Wkurza mnie...

79magda

#4595814 Napisano: 08.08.2011 12:30:49
marielu napisał(a):

uuuueeee ... a jo żech myślała że to forumisko istnieje bo ludzje som leniwe i nie kcom pracować a tu można znaleźć takie cóóóda i cusik darmo dostac.

emotka

Mary fkurza ino że dawien dawno można tu było wliźć i sie pośmjać a tera to można ino płakać emotka

Darmo to można dostać w ryja emotka a i to nie zawsze, czasem trzeba sobie zasłużyć
emotka
0 0

joan

#4595826 Napisano: 08.08.2011 12:34:03
79magda napisał(a):

Darmo to można dostać w ryja emotka a i to nie zawsze, czasem trzeba sobie zasłużyć
emotka

Potwierdzam, ludzie się boją bliźnich w mordę lać, nie można sobie nawet z cudzego OC zębów wyremontować emotka
0 0

pioge7

#4595838 Napisano: 08.08.2011 12:38:00
wkurza mnie że ruda nie dała mojej miejscowości ani żadnej bliskiej do odbioru kieliszków emotka
0 0

Gość: shorty87

#4595840 Napisano: 08.08.2011 12:38:23
goralecka napisał(a):

Wkurza mnie jak zwykle ludzkie cwaniactwo, zachłanność i tysiąc podobnych złych cech.

Po raz kolejny udowodniliście mi tu na tym forum, że nie warto pomagać. Chciałam tylko poznać sekret wygrywania szminek maybelline, czy jest jakiś sposób na to, itd. Bardziej z ciekawości niż z chęci pozyskania takowej szminki wysłałam kilka wiadomości do osób z forum i oczywiście...odpisała jedna osoba, że co ja sobie myślę, że za darmo to nie ma. Reszta mnie olała. Nie wiem czy to bardziej wkurza czy smuci emotka Po prostu zrobiło mi się przykro...nie chcę tu wypisywać swoich zasług bo nie o to chodzi ale choćby w sprawie bacardi - chciałam pomóc każdemu jak najlepiej umiałam, Gdybym miała swoje prace zapisane to na pewno bym wysłała. Zestawów było dużo, większość z nas zdążyłaby wygrać. I naprawdę trzymałam kciuki za każdą osobę by jej się udało. Bo sama wiem jaka to radość.
Szminek było 1000 emotka Pójdę do sklepu i sobie kupię, bez łaski i płacenia komuś za nic. Bo odpisanie na pw nic nie kosztuje. Ale jak ktoś chce się nachapać i chce by mu się za wygrane płaciło to podanie nawet najmniejszej wskazówki jest niemożliwe.

Przypomnieliście mi czemu stąd kiedyś zniknęłam...po prostu nie chcę przebywać wśród takich ludzi i być częścią społeczności gdzie najważniejsze są zysk i chytrość. Kto ma wiedzieć ten wie o kim mówię. A całej reszcie dziękuję za rozwiewanie moich wątpliwości, czasem okazaną pomoc i konkursowe dyskusje. Obyście zawsze byli tacy fajni i uczciwi emotka

Mam nadzieję, że kiedyś tu wrócę...

potwierdzam na bacardi dostałam podpowiedź emotka nie udało się, ale też od szczęścia czasami zależy.
Co do szminki to wygrała mi jedna osoba na forum i to za nic nawet nie wiedziałam, że jej się udało bo nie napisała, że wygrała i coś chce emotka trzeba trafić na odpowiednie osoby emotka
0 0

Gość: swibek

#4596170 Napisano: 08.08.2011 02:14:36
a mnie wkurza, że naprawdę o pierdoły się rozbijacie.. emotka nie mam bacardi, nie mam szminki.. i żyję.. i co?? jak się nie upiję i nie pomaluję to będę gorsza?? emotka ech..

wkurza mnie też pogoda.. już było ładnie, słonecznie, ciepło.. i o całe dwa dni za długo!! emotka już leje i wieje.. pfff.. ale siła wyższa i też to trza przeżyć..

wkurza mnie również to, że w naszym kraju jest tak jak jest.. i żeby ulżyć cierpienia innym (nie zastanawiając się nad tym ile cierpienia się dodatkowo dołoży) babcia zabija wnuki.. emotka Bogu ducha winne dzieciaczki.. emotka koszmar jakiś!!

i wkurza mnie jeszcze to i owo.. i tamto siamto też.. emotka
0 0

Gość: cb656Old

#4596466 Napisano: 08.08.2011 04:27:33
Wkurzają mnie takie naciągane konkursy - niby w promocyjnych też trzeba coś najpierw włożyć, by później wyjąć, ale ten SMS-owy jest tak pokrętnie opisany w Regulaminie, że tu przydałaby się znana skądinąd emotka Kancelaria Prawnicza, która specjalizuje się w zastraszaniu.... emotka

https://www.e-kon...rticles-3-85924.html
0 0

efelinkaaa

#4596480 Napisano: 08.08.2011 04:34:17
wkurza mnie 3 (od niecałych 2 lat) podwyżka odstępnego za wynajem mieszkania..... emotka
0 0

isiulka

#4596519 Napisano: 08.08.2011 04:54:47
efelinkaaa napisał(a):

wkurza mnie 3 (od niecałych 2 lat) podwyżka odstępnego za wynajem mieszkania..... emotka

