Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
luckymen
Postów 1226
Data rejestracji 21.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja po doładowaniu jeszcze dzwonię na sekundę na inny numer i do 24h najczęściej mi już działają
Gość: ineska
Gość: katrin22
Mi się dwuznacznie skojarzyło
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to super, dziękuję
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
Gość: xagadee
zaczytana-pola
Postów 11584
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Już nic mnie nie wkurza
Gość: ewaewa
haha, wiedziałam, że tu o tym wspomnisz
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
merp
Gość: jestemewa
yuliya25
Postów 1000
Data rejestracji 14.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba kubki... dostałam już parę misięcy temu, połowa potłuczona
Gość: wsciekly
Gość: postscript
powinienes raczej skrzyknac przyjaciol, zeby wszyscy teraz mieli taki sam awatar i zaczeli sie wpisywac kolo tej osoby
ale to tylko taki luzny pomysl. ja bym sie nie przejmowal i wzial sobie inny. zreszta kto chcialby brac moj?
prawda? za szybko, za wolno - zawsze zle
visserarthur
Postów 4204
Data rejestracji 09.10.2006
Punkty karne 2
Konkursy dodane
dokładnie, admini powinni zrobić porządek z tym avatarem/forumowiczem. pisanie takich tekstów jest karalne- to tak jakby ktoś napisał jestem rasistą i można to podpiąć pod nawoływanie do nienawiści rasowej itp.
kolega kubatbg chwalił się, że ostatnio obronił pracę magisterską, a opowiada teksty jak z jakiegoś zaścianka, że np. będzie wychowywał swoje dzieci mówiąc im, że kobieta z mężczyzną jest ok- jakby mówienie przyniosło jakiś skutek. heh.
tusiek
Postów 697
Data rejestracji 23.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie-ten avatar jest do usunięcia
Gość: yonia
Dokładnie tak! Avatar do usunięcia, lub jego autor do wyrzucenia! Łamie regulamin w bardzo mocno rażący sposób! Mówię NIE homofobom w mojej stopce, bo tak cudnego avatara wstawić nie potrafię.
Gość: aneczkar10
Gość: ladymarmolade
Ja osobiście nic do kubatbg nie mam, fajny z niego facet i forumowicz
czekamy na reakcje adminow
Gość: czarnygreg
to raczej na niego spadły gromy i naprawdę pełne nienawiści teksy( np ten post o aborcji)
nie akceptuje, ma prawo