Wkurza mnie...

Gość: wsciekly

#4592770 Napisano: 06.08.2011 06:09:23
delfinka101 napisał(a):

Chyba zacznę znowu grać chociaz wychodzi na to ze wysłałam już ponad 400 smówo i za wolna jestem zawsze mam czas 14 sekund a czasami tylko 13.Powinam zejść do 12 ale nie daje rady.:)Moze jeszcze gdzieś się uda:)

tu coś mają dawać

http://www.facebo...=app_190322544333196
0 0

ango

#4592831 Napisano: 06.08.2011 06:48:41
nariam napisał(a):

mało kiedy się wkurzam ale dzis..ubijalam schłodzoną smietankę 30%i wyszlo mi masło emotka

Oj, to musiałaś być już wkurzona jak ubijałaś emotka
0 0

yuliya25

#4592838 Napisano: 06.08.2011 06:55:42
wsciekly napisał(a):

pola731 napisał(a):

goralecka napisał(a):

yuliya25 napisał(a):

Że zgubiłam telefooooooonnn emotka emotka emotka a w nim karta używana od 7 lat... nigdy nie odzyskam wszystkich numerów emotka emotka emotka

może ktoś znajdzie i odda. Ja ostatnio znalazłam i oddałam więc głowa do góry-nie każdy sobie przywłaszcza cudzą własność emotka Trzymam kciuki by się odnalazł emotka

a spróbuj do siebie zadzwonić - może się okazać ,że znalazł ktoś uczciwy i odzyskasz telefon

jak karta, mniejszy problem
jak abonament - dzwoń do operatora, bo różnie może być

ja tak kiedyś zgubiłem fon, już miałem dzwonić do operatora, żeby kartę zablokować, ale coś mnie podkusiło, żeby zadzwonić do siebie

i... telefon zadzwonił na spodzie plecaka

ale strachu było co niemiara (abonament)

Dzwonię od rana, cały czas jest wyłączony, a dopiero wczoraj był ładowany... już zablokowałam wychodzące rozmowy, widocznie akurat ja trafiłam na niezbyt uczciwego znalazcę emotka
0 0

pioge7

#4592839 Napisano: 06.08.2011 06:56:05
ango napisał(a):

nariam napisał(a):

mało kiedy się wkurzam ale dzis..ubijalam schłodzoną smietankę 30%i wyszlo mi masło emotka

ja tak mam zawsze emotka nigdy mi sie nie ubija i dlatego już jej nie kupuję emotka
0 0

ango

#4592847 Napisano: 06.08.2011 07:06:10
pioge7 napisał(a):

ango napisał(a):

nariam napisał(a):

ja tak mam zawsze emotka nigdy mi sie nie ubija i dlatego już jej nie kupuję emotka

Mi się zawsze pięknie ubija. A masło kupuję w sklepie. Może ze śmietanką trzeba jednak delikatnie? emotka
0 0

Gość: musztarda

#4593208 Napisano: 06.08.2011 10:25:11
wsciekly napisał(a):

http://konsola.wygrywasz.pl/

tu coś masz - może się uda

hahaha w takich to sam sobie graj
taki mundry a daje sie nabrac na wyludzanie danych emotka emotka emotka
0 0

zaczytana-pola

#4593209 Napisano: 06.08.2011 10:26:29
ango napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ango napisał(a):

nariam napisał(a):

Mi się zawsze pięknie ubija. A masło kupuję w sklepie. Może ze śmietanką trzeba jednak delikatnie? emotka

Wydaje mi się, że za długo ubijałaś. emotka
0 0

#4593211 Napisano: 06.08.2011 10:29:42
musztarda napisał(a):

wsciekly napisał(a):

http://konsola.wygrywasz.pl/

tu coś masz - może się uda

hahaha w takich to sam sobie graj
taki mundry a daje sie nabrac na wyludzanie danych emotka emotka emotka

a czy ktoś mówi, że ja w to gram emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

