Wkurza mnie...

luckymen

#4533498 Napisano: 14.07.2011 06:42:13
milkaaa13 napisał(a):

karolkas napisał(a):

karolkas napisał(a):

kajeczka napisał(a):

79magda napisał(a):

karolkas napisał(a):

wkurza mnie ze nie potrafie aktywowac smsow premium z play, dzwonilam do obsługi gościówa powiedziała ze nie ma uprawnień, kazała mi samej aktywować online lub iść do salonu. Próbowalam znależć w internecie i kicha nic nie znalazlam. Ktos wie jak aktywować te smsy?

Iść do salonu. W Play aby wysyłać eski premium, musisz zarejestrować starter, a tego dokonać możesz tylko w salonie.

Wydawało mi się,że trzeba doładować nowy starter min.5zł i po kilku godzinach można wysyłać na premium.No,ale mogę się mylić emotka czyniłam tak z miesiąc temu emotka

no mnie koleżanka tak mowiła więc doladowałam i dalej nie mogę puszczać smsów

no kurde teraz sprobowalam wyslac i wysłało, nic nie rozumiem z tego

poczakaj pare dni wysle u mnie tez tak było

ja po doładowaniu jeszcze dzwonię na sekundę na inny numer i do 24h najczęściej mi już działają emotka
0 0

Gość: ineska

#4533805 Napisano: 14.07.2011 08:27:09
hittmanka napisał(a):

monia24 napisał(a):

w takim razie wkurza mnie że się gubi (czy mogę coś z tym zrobić?) i wkurza mnie że tak wolno dochodzi.

nie przeczytałam całego wątku tylko tą wypowiedź i myślałam, że o faceta chodzi emotka emotka emotka

hhehe miałam identyczne skojarzenie
emotka
0 0

Gość: katrin22

#4533832 Napisano: 14.07.2011 08:37:37
isiulka napisał(a):

monia24 napisał(a):

hittmanka napisał(a):

monia24 napisał(a):

w takim razie wkurza mnie że się gubi (czy mogę coś z tym zrobić?) i wkurza mnie że tak wolno dochodzi.

nie przeczytałam całego wątku tylko tą wypowiedź i myślałam, że o faceta chodzi emotka emotka emotka

emotka emotka emotka

padłam emotka emotka

Mi się dwuznacznie skojarzyło emotka
0 0

monia24

#4533928 Napisano: 14.07.2011 09:16:42
kadjas123 napisał(a):

monia24 napisał(a):

dochodzi po 2-3 tyg i dłużej,ale zwykle priorytet jest u odbiorcy po 1-2 dniach emotka

to super, dziękuję
0 0

Gość: xagadee

#4533938 Napisano: 14.07.2011 09:22:08
...dziś wieczorem dosłownie wszystko emotka emotka emotka
0 0

zaczytana-pola

#4533979 Napisano: 14.07.2011 09:36:07
katrin22 napisał(a):

isiulka napisał(a):

monia24 napisał(a):

hittmanka napisał(a):

monia24 napisał(a):

emotka emotka emotka

padłam emotka emotka

Mi się dwuznacznie skojarzyło emotka

Już nic mnie nie wkurza emotka Pomyślałam o tym samym. emotka
0 0

Gość: ewaewa

#4534032 Napisano: 14.07.2011 09:56:00
dawidekk napisał(a):

No ludzie! O co kaman! Takich nie będzie!

Jedyny w swoim rodzaju, wyjątkowy, niepowtarzalny ja nie jestem już ja emotka

https://www.e-kon...nfo/users-74787.html

emotka emotka emotka

haha, wiedziałam, że tu o tym wspomnisz emotka emotka emotka
0 0

dawidekk

#4534045 Napisano: 14.07.2011 10:01:30
ewaewa napisał(a):

dawidekk napisał(a):

emotka emotka emotka

emotka Tak i do tego opcja jest taka iż urządzam strajk co by być oryginalnym emotka
0 0

Gość: jestemewa

#4534059 Napisano: 14.07.2011 10:09:56
Wkurza mnie to , że jeszcze nie dostałam szklanek z mleka kościańskiego/...wygrałam ich kilkanaście i obiecałam je dać komuś. Czy ktoś jeszcze czeka na te szklanki?
0 0

yuliya25

#4534089 Napisano: 14.07.2011 10:21:47
jestemewa napisał(a):

Wkurza mnie to , że jeszcze nie dostałam szklanek z mleka kościańskiego/...wygrałam ich kilkanaście i obiecałam je dać komuś. Czy ktoś jeszcze czeka na te szklanki?

