Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: wsciekly
zadzwoń po straż pożarną, w ostateczności miejską
to jest karalne !!!
przyjadą strażacy i może przemówią gościowi do rozumu
merynosek
Postów 1784
Data rejestracji 13.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W ogródku woda już stoi, pomidorki już nie dojrzeją, ziemniaczki gniją...
radosna
Postów 2444
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak diabli. Z sąsiadem jesteśmy na stopie raczej nieprzyjacielskiej, więc moje rozmowy nic nie pomogą.
Jestem radosna jak wiosna!
no niekoniecznie - nie pijam zbyszka, helleny i licho wie czego jeszcze
choćby mi góry złota dawali
dym - najlepiej jałowcowy powinien pomóc
yetko
Postów 109
Data rejestracji 06.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no tak wiem o tym, tylko, że ojciec sąsiada jest ... strażakiem
jak w przyszłym tygodniu jeszcze mi będą kopcić to pójdę do nich i pogadam sobie z nimi trochę inaczej. Bo ile w końcu można wytrzymać...
mój sąsiad też jest strażakiem ochotnikiem, ale jak poczuł sie bezkarny i przesadził z ogniskami interweniowała straż zawodowa (powiatowa)
po pierwsze - nie wolno palić ognisk w pobliżu zabudowań, terenu zadrzewionego (wystarczy sad)
po drugie - nie wolno spalać rzeczy wymagających specjalnej utylizacji
wystarczył anonimowy telefon i juć cała okolica ma spokój
Gość: sophie
A co kogo obchodzi jakaś tam odległa Afryka ,za niedługo będziemy miec w Polsce taką samą
yetko
Postów 109
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak możesz pisać co kogo obchodzi Afryka? I jak możesz porównywać Afrykę z Polską, w której tyle jedzenia się marnuje i wyrzuca? Tutaj może i masz ubóstwo, ale zawsze masz jakieś socjalne zapomogi itp., a tam ludzie umierają z GŁODU!!! Postaw się na miejscu tamtych ludzi. Sama nie mam pracy, a mąż dopiero co znalazł pracę więc na pieniądzach nie śpimy ale nie narzekam bo mamy za co żyć. Boli mnie krzywda innych i taka obojętność wobec niej
anialistopad
Postów 14219
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zgadzam się z Tobą sama płakałam nad losem dzieci z Afryki jak pokazywali w wiadomościach , normalnie paranoja żeby w 21 wieku ludzie umierali z głodu , szkoda mi tych dzieci i w Polsce naprawdę dużo jedzenia się marnuje
www.zabawkikrasnala.pl
Gość: jolcia1984
Gość: marielu
wow wow aleś dała czadu
Przyznaj (chociaż by w myślach) że sama wiele rzeczy marnujesz, wyrzucasz.. nie wierzę że jest inaczej.
a co do nas Polaków, fakt nie jest różowo , ale mamy chleb, wode, ciepło,przeważnie nie zarabiamy dużo , życie jest drogie . Ale taka nasza natura że nie ważne ile mamy zawsze znajdziemy powód do niezadowolenia. Bo chcemy więcej i więcej.. Bo sąsiad ma lepszy TV, lepsze auto, kino domowe i butorolki które świecą
Narzekamy ale jak są wybory do parlamentu czy na prezydenta - połowa z nas nie idzie na wybory , nie interesuje się, kto będzie przegłosowywał ustawy i działał w naszym imieniu i dbał o nasze dostatnie życie.
Kiedyś kręciła nas guma balonowa, czekolada robiona przez mamę, pomarańcze i bajka o 19. Ciuchy nie musiały mieć firmowej metki , a książki do szkoły nie musiały być nowe. 30 lat temu też nie byliśmy bogaci ale potrafiliśmy się cieszyć z drobiazgów. W gości się jechało w ciemno, każdy nas witał z radością i wystawiał co ma . Dziś....
sami sobie odpowiedzcie....
Znieczulica, pęd za kasą , nienawiść do tych co im się lepiej wiedzie, tu na forum e-konkursów bardzo wyraźnie to widać jakie emocje biorą górę... i niestety jest to ostatnie miejsce by ładować się pozytywną energią.
Gość: moonfairy
mia
Postów 17575
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Jak to miło, jak to mawiał Pawlak, mądrego posłuchać (w tym wypadku poczytać)
Aż mi się lepiej zrobiło... i przestałam się wkurzać
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
cudaczek121
Postów 6820
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Nie trzeba do Afryki lecieć,żeby śmierć z głodu doświadczyć.W naszej Polsce kochanej staruszka umarła z głodu jak jej syn trafił do szpitala na kilka dni,a sąsiadujące z nią biuro zainteresowało się jak już zaczęło śmierdzieć w tym lokalu
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
Gość: marielu
I obłuda mnie wkurza i pseudo uczciwość i interesowność na potrzebę chwili oraz sympatyczność odpowiednia do poziomu oczekiwanych korzyści.
PS. i top paragony mnie wkurza , bo daje złą wizytówkę temu forum.
yetko
Postów 109
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak ale to są wyjątki, przypadki, gdzie ktoś kogoś zaniedbał, ktoś ponosi winę za to przecież, a tam głoduje masa niewinnych kobiet i DZIECI, a bogaci tego świata mają to gdzieś (tak jak pewna osoba powyżej) bo przecież oni mają swoje sprawy ważniejsze - prawda. Tyle ludzie wydają na PRZYJEMNOŚCI i PIERDUŁY, a tam nie mogą spokojnie przespać nocy z głodu, chorób i strachu przed jutrem
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Si Mary! Dokładnie! Chciałbym, żeby temat o paragonach został skasowany, ale to nic nie da, problem nie zniknie od tego. Tylko by się przenieśli do innego topu
merp
Gość: brudny
o to, to, to jak płachta na byka na mnie działa
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Będzie perwers, ale co tam. A mnie wkurza takie pitolenie o Chopinie.
1) Sama oceniasz innych, mówiąc że jak ktoś komuś wylicza pasty to jest be. Wkurza Cie wtrącanie się w sprawy innych forumowiczów a sama to robisz oceniając. Jakby to wkurzało Ciebie, to byś nie pisała o tym na forum, bo to samo robisz.
2) Mówisz, że może ta osoba bardzo potrzebuje tych pieniędzy. A może ta osoba, którą wkurza, że ktoś wybiera tyle past naraz, wie jaka jest sytuacja innej osoby i tylko niepotrzebnie robisz zamieszanie? Może to, a może tamto? Takie gdybanie to wiesz..
3) Dzieci w Afryce? Rozumiem, że im bardziej wygórowany przykład tym lepszy, ale żeby porównywać problem głodu w Afryce do problemu ile kto past bierze ze sklepu? Jak Cię wkurza zajmowanie się błahostkami to jedź z wodą do Afryki, a nie siedzisz na forum. Przecież od tego, problemu Afryki nie zmienisz.