Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
chmurka
Postów 366
Data rejestracji 06.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: pola731
z reguły nie piszę w necie o sobie - ale tak się składa ,że mam 3 dzieci w wieku szkolno-przedszkolnym , niestety nie pracuję - ale szukam innej metody ,żeby mieć na podręczniki (choćby kody do Empiku , które osóbki z fotum sprzedają taniej niż nominał - jak dołożę rabat w empiku na podręczniki to kwota jest bardziej przyjazna) ,gram o wyprawki , plecaki - nie oceniam nikogo i nie interesuje mnie co ktoś robi ze swoimi wygranymi ... ale takie zachowanie to jest przegięcie - odebrać 60 past za jednym zamachem ? .
Gość: yaro2004
Gość: wsciekly
gdy brałem dla siebie a 2 minutki później na żonę,
numerki górne różniły się niewiele (końcówka 439 i 451)
system przydzielał kolejne numery według kolejności zgłoszeń i ktoś sprytny inaczej mógł się pobawić numeracją i mieć full kodów na colgaty
e tam
A mnie wkurza, że z niczym sie nie wyrabiam. Mam tyle zaległosci ....
i czy przypadkiem nie będzie to miało negatywnych konsekwencji dla uczciwych graczy
a tak szczerze mówiąc - nic nie usprawiedliwia kombinatorstwa i oszukiwania
ale na setkach kont trzeba się logować a tak masz od ręki ile chcesz kuponików
Wydaje mi sie, że to by nie przeszło - bo są wygenerowane kody kreskowe
a skoro można na ten sam kod wziąć bliżej nieokreśloną liczbę past, przejdzie również numer ze zdublowanymi numerami
Gość: rafi323raf
Za to wkurza mnie, że od 2 tyg jest mi smutno, i jest mi źle! Depresja wakacyjna mnie dopadła.
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wyjaśnione kilka stron wcześniej
a dokładniej w tym wątku.. dłuuga dykusja https://www.e-kon...g-1645.html#f4573877
ps. co to za problem wydrukować więcej tych samych kodów?
drukuje się X razy jeden kupon, bo chyba te kody na dole są ważne, a one wszystkie takie same
bo możesz sobie każdy kod wydrukować ile razy chcesz - wejdź na swoje konto i sprawdź, jak nie wierzysz
poza tym każdy mógł sobie skserować - wydruk nie musiał być nawet kolorowy
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tak zrobiłam ze swoim, żeby mi nie uciekł na fb i wydrukowałam później
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pomyśl, że masz prawo zmarnować trochę wakacji, bo w końcu masz dłuższe
merp
inka113
Postów 1618
Data rejestracji 01.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mnie sie wydaje, ze teraz ten pastowy biznes dopiero zacznie kwitnąc
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To może inaczej, wg regulaminu promocji jednej osobie przysługuje 1 kod i 1 pasta, słownie jedna pasta. Jeżeli ktoś zakłada 30 fikcyjnych kont na fb, żeby zdobyć dodatkowe 29 past to tak jakby je ukradł. Jak swój jeden kod drukuje 30 razy, żeby odebrać 29 past więcej, to też te 29 past ukradł.
Dlaczego ukradł to zupełnie inna bajka. Ukradł bo zabezpieczenia były za słabe? Czyli jak ochroniarzy wyjdzie ze sklepu to też można okraść sklep, bo zabezpieczenia zawiodły? Albo jak ktoś trzyma otwartą torebkę na stoliku to można mu wyjąć portfel bo go nie pilnował?
Uczciwa osoba tego nie zrobi...
A po co ukradł? Jak po to, żeby kupić chleb, albo podręczniki dla dzieci to ok, tak? A jakby tak ktoś Tobie ukradł samochód, ale pieniądze z jego sprzedaży wydał na leczenie chorego dziecka, leczenie którego nie refunduje NFZ to by było ok? Nie miałbyś/miałabyć za złe? Nie chciałbyś/chciałabyś, żeby złodziej został pociągnięty do odpowiedzialności tylko dlatego, że zysk z kradzieży przeznaczył na szczytny cel?
Dla mnie kradzież to kradzież, czy ktoś kradnie samochód, portfel, pastę do zębów, lizaka w sklepie, czy jedziedzie celowo bez biletu, albo przywłaszcza sobie cudzą własność intelektualną jak zdjęcie, przepis, hasło reklamowe, wierszyk, żeby użyć ich np w konkursie to dla mnie jest złodziejem. Nawet jak ewentualną wygraną odda sierotom...
Ale takie marnowanie jest tak strasznie nudne... aa może mam zły dzień, który już 2 tyg trwa, gdzie cała przyszłość wydaje mi się beznadziejna i w ogóle!
Ale byle do wtorku, wyjeżdżam na Woodstock, może tam zapomnę o wszystkim
Gość: bip
czy ktoś ci coś ukradł? czujesz się oszukany? niech każdy lepiej siebie pilnuje to będzie porządek! świętych tu raczej nie ma ale do prawienia kazań nigdy nie brakuje chetnych
Gość: xagadee