci ,ale czasem mam ochotę trzasnąć drzwiami i wyjść
0 0

ziolko

#4504398 Napisano: 04.07.2011 01:47:39
wkurza mnie, że jedna baba z mojego bloku parkuje pod blokiem, dokładnie pod moim balkonem.
Ogólnie parkować pod blokiem nie wolno, bo zastawia się drogę pożarową i utrudnia innym kierowcom wjazd do ich garażu lub zawrócenie i wyjazd. Lub postój kilkuminutowy na wyładowanie zakupów.

Ale nie.. ona musi parkować metr od drzwi, w dodatku ma prawdopodobnie lewą plakietkę inwalidy za szybą, piszę prawdopodobnie, bo jakoś nie zauważyłam u niej jakichkolwiek problemów z poruszaniem się, zasuwa na mega szpilach, jak na wyścigu.

Chyba, że ta plakietka informuje o tym, że to inwalida, ale umysłowy ;/

a jest parking pod blokiem, to jakoś nie jedzie tam, jakby wielkim problemem było dla niej lub jej dzieciarów przejście 100 metrów

ja pierd.... emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: mightyb

#4504410 Napisano: 04.07.2011 01:51:23
ziolko napisał(a):

wkurza mnie, że jedna baba z mojego bloku parkuje pod blokiem, dokładnie pod moim balkonem.
Ogólnie parkować pod blokiem nie wolno, bo zastawia się drogę pożarową i utrudnia innym kierowcom wjazd do ich garażu lub zawrócenie i wyjazd. Lub postój kilkuminutowy na wyładowanie zakupów.

Ale nie.. ona musi parkować metr od drzwi, w dodatku ma prawdopodobnie lewą plakietkę inwalidy za szybą, piszę prawdopodobnie, bo jakoś nie zauważyłam u niej jakichkolwiek problemów poruszaniem się, zasuwa na mega szpilach, jak na wyścigu.

Chyba, że ta plakietka informuje o tym, że to inwalida, ale umysłowy ;/

a jest parking pod blokiem, to jakoś nie jedzie tam, jakby wielkim problemem było dla niej lub jej dzieciarów przejście 100 metrów

ja pierd.... emotka emotka emotka emotka

Plakietkę takową tylko i wyłącznie z tego co wiem na schorzenie ruchowe się dostaje i jest imienne i nikt inny z niego korzystać nie może, ew.kierowca podwożący takową osobę .Możesz to sprawdzić na kogo jest , spisz numer i straż miejska sprawdzi skoro baba nagina przepisy wlepią jej spory mandat
0 0

ziolko

#4504413 Napisano: 04.07.2011 01:52:35
a czy możliwe jest, aby auto było na kogoś innego, faktycznie inwalidę? a ona tak czy siak to aut użytkuje? i korzysta z praw jej nienależnych?
0 0

Gość: mightyb

#4504422 Napisano: 04.07.2011 01:54:04
ziolko napisał(a):

a czy możliwe jest, aby auto było na kogoś innego, faktycznie inwalidę? a ona tak czy siak to aut użytkuje? i korzysta z praw jej nienależnych?

Możliwe ....... znam u mnie takową Panią co tak robiła i po mandacie już nie korzysta
0 0

joan

#4504431 Napisano: 04.07.2011 01:58:12
ziolko napisał(a):

A ja znam panią, co sobie kupiła taką plakietkę, choć łazi w markowych, włoskich szpilkach z minimum 15 cm obcasem; oczywiście zajmuje miejsca parkingowe osobom niepełnosprawnym emotka Jak się kiedyś wyp* na krawężniku i przemodeluje zbotoksowaną twarz, może rzeczywiście jej ta plakietka będzie potrzebna emotka
0 0

inka113

#4504433 Napisano: 04.07.2011 01:59:52
kalisto1986 napisał(a):

malaga1 napisał(a):

dokładnie, ja jeśli pomoge i dam pare groszy nie obchodzi mnie co ta osoba z nimi zrobiła czy przepiła czy kupiła coś do jedzenia, ja pomogłam czuje się z tym lepiej, a ona nie potrzebując nie prosiłaby.
Pomagam na tyle, na ile jestem w stanie bo wiem, że czasem pomoc jest bardzo potrzebna i drobiazg może wiele z działać.
Też potrzebowalam pomocy i ją dostałam, więc staram się to odwdzięczyć.
A moją starą zasadą jest, to, że dobro powraca i staram się uczyć tego syna, wierze, że gdyby każdy choć w malutkim stopni kierował się taką zasadą na świecie byłoby dużo lepiej.

emotka emotka emotka emotka
no to ide nakarmić moje- niczyje kotki emotka wkurza mnie, że nikt inny nawet im mleka nie da!
może ktoś z Łodzi lub okolic chciałby przygarnąc małego kociaka?
0 0

Gość: poprostuanette

#4504517 Napisano: 04.07.2011 02:29:02
A mnie wkurzaja osobyu, które biorą udział w konkach gdzie trzeba mieć paragon, potem wygrywają i co_ I nic... Nagroda pryepada, ktoð kto ucyciwie yakupi produktz w promocji nie dosta nic bo ktoð od tak wziął udział w konkursie. Najbardzoej wkurzaja mnie osoby któe robią to nagminnie, cały czas
0 0

Gość: polec

#4504548 Napisano: 04.07.2011 02:39:46
Ludzie to mają naprawdę zryte berety. Nawalą Ci jedynek w konkursie, że szok emotka aż się odechciewa brać udział w konkursach!.
0 0

Gość: helatkoX

#4504571 Napisano: 04.07.2011 02:49:01
a mnie wkurza, że nakupiłam wody żywiec , która sobie stoi z nakrętkami po coca-coli , nikt jej nie ma ochoty pić bo zimno,ja już się patrzeć na nią nie mogę, a weryfikacji jak nie było tak nie ma, oni sobie jaja robią.
0 0

joan

#4504594 Napisano: 04.07.2011 02:57:53
aneta2208 napisał(a):

A mnie wkurzaja osobyu, które biorą udział w konkach gdzie trzeba mieć paragon, potem wygrywają i co_ I nic... Nagroda pryepada, ktoð kto ucyciwie yakupi produktz w promocji nie dosta nic bo ktoð od tak wziął udział w konkursie. Najbardzoej wkurzaja mnie osoby któe robią to nagminnie, cały czas

Też mnie to wkurza. W kółko te same nicki, paragonowa neverending story emotka
0 0

benasia

#4504636 Napisano: 04.07.2011 03:08:44
a mnie dziś wkurza wszystko - chyba dlatego że głowa mi pęka a nie mogę wziąć żadnych tabletek emotka
0 0

jola29k

#4504640 Napisano: 04.07.2011 03:10:09
miałam 3 kody z piwa Warka i puszke z numerem jak wysłac a moj mąż robił porzadki i mi wyrzucił ta puszke emotka jak mu mówie posprzataj to nie sprzata a tak emotka bierze moze ktos moze udział w tym konkursie bo ja jakos emotka nie umiem znalesc strony i jestem zła
0 0

efelinkaaa

#4504728 Napisano: 04.07.2011 03:32:57
Wkurzył mnie brak smsa z leclerca.. w sumie wiem, że nie zawsze trzeba wygrać, ale tak bardzo mi zależało na tym emotka
0 0