Wkurza mnie...

Gość: kiro

#4612734 Napisano: 15.08.2011 06:52:23
cudaczek121 napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Widzę,że nie zostanę tu zrozumiana,ale trudno.Ona mnie się kiedyś wprost spytała,czemu ja nigdy nie piję kawy w biurze-czyżby mi Tatuś zabronił emotka A ja jej na to,że nie zabronił,tylko uważam,że kawa z wyższej półki,to powinna być tylko i wyłącznie serwowana klientom i szefowi,a sekretarki wszystkie bez wyjątku powinny pić tylko Tchibo emotka

tylko tej tezy w konkursie tchibo nie wykorzystaj, wszak styl tchibo.....wiadomo, górna półka emotka

spoko,wysłałam inne hasło.W zeszłym roku wygrałam nawet ten ekspres w Almie,ale mnie generalnie najlepiej smakuje kawa w kawiarni w miłym towarzystwie emotka

emotka ty jestes bardzo dziwna emotka
0 0

mia

#4612736 Napisano: 15.08.2011 06:52:49
krzyszu napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Widzę,że nie zostanę tu zrozumiana,ale trudno.Ona mnie się kiedyś wprost spytała,czemu ja nigdy nie piję kawy w biurze-czyżby mi Tatuś zabronił emotka A ja jej na to,że nie zabronił,tylko uważam,że kawa z wyższej półki,to powinna być tylko i wyłącznie serwowana klientom i szefowi,a sekretarki wszystkie bez wyjątku powinny pić tylko Tchibo emotka

Oj ja Cię rozumie dokładnie. Nienawidzę czegoś takiego. Czasen przychodzi do mnie siostra i widzę jak cały czas coś wcina napeałniając sobie co chwilę szklankę coca colą. A jeszcze zerknie co mamy słodkiego w szafie i próbuje coś wyżebrać emotka wrrrrr A pytanie z mojej strony w stylu przyszłaś się tu nażreć juz raczej nie robi na niej większego wrażenia emotka
Niektórzy ludzie powini mieć funkcje ignor Wciskało by im się guzik i stawali by się niewidzialni emotka ale swiat byłby piękny emotka

Dżizaz, padnę tu dzisiaj! emotka emotka emotka
Naprawdę od trzech dni nie maiłam takiego humoru! emotka
0 0

Gość: marielu

#4612742 Napisano: 15.08.2011 06:56:45
cudaczek121 napisał(a):

A Mary próbuje sobie wmówić że żartujesz sobie , tylko masz takie yyy specyficzne poczucie humoru
emotka
0 0

kalisto1986

#4612751 Napisano: 15.08.2011 07:01:04
yyy przyszłam napisać co mnie wkurza, ale już mi przeszło emotka
padłam

Cudaczku z całym szacunkiem, ale nie uważasz, że dziewczyna przyszła rozliczyć cię z 20 gr może dlatego, że pozniej musiałaby je oddać z własnej kieszeni ? nawet gdyby to był 1 gr ma prawo nie chcieć za kogoś oddawać pieniędzy.
A tekst, z wylaniem kawy do zlewu, oczywiście był żartem ? emotka
0 0

zaczytana-pola

#4612752 Napisano: 15.08.2011 07:02:01
mia napisał(a):

krzyszu napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Oj ja Cię rozumie dokładnie. Nienawidzę czegoś takiego. Czasen przychodzi do mnie siostra i widzę jak cały czas coś wcina napeałniając sobie co chwilę szklankę coca colą. A jeszcze zerknie co mamy słodkiego w szafie i próbuje coś wyżebrać emotka wrrrrr A pytanie z mojej strony w stylu przyszłaś się tu nażreć juz raczej nie robi na niej większego wrażenia emotka
Niektórzy ludzie powini mieć funkcje ignor Wciskało by im się guzik i stawali by się niewidzialni emotka ale swiat byłby piękny emotka

Dżizaz, padnę tu dzisiaj! emotka emotka emotka
Naprawdę od trzech dni nie maiłam takiego humoru! emotka

emotka emotka a ja chciałam tylko poczytać na co ludzie się wkurzają.
0 0

Gość: pola731

#4612755 Napisano: 15.08.2011 07:03:09
cudaczek121 napisał(a):

a nie sądzisz ,że wydajniej i z większym oddaniem pracuje się w firmie , w której nie dają Ci odczuć na każdym kroku ,że jesteś kimś gorszym ? bo właśnie tak traktujesz pracowników tej firmy - jak podgatunek - jeśli nie zostało to jasno określone,że dla prezesa ta kawa a dla personelu inna to nie widzę nic strasznego w wypiciu kawy Lavazza (żeby nie było - dużo lat prowadziłam własną firmę i nie uważam ,żeby taki właśnie rozdział był w porządku )
Zachowujesz się jak pies ogrodnika - sam nie zjem i drugiemu nie dam
0 0

