Wkurza mnie...

Gość: tato999

#4596878 Napisano: 08.08.2011 06:59:21
aneczka155 napisał(a):

gosia16 napisał(a):

marielu napisał(a):

edith napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

a mnie wkurza zamkniete w sierpniu przedszkole:P i niespozyta energia dziecka mojego:P które leci na duracelach:P i tekst Mamo pobaw sie ze mna kiedy musze popracowac lub cos zrobic;))

A ja wlasnie dzisiaj wrocilam z dyżuru wakacyjnego w moim przedszkolu i jestem padnieta....sa przyprowadzane dzieciaki z którymi rodzice sobie nie radzą albo mają ich dość w domu ,17 rozkrzyczanych dzieci nawet niemam sily na konkursy emotka I wkurza mnie że 6 rower w tym roku przeszedł mi koło nosa chodzi mi o Tesco emotka

ooo a mnie wkurza że te panie z przedszkola przez te wakacje się rozwydrzyły i się ciągle drom albo marudzą emotka pewnie rodzina z nimi nie mogła wytrzymać i specjalnie kazała im iść do pracy ( w sumie to rozumiem że i oni chcą od tych Pań odpocząć i se myśloł a niech dzieciaki sie z nimi męczą emotka

emotka

proponuję zawód bibliotekarki - tam zazwyczaj jest cicho emotka

Oj już nie przesadzaj.
Dużo dzieci jest fajnych-miłe,wesolutkie, lecz wystarczy jedno dziecko w grupie, które jest rozwydrzone by zamienić te 8 godzin pracy w koszmar.

Wkurza mnie lipton-nadal nie mam zawieszki.

a ja lubię dzieci ale. . .

po zimowisku, na którym byłam opiekunką grupy chłopców (2-3 klasa podstawówki) a było ich 8 czy 9 (już nie pamiętam) stwierdziłam, że dzieci w ilości hurtowej nie dla mnie emotka

chociaż były jeszcze 2 grupy dzieci z opiekunami wyuczonymi (czyli po pedagogice a ja po ekonomii) to sobie nie radzili ze swoimi grupami emotka a moi chodzili jak w zegarku emotka był czas na zabawę, był czas na to aby się mnie słuchać emotka wystarczy mieć odpowiednie podejście emotka
0 0

Gość: pola731

#4596883 Napisano: 08.08.2011 07:02:10
wkurza mnie Lipton - wciąż i wciąż - i ten z Reala i losowanie zawieszek;
0 0

bridget

#4596911 Napisano: 08.08.2011 07:13:16
pola731 napisał(a):

mnie tez na 6 kodów zadnej zawieszki:/ podobnie z dove
0 0

joan

#4596915 Napisano: 08.08.2011 07:15:42
edith napisał(a):

I wkurza mnie że 6 rower w tym roku przeszedł mi koło nosa chodzi mi o Tesco emotka

Ech, u mnie również brak SMSów o rowerach emotka Smutno mi, bo skoro tyle wygranych pojawiło się na forum, to naprawdę czytali nadesłane hasełka i nagrodzili najlepsze. Musiałam strasznie słabe zgłoszenia posłać, czuję się, jak jakiś analfabeta spod budki z piwem emotka

Na pocieszenie przypomniała mi się taka oto historyjka z czwartku:
Ustka. Wymeldowaliśmy się z hotelu i dreptamy w kierunku dworca PKP, gdy nagle mija nas autobus PKS. Hmm, szkoda, że na niego nie zdążyliśmy, bo jechał w pożądanym kierunku. No nic, idziemy na przystanek autobusowy sprawdzić rozkład. Wtedy podjeżdża minibus i on również ucieka nam sprzed nosa. Grejt. Ale nie przejmujemy się, bo busiki kursują co 10 minut, a w sumie i tak planowaliśmy iść na pociąg - nie będzie busa, żadna strata. Czekamy na przystanku...
...nagle dzwoni mój telefon, odbieram cała w skowronkach, bo może to jakaś nagroda, tak tak, co najmniej podróż do Meksyku i szmery-bajery! Ale rozmówcą okazuje się recepcjonistka hotelu, który kilka minut wcześniej opuściliśmy; informuje mnie, że zostawiłam w pokoju sportowe buty. I to buty warte kilka stówek, kupione za wygrany bon. Szybko biegnę do hotelu po moje obuwnicze skarby. A morał z tego taki, że...
...dopiero czas jest w stanie zweryfikować, co w naszym życiu miało biegun pozytywny, a co negatywny. Wkurzanie się nie ma sensu. Jeśli tylko jest ktoś w zasięgu ręki, najlepiej otoczyć go ramieniem i się przytulić emotka
0 0