#4593213 Napisano: 06.08.2011 10:33:04
ilonar2301 napisał(a):

ango napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ango napisał(a):

nariam napisał(a):

Wydaje mi się, że za długo ubijałaś. emotka

taka emotka była, ze aż.. Śmietane ubiła emotka

ja tez bym ubił, ale coś takiego z gorczycą emotka
0 0

Gość: raf08

#4593817 Napisano: 07.08.2011 01:25:50
dawno nie bawiłem sie w klikane, a teraz zgłupiałem i ...
pomimo, że w stopce mam, że nie klikam pierwszy, kilku osobom za klikałem i co? zero odpowiedzi, a dalej są na forum.
Zastanawiam się po co jest topki kliknijcie??
0 0

Gość: l0ginka

#4594867 Napisano: 07.08.2011 10:12:37
raf08 napisał(a):

pomimo, że w stopce mam, że nie klikam pierwszy, kilku osobom za klikałem i co? zero odpowiedzi, a dalej są na forum.

Właśnie wkurzyło mnie dokładnie to samo. Osoba nie odklikuje, nie odpowiada na PW, ani wpis w topie kliknijcie, a nadal tam jest, bo wkleja...wkleja..

I jeszcze wkurza mnie, ze jak już dziś znalazłam czas o 21-ej,żeby zagrac o ręcznik, to oczywiście nie udało się...ale jakieś osoby o nazwiskach Em, Bro, Sty, Be, Es, Pie, Bia, Ce, Wr ...to i owszem...a konta pewnie fake emotka
0 0

ignam

#4594886 Napisano: 07.08.2011 10:33:10
l0ginka napisał(a):

raf08 napisał(a):

Właśnie wkurzyło mnie dokładnie to samo. Osoba nie odklikuje, nie odpowiada na PW, ani wpis w topie kliknijcie, a nadal tam jest, bo wkleja...wkleja..

I jeszcze wkurza mnie, ze jak już dziś znalazłam czas o 21-ej,żeby zagrac o ręcznik, to oczywiście nie udało się...ale jakieś osoby o nazwiskach Em, Bro, Sty, Be, Es, Pie, Bia, Ce, Wr ...to i owszem...a konta pewnie fake emotka

A czemu o 21-ej a nie o 19 emotka
0 0

79magda

#4594888 Napisano: 07.08.2011 10:37:08
raf08 napisał(a):

Masz głosik ode mnie i już się tak nie wkurzaj emotka
0 0

Gość: l0ginka

#4595512 Napisano: 08.08.2011 10:30:01
ignam napisał(a):

.....
A czemu o 21-ej a nie o 19 emotka

o 19-ej ..nie wiem dlaczego napisałam 21 emotka

Nadal jestem wkurzona.
0 0

Gość: goralecka

#4595636 Napisano: 08.08.2011 11:29:11
Wkurza mnie jak zwykle ludzkie cwaniactwo, zachłanność i tysiąc podobnych złych cech.

Po raz kolejny udowodniliście mi tu na tym forum, że nie warto pomagać. Chciałam tylko poznać sekret wygrywania szminek maybelline, czy jest jakiś sposób na to, itd. Bardziej z ciekawości niż z chęci pozyskania takowej szminki wysłałam kilka wiadomości do osób z forum i oczywiście...odpisała jedna osoba, że co ja sobie myślę, że za darmo to nie ma. Reszta mnie olała. Nie wiem czy to bardziej wkurza czy smuci emotka Po prostu zrobiło mi się przykro...nie chcę tu wypisywać swoich zasług bo nie o to chodzi ale choćby w sprawie bacardi - chciałam pomóc każdemu jak najlepiej umiałam, Gdybym miała swoje prace zapisane to na pewno bym wysłała. Zestawów było dużo, większość z nas zdążyłaby wygrać. I naprawdę trzymałam kciuki za każdą osobę by jej się udało. Bo sama wiem jaka to radość.
Szminek było 1000 emotka Pójdę do sklepu i sobie kupię, bez łaski i płacenia komuś za nic. Bo odpisanie na pw nic nie kosztuje. Ale jak ktoś chce się nachapać i chce by mu się za wygrane płaciło to podanie nawet najmniejszej wskazówki jest niemożliwe.

