Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: kubatbg
beata28
Postów 724
Data rejestracji 26.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: katrin22
Masakra z tą Norwegią
Gość: postscript
u nas tak powinno byc, to by sie te dzieci w sklepach nie darly i nie mielibysmy tej dyskusji sprzed paru dni
karolkas
Postów 1248
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-------------------
-------------------
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Iść do salonu. W Play aby wysyłać eski premium, musisz zarejestrować starter, a tego dokonać możesz tylko w salonie.
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
karolkas
Postów 1248
Punkty karne 0
Konkursy dodane
acha dzięki, to pójdę
kajeczka
Postów 3314
Data rejestracji 24.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wydawało mi się,że trzeba doładować nowy starter min.5zł i po kilku godzinach można wysyłać na premium.No,ale mogę się mylić
sarenka
Postów 783
Data rejestracji 21.11.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dzisiaj się okazało, że nic takiego nie zaznaczył, że przesyłka był uszkodzona.
Odesłali przesyłkę do odbiorcy i tyle.
Na infolinii UPS babka mnie poinformowała, że u nich mają procedurę typu: odbiera się przesyłkę i zgłasza uszkodzenie na infolinii i dopiero wtedy przyjeżdza inny kurier aby spisać protokół szkody i zabrać paczkę.
Tylko skąd ja mam takie rzeczy wiedzieć, skoro kurier mnie o czymś takim nie poinformował
Brak słów
Skończy się pewnie na tym, że to ja zawiniłam i poniosę dodatkowe koszty ....
karolkas
Postów 1248
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no mnie koleżanka tak mowiła więc doladowałam i dalej nie mogę puszczać smsów
marzanna
Postów 1484
Data rejestracji 30.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Z którego etapu? Z pierwszego już dawno dostałam. Z ostatniego jeszcze weryfikują zwycięzców. Dzisiaj dzwonili z rezerwy.
\"Some people are wise. Some otherwise\"
karolkas
Postów 1248
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no kurde teraz sprobowalam wyslac i wysłało, nic nie rozumiem z tego
Gość: iwonciaaa
Do dzisiaj jednak protokół nie doszedł.
Ja we wtorek wyjeżdżam i wracam dopiero 4 sierpnia.
Oczywiście wysłałam go poleconym priorytetem.
Achhh ta poczta
Gość: natie
wrrrryyy
Postów 872
Data rejestracji 22.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zadzwoń na docelową pocztę, podaj numer nadania i niech sprawdzą, czy przesyłka dotarła. Ja miałem ostatnio podobną sytuacje i za radą ziolko zrobiłem śledztwo. Dostałem na poczcie informacje, kto odebrał list i zaraz przesyłka w agencji się znalazła.
Na oficjalną reklamacje jest jeszcze za wczesnie.
Gość: iwonciaaa
tylko jak tą pocztę zlokalizować, po kodzie ?
w poniedziałek będzie 2 tygodnie jak idzie... ehhh, ale mnie to wkurza
yuliya25
Postów 1000
Data rejestracji 14.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: poprostuanette
jak zadzwonisz na pocztę główną czy pójdziesz do siebie na pocztę i podasz im adres pełny to powiedzą Ci któa to poczta docelowa
wrrrryyy
Postów 872
Data rejestracji 22.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Najlepiej po kodzie pocztowym. Nawet jak się nie dodzwonisz do właściwej, powinni Ci podać numer telefonu do placówki odcelowej dla danej ulicy. Jesli chodzi o reklamacje, to chyba mozną ją złożyc dopiero po 14 dniach roboczych, czyli ok. następnego piątku.
Gość: wsciekly
tu masz pełne adresy, kody i numery telefonów
http://katalog.tr...cje/urzedy_pocztowe/