#4596919 Napisano: 08.08.2011 07:18:30
keiti78zg napisał(a):

pola731 napisał(a):

mnie tez na 6 kodów zadnej zawieszki:/ podobnie z dove

u mnie 1 na 9 kodów - i ta jedna taka biedna samiutka leży - bo do jednej nie dokupię bransoletki
0 0

bridget

#4596926 Napisano: 08.08.2011 07:20:10
emotka mam 4 paragony na kauflanda i konkurs sie skonczyl:/ emotka normalnie ostatnio norma, ale jestem emotka i wisi mi kartka przed nosem ze konkurs do 7:(
0 0

slavek

#4596961 Napisano: 08.08.2011 07:31:49
joan napisał(a):

edith napisał(a):

I wkurza mnie że 6 rower w tym roku przeszedł mi koło nosa chodzi mi o Tesco emotka

Ech, u mnie również brak SMSów o rowerach emotka Smutno mi, bo skoro tyle wygranych pojawiło się na forum, to naprawdę czytali nadesłane hasełka i nagrodzili najlepsze. Musiałam strasznie słabe zgłoszenia posłać, czuję się, jak jakiś analfabeta spod budki z piwem emotka

Na pocieszenie przypomniała mi się taka oto historyjka z czwartku:
Ustka. Wymeldowaliśmy się z hotelu i dreptamy w kierunku dworca PKP, gdy nagle mija nas autobus PKS. Hmm, szkoda, że na niego nie zdążyliśmy, bo jechał w pożądanym kierunku. No nic, idziemy na przystanek autobusowy sprawdzić rozkład. Wtedy podjeżdża minibus i on również ucieka nam sprzed nosa. Grejt. Ale nie przejmujemy się, bo busiki kursują co 10 minut, a w sumie i tak planowaliśmy iść na pociąg - nie będzie busa, żadna strata. Czekamy na przystanku...
...nagle dzwoni mój telefon, odbieram cała w skowronkach, bo może to jakaś nagroda, tak tak, co najmniej podróż do Meksyku i szmery-bajery! Ale rozmówcą okazuje się recepcjonistka hotelu, który kilka minut wcześniej opuściliśmy; informuje mnie, że zostawiłam w pokoju sportowe buty. I to buty warte kilka stówek, kupione za wygrany bon. Szybko biegnę do hotelu po moje obuwnicze skarby. A morał z tego taki, że...
...dopiero czas jest w stanie zweryfikować, co w naszym życiu miało biegun pozytywny, a co negatywny. Wkurzanie się nie ma sensu. Jeśli tylko jest ktoś w zasięgu ręki, najlepiej otoczyć go ramieniem i się przytulić emotka

jak to mówisz: Grejt!!! emotka
0 0

zarania

#4597011 Napisano: 08.08.2011 07:49:36
goralecka napisał(a):

Wkurza mnie jak zwykle ludzkie cwaniactwo, zachłanność i tysiąc podobnych złych cech.

Po raz kolejny udowodniliście mi tu na tym forum, że nie warto pomagać. Chciałam tylko poznać sekret wygrywania szminek maybelline, czy jest jakiś sposób na to, itd. Bardziej z ciekawości niż z chęci pozyskania takowej szminki wysłałam kilka wiadomości do osób z forum i oczywiście...odpisała jedna osoba, że co ja sobie myślę, że za darmo to nie ma. Reszta mnie olała. Nie wiem czy to bardziej wkurza czy smuci emotka Po prostu zrobiło mi się przykro...nie chcę tu wypisywać swoich zasług bo nie o to chodzi ale choćby w sprawie bacardi - chciałam pomóc każdemu jak najlepiej umiałam, Gdybym miała swoje prace zapisane to na pewno bym wysłała. Zestawów było dużo, większość z nas zdążyłaby wygrać. I naprawdę trzymałam kciuki za każdą osobę by jej się udało. Bo sama wiem jaka to radość.
Szminek było 1000 emotka Pójdę do sklepu i sobie kupię, bez łaski i płacenia komuś za nic. Bo odpisanie na pw nic nie kosztuje. Ale jak ktoś chce się nachapać i chce by mu się za wygrane płaciło to podanie nawet najmniejszej wskazówki jest niemożliwe.

