Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: kiro
mia
Postów 17577
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Dżizaz, padnę tu dzisiaj!
Naprawdę od trzech dni nie maiłam takiego humoru!
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: marielu
A Mary próbuje sobie wmówić że żartujesz sobie , tylko masz takie yyy specyficzne poczucie humoru
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
padłam
Cudaczku z całym szacunkiem, ale nie uważasz, że dziewczyna przyszła rozliczyć cię z 20 gr może dlatego, że pozniej musiałaby je oddać z własnej kieszeni ? nawet gdyby to był 1 gr ma prawo nie chcieć za kogoś oddawać pieniędzy.
A tekst, z wylaniem kawy do zlewu, oczywiście był żartem ?
zaczytana-pola
Postów 11585
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: pola731
a nie sądzisz ,że wydajniej i z większym oddaniem pracuje się w firmie , w której nie dają Ci odczuć na każdym kroku ,że jesteś kimś gorszym ? bo właśnie tak traktujesz pracowników tej firmy - jak podgatunek - jeśli nie zostało to jasno określone,że dla prezesa ta kawa a dla personelu inna to nie widzę nic strasznego w wypiciu kawy Lavazza (żeby nie było - dużo lat prowadziłam własną firmę i nie uważam ,żeby taki właśnie rozdział był w porządku )
Zachowujesz się jak pies ogrodnika - sam nie zjem i drugiemu nie dam
joan
Postów 18746
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dzieci w Afryce głodują dlatego, że inni rozkradają pieniądze, przeznaczone na pomoc, a żądza posiadania dusi gęstym dymem ten kontynent...
cudaczek121 - pomyśl, że to była jednorazowa akcja, gdyż ta pani spontanicznie postanowiła zaprosić męża na romantyczną kawkę pod chmurką. I z uśmiechem pożegnaj dzień
pola731 - może coś w tym jest, ale gdybym była paniusią z pensją 5000 zeta miesięcznie, piłabym tylko i wyłącznie kawę sprowadzaną z Brazylii, słodzoną cukrem trzcinowym w kostkach, a nie podżerała z szafki kawę z firmowej tytki bo mi się należy... Pracownik powinien przynosić swój prowiant do pracy
marzanna
Postów 1484
Data rejestracji 30.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
\"Some people are wise. Some otherwise\"
adamaszek
Postów 526
Data rejestracji 10.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale my nie znamy drugiej strony medalu - nie znamy panujących w firmie zwyczajów i chyba pensja nie ma tu nic do rzeczy - a po komentarzu taty Cudaczka widać , że ta kawa nie stanowi najmniejszego problemu i on się nie czuje naciągany czy okradany - może po prostu wyraził zgodę na swobodne dysponowanie kawą czy herbatą ?
w mojej firmie było tak ,że to ja zapewniałam kawę , herbatę , mineralną i środki czystości - jeśli ktoś miał życzenie pić inną kawę niż ta kupiona przez nas to sobie przynosił i już;
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Swoją drogą to tylko kawa....
Gość: roxana
popieram adamaszka
wystarczy znaleźć organizacje pomagajaca,numer konta i zrobić przelew bądź adoptować murzynka na odległość płacąc co miesiąc na jego edukację,wyżywienie i lekarstwa - koszt?równowartość tej kawy! I odrazu człowiek ma lepszy humor
joan
Postów 18746
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Filmik do niczego, a jeszcze istnieje ryzyko, że marielu mnie zje
musisz być apetyczna - nie stresuj się - napewno wyglądasz jak nimfa i masz pierwsze miejsce w konkursie
wkurza mnie ,że komary pogryzły mojego syna tak ,że wygląda jakby miał ospę , bo każdy bąbel rozdrapany do krwi
musisz być apetyczna - nie stresuj się - napewno wyglądasz jak nimfa i masz pierwsze miejsce w konkursie
wkurza mnie ,że komary pogryzły mojego syna tak ,że wygląda jakby miał ospę , bo każdy bąbel rozdrapany do krwi
Gość: arta
wrzuc na youtube, chce obadac ten pasztet
joan
Postów 18746
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
arta - nie kuś losu, bo zaraz kopytkami Ciebie przerobię na pasztet
Gość: arta
http://www.youtub.../watch?v=4ytuYQCzloc
no ja akurat lubię - co prawda pieczone , ale jednak
joan
Postów 18746
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Oj, tak łatwo nie sprzedam wizerunku, dajcie jedno autko, może się zastanowię
pola731 - blady ten świniak był, ale może jeszcze coś da się zrobić. Jak wrócę z gór, poszukam fotoszopa do filmów