Wkurza mnie...

Gość: goralecka

#4530833 Napisano: 13.07.2011 07:44:54
ziolko napisał(a):

hehe.. ja bym chciała jedną szklankę dla męża emotka
myślałam, że są droższe i kupiłam 2 warki, aby zagrać.
Jeden kod zużyty, drugi nie, bo boję się, że wygram bilety i też będę musiała sprzedać emotka

kasa by się przydała, bo pracy niet

Dlatego nie wkurzam się na nikogo personalnie ani nie neguję po nazwisku bo wiadomo sytuacje są różne i też mi się zdarza czasem się czegoś pozbywać.
Ale na pewno sporo osób robi tak dla zysku, nie lubię tego emotka
Choć zaczęłam się zastanawiać jak to robią bo z tego co pamiętam bilety miały być imienne emotka
0 0

inka113

#4530838 Napisano: 13.07.2011 07:45:56
mia napisał(a):

aneta2208 napisał(a):

wczoraj zrobilismy zakupy w tesco dizś otwieram lodówke a tam zapach który odrzuca. Okazało sie ze mięso z dobrą data wazności a śmierdzi jakby było rok po terminie ważności... No a dziś miał być robiony pasztet emotka

w całym mieszkaniu jechało tym zapachem. Nigdy więcej mięsa z tesco emotka

Ja już od dawna nie kupuję mięsa z Tesco. Miałam kiedyś podobną akcję w Tesco, skończyło się komisją sanepidu, oczywiście Tesco uprzedzone o tym przez nich wylazło na swoje, ale facet z tej komisji powiedział mi po cichu, że on by mięsa tam jednak nie kupował... emotka

mój brat w mięsie z Makro znalazł wielki, soczysty ropień po rozkrojeniu! gdyby grubszy plaster karkówki ukroił to by wszystko poszło na grila, ładnie sie wytopiło i zostało zjedzone emotka
0 0

tereniagno

#4530841 Napisano: 13.07.2011 07:47:21
mia napisał(a):

aneta2208 napisał(a):

wczoraj zrobilismy zakupy w tesco dizś otwieram lodówke a tam zapach który odrzuca. Okazało sie ze mięso z dobrą data wazności a śmierdzi jakby było rok po terminie ważności... No a dziś miał być robiony pasztet emotka

Ja już od dawna nie kupuję mięsa z Tesco. Miałam kiedyś podobną akcję w Tesco, skończyło się komisją sanepidu, oczywiście Tesco uprzedzone o tym przez nich wylazło na swoje, ale facet z tej komisji powiedział mi po cichu, że on by mięsa tam jednak nie kupował... emotka

Nigdy nie kupuje się mięsa w dużych marketach!!
Wkurzyłam się i jednocześnie jestem zmartwiona,bo wieczorem od pestki z nektarynki wykruszył się ząb i to na dodatek 1 górna,co wiąże się z wydaniem dodatkowej kasy emotka
0 0

mama2006

#4530844 Napisano: 13.07.2011 07:48:54
inka113 napisał(a):

mia napisał(a):

aneta2208 napisał(a):

mój brat w mięsie z Makro znalazł wielki, soczysty ropień po rozkrojeniu! gdyby grubszy plaster karkówki ukroił to by wszystko poszło na grila, ładnie sie wytopiło i zostało zjedzone emotka

o fuj, obrzydlistwo
0 0

slavek

#4530851 Napisano: 13.07.2011 07:51:47

ziolko

#4530854 Napisano: 13.07.2011 07:52:39
mama2006 hehe.. interes wart rozważenia emotka
0 0

mama2006

#4530858 Napisano: 13.07.2011 07:54:57
ziolko napisał(a):

mama2006 hehe.. interes wart rozważenia emotka

emotka emotka emotka
0 0

Gość: iwonciaaa

#4530862 Napisano: 13.07.2011 07:55:42
podobnie jak ze wszystkim, mięso jest tak ustawione, tak podświetlone, że wygląda fajnie !
Powiesz Pani Sprzedawczyni, że chcesz ładny kawałek mięsa,a w domu okaże się, że wygląda zupełnie inaczej niż to co pokazywała.
Moim zdaniem :
a) kupować sprawdzone
b) mniej, a lepszej jakości emotka
0 0

ziolko

#4530863 Napisano: 13.07.2011 07:56:09
co do mięsa to przecież w każdym sklepie można spotkać jakieś odmładzane czy felerne.. dlatego ja nie kupuję mięsa gotowego na grilla w przyprawach, bo to 99% jakieś stare, a papryka w proszku nada ładny kolorek emotka

skoro mięso było nieświeże, czy inne jakiekolwiek produkty, to warto iść złożyć reklamację do tesco i zrobić awanturę, że sprzedają stare śmierdzące mięso.

Jakby nagłośnić sprawę, to może chociaz przez jakiś czas by było lepiej
0 0

Gość: poprostuanette

#4531035 Napisano: 13.07.2011 08:44:24
ziolko napisał(a):

co do mięsa to przecież w każdym sklepie można spotkać jakieś odmładzane czy felerne.. dlatego ja nie kupuję mięsa gotowego na grilla w przyprawach, bo to 99% jakieś stare, a papryka w proszku nada ładny kolorek emotka

skoro mięso było nieświeże, czy inne jakiekolwiek produkty, to warto iść złożyć reklamację do tesco i zrobić awanturę, że sprzedają stare śmierdzące mięso.