Przypomnieliście mi czemu stąd kiedyś zniknęłam...po prostu nie chcę przebywać wśród takich ludzi i być częścią społeczności gdzie najważniejsze są zysk i chytrość. Kto ma wiedzieć ten wie o kim mówię. A całej reszcie dziękuję za rozwiewanie moich wątpliwości, czasem okazaną pomoc i konkursowe dyskusje. Obyście zawsze byli tacy fajni i uczciwi emotka

Mam nadzieję, że kiedyś tu wrócę...

Nie wiem czy jestem jedną z osób, która Cię wkurzyła, ale pewnie tak (osobiście nie pamiętam czy pisałaś do mnie na PW bo zbyt wiele osób do mnie pisze i to w godzinach pracy). Wygrywam za symboliczną opłatą, jak ktoś nie chce to nie musi korzystać z moich usług. Nie łatwo jest wejść do rankingu i się w nim utrzymać, bo albo internet się wiesza albo muli albo inne osoby nieźle podbijają czas. A czy jest jakiś sposób? Możliwe, przede wszystkim na laptopie lepiej widać różnicę w kolorach. Jednak nie widzę powodu by wszystkim zdradzać przepis na sukces, bo gdy ktoś zna np. zwycięski raport na bony do sklepu czy ekspres do kawy to się nim nie dzieli ze wszystkimi. Sama się o tym przekonałam nie jeden raz, lecz uważam że to rozsądne.
Ponadto znajomym z reala i miłym osobom z forum wygrałam za darmo pomadki. emotka
0 0

Gość: monisia23

#4597056 Napisano: 08.08.2011 08:05:42
Niestety co raz mniej pomocnych dłoni i nie mówię wcale tylko o forum... emotka
Co do szminki, to jedna kochana osóbka, sama zaproponowała mi, próbę wygrania, nawet jej o to nie zapytałam, oczywiscie nie chcąc nic w zamian. Bardzo miło z jej strony i raz jeszcze slicznie dziękuję emotka
A dzis inna kochana osóbka zgodziła mi się odebrać i wysłać kieliszki, również dziękuję emotka
Jednak są jeszcze ludzie z dobrym serduszkiem, tylko zależy jak się trafi...
0 0

Gość: marielu

#4597094 Napisano: 08.08.2011 08:15:51
Ale wy histeryzujecie, przez te konkursowe szaleństwo chyba zdarza się Wam zapominać że wymieniacie PW z obcymi sobie ludźmi, trudno wymagać by każdy dobrem odpowiadał na dobro .

Tak jak w życiu tak i TU są ludzie uczynni , okrutni, złośliwi, sympatyczni, pomocni, wrodzy, są tacy co nieba przychylą obcemu ale i tacy co przyjacielowi widłami oko wydłubią za długopis...

Ważne by umieć oddzielić ziarna od plew.

Ja.. oddzieliłam emotka Czego i Wam życzę. emotka

0 0

Avatea

#4597133 Napisano: 08.08.2011 08:30:51
marielu napisał(a):

Ale wy histeryzujecie, przez te konkursowe szaleństwo chyba zdarza się Wam zapominać że wymieniacie PW z obcymi sobie ludźmi, trudno wymagać by każdy dobrem odpowiadał na dobro .

Tak jak w życiu tak i TU są ludzie uczynni , okrutni, złośliwi, sympatyczni, pomocni, wrodzy, są tacy co nieba przychylą obcemu ale i tacy co przyjacielowi widłami oko wydłubią za długopis...

Ważne by umieć oddzielić ziarna od plew.

