Wkurza mnie...

adamaszek

#4612840 Napisano: 15.08.2011 07:51:55
roxana napisał(a):

adamaszek napisał(a):

Najłątwiej powiedzieć, ze się nie ma na coś wpływu i nie można pomóc - trochę to egoistyczne, ale to tylko moje zdanie...

cudaczek121 napisał(a):

merynosek napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

to kazałabym jej wylać do zlewu,to co wlała,żeby nie mogła nic zabrać emotka

Straszne... A dzieci w Afryce z głodu umierają...
Poskarż Tacie, że kradnie kawę z biura... emotka

jejku,mój ojciec zawsze mi wyskakuje z tymi głodującymi dziećmi w Afryce-wszystko jedno czy mam większy problem czy jakąś błahostkę emotka Ale jak mam się przejmować dziećmi z Afryki,skoro i tak nie mam wpływu na ich sytuację emotka

popieram adamaszka
wystarczy znaleźć organizacje pomagajaca,numer konta i zrobić przelew bądź adoptować murzynka na odległość płacąc co miesiąc na jego edukację,wyżywienie i lekarstwa - koszt?równowartość tej kawy! I odrazu człowiek ma lepszy humor emotka

Dokładnie, ciary mnie przechodzą, kiedy ktoś mówi, że nie mam wpływu... Tyle ludzi, zwierząt potrzebuje pomocy. Wystarczy się rozejrzeć!
0 0

joan

#4612854 Napisano: 15.08.2011 07:59:17
Skoro wszyscy dziś emanują chęcią niesienia pomocy, pozwolę sobie przypomnieć emotka

http://www.kocham...ci/wroclawski-festyn
0 0

cudaczek121

#4612879 Napisano: 15.08.2011 08:18:37
joan napisał(a):

Skoro wszyscy dziś emanują chęcią niesienia pomocy, pozwolę sobie przypomnieć emotka

http://www.kocham...ci/wroclawski-festyn

Czytałam kiedyś o tej dziewczynce,to jest dopiero tragedia emotka
0 0

Gość: roxana

#4612889 Napisano: 15.08.2011 08:24:46
wkurza mnie to zasrane nivea, które chciałam wygrać mamie ale ni cholery nie wychodzi i to, że wszyscy których proszę o podpowiedź milczą jak zaklęci emotka
0 0

Gość: tato999

#4612947 Napisano: 15.08.2011 08:53:36
cudaczek121 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

W piątek przed weekendem wkurzyła mnie pracownica mojego ojca.10 minut przed wyjściem z biura włączyła ekspres,a po jakimś czasie wyszła z całym termosem kawy Lavazza i zabrała go do domu emotka Zarabia u mojego ojca 5 tysięcy,to nie stać ją na porządną kawę emotka Wykorzystała moment,że ojciec akurat wcześniej wyszedł,eh.A gdy zwróciłam mu na to uwagę w domu,że to kradzież taka sama jak każda inna,to mówi,żebym nie przesadzała,bo jej mąż kilka miesięcy temu stracił pracę i pewnie mają mniej pieniędzy emotka emotka

nie popieram tego co zrobiła,bo to nie fer z jej strony,ale powiem ci,że ma dużo szczęścia,iż jej szefem jest twój tata a nie ty
emotka

emotka emotka Po prostu uważam,że jeśli ktoś jest zdolny wynosić w termosie drogą kawę z biura,to mógłby być także zdolny do wyjmowania kasy z kasetki,do której ma w biurze dostęp.Gdyby była moją podwładną,to kazałabym jej wylać do zlewu,to co wlała,żeby nie mogła nic zabrać emotka

ależ zawiści w Tobie i chęci pełnienia chorej władzy

tacy ludzie nie powinni mieć możliwości dostać się na stanowiska kierownicze czy jakiekolwiek inne gdzie będą miały pod sobą ludzi

nie popieram kradzieży ale czy wziecie kawy w termosie to kradziez? a moze w ciagu dnia za malo wypila i chciala sobie w domu wypic

