Wkurza mnie...

Gość: swibek

#4613911 Napisano: 16.08.2011 12:34:30
katrin22 napisał(a):

cudaczkowi chodziło, pewnie nie o kawę, tylko o fakt podprowadzenia jej emotka
ale to, że napisała, że sekretarka powinna pić gorszą, to przesada moim zdaniem.

na to wychodzi, że sprzątaczka powinna pić kawę parzoną z fusów, które zostały po kawie sekretarki.. też lavazza już z drugiego przemiału.. emotka
0 0

Gość: anielka

#4613920 Napisano: 16.08.2011 12:39:29
swibek napisał(a):

katrin22 napisał(a):

ale to, że napisała, że sekretarka powinna pić gorszą, to przesada moim zdaniem.

na to wychodzi, że sprzątaczka powinna pić kawę parzoną z fusów, które zostały po kawie sekretarki.. też lavazza już z drugiego przemiału.. emotka

emotka Ale z Ciebie Straszna Sknera cudaczek wstyd tak pisać!!! porażka że istnieją ''tacy'' ludzie... emotka
0 0

Gość: ladymarmolade

#4613922 Napisano: 16.08.2011 12:40:38
anielka napisał(a):

swibek napisał(a):

katrin22 napisał(a):

emotka Ale z Ciebie Straszna Sknera cudaczek wstyd tak pisać!!! porażka że istnieją ''tacy'' ludzie... emotka

emotka teraz to Ty przesadziłaś anielka emotka
0 0

#4613927 Napisano: 16.08.2011 12:42:03
Ja przesadziłam? emotka
0 0

Gość: ladymarmolade

#4613932 Napisano: 16.08.2011 12:43:03
anielka napisał(a):

Ja przesadziłam? emotka

porażka, że istnieją tacy ludzie ?
0 0

adamaszek

#4613947 Napisano: 16.08.2011 12:46:02
ladymarmolade napisał(a):

anielka napisał(a):

Ja przesadziłam? emotka

Dla mnie anielka napisała prawdę - ten cały cudaczek pokazał swoją małość, sknerstwo, a ten podział ci pija taką kawę, ci taką to już zupełnie jakieś cudactwo. Czuję zniesmaczenie!
0 0

#4613949 Napisano: 16.08.2011 12:46:20
CYTUJE CUDACZKA: Po prostu uważam,że jeśli ktoś jest zdolny wynosić w termosie drogą kawę z biura,to mógłby być także zdolny do wyjmowania kasy z kasetki,do której ma w biurze dostęp.Gdyby była moją podwładną,to kazałabym jej wylać do zlewu,to co wlała,żeby nie mogła nic zabrać

To jest normalne? emotka
0 0

efelinkaaa

#4613958 Napisano: 16.08.2011 12:48:10
adamaszek napisał(a):

anielka napisał(a):

Ja przesadziłam? emotka

Dla mnie anielka napisała prawdę - ten cały cudaczek pokazał swoją małość, sknerstwo, a ten podział ci pija taką kawę, ci taką to już zupełnie jakieś cudactwo. Czuję zniesmaczenie!

ja również czuję zniesmaczenie.. ale co ja mogę... sama piję kawę o poranku z biedronki... emotka
0 0

#4613961 Napisano: 16.08.2011 12:48:59

emotka
0 0

adamaszek

#4613972 Napisano: 16.08.2011 12:51:22
efelinkaaa napisał(a):

adamaszek napisał(a):

anielka napisał(a):

Ja przesadziłam? emotka

ja również czuję zniesmaczenie.. ale co ja mogę... sama piję kawę o poranku z biedronki... emotka

Ciekawe do jakiej grupy zaliczyłby mnie cudaczek, bo w ogóle nie piję kawy - chyba w przypływie dobrej woli fusy to byłaby dla mnie nagroda emotka
0 0

Gość: marielu

#4613977 Napisano: 16.08.2011 12:52:47
Porażką to jest to, że nie ma fajnych , porządnych, absorbujących konkursów z porządnymi nagrodami - i muszę czytać takie pierdoły we wkurza mnie emotka

Byśta mieli zajęcie to był by kurza doopa spokój, a mocno nieprzemyślany post cudaczkófny był by kompletnie olany , ale wjadomo na bezrybiu i rak ryba , wjenc trza dwa dni wałkować lavazze by łapy czymś zając...