Jakby nagłośnić sprawę, to może chociaz przez jakiś czas by było lepiej

bylis,my w tesco. chcieli nam wymienić na inne, ale powiedzieliśmy, że chcemy zwrot kasy bo pewnie drugie w takim samym stanie jest emotka oddali...
0 0

Gość: postscript

#4531985 Napisano: 14.07.2011 10:00:03
wkurza mnie, ze ktos na forum ma w awatarze napis 'jestem homofobem'. malo to eleganckie
0 0

Gość: rafi323raf

#4531990 Napisano: 14.07.2011 10:02:01
postscript napisał(a):

wkurza mnie, ze ktos na forum ma w awatarze napis 'jestem homofobem'. malo to eleganckie

dokładnie, równie dobrze mógłby dać w avatarze jestem debilem emotka
0 0

dolly

#4532245 Napisano: 14.07.2011 11:34:29
Wkurza mnie i to bardzo, że niektórzy organizatorzy czekają do ostatniego dnia z wysyłka nagród. Jutro nie będę miała możliwości odbioru przesyłki, a wątpię, żeby któryś z sąsiadów miał ochotę certolić się z 30kg paczką emotka emotka emotka emotka
Mają DO 40 dni na wysyłkę, to oczywiście wyślą tego 40-tego dnia, bo po co wcześniej. emotka emotka emotka emotka emotka emotka

Ech, powrzeszczałam sobie...
0 0

aurorcia

#4532256 Napisano: 14.07.2011 11:38:06
rafi323raf napisał(a):

postscript napisał(a):

ja już nie mogę się w tym temacie wypowiadać,więc tylko to emotka emotka i zgadzam się z wami całkowicie
0 0

#4532272 Napisano: 14.07.2011 11:41:29
jeden sklep internetowy... zamówiłam sobie bransoletki. cena (był błąd w sklepie) były po 0 zł. Po zamówieniu zgłosiłam go, że chyba coś jest nie tak. Napisali że wszytsko jest ok i żeby zapałciła tak jak na zamówieniu. Zapłąciłam za przesyłkę skoro za bransoletki cena wyniosła 0 zł. Dzień później pisza że mam dopłacic do bransoletek bo był błąd emotka
W regulaminie jest napsiane że cena jets taka jak w chwili zakupu. Skoro jednego dnia mi mówią jest ok, a kolejnego że błąd i teraz nie chca mi zrealizowac zamówienia to ja wymiękam. Teraz nawet nie odpisują mi na maile emotka
0 0

Gość: iwonciaaa

#4532276 Napisano: 14.07.2011 11:42:18
aneta2208 napisał(a):

jeden sklep internetowy... zamówiłam sobie bransoletki. cena (był błąd w sklepie) były po 0 zł. Po zamówieniu zgłosiłam go, że chyba coś jest nie tak. Napisali że wszytsko jest ok i żeby zapałciła tak jak na zamówieniu. Zapłąciłam za przesyłkę skoro za bransoletki cena wyniosła 0 zł. Dzień później pisza że mam dopłacic do bransoletek bo był błąd emotka
W regulaminie jest napsiane że cena jets taka jak w chwili zakupu. Skoro jednego dnia mi mówią jest ok, a kolejnego że błąd i teraz nie chca mi zrealizowac zamówienia to ja wymiękam. Teraz nawet nie odpisują mi na maile emotka

najlepiej zawsze robić screena.
0 0

#4532284 Napisano: 14.07.2011 11:44:52
iwonciaaa napisał(a):

aneta2208 napisał(a):

mam screena ale co z tego... jak nie odpisuja na maile emotka
0 0

Gość: postscript

#4532521 Napisano: 14.07.2011 01:12:40
aneta2208 napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

aneta2208 napisał(a):

mam screena ale co z tego... jak nie odpisuja na maile emotka

powiatowy rzecznik praw konsumenta - urzeduje w kazdym starostwie powiatowym i pomaga ZA DARMO. zadzwon do siedziby swojego powiatu i popros o polaczenie. opisz sprawe i zapytaj, co w takiej sytuacji.
0 0

Gość: kubatbg

#4532541 Napisano: 14.07.2011 01:21:25
aurorcia napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

postscript napisał(a):

ja już nie mogę się w tym temacie wypowiadać,więc tylko to emotka emotka i zgadzam się z wami całkowicie

Nikt Ci nie broni rafi323raf takiego sobie wstawić.. jak tylko sie za niego uważasz dawaj prędko emotka

O ile wiem jest wolność propagowania swoich wyznam, poglądów .. ja mam takie to czemu was to kuje ??
0 0

Gość: katrin22

#4532554 Napisano: 14.07.2011 01:25:17
kubatbg napisał(a):

aurorcia napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

postscript napisał(a):

Nikt Ci nie broni rafi323raf takiego sobie wstawić.. jak tylko sie za niego uważasz dawaj prędko emotka

O ile wiem jest wolność propagowania swoich wyznam, poglądów .. ja mam takie to czemu was to kuje ??

A mi nie przeszkadza, wolność słowa i wolność avatarów emotka
0 0