Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: swibek
na to wychodzi, że sprzątaczka powinna pić kawę parzoną z fusów, które zostały po kawie sekretarki.. też lavazza już z drugiego przemiału..
Gość: anielka
Gość: ladymarmolade
Gość: ladymarmolade
porażka, że istnieją tacy ludzie ?
adamaszek
Postów 526
Data rejestracji 10.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dla mnie anielka napisała prawdę - ten cały cudaczek pokazał swoją małość, sknerstwo, a ten podział ci pija taką kawę, ci taką to już zupełnie jakieś cudactwo. Czuję zniesmaczenie!
To jest normalne?
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja również czuję zniesmaczenie.. ale co ja mogę... sama piję kawę o poranku z biedronki...
adamaszek
Postów 526
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ciekawe do jakiej grupy zaliczyłby mnie cudaczek, bo w ogóle nie piję kawy - chyba w przypływie dobrej woli fusy to byłaby dla mnie nagroda
Gość: marielu
Byśta mieli zajęcie to był by kurza doopa spokój, a mocno nieprzemyślany post cudaczkófny był by kompletnie olany , ale wjadomo na bezrybiu i rak ryba , wjenc trza dwa dni wałkować lavazze by łapy czymś zając...
Dobra, dziołcha też ma prawo wyrażać zdanie , demokracja jest, i nawet jeśli jest mocno kontrowersyjne i odmienne od większości , to mimo wszystko wolność słowa jej to prawo gwarantuje.
adamaszek
Postów 526
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To nie jest normalne! I samo to sformułowanie gdyby była moją podwładną to... - strach się bać. Współczuję wszystkim ewentualnym podwładnym tej cudacznej osoby!
maribog
Postów 1022
Data rejestracji 27.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tyle to ja zarabiam przez pół roku... ech...
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie nic
merp
Gość: tato999
po tym co człowiek mówi można wysnuć wnioski jakim człowiekiem jest
nie oceniaj po wyglądzie
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w sensie wypowiedzi
nawet zgadzam się z cudaczkiem, że wynoszenie kawy może (ale nie musi) być początkiem wynoszenia większych ilości i innych rzeczy, jednak nie wiadomo, jakimi pobudkami kierowała się ta pani.
W końcu od drobnostek się zaczyna, a później w biurach i innych miejsach pracy brakuje np długopisów, papieru do ksero (sama tego doświadczyłam, więc wiem, jak to jest latać ciągle po długopisy, bo ktoś podchodzi do biurka i bierze, bo nie ma u siebie.. i później pytanie - kto wziął?? ;/ ), kalkulatorów, tuszu do drukarek itp
podział na kawę - owszem, niefortunnie zostało napisane.
Ale czy WY nie macie w swoich domach kawy czy herbaty tzw. lepszej, dla gości?
bo JA mam
chociaż sama z niej korzystam na codzień, jesli najdzie mnie ochota i nie wypominam mężowi, jesli też sobie weźmie.
Ale gościowi (kontrahentowi, ważnej osobie, dyrektorowi itp... nie dam byle jakiej kawy, bo jeśli kawa czy inny napitek będzie kiepski, to kiepsko mogą rozmowy wypaść
reszty wypowiedzi nie będę komentować, wybrałam tylko to, co mnie najbardziej interesowało
ogólnie - sugeruję KONIEC ROZMOWY O KAWIE
Gość: zanetkaa
No! a tak na poważnie: ktoś pomoże?? bo ja też nie umiem wygrać
Gość: barcza
Jaka kradzież pracując w normalnej dużej firmie jest kawa za darmo taka o której piszesz ekspres stoi i każdy robi i pije ile chce.
Co do zapłaty to napwno tyle wypracowuje i pewnie ma dużo pracy i za darmo tatus jej nie daje kaski. Zalamałam sie Twoim postem tatusiowi powiedziec ze ktoś zabrał kawe do domu szok
Chyba ty nie pracujesz i nie znasz reali w pracy dodam ze nie tylko mamy kawe ale herbate wode cukier za darmo .
adamaszek
Postów 526
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: barcza
Cudaczek jeszcze jedno na 100 procent twój tatus za tą kawke nie placi z własnej kieszeni bo zakupy to Sekretariatu daje sie w koszty reprezentacji firmy wiec jest gratis