joan

#4612764 Napisano: 15.08.2011 07:11:37
A mnie naprawdę irytują ludzie, co REGULARNIE wynoszą z pracy papier toaletowy, mydło, wodę do dystrybutora, cukier, napoje, ciasteczka, papier do drukarki itp., a także ględzą na tematy prywatne przez komórkę firmową oraz wysyłają kurierami na koszt pracodawcy swoje pierdoły, sprzedane na Allegro emotka
Dzieci w Afryce głodują dlatego, że inni rozkradają pieniądze, przeznaczone na pomoc, a żądza posiadania dusi gęstym dymem ten kontynent... emotka

cudaczek121 - pomyśl, że to była jednorazowa akcja, gdyż ta pani spontanicznie postanowiła zaprosić męża na romantyczną kawkę pod chmurką. I z uśmiechem pożegnaj dzień emotka

pola731 - może coś w tym jest, ale gdybym była paniusią z pensją 5000 zeta miesięcznie, piłabym tylko i wyłącznie kawę sprowadzaną z Brazylii, słodzoną cukrem trzcinowym w kostkach, a nie podżerała z szafki kawę z firmowej tytki bo mi się należy... Pracownik powinien przynosić swój prowiant do pracy emotka
0 0

marzanna

#4612767 Napisano: 15.08.2011 07:12:46
pola731 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

a nie sądzisz ,że wydajniej i z większym oddaniem pracuje się w firmie , w której nie dają Ci odczuć na każdym kroku ,że jesteś kimś gorszym ? bo właśnie tak traktujesz pracowników tej firmy - jak podgatunek - jeśli nie zostało to jasno określone,że dla prezesa ta kawa a dla personelu inna to nie widzę nic strasznego w wypiciu kawy Lavazza (żeby nie było - dużo lat prowadziłam własną firmę i nie uważam ,żeby taki właśnie rozdział był w porządku )
Zachowujesz się jak pies ogrodnika - sam nie zjem i drugiemu nie dam

emotka Dodam, że przez wiele lat pracowałam w międzynarodowej firmie, gdzie szefowie nie dość, że pili tę samą kawę co szeregowi pracownicy, to jeszcze sami ją parzyli w ekspresie emotka Z tym że nie byli to Polacy i może tu jest pies pogrzebany emotka
0 0

adamaszek

#4612774 Napisano: 15.08.2011 07:15:41
Najłątwiej powiedzieć, ze się nie ma na coś wpływu i nie można pomóc - trochę to egoistyczne, ale to tylko moje zdanie...

cudaczek121 napisał(a):

merynosek napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

to kazałabym jej wylać do zlewu,to co wlała,żeby nie mogła nic zabrać emotka

Straszne... A dzieci w Afryce z głodu umierają...
Poskarż Tacie, że kradnie kawę z biura... emotka

jejku,mój ojciec zawsze mi wyskakuje z tymi głodującymi dziećmi w Afryce-wszystko jedno czy mam większy problem czy jakąś błahostkę emotka Ale jak mam się przejmować dziećmi z Afryki,skoro i tak nie mam wpływu na ich sytuację emotka

0 0

#4612784 Napisano: 15.08.2011 07:22:42
joan napisał(a):

A mnie naprawdę irytują ludzie, co REGULARNIE wynoszą z pracy papier toaletowy, mydło, wodę do dystrybutora, cukier, napoje, ciasteczka, papier do drukarki itp., a także ględzą na tematy prywatne przez komórkę firmową oraz wysyłają kurierami na koszt pracodawcy swoje pierdoły, sprzedane na Allegro emotka
Dzieci w Afryce głodują dlatego, że inni rozkradają pieniądze, przeznaczone na pomoc, a żądza posiadania dusi gęstym dymem ten kontynent... emotka

cudaczek121 - pomyśl, że to była jednorazowa akcja, gdyż ta pani spontanicznie postanowiła zaprosić męża na romantyczną kawkę pod chmurką. I z uśmiechem pożegnaj dzień emotka

pola731 - może coś w tym jest, ale gdybym była paniusią z pensją 5000 zeta miesięcznie, piłabym tylko i wyłącznie kawę sprowadzaną z Brazylii, słodzoną cukrem trzcinowym w kostkach, a nie podżerała z szafki kawę z firmowej tytki bo mi się należy... Pracownik powinien przynosić swój prowiant do pracy emotka

ale my nie znamy drugiej strony medalu - nie znamy panujących w firmie zwyczajów i chyba pensja nie ma tu nic do rzeczy - a po komentarzu taty Cudaczka widać , że ta kawa nie stanowi najmniejszego problemu i on się nie czuje naciągany czy okradany - może po prostu wyraził zgodę na swobodne dysponowanie kawą czy herbatą ?

