Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: wsciekly
Gość: czarnygreg
znachorki? no, coś ty!
fachowe doradztwo medyczne
joan
Postów 18747
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wiesz, mój tata też jest po dwudziestce
mia - dobre!
no to od jutra na ... gipsową skrzynkę zbieram
Gość: april211
Gość: gracet
wyskakuje informacja: Konto tymczasowo niedostepne
cóż to znowu???
a u was jak jest, ok?
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
poczekaj chwilę.. lub nawet kilka godzin, jesli nadal będą problemy to napisz do fb
disabled@facebook.com
Gość: gracet
już piszę
delfinka101
Postów 5761
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też mam dziś problem z fejsem i z onetem.
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
jomajd86
Postów 2402
Data rejestracji 21.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Drodzy wp.pl Abonenta,
Pragniemy poinformować, że jesteśmy obecnie
prowadzenie planowej konserwacji i modernizacji
naszych tymczasowych usług i w związku z tym swoje
Konto musi zostać zmodernizowane.
Przepraszamy za wszelkie niedogodności.
Aby utrzymać swoje konto, musisz odpowiedzieć na
ten e-mail natychmiast i wprowadź poniższe informacje:
Login lub adres e-mail:
Hasło:
Niezastosowanie się do tego w ciągu 72 godzin od razu spowodować, że
konto wyłączone z naszej bazy danych.
Dziękujemy za korzystanie z naszych usług.
WSPARCIE WEBMAIL
Konto webmail ABN 31 088 377 860 Wszelkie prawa zastrzeżone.
Zespół Zarządzania webmail.wp.pl. dostałam takiego maila. Napisałam już do administracji poczty wp. Zobaczymy czy i co odpiszą
Ze szczęściem czasami bywa tak jak z okularami, szuka się ich, a one siedzą na nosie. P. Bosmans
zaczytana-pola
Postów 11587
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: sarsaparilla
Do mnie po kupnie mieszkania od pewnych ludzi przez rok przychodziła korespondencja ze wszystkich możliwych instytucji, łącznie z sądem, US i komornikiem. DO tego przez co najmniej pół roku, praktycznie co kilka dni przychodził komornik/policja po cywilu/mundurowi/dzielnicowy/różni ludzie z US i uj wie co jeszcze. I weź tu tłumacz za każdym razem, że się nie nazywasz Kowalska, nie znasz ich nowego adresu, nie jesteś spokrewniona, i tak w kółko. Raz nawet wpadło mi na chatę 2 po cywilu i 3 w mundurach, aż się wystraszyłam, że to napad. Najlepsze, że kupiliśmy mieszkanie od byłej nauczycielki z liceum brata męża.
Mnie dziś wkurza ból brzucha i ból lat na karku. Niby 32 ale czuję się jak 25 latka, ale nie Wściekła:D.
Gość: yaro2004
plagiat
do sądu podam
merynosek
Postów 1784
Data rejestracji 13.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I jako prezent zafundowałam sobie wizytę u dentysty...
tort zębowy
Avatea
Postów 1348
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
mnie też to zawsze wkurza jak Pan i Władca zapomina...
zrób jak moja koleżanka - zamów bukiet kwiatów - niech koniecznie zostanie dostarczony w chwili, kiedy będziesz z mężem - dołącz odpowiedni liścik Wszystkiego Naj.... i podpisz - Nadal Zakochany lub coś w tym stylu;)
Przez jakiś czas mąż będzie pamiętał o wszystkich imprezach i rocznicach. Oczywiście idź w zaparte- że nie masz pojęcia od kogo to kwiaty;)
https://www.vinte...4347-fartuszekdeluxe
https://zapaska.eu
merynosek
Postów 1784
Data rejestracji 13.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Avatea fajny pomysł, coś muszę wykombinować...
Avatea
Postów 1348
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
a podejrzliwe spojrzenia męża w stronę listonosza, sąsiadów i innych takich bezcenne...