Chyba kubki... dostałam już parę misięcy temu, połowa potłuczona emotka
0 0

Gość: wsciekly

#4534169 Napisano: 14.07.2011 10:48:22
hittmanka napisał(a):

monia24 napisał(a):

emotka emotka emotka wszystko od razu na facetów emotka
0 0

Gość: postscript

#4534433 Napisano: 15.07.2011 07:46:54
dawidekk napisał(a):

ewaewa napisał(a):

dawidekk napisał(a):

emotka emotka emotka

emotka Tak i do tego opcja jest taka iż urządzam strajk co by być oryginalnym emotka

powinienes raczej skrzyknac przyjaciol, zeby wszyscy teraz mieli taki sam awatar i zaczeli sie wpisywac kolo tej osoby emotka
ale to tylko taki luzny pomysl. ja bym sie nie przejmowal i wzial sobie inny. zreszta kto chcialby brac moj? emotka
0 0

#4534464 Napisano: 15.07.2011 07:59:01
wsciekly napisał(a):

hittmanka napisał(a):

monia24 napisał(a):

emotka emotka emotka wszystko od razu na facetów emotka

prawda? za szybko, za wolno - zawsze zle emotka
0 0

visserarthur

#4535053 Napisano: 15.07.2011 10:14:37
aurorcia napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

postscript napisał(a):

wkurza mnie, ze ktos na forum ma w awatarze napis 'jestem homofobem'. malo to eleganckie

dokładnie, równie dobrze mógłby dać w avatarze jestem debilem emotka

ja już nie mogę się w tym temacie wypowiadać,więc tylko to emotka emotka i zgadzam się z wami całkowicie

dokładnie, admini powinni zrobić porządek z tym avatarem/forumowiczem. pisanie takich tekstów jest karalne- to tak jakby ktoś napisał jestem rasistą i można to podpiąć pod nawoływanie do nienawiści rasowej itp.
kolega kubatbg chwalił się, że ostatnio obronił pracę magisterską, a opowiada teksty jak z jakiegoś zaścianka, że np. będzie wychowywał swoje dzieci mówiąc im, że kobieta z mężczyzną jest ok- jakby mówienie przyniosło jakiś skutek. heh.
0 0

tusiek

#4535082 Napisano: 15.07.2011 10:22:03
visserarthur napisał(a):

aurorcia napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

postscript napisał(a):

wkurza mnie, ze ktos na forum ma w awatarze napis 'jestem homofobem'. malo to eleganckie

ja już nie mogę się w tym temacie wypowiadać,więc tylko to emotka emotka i zgadzam się z wami całkowicie

dokładnie, admini powinni zrobić porządek z tym avatarem/forumowiczem. pisanie takich tekstów jest karalne- to tak jakby ktoś napisał jestem rasistą i można to podpiąć pod nawoływanie do nienawiści rasowej itp.
kolega kubatbg chwalił się, że ostatnio obronił pracę magisterską, a opowiada teksty jak z jakiegoś zaścianka, że np. będzie wychowywał swoje dzieci mówiąc im, że kobieta z mężczyzną jest ok- jakby mówienie przyniosło jakiś skutek. heh.

dokładnie-ten avatar jest do usunięcia
0 0

Gość: yonia

#4535103 Napisano: 15.07.2011 10:27:14
tusiek napisał(a):

visserarthur napisał(a):

aurorcia napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

postscript napisał(a):

Dokładnie tak! Avatar do usunięcia, lub jego autor do wyrzucenia! Łamie regulamin w bardzo mocno rażący sposób! Mówię NIE homofobom w mojej stopce, bo tak cudnego avatara wstawić nie potrafię.
0 0

Gość: aneczkar10

#4535115 Napisano: 15.07.2011 10:29:27
wkurza mnie totalna susza w konkach, telefony milczą - nowych nagród brak emotka
0 0

Gość: ladymarmolade

#4535122 Napisano: 15.07.2011 10:31:18

Ja osobiście nic do kubatbg nie mam, fajny z niego facet i forumowicz emotka . Ma swoje zdanie na ten temat, jak każdy ale uważam, że taki avatar nie powinien sie kiedykolwiek i gdziekolwić pojawiać. Budzi rozgoryczenie i złość u wielu w nas. Też mi się nie podoba i uważam, że powinien zostać zmieniony. Publiczne obwieszczanie swoich poglądów w taki sposób - jestem na NIE. To denerwuje rani i jest trochę niesmaczne...
0 0

#4535129 Napisano: 15.07.2011 10:32:36
yonia napisał(a):

tusiek napisał(a):

visserarthur napisał(a):

aurorcia napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

postscript napisał(a):

Dokładnie tak! Avatar do usunięcia, lub jego autor do wyrzucenia! Łamie regulamin w bardzo mocno rażący sposób! Mówię NIE homofobom w mojej stopce, bo tak cudnego avatara wstawić nie potrafię.

czekamy na reakcje adminow
0 0

Gość: czarnygreg

#4535144 Napisano: 15.07.2011 10:36:03
a ja sie trochę dziwie waszemu oburzeniu, przecież on nie napisał żadnych obraźliwych słów w kierunki ludzi o odmiennej orientacji ani waszym emotka
to raczej na niego spadły gromy i naprawdę pełne nienawiści teksy( np ten post o aborcji)
nie akceptuje, ma prawo
0 0