Wkurza mnie...

specjal

#4612228 Napisano: 15.08.2011 12:25:00
żebrzące dzieci kwiaty emotka
0 0

Gość: pacyffk

#4612570 Napisano: 15.08.2011 05:02:46
stan polskich dróg, leżących na ziemi niczyjej emotka błoto po kolana, zero pobocza...
0 0

cudaczek121

#4612597 Napisano: 15.08.2011 05:21:31
W piątek przed weekendem wkurzyła mnie pracownica mojego ojca.10 minut przed wyjściem z biura włączyła ekspres,a po jakimś czasie wyszła z całym termosem kawy Lavazza i zabrała go do domu emotka Zarabia u mojego ojca 5 tysięcy,to nie stać ją na porządną kawę emotka Wykorzystała moment,że ojciec akurat wcześniej wyszedł,eh.A gdy zwróciłam mu na to uwagę w domu,że to kradzież taka sama jak każda inna,to mówi,żebym nie przesadzała,bo jej mąż kilka miesięcy temu stracił pracę i pewnie mają mniej pieniędzy emotka emotka
0 0

aurorcia

#4612622 Napisano: 15.08.2011 05:38:56
cudaczek121 napisał(a):

W piątek przed weekendem wkurzyła mnie pracownica mojego ojca.10 minut przed wyjściem z biura włączyła ekspres,a po jakimś czasie wyszła z całym termosem kawy Lavazza i zabrała go do domu emotka Zarabia u mojego ojca 5 tysięcy,to nie stać ją na porządną kawę emotka Wykorzystała moment,że ojciec akurat wcześniej wyszedł,eh.A gdy zwróciłam mu na to uwagę w domu,że to kradzież taka sama jak każda inna,to mówi,żebym nie przesadzała,bo jej mąż kilka miesięcy temu stracił pracę i pewnie mają mniej pieniędzy emotka emotka

nie popieram tego co zrobiła,bo to nie fer z jej strony,ale powiem ci,że ma dużo szczęścia,iż jej szefem jest twój tata a nie ty
emotka
0 0

marzanna

#4612635 Napisano: 15.08.2011 05:49:48
cudaczek121 napisał(a):

Na pewno źle postąpiła, ale dziwi mnie, że mimo że stało się to przed weekendem, to Ty jeszcze się wściekasz i pozwalasz zepsuć sobie nastrój taką drobnostką emotka Lepiej, gdybyś usposobienie odziedziczyła po tacie emotka
0 0

cudaczek121

#4612640 Napisano: 15.08.2011 05:51:14
aurorcia napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

nie popieram tego co zrobiła,bo to nie fer z jej strony,ale powiem ci,że ma dużo szczęścia,iż jej szefem jest twój tata a nie ty
emotka

emotka emotka Po prostu uważam,że jeśli ktoś jest zdolny wynosić w termosie drogą kawę z biura,to mógłby być także zdolny do wyjmowania kasy z kasetki,do której ma w biurze dostęp.Gdyby była moją podwładną,to kazałabym jej wylać do zlewu,to co wlała,żeby nie mogła nic zabrać emotka
0 0

cudaczek121

#4612647 Napisano: 15.08.2011 05:58:16
marzanna napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Na pewno źle postąpiła, ale dziwi mnie, że mimo że stało się to przed weekendem, to Ty jeszcze się wściekasz i pozwalasz zepsuć sobie nastrój taką drobnostką emotka Lepiej, gdybyś usposobienie odziedziczyła po tacie emotka

Pewnie masz rację,ale i tak jej nie lubię,więc jestem przewrażliwiona emotka Mój tato zawsze ją usprawiedliwia i broni,bo ma możliwość zastępowania go w czynnościach w biurze emotka
0 0

merynosek

#4612675 Napisano: 15.08.2011 06:18:12
cudaczek121 napisał(a):

to kazałabym jej wylać do zlewu,to co wlała,żeby nie mogła nic zabrać emotka

Straszne... A dzieci w Afryce z głodu umierają...
Poskarż Tacie, że kradnie kawę z biura... emotka
0 0

mia

#4612676 Napisano: 15.08.2011 06:21:23
merynosek napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

emotka emotka emotka emotka
Merynosek, uwielbiam Cię! już mnie nic nie wkurza!
0 0

merynosek

#4612678 Napisano: 15.08.2011 06:23:54
mia napisał(a):

emotka emotka emotka emotka
Merynosek, uwielbiam Cię! już mnie nic nie wkurza!

emotka emotka emotka

Jakoś nie mogłam się powstrzymać.. emotka

Wkurza mnie, że wakacje dobiegają ku końcowi a ja nawet połowy z zaplanowanych rzeczy nie zrobiłam... emotka
0 0

cudaczek121

#4612679 Napisano: 15.08.2011 06:24:31
emanuela24 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

marzanna napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Pewnie masz rację,ale i tak jej nie lubię,więc jestem przewrażliwiona emotka Mój tato zawsze ją usprawiedliwia i broni,bo ma możliwość zastępowania go w czynnościach w biurze emotka

e cudaczku a dlaczego jej tak nie lubisz ?
nie pomyślałaś o tym iż być może bezpośrednio po pracy wyjeżdżała gdzieś i zwyczajnie było jej szybciej zrobić kawę w pracy -bo inaczej by nie zdążyła w wyznaczone miejsce? emotka

pomyśl inaczej - gdyby nie ta kobieta to ojca byś miała w pracy - a tak ona go zastępuje - nie pomyślałaś że jest jej wdzięczny za to że może z Wami spędzać czas ?