0 0

79magda

#4612953 Napisano: 15.08.2011 08:55:39
Wypiłam dziś dwie kawy (Lavazza) oraz pewną ilość mohito... Witałam się z morzem... A jak się przewrócę, to za swoje się przewrócę emotka

i nic mnie nie wkurza, może poza tym, że przystojny pan ratownik nie posłał mi powłóczystego spojrzenia...
0 0

joan

#4612958 Napisano: 15.08.2011 08:58:11
79magda napisał(a):

Wypiłam dziś dwie kawy (Lavazza) oraz pewną ilość mohito... Witałam się z morzem... A jak się przewrócę, to za swoje się przewrócę emotka

i nic mnie nie wkurza, może poza tym, że przystojny pan ratownik nie posłał mi powłóczystego spojrzenia...

To dlatego, że po tej pewnej ilości mohito, Twoje spojrzenie było nadto powłóczyste emotka
0 0

Gość: cabins

#4613041 Napisano: 15.08.2011 09:58:08
pola731 napisał(a):

joan napisał(a):

A mnie naprawdę irytują ludzie, co REGULARNIE wynoszą z pracy papier toaletowy, mydło, wodę do dystrybutora, cukier, napoje, ciasteczka, papier do drukarki itp., a także ględzą na tematy prywatne przez komórkę firmową oraz wysyłają kurierami na koszt pracodawcy swoje pierdoły, sprzedane na Allegro emotka
Dzieci w Afryce głodują dlatego, że inni rozkradają pieniądze, przeznaczone na pomoc, a żądza posiadania dusi gęstym dymem ten kontynent... emotka

cudaczek121 - pomyśl, że to była jednorazowa akcja, gdyż ta pani spontanicznie postanowiła zaprosić męża na romantyczną kawkę pod chmurką. I z uśmiechem pożegnaj dzień emotka

pola731 - może coś w tym jest, ale gdybym była paniusią z pensją 5000 zeta miesięcznie, piłabym tylko i wyłącznie kawę sprowadzaną z Brazylii, słodzoną cukrem trzcinowym w kostkach, a nie podżerała z szafki kawę z firmowej tytki bo mi się należy... Pracownik powinien przynosić swój prowiant do pracy emotka

ale my nie znamy drugiej strony medalu - nie znamy panujących w firmie zwyczajów i chyba pensja nie ma tu nic do rzeczy - a po komentarzu taty Cudaczka widać , że ta kawa nie stanowi najmniejszego problemu i on się nie czuje naciągany czy okradany - może po prostu wyraził zgodę na swobodne dysponowanie kawą czy herbatą ?

w mojej firmie było tak ,że to ja zapewniałam kawę , herbatę , mineralną i środki czystości - jeśli ktoś miał życzenie pić inną kawę niż ta kupiona przez nas to sobie przynosił i już;

podaj adres wysle ci ta kawę emotka
0 0

Gość: ewachem

#4613056 Napisano: 15.08.2011 10:05:50
że wymyślanie i wysyłanie haseł ZAWSZE zostawiam na ostatnią chwilę emotka emotka
0 0

Gość: agee

#4613531 Napisano: 16.08.2011 09:43:03
cudaczek121 napisał(a):

Widzę,że nie zostanę tu zrozumiana,ale trudno.Ona mnie się kiedyś wprost spytała,czemu ja nigdy nie piję kawy w biurze-czyżby mi Tatuś zabronił emotka A ja jej na to,że nie zabronił,tylko uważam,że kawa z wyższej półki,to powinna być tylko i wyłącznie serwowana klientom i szefowi,a sekretarki wszystkie bez wyjątku powinny pić tylko Tchibo emotka

OMG ty naprawdę jesteś cudakiem.
0 0

zaczytana-pola

#4613534 Napisano: 16.08.2011 09:46:47
agee napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Widzę,że nie zostanę tu zrozumiana,ale trudno.Ona mnie się kiedyś wprost spytała,czemu ja nigdy nie piję kawy w biurze-czyżby mi Tatuś zabronił emotka A ja jej na to,że nie zabronił,tylko uważam,że kawa z wyższej półki,to powinna być tylko i wyłącznie serwowana klientom i szefowi,a sekretarki wszystkie bez wyjątku powinny pić tylko Tchibo emotka

