Wkurza mnie...

79magda

#4758168 Napisano: 15.10.2011 11:17:13
errorr napisał(a):

Żony jeszcze nie ma emotka Poszła na ,,babski wieczór'' a pindrowała się jak do ślubu emotka .Pomadka,nitka,róż,oko na zalotkę, a mnie już czoło swędzi jakby jakie rogi rosły emotka .Jeszcze jeden browar i zadzwonię z zapytaniem gdzie jest .Kot jeszcze nie wrócił ,czyżby efekt domina ? error

Na babski wieczór zawsze się kobieta bardziej pindrzy emotka to taka pierwotna potrzeba...

0 0

efelinkaaa

#4758469 Napisano: 16.10.2011 10:21:16
mąż pojechał w trasę bez ważnego przeglądu auta emotka tylko skąd miał o tym pamiętać jak na co dzień naszym samochodem jeździ teściowa i ona trzyma wszystkie dokumenty... emotka

taaak, zatrzymała Go policja..... emotka na szczęście dostał tylko kwitek emotka
0 0

luk1990

#4759612 Napisano: 16.10.2011 07:42:33
wkurza mnie że nie ma żadnego ciekawego konkursu w którym do wygrania jest odkurzacz... emotka
0 0

Gość: l0ginka

#4760035 Napisano: 16.10.2011 09:42:10
wkurza mnie, że ktoś mi grzebał w PROFILU!
0 0

mia

#4760043 Napisano: 16.10.2011 09:46:14
l0ginka napisał(a):

emotka emotka emotka emotka
0 0

tereniagno

#4761145 Napisano: 17.10.2011 11:43:11
Wkurza mnie,spadłam z kanapy na podłogę i oblałam się 0.5l kubełkiem zimnej wody emotka Kanapa ,dywan i ja całe mokre,a na dodatek boli mnie ręka i prawy bok.Weszłam na kanapę,żeby podlać paprotkę,a że miała sucho,więc ją zdjęłam i chciałam podlać w kuchni emotka Na kanapie stał duży karton,zapomniałam i nogą nadepnęłam na narożnik kartonu,i zrobiłam wielkie baaam emotka
0 0

Gość: quaqua

#4761158 Napisano: 17.10.2011 11:47:42
tereniagno napisał(a):

Wkurza mnie,spadłam z kanapy na podłogę i oblałam się 0.5l kubełkiem zimnej wody emotka Kanapa ,dywan i ja całe mokre,a na dodatek boli mnie ręka i prawy bok.Weszłam na kanapę,żeby podlać paprotkę,a że miała sucho,więc ją zdjęłam i chciałam podlać w kuchni emotka Na kanapie stał duży karton,zapomniałam i nogą nadepnęłam na narożnik kartonu,i zrobiłam wielkie baaam emotka

auć...

Mnie wkurza Aleksandrów Łódzki!
0 0

zaczytana-pola

#4761161 Napisano: 17.10.2011 11:48:24
tereniagno napisał(a):

Ja na Twoim miejscu cieszyłabym się, że spadłaś tylko z kanapy i, że zalałaś się zimną, a nie gorącą wodą. Każda zła historia ma też swoje dobre strony emotka

A w temacie- wkurza mnie coś, ale jeszcze nie wiem co emotka muszę ustalić źródło tego stanu wkurzenia emotka
0 0

ziolko

#4761181 Napisano: 17.10.2011 11:54:30
mia napisał(a):

l0ginka napisał(a):

kwestia pokazywania lokalizacji - nie wiem, dlaczego tak się dzieje, może są jakieś usprawnienia na portalu i od razu ktoś grzebał

emotka emotka

najpierw trzeba na spokojnie dowiedzieć się, co jest grane, a później agresję pokazywać
emotka

bo to najłatwiej, prawda??
0 0

ziolko

#4761192 Napisano: 17.10.2011 11:55:58
wkurza mnie, jak ludzie cytują swoje wcześniejsze wpisy w mdw, np wygra ktoś 2, 3 nagrody jednego dnia i za każdym razem cytat do wcześniejszego wpisu

tylko pytanie - PO CO?????

albo wpis jeden, za 2 minuty drugi... kolejne - PO Co??? jakby nie mozna było napisać tego w jednym komentarzu

emotka

0 0

Gość: taaga20

#4761259 Napisano: 17.10.2011 12:16:37
Wysłałam na becikowe ... a ty że niestety numer paragonu już został zgłoszony emotka
0 0

Gość: grancias

#4761285 Napisano: 17.10.2011 12:25:33
ALE JESTEM WKUR ... !!!

