Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: wsciekly
tu coś mają dawać
http://www.facebo...=app_190322544333196
ango
Postów 292
Data rejestracji 13.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj, to musiałaś być już wkurzona jak ubijałaś
nie bawię się w konkursy klikane- działa w obie strony
yuliya25
Postów 1000
Data rejestracji 14.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzwonię od rana, cały czas jest wyłączony, a dopiero wczoraj był ładowany... już zablokowałam wychodzące rozmowy, widocznie akurat ja trafiłam na niezbyt uczciwego znalazcę
pioge7
Postów 8458
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
ja tak mam zawsze
ango
Postów 292
Data rejestracji 13.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi się zawsze pięknie ubija. A masło kupuję w sklepie. Może ze śmietanką trzeba jednak delikatnie?
Gość: musztarda
hahaha w takich to sam sobie graj
taki mundry a daje sie nabrac na wyludzanie danych
zaczytana-pola
Postów 11585
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wydaje mi się, że za długo ubijałaś.
a czy ktoś mówi, że ja w to gram
taka
ja tez bym ubił, ale coś takiego z gorczycą
Gość: raf08
pomimo, że w stopce mam, że nie klikam pierwszy, kilku osobom za klikałem i co? zero odpowiedzi, a dalej są na forum.
Zastanawiam się po co jest topki kliknijcie??
Gość: l0ginka
Właśnie wkurzyło mnie dokładnie to samo. Osoba nie odklikuje, nie odpowiada na PW, ani wpis w topie kliknijcie, a nadal tam jest, bo wkleja...wkleja..
I jeszcze wkurza mnie, ze jak już dziś znalazłam czas o 21-ej,żeby zagrac o ręcznik, to oczywiście nie udało się...ale jakieś osoby o nazwiskach Em, Bro, Sty, Be, Es, Pie, Bia, Ce, Wr ...to i owszem...a konta pewnie fake
ignam
Postów 530
Data rejestracji 13.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A czemu o 21-ej a nie o 19
Książki, filmy, muzyka, gry http://www.finta.pl/ref/Ignam
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Masz głosik ode mnie i już się tak nie wkurzaj
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
Gość: l0ginka
o 19-ej ..nie wiem dlaczego napisałam 21
Nadal jestem wkurzona.
Gość: goralecka
Po raz kolejny udowodniliście mi tu na tym forum, że nie warto pomagać. Chciałam tylko poznać sekret wygrywania szminek maybelline, czy jest jakiś sposób na to, itd. Bardziej z ciekawości niż z chęci pozyskania takowej szminki wysłałam kilka wiadomości do osób z forum i oczywiście...odpisała jedna osoba, że co ja sobie myślę, że za darmo to nie ma. Reszta mnie olała. Nie wiem czy to bardziej wkurza czy smuci
Szminek było 1000
Przypomnieliście mi czemu stąd kiedyś zniknęłam...po prostu nie chcę przebywać wśród takich ludzi i być częścią społeczności gdzie najważniejsze są zysk i chytrość. Kto ma wiedzieć ten wie o kim mówię. A całej reszcie dziękuję za rozwiewanie moich wątpliwości, czasem okazaną pomoc i konkursowe dyskusje. Obyście zawsze byli tacy fajni i uczciwi
Mam nadzieję, że kiedyś tu wrócę...
joan
Postów 18746
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Gość: hittmanka
A najbardziej mnie wkurzyło to, że kiedyś podzielono forum na równych i równiejszych... stworzono zamkniętą grupę wyjadaczy i tam podawano konki i sposoby na wygrywanie... wtedy przestałam się ujawniać bo nie lubię jak ktoś mnie szufladkuje. Nie wiem czy to jeszcze funkcjonuje ale normalny bywalec forum nawet nie ma o tym pojęcia ... były osobne linki widoczne tylko dla osób z tej spoleczności. Dlatego się wypisalam i mam gdzieś taki biznes. Nie po to tu przyszłam i nie tak będę grała bo nie moglabym spojrzeć w lustro...
Gość: pola731
ta zasada obowiazuje od zawsze i w każdej sytuacji
co nie zmienia faktu ,że tu na forum oprócz graczy bez paragonów (wkurza mnie to niezmiernie)
i oprócz osób , które wyspecjalizowały się w konkretnych konkursach i na nich zarabiają jest cała rzesza osób życzliwych i pomocnych
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hittmanka a ile dodałaś do bazy konkursów? Nie chcę wkładać kija w mrowisko, ale od narzekania i krytykowania to jeszcze daleka droga... Nie przyszło Ci do głowy, że dzięki owym wyjadaczom to forum w ogóle istnieje???
Gość: marielu
Mary fkurza ino że dawien dawno można tu było wliźć i sie pośmjać a tera to można ino płakać