hehe cudaczku widzę że masz spoko ojca emotka

Mam na nią alergię,bo kiedyś dosłownie z kalkulatorem w ręku przyszła do mnie i oświadczyła,że robiąc zakupy do biura oddałam do kasy za mało o 20 groszy emotka Ja rozumiem-robić aferę z powodu 20 zł czy 200,to tak-popieram.Ale o 20 groszy to można się chyba pomylić emotka Mam swoją pensję,więc kraść nie muszę,ale pewnie dltaego się tak upierdliwiam o głupią kawę emotka Weekend miałam bardzo udany,więc już potem się nie przejmowałam,bo w sumie mnie to bardziej śmieszy niż wkurza emotka
0 0

Gość: krzyszu

#4612684 Napisano: 15.08.2011 06:25:41
merynosek napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

No przeciez już to zrobiła. Gdyby to była O poranku z biedronki to mozna by jeszcze podarować ale przecież to była Lavazza
0 0

cudaczek121

#4612695 Napisano: 15.08.2011 06:29:58
merynosek napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

jejku,mój ojciec zawsze mi wyskakuje z tymi głodującymi dziećmi w Afryce-wszystko jedno czy mam większy problem czy jakąś błahostkę emotka Ale jak mam się przejmować dziećmi z Afryki,skoro i tak nie mam wpływu na ich sytuację emotka
0 0

merynosek

#4612696 Napisano: 15.08.2011 06:30:01
krzyszu napisał(a):

No przeciez już to zrobiła. Gdyby to była O poranku z biedronki to mozna by jeszcze podarować ale przecież to była Lavazza

Krzyszu drwina aż się wylewa z Twojego postu emotka Co chcesz od Biedronkowej kawy? Ujdzie emotka

A do tematu wkurza mnie jeszcze, że nasza wycieczka do Disneylandu tak szybko się skończyła ;(
0 0

#4612705 Napisano: 15.08.2011 06:36:32
merynosek napisał(a):

krzyszu napisał(a):

Krzyszu drwina aż się wylewa z Twojego postu emotka Co chcesz od Biedronkowej kawy? Ujdzie emotka

A do tematu wkurza mnie jeszcze, że nasza wycieczka do Disneylandu tak szybko się skończyła ;(

Oj nie chodziło mi o smak a jedynie wartość emotka kawke z biedronki nie raz miałem okazję pić a lavazze hmmmm chyba ani razu ale to głónie dlatego że nie przepadam za kawką a w szczególności taką drogą emotka
0 0

cudaczek121

#4612706 Napisano: 15.08.2011 06:37:13
Widzę,że nie zostanę tu zrozumiana,ale trudno.Ona mnie się kiedyś wprost spytała,czemu ja nigdy nie piję kawy w biurze-czyżby mi Tatuś zabronił emotka A ja jej na to,że nie zabronił,tylko uważam,że kawa z wyższej półki,to powinna być tylko i wyłącznie serwowana klientom i szefowi,a sekretarki wszystkie bez wyjątku powinny pić tylko Tchibo emotka
0 0

sambolera

#4612710 Napisano: 15.08.2011 06:39:36
dzisiaj wkurza mnie przemienia się w popraw sobie humor emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#4612712 Napisano: 15.08.2011 06:40:04
cudaczek121 napisał(a):

Widzę,że nie zostanę tu zrozumiana,ale trudno.Ona mnie się kiedyś wprost spytała,czemu ja nigdy nie piję kawy w biurze-czyżby mi Tatuś zabronił emotka A ja jej na to,że nie zabronił,tylko uważam,że kawa z wyższej półki,to powinna być tylko i wyłącznie serwowana klientom i szefowi,a sekretarki wszystkie bez wyjątku powinny pić tylko Tchibo emotka

tylko tej tezy w konkursie tchibo nie wykorzystaj, wszak styl tchibo.....wiadomo, górna półka emotka
0 0

cudaczek121

#4612716 Napisano: 15.08.2011 06:43:10
czarnygreg napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

tylko tej tezy w konkursie tchibo nie wykorzystaj, wszak styl tchibo.....wiadomo, górna półka emotka

spoko,wysłałam inne hasło.W zeszłym roku wygrałam nawet ten ekspres w Almie,ale mnie generalnie najlepiej smakuje kawa w kawiarni w miłym towarzystwie emotka
0 0

#4612721 Napisano: 15.08.2011 06:46:09
cudaczek121 napisał(a):

Oj ja Cię rozumie dokładnie. Nienawidzę czegoś takiego. Czasen przychodzi do mnie siostra i widzę jak cały czas coś wcina napeałniając sobie co chwilę szklankę coca colą. A jeszcze zerknie co mamy słodkiego w szafie i próbuje coś wyżebrać emotka wrrrrr A pytanie z mojej strony w stylu przyszłaś się tu nażreć juz raczej nie robi na niej większego wrażenia emotka
Niektórzy ludzie powini mieć funkcje ignor Wciskało by im się guzik i stawali by się niewidzialni emotka ale swiat byłby piękny emotka
0 0