Przesłano mi Z GWARANCJI dysk zewnętrzny z SZAJSUNGA i co utraciłem kilkadziesiąt gigabajtow danych bo dali mi nowy dysk . Co mi po nowym, jak ważniejsze dla mnie były dane, które tam były:( Ehhh zdjęcia, filmy mojego chrześniaka od pierwszych dni narodzin do drugiego roku życia emotka Ostatni raz kupiłem coś z tej badziewnej firmy (telefon już 2 razy był na gwarancji, tak samo monitor do komputera). I tyle się mówi róbcie kopie danych - to mam emotka

Idę sobie dzisiaj miastem i gołąb wleciał mi na ryj, w wyniku czego strącił mi okulary z nosa, a te z kolei potrzaskały się na ziemi! Normalnie kabaret. Jako, że bez bryli jestem niemalże ślepy ;/ (- 10 D robi swoje) musiałem prosić ludzi by mi powiedzieli jak bus jedzie. Do pracy oczywiście nie dotarłem. Dobrze, że mam w domu soczewki. Zaraz mykam do okulistki by mi L4 wypisała i nowe szkła dobrała ... Głupie ptaki!
0 0

toka

#4761296 Napisano: 17.10.2011 12:31:39
ziolko napisał(a):

mia napisał(a):

l0ginka napisał(a):

kwestia pokazywania lokalizacji - nie wiem, dlaczego tak się dzieje, może są jakieś usprawnienia na portalu i od razu ktoś grzebał

emotka emotka

najpierw trzeba na spokojnie dowiedzieć się, co jest grane, a później agresję pokazywać
emotka

bo to najłatwiej, prawda??

emotka emotka emotka emotka chyba żartujesz-usprawnienia???? Mam konto na wielu portalach ale NIGDY nie zdarzyło mi sie aby ktos kiedykolwiek mi cokolwiek zmienił w profilu i moich danych.Jak np w koncie bankowym ktos Ci zmieni lokalizacje to też powiesz ze moze były usprawnienia czy Cię to wkurzy i zaczniesz sie zastanawiać czy ktos grzebał w Twoich prywatnych danych,korespondencji etc.?
Oj teraz to się dopiero wkurzyłam emotka
0 0

tusiek

#4761301 Napisano: 17.10.2011 12:32:54
a mnie wkurza że od tygodnia nic nie wpadło,w zeszły piątek dostałam karniaka bo raz coś przez przypadek gdzieś napisałam gdzie nie trzeba co przy dwulatku biegającym dookoła może sie zdarzyc,i wkurza mnie to,że remont który miał się skonczyc już dawno potrwa do grudnia.I jeszcze wkurza mnie że dziekie zwierze czyli leniwiec mnie opetało do tego stopnia,że masakra.
0 0

Gość: tato999

#4761327 Napisano: 17.10.2011 12:43:08
ilonar2301 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Ja na Twoim miejscu cieszyłabym się, że spadłaś tylko z kanapy i, że zalałaś się zimną, a nie gorącą wodą. Każda zła historia ma też swoje dobre strony emotka

A w temacie- wkurza mnie coś, ale jeszcze nie wiem co emotka muszę ustalić źródło tego stanu wkurzenia emotka

jeśli wkurza Cie coś a nie wiesz co to to zapewne jeszcze tego nie wynaleźli emotka

głowa do gory emotka
0 0

ziolko

#4761340 Napisano: 17.10.2011 12:48:03
toka - napisałam może są jakieś usprawnienia...

bo sama nie wiem, dlaczego tak się dzieje
a Ty od razu z kontem bankowym wyjeżdzasz emotka

nie ma porównania ważności konta na forum z kontem w banku, więc dziwię się emotka

poza tym nie jedna i nie dwie osoby informowały o zmianach w lokalizacji, więc NIE WIEM czym to jest spowodowane - jak się dowiem, to dam znać

jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości, czy nie zostało nic zmienione na jego profilu, to zawsze może zmienić hasło - nie zaszkodzi, a może pomóc emotka
0 0

toka

#4761366 Napisano: 17.10.2011 12:59:04
ziolko-moim zdaniem bez wzlędu na rodzaj konta bankowego czy konkowego nikt mi nie pownieni w nim gmerać i tyle.To kwestia kultury,szacunku do innych i takie tam.A jak ktos jakies usprawnienia robi to niech raczy o tym napisać zdanie na forum.Osobiście nie wierze w wersje o usprawnieniach bo wtedy wiele osób miałoby jakies problemy z kontem a nie wybrańcy.Dziwi mnie ze jesteś taka zaskoczona tym że ludzie się burzą podejrzewając że po prostu ktoś nam się włamuje do profilu emotka
0 0

79magda

#4761373 Napisano: 17.10.2011 01:00:45
Wydaje mi się, że jeżeli chodzi o naszą prywatność, nie ma to znaczenia, o jakim koncie się mówi. Bankowe, czy forumowe - jakie to ma znaczenie, jeżeli ktoś grzebie w naszych osobistych notatkach, sprawach, wiadomościach emotka
0 0

toka

#4761374 Napisano: 17.10.2011 01:01:11
79magda napisał(a):

Wydaje mi się, że jeżeli chodzi o naszą prywatność, nie ma to znaczenia, o jakim koncie się mówi. Bankowe, czy forumowe - jakie to ma znaczenie, jeżeli ktoś grzebie w naszych osobistych notatkach, sprawach, wiadomościach emotka

własnie to miałam namyśli emotka
0 0

ziolko

#4761382 Napisano: 17.10.2011 01:05:53
no ok... częściowo racja, jeśli chodzi o tajemnicę korespondencji i prywatność

ale jacy wybrańcy mają problemy?? wiele osób po prostu nie zauważyło, że ma coś zmienione

ja nie miałam lokalizacji wpisanej, a później okazało się, że mam emotka

inni mają jakieś kwadraciki i inne chińskie znaczki, więc wystarczy popatrzeć

tylko, że część ludzi o tym pisze a część nie
0 0