Przypomnieliście mi czemu stąd kiedyś zniknęłam...po prostu nie chcę przebywać wśród takich ludzi i być częścią społeczności gdzie najważniejsze są zysk i chytrość. Kto ma wiedzieć ten wie o kim mówię. A całej reszcie dziękuję za rozwiewanie moich wątpliwości, czasem okazaną pomoc i konkursowe dyskusje. Obyście zawsze byli tacy fajni i uczciwi emotka

Mam nadzieję, że kiedyś tu wrócę...
0 0

joan

#4595645 Napisano: 08.08.2011 11:32:16
goralecka - no coś Ty, przez szminkę taki post emotka Poza tym, każdemu przydarza się kryzys, odpocznij i zawitaj znowu emotka
0 0

Gość: hittmanka

#4595676 Napisano: 08.08.2011 11:44:22
ot i cała prawda o forum... też mnie to wkurza więc od dawna się tu nie udzielam i nie dyskutuje.Bez pomocy innych nie wygrywam już takich fajnych fantów jak kiedyś ale za to bardziej cieszą drobiazgi.
A najbardziej mnie wkurzyło to, że kiedyś podzielono forum na równych i równiejszych... stworzono zamkniętą grupę wyjadaczy i tam podawano konki i sposoby na wygrywanie... wtedy przestałam się ujawniać bo nie lubię jak ktoś mnie szufladkuje. Nie wiem czy to jeszcze funkcjonuje ale normalny bywalec forum nawet nie ma o tym pojęcia ... były osobne linki widoczne tylko dla osób z tej spoleczności. Dlatego się wypisalam i mam gdzieś taki biznes. Nie po to tu przyszłam i nie tak będę grała bo nie moglabym spojrzeć w lustro...
0 0

Gość: pola731

#4595694 Napisano: 08.08.2011 11:52:08
umiesz liczyć ? licz na siebie!
ta zasada obowiazuje od zawsze i w każdej sytuacji

co nie zmienia faktu ,że tu na forum oprócz graczy bez paragonów (wkurza mnie to niezmiernie)
i oprócz osób , które wyspecjalizowały się w konkretnych konkursach i na nich zarabiają jest cała rzesza osób życzliwych i pomocnych
0 0

79magda

#4595777 Napisano: 08.08.2011 12:21:11
hittmanka napisał(a):

ot i cała prawda o forum...
A najbardziej mnie wkurzyło to, że kiedyś podzielono forum na równych i równiejszych... stworzono zamkniętą grupę wyjadaczy i tam podawano konki i sposoby na wygrywanie... wtedy przestałam się ujawniać bo nie lubię jak ktoś mnie szufladkuje. Nie wiem czy to jeszcze funkcjonuje ale normalny bywalec forum nawet nie ma o tym pojęcia ... były osobne linki widoczne tylko dla osób z tej spoleczności. Dlatego się wypisalam i mam gdzieś taki biznes. Nie po to tu przyszłam i nie tak będę grała bo nie moglabym spojrzeć w lustro...

hittmanka a ile dodałaś do bazy konkursów? Nie chcę wkładać kija w mrowisko, ale od narzekania i krytykowania to jeszcze daleka droga... Nie przyszło Ci do głowy, że dzięki owym wyjadaczom to forum w ogóle istnieje???
0 0

Gość: marielu

#4595804 Napisano: 08.08.2011 12:28:33
uuuueeee ... a jo żech myślała że to forumisko istnieje bo ludzje som leniwe i nie kcom pracować a tu można znaleźć takie cóóóda i cusik darmo dostac.

emotka

Mary fkurza ino że dawien dawno można tu było wliźć i sie pośmjać a tera to można ino płakać emotka
0 0