Dzielenie ludzi na lepszych i gorszych jest wg mnie przejawem dyskryminacji emotka Pani wzięła kawę raz jak sądzę, bo po raz pierwszy o tym napisałaś, cudaczku. Być może faktycznie gdzieś wyjeżdżała prosto z biura i tak było jej wygodniej. Wystarczyło zapytać dlaczego tak zrobiła.
A Lavazza z wyższej półki? Hmmm, zastanowiłabym się nad tym. U mnie w domu pija się tą kawę i nie uważam, żeby była jakaś szczególnie droga emotka
0 0

inka113

#4613543 Napisano: 16.08.2011 09:50:54
ewachem napisał(a):

że wymyślanie i wysyłanie haseł ZAWSZE zostawiam na ostatnią chwilę emotka emotka

ja też emotka tylko czesto później wogóle o tym zapominam albo wypada mi coś niespodziwanego jak wczoraj, że wcale nie mogę zagrać emotka
0 0

adamaszek

#4613556 Napisano: 16.08.2011 09:57:06
ilonar2301 napisał(a):

agee napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Dzielenie ludzi na lepszych i gorszych jest wg mnie przejawem dyskryminacji emotka Pani wzięła kawę raz jak sądzę, bo po raz pierwszy o tym napisałaś, cudaczku. Być może faktycznie gdzieś wyjeżdżała prosto z biura i tak było jej wygodniej. Wystarczyło zapytać dlaczego tak zrobiła.
A Lavazza z wyższej półki? Hmmm, zastanowiłabym się nad tym. U mnie w domu pija się tą kawę i nie uważam, żeby była jakaś szczególnie droga emotka

Dokładnie, cudacznie to wyszło autorce postu o tej nieszczęsnej kawie - powinna się wstydzić, że w ogóle o tym napisała!
0 0

Gość: ladymarmolade

#4613562 Napisano: 16.08.2011 10:01:05
Wkurza mnie, ze ludzie potrafią wkurzać się o GŁUPOTY i z tych głupot robić wielki PROBLEM i WYDARZENIE na obszar całego kraju (na e -konki ma przecież dostęp cała POLSKA!).

Wkurza mnie bezwstydność niektórych wypowiedzi na forum i tematów jakie są TU poruszane.

Wkurza mnie jak widzę zdanie rozpoczęte od małej litery ... emotka emotka
0 0

Gość: ewaewa

#4613823 Napisano: 16.08.2011 11:54:57
Ale numer z tą Lavazzą emotka
Nie chcę nikogo urazić, ale ja odebrałam ten żal nad skradzioną kawą jak skargi małej zazdrosnej dziewczynki, takiej tatusiowej przylepy.
0 0

spursman

#4613836 Napisano: 16.08.2011 11:59:15
wkurza mnie ze nie udaje sie trafic nivea! emotka
0 0

Gość: iwonciaaa

#4613839 Napisano: 16.08.2011 12:01:07
bolesny okres emotka w takich dniach chcę być facetem.
0 0

Gość: tato999

#4613842 Napisano: 16.08.2011 12:01:52
ewaewa napisał(a):

Ale numer z tą Lavazzą emotka
Nie chcę nikogo urazić, ale ja odebrałam ten żal nad skradzioną kawą jak skargi małej zazdrosnej dziewczynki, takiej tatusiowej przylepy.

też tak to odczułam emotka

tatusiu a pani kradnie kawę powiedz jej coś

kochana córeczko przecież ja nie mam nic przeciwko takiemu postępowaniu, jestem szefem i chce być ludzki a nie ludziom pod górkę robić

żal
0 0

Gość: konkursy15

#4613849 Napisano: 16.08.2011 12:04:08
że nie mogę nic wpisać w MDW, bo nic nie wygrałem emotka emotka
0 0

Gość: katrin22

#4613893 Napisano: 16.08.2011 12:24:02
cudaczkowi chodziło, pewnie nie o kawę, tylko o fakt podprowadzenia jej emotka
ale to, że napisała, że sekretarka powinna pić gorszą, to przesada moim zdaniem.
0 0