Ja.. oddzieliłam emotka Czego i Wam życzę. emotka

aż mam ochotę ucałować tą ruszającą się gębę;) emotka
0 0

martu18

#4597565 Napisano: 09.08.2011 06:50:57
wkurzają mnie złe wiadomości od rana...
nigdy nic nie jest po naszej myśli emotka emotka emotka
0 0

isiulka

#4598074 Napisano: 09.08.2011 10:08:48
Wkurzył mnie tymbark ze sowimi połamanymi kubkami emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#4598902 Napisano: 09.08.2011 03:34:55
nic mi sie w konkursach ostatnio nie udaje, porażka za porażką, chyba czas na przerwę, co gorsza wysyłając hasła wydaje mi się ze są ok, niestety jury szanowne jest innego zdania emotka
0 0

Gość: evja

#4598915 Napisano: 09.08.2011 03:40:00
monisia23 napisał(a):

Niestety co raz mniej pomocnych dłoni i nie mówię wcale tylko o forum... emotka
Co do szminki, to jedna kochana osóbka, sama zaproponowała mi, próbę wygrania, nawet jej o to nie zapytałam, oczywiscie nie chcąc nic w zamian. Bardzo miło z jej strony i raz jeszcze slicznie dziękuję emotka
A dzis inna kochana osóbka zgodziła mi się odebrać i wysłać kieliszki, również dziękuję emotka
Jednak są jeszcze ludzie z dobrym serduszkiem, tylko zależy jak się trafi...

A to pocieszające emotka
0 0

Gość: evja

#4598924 Napisano: 09.08.2011 03:42:25
czarnygreg napisał(a):

nic mi sie w konkursach ostatnio nie udaje, porażka za porażką, chyba czas na przerwę, co gorsza wysyłając hasła wydaje mi się ze są ok, niestety jury szanowne jest innego zdania emotka

Ja czasami popadam w samozachwyt nad swoją pracą i czekam z niecierpliwością na wyniki.. później okazuje się, że nie stworzyłam wcale nic dobrego. A wygrana przychodzi z najmniej spodziewanego konkursu, takiego o którym w ogóle zapominam - to jest coś emotka

W temacie.. Wkurza mnie, że nie mogę znaleźć żadnego mega wciągającego, kreatywnego konkursu dla siebie. emotka
0 0

#4598927 Napisano: 09.08.2011 03:43:10
a mnie wkurza coraz bardziej konkurs Wakacje z Vizirem - połowa sierpnia za pasem - po co komu leżak na październik ? zanim skończą weryfikować to się wakacje skończą i trzeba będzie rok czekać ,żeby choć wypróbować nagrodę ... ile razy nie wejdę na stronkę i widzę trwa weryfikacja to mi się coś robi
0 0

Gość: akika24

#4598931 Napisano: 09.08.2011 03:45:06
czarnygreg napisał(a):

u mnie cały lipiec do tyłu, coś się popsuło
jeszcze przychodzą stare nagrody, ale nowych nie widać...

0 0

Gość: pacyffk

#4598937 Napisano: 09.08.2011 03:47:15
pola731 napisał(a):

a mnie wkurza coraz bardziej konkurs Wakacje z Vizirem - połowa sierpnia za pasem - po co komu leżak na październik ? zanim skończą weryfikować to się wakacje skończą i trzeba będzie rok czekać ,żeby choć wypróbować nagrodę ... ile razy nie wejdę na stronkę i widzę trwa weryfikacja to mi się coś robi

znam ten ból. powiedziałam sobie, że w tym roku wygram sobie miejski, stylowy rower. jest połowa sierpnia, konków z rowerami już parę było, a ja dalej jeżdżę na kupionym góralu emotka
0 0

#4598944 Napisano: 09.08.2011 03:52:13
pacyffk napisał(a):

pola731 napisał(a):

znam ten ból. powiedziałam sobie, że w tym roku wygram sobie miejski, stylowy rower. jest połowa sierpnia, konków z rowerami już parę było, a ja dalej jeżdżę na kupionym góralu emotka

zastanawia mnie tylko jak długo mozna weryfikować paragony wysłane chyba z miesiąc temu - a teraz wysłałam skan dowodu - ponad tydzień temu - i co , zweryfikują mi dowód ?
no i oczywiście wciąż nie wiadomo ,czy się wogóle cokolwiek wygrało emotka
do tej pory podchodziłam dość spokojnie do ich konkursów a tym razem denerwuje mnie to czekanie
0 0