Zgodnie z przepisami, jak bedziesz oddawać mieszkanie, to wynajmujący musi Ci oddać zwaloryzowaną kwotę kaucji, więc podwyżki bywają korzystne emotka
0 0

abodak

#4596557 Napisano: 08.08.2011 05:09:16
swibek napisał(a):

wkurza mnie również to, że w naszym kraju jest tak jak jest.. i żeby ulżyć cierpienia innym (nie zastanawiając się nad tym ile cierpienia się dodatkowo dołoży) babcia zabija wnuki.. emotka Bogu ducha winne dzieciaczki.. emotka koszmar jakiś!!

emotka
0 0

anialistopad

#4596614 Napisano: 08.08.2011 05:35:13
a mnie wkurz , że poszłam dziś do sklepu abc po twixy na konkurs, oczywiście je dostałam kupiłam 3 sztuki wracam do domu czytam paragon a tam brakuje do 5 zł mi jeszcze 0.47 grosza no normalnie szlag mnie trafia
0 0

Gość: pacyffk

#4596618 Napisano: 08.08.2011 05:36:17
wkurza mnie podwyżka w ztm emotka niedługo nie będzie się opłacało jeździć komunikacją miejską w stolicy
0 0

efelinkaaa

#4596661 Napisano: 08.08.2011 05:50:40
isiulka napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

Zgodnie z przepisami, jak bedziesz oddawać mieszkanie, to wynajmujący musi Ci oddać zwaloryzowaną kwotę kaucji, więc podwyżki bywają korzystne emotka

nawet jak wynajmuję bez umowy? emotka
hehe
0 0

bridget

#4596665 Napisano: 08.08.2011 05:53:36
a mnie wkurza zamkniete w sierpniu przedszkole:P i niespozyta energia dziecka mojego:P które leci na duracelach:P i tekst Mamo pobaw sie ze mna kiedy musze popracowac lub cos zrobic;))
0 0

merynosek

#4596696 Napisano: 08.08.2011 06:01:52
Deszcz!!! emotka
0 0

henryczka62

#4596698 Napisano: 08.08.2011 06:02:06
pacyffk napisał(a):

wkurza mnie podwyżka w ztm emotka niedługo nie będzie się opłacało jeździć komunikacją miejską w stolicy

też mnie to niestety wkurza
0 0

edith

#4596736 Napisano: 08.08.2011 06:13:15
keiti78zg napisał(a):

a mnie wkurza zamkniete w sierpniu przedszkole:P i niespozyta energia dziecka mojego:P które leci na duracelach:P i tekst Mamo pobaw sie ze mna kiedy musze popracowac lub cos zrobic;))

A ja wlasnie dzisiaj wrocilam z dyżuru wakacyjnego w moim przedszkolu i jestem padnieta....sa przyprowadzane dzieciaki z którymi rodzice sobie nie radzą albo mają ich dość w domu ,17 rozkrzyczanych dzieci nawet niemam sily na konkursy emotka I wkurza mnie że 6 rower w tym roku przeszedł mi koło nosa chodzi mi o Tesco emotka
0 0

Gość: wsciekly

#4596760 Napisano: 08.08.2011 06:20:27
edith napisał(a):

I wkurza mnie że 6 rower w tym roku przeszedł mi koło nosa chodzi mi o Tesco emotka

jak przestaniesz odliczać, to wygrasz te 2 kółka emotka

luzik emotka
0 0

Gość: marielu

#4596778 Napisano: 08.08.2011 06:25:04
edith napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

A ja wlasnie dzisiaj wrocilam z dyżuru wakacyjnego w moim przedszkolu i jestem padnieta....sa przyprowadzane dzieciaki z którymi rodzice sobie nie radzą albo mają ich dość w domu ,17 rozkrzyczanych dzieci nawet niemam sily na konkursy emotka I wkurza mnie że 6 rower w tym roku przeszedł mi koło nosa chodzi mi o Tesco emotka

ooo a mnie wkurza że te panie z przedszkola przez te wakacje się rozwydrzyły i się ciągle drom albo marudzą emotka pewnie rodzina z nimi nie mogła wytrzymać i specjalnie kazała im iść do pracy ( w sumie to rozumiem że i oni chcą od tych Pań odpocząć i se myśloł a niech dzieciaki sie z nimi męczą emotka

emotka
0 0

Gość: gosia16

#4596791 Napisano: 08.08.2011 06:28:59
marielu napisał(a):

edith napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

ooo a mnie wkurza że te panie z przedszkola przez te wakacje się rozwydrzyły i się ciągle drom albo marudzą emotka pewnie rodzina z nimi nie mogła wytrzymać i specjalnie kazała im iść do pracy ( w sumie to rozumiem że i oni chcą od tych Pań odpocząć i se myśloł a niech dzieciaki sie z nimi męczą emotka

emotka

proponuję zawód bibliotekarki - tam zazwyczaj jest cicho emotka
0 0

Gość: aneczka155

#4596862 Napisano: 08.08.2011 06:54:36
gosia16 napisał(a):

marielu napisał(a):

edith napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

emotka

proponuję zawód bibliotekarki - tam zazwyczaj jest cicho emotka

Oj już nie przesadzaj.
Dużo dzieci jest fajnych-miłe,wesolutkie, lecz wystarczy jedno dziecko w grupie, które jest rozwydrzone by zamienić te 8 godzin pracy w koszmar.

Wkurza mnie lipton-nadal nie mam zawieszki.
0 0