Dobra, dziołcha też ma prawo wyrażać zdanie , demokracja jest, i nawet jeśli jest mocno kontrowersyjne i odmienne od większości , to mimo wszystko wolność słowa jej to prawo gwarantuje.
0 0

adamaszek

#4613985 Napisano: 16.08.2011 12:54:04
anielka napisał(a):

CYTUJE CUDACZKA: Po prostu uważam,że jeśli ktoś jest zdolny wynosić w termosie drogą kawę z biura,to mógłby być także zdolny do wyjmowania kasy z kasetki,do której ma w biurze dostęp.Gdyby była moją podwładną,to kazałabym jej wylać do zlewu,to co wlała,żeby nie mogła nic zabrać

To jest normalne? emotka

To nie jest normalne! I samo to sformułowanie gdyby była moją podwładną to... - strach się bać. Współczuję wszystkim ewentualnym podwładnym tej cudacznej osoby!
0 0

maribog

#4613997 Napisano: 16.08.2011 01:00:34
cudaczek121 napisał(a):

W piątek przed weekendem wkurzyła mnie pracownica mojego ojca.10 minut przed wyjściem z biura włączyła ekspres,a po jakimś czasie wyszła z całym termosem kawy Lavazza i zabrała go do domu emotka Zarabia u mojego ojca 5 tysięcy,to nie stać ją na porządną kawę emotka Wykorzystała moment,że ojciec akurat wcześniej wyszedł,eh.A gdy zwróciłam mu na to uwagę w domu,że to kradzież taka sama jak każda inna,to mówi,żebym nie przesadzała,bo jej mąż kilka miesięcy temu stracił pracę i pewnie mają mniej pieniędzy emotka emotka

tyle to ja zarabiam przez pół roku... ech...
0 0

dawidekk

#4614004 Napisano: 16.08.2011 01:02:19
Pewnie nie chcielibyście być oceniani,tak więc sami tego nie róbcie. Żeby od razu taki nalot robić na Cudaczka? Postawcie się na jej miejscu czytającej te komentarze.

Wkurza mnie nic emotka
0 0

Gość: tato999

#4614006 Napisano: 16.08.2011 01:03:20
dawidekk napisał(a):

Pewnie nie chcielibyście być oceniani,tak więc sami tego nie róbcie. Żeby od razu taki nalot robić na Cudaczka? Postawcie się na jej miejscu czytającej te komentarze.

Wkurza mnie gadanie o głupotach emotka

po tym co człowiek mówi można wysnuć wnioski jakim człowiekiem jest

nie oceniaj po wyglądzie
0 0

ziolko

#4614008 Napisano: 16.08.2011 01:03:57
a ja zrobię podział na kawę emotka
w sensie wypowiedzi

nawet zgadzam się z cudaczkiem, że wynoszenie kawy może (ale nie musi) być początkiem wynoszenia większych ilości i innych rzeczy, jednak nie wiadomo, jakimi pobudkami kierowała się ta pani.

W końcu od drobnostek się zaczyna, a później w biurach i innych miejsach pracy brakuje np długopisów, papieru do ksero (sama tego doświadczyłam, więc wiem, jak to jest latać ciągle po długopisy, bo ktoś podchodzi do biurka i bierze, bo nie ma u siebie.. i później pytanie - kto wziął?? ;/ ), kalkulatorów, tuszu do drukarek itp

podział na kawę - owszem, niefortunnie zostało napisane.
Ale czy WY nie macie w swoich domach kawy czy herbaty tzw. lepszej, dla gości?
bo JA mam
emotka emotka

chociaż sama z niej korzystam na codzień, jesli najdzie mnie ochota i nie wypominam mężowi, jesli też sobie weźmie.