w mojej firmie było tak ,że to ja zapewniałam kawę , herbatę , mineralną i środki czystości - jeśli ktoś miał życzenie pić inną kawę niż ta kupiona przez nas to sobie przynosił i już;
0 0

malenka89

#4612789 Napisano: 15.08.2011 07:25:53
Lavazza wcale, aż taka droga nie jest emotka
Swoją drogą to tylko kawa.... emotka
0 0

Gość: roxana

#4612795 Napisano: 15.08.2011 07:29:28
adamaszek napisał(a):

Najłątwiej powiedzieć, ze się nie ma na coś wpływu i nie można pomóc - trochę to egoistyczne, ale to tylko moje zdanie...

cudaczek121 napisał(a):

merynosek napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

to kazałabym jej wylać do zlewu,to co wlała,żeby nie mogła nic zabrać emotka

Straszne... A dzieci w Afryce z głodu umierają...
Poskarż Tacie, że kradnie kawę z biura... emotka

jejku,mój ojciec zawsze mi wyskakuje z tymi głodującymi dziećmi w Afryce-wszystko jedno czy mam większy problem czy jakąś błahostkę emotka Ale jak mam się przejmować dziećmi z Afryki,skoro i tak nie mam wpływu na ich sytuację emotka

popieram adamaszka
wystarczy znaleźć organizacje pomagajaca,numer konta i zrobić przelew bądź adoptować murzynka na odległość płacąc co miesiąc na jego edukację,wyżywienie i lekarstwa - koszt?równowartość tej kawy! I odrazu człowiek ma lepszy humor emotka
0 0

joan

#4612798 Napisano: 15.08.2011 07:30:03
Grrr, podczas pobytu w pewnym nietypowym miejscu, poprosiłam mojego faceta, żeby nakręcił filmik HD na konkurs - ze mną w roli głównej. Teraz zgrałam film na laptopa i co? Wyszłam, jak pasztet! emotka emotka emotka
Filmik do niczego, a jeszcze istnieje ryzyko, że marielu mnie zje emotka
0 0

#4612803 Napisano: 15.08.2011 07:32:52
joan napisał(a):

Grrr, podczas pobytu w pewnym nietypowym miejscu, poprosiłam mojego faceta, żeby nakręcił filmik HD na konkurs - ze mną w roli głównej. Teraz zgrałam film na laptopa i co? Wyszłam, jak pasztet! emotka emotka emotka

musisz być apetyczna - nie stresuj się - napewno wyglądasz jak nimfa i masz pierwsze miejsce w konkursie emotka
wkurza mnie ,że komary pogryzły mojego syna tak ,że wygląda jakby miał ospę , bo każdy bąbel rozdrapany do krwi
0 0

#4612805 Napisano: 15.08.2011 07:33:48
joan napisał(a):

musisz być apetyczna - nie stresuj się - napewno wyglądasz jak nimfa i masz pierwsze miejsce w konkursie emotka
wkurza mnie ,że komary pogryzły mojego syna tak ,że wygląda jakby miał ospę , bo każdy bąbel rozdrapany do krwi
0 0

Gość: arta

#4612816 Napisano: 15.08.2011 07:38:54
joan napisał(a):

wrzuc na youtube, chce obadac ten pasztet emotka
0 0

joan

#4612824 Napisano: 15.08.2011 07:42:49
pola731 - oj wyszłam apetycznie, jeśli kto lubi świniaki emotka

arta - nie kuś losu, bo zaraz kopytkami Ciebie przerobię na pasztet emotka A na YT zapewne wkrótce będzie można obejrzeć akcję w markecie, kiedy to parasolem wydłubuję z najwyższej półki ostatnie opakowanie kawy Tchibo - mam nadzieję, że dostanę za to Złotą Malinę; lepsza taka nagroda, niż żadna emotka
0 0

Gość: arta

#4612830 Napisano: 15.08.2011 07:45:09
joan - w imieniu forum e-konkursy.info uprzejmie proszę o zamieszczenie filmu HD z Tobą w roli głównej.

http://www.youtub.../watch?v=4ytuYQCzloc
0 0

#4612831 Napisano: 15.08.2011 07:45:36
joan napisał(a):

pola731 - oj wyszłam apetycznie, jeśli kto lubi świniaki emotka

no ja akurat lubię - co prawda pieczone , ale jednak emotka
0 0

joan

#4612835 Napisano: 15.08.2011 07:49:03
arta napisał(a):

joan - w imieniu forum e-konkursy.info uprzejmie proszę o zamieszczenie filmu HD z Tobą w roli głównej.

http://www.youtub.../watch?v=4ytuYQCzloc

Oj, tak łatwo nie sprzedam wizerunku, dajcie jedno autko, może się zastanowię emotka

pola731 - blady ten świniak był, ale może jeszcze coś da się zrobić. Jak wrócę z gór, poszukam fotoszopa do filmów emotka
0 0