Ale gościowi (kontrahentowi, ważnej osobie, dyrektorowi itp... nie dam byle jakiej kawy, bo jeśli kawa czy inny napitek będzie kiepski, to kiepsko mogą rozmowy wypaść emotka )

reszty wypowiedzi nie będę komentować, wybrałam tylko to, co mnie najbardziej interesowało

ogólnie - sugeruję KONIEC ROZMOWY O KAWIE emotka
0 0

Gość: zanetkaa

#4614030 Napisano: 16.08.2011 01:13:04
Wkurza mnie, że wszyscy chcą wiedzieć jak wygrać w Nivea. Przecież nie każdy może wygrywać!! Trzeba samemu do tego dojść, a nie liczyć na pomoc innych! Nie wierzę, że wygrywacie pełno nagród a tu nie umiecie...

No! a tak na poważnie: ktoś pomoże?? bo ja też nie umiem wygrać emotka :):):)
0 0

Gość: barcza

#4614032 Napisano: 16.08.2011 01:15:55
tato999 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

W piątek przed weekendem wkurzyła mnie pracownica mojego ojca.10 minut przed wyjściem z biura włączyła ekspres,a po jakimś czasie wyszła z całym termosem kawy Lavazza i zabrała go do domu emotka Zarabia u mojego ojca 5 tysięcy,to nie stać ją na porządną kawę emotka Wykorzystała moment,że ojciec akurat wcześniej wyszedł,eh.A gdy zwróciłam mu na to uwagę w domu,że to kradzież taka sama jak każda inna,to mówi,żebym nie przesadzała,bo jej mąż kilka miesięcy temu stracił pracę i pewnie mają mniej pieniędzy emotka emotka

nie popieram tego co zrobiła,bo to nie fer z jej strony,ale powiem ci,że ma dużo szczęścia,iż jej szefem jest twój tata a nie ty
emotka

emotka emotka Po prostu uważam,że jeśli ktoś jest zdolny wynosić w termosie drogą kawę z biura,to mógłby być także zdolny do wyjmowania kasy z kasetki,do której ma w biurze dostęp.Gdyby była moją podwładną,to kazałabym jej wylać do zlewu,to co wlała,żeby nie mogła nic zabrać emotka

ależ zawiści w Tobie i chęci pełnienia chorej władzy

tacy ludzie nie powinni mieć możliwości dostać się na stanowiska kierownicze czy jakiekolwiek inne gdzie będą miały pod sobą ludzi

nie popieram kradzieży ale czy wziecie kawy w termosie to kradziez? a moze w ciagu dnia za malo wypila i chciala sobie w domu wypic

Jaka kradzież pracując w normalnej dużej firmie jest kawa za darmo taka o której piszesz ekspres stoi i każdy robi i pije ile chce.
Co do zapłaty to napwno tyle wypracowuje i pewnie ma dużo pracy i za darmo tatus jej nie daje kaski. Zalamałam sie Twoim postem tatusiowi powiedziec ze ktoś zabrał kawe do domu szok

Chyba ty nie pracujesz i nie znasz reali w pracy dodam ze nie tylko mamy kawe ale herbate wode cukier za darmo .
emotka
0 0

adamaszek

#4614051 Napisano: 16.08.2011 01:22:21
No chyba cudaczek jest zupełnie od życia oderwany. A od wrażliwości to zupełnie! To zdanie o afrykańskich dzieciach - tfu, jak tak można!!! Jasne po co am komukolwiek pomagać jeśli skupia się na tym, aby tatusiowi donieść to i owo w sprawie kawy i jego pracownicy.
0 0

Gość: barcza

#4614053 Napisano: 16.08.2011 01:23:11

Cudaczek jeszcze jedno na 100 procent twój tatus za tą kawke nie placi z własnej kieszeni bo zakupy to Sekretariatu daje sie w koszty reprezentacji firmy wiec jest gratis emotka
0 0