Wkurza mnie...

Gość: sarsaparilla

#4757548 Napisano: 15.10.2011 07:32:21
O rany, wchodzę na wątek a tu straszenie, że sobie inną znajdzie, no uwa mać! Gdyby u mnie takie teksty leciały na serio (a były w żartach kiedyś), to od razu odpowiedzią było, żeby sobie szukał, droga wolna. Żart czy nie żart, tak sobą sterować nie pozwolę i Zeida na boga, nie daj sie kobito!

A wiesz czemu reaguję tak alergicznie? Bo za młodu, po 18tce złapał mnie taki jeden pan, dawno już ex, który właśnie szantażował mnie emocjonalnie i to na wiele wyższym poziomie, o ile to o czym piszesz, to wszystko. U mnie leciały telefony z rejsów, jak to sobie żyły podciął przeze mnie i leży w szpitalu, dosłowne porwanie samochodem spod domu i wywiezienie do lasu, gdzie na kolanach błagał o powrót i dużo, dużo więcej. Historia długa jak wojna i pokój, zupełnie nie na ten wątek.

Nie daj się, ja takie historie przeżywam jak swoją własną i masz u mnie wsparcie duchowe:). Obiecałam sobie nigdy nie dać sobą pomiatać, mam fajną rodzinę i świetnie się czuję. Nie namawiam do rozwodu:D ale dobrze jest czasem chłopem potrząsnąć:).
0 0

Gość: mariolakal

#4757555 Napisano: 15.10.2011 07:36:08
ziolko napisał(a):

Mariolka!! rękawy podnieś, zalej brudy wodą, aby odmiękły i do zmywania!!

lepiej poświęcić 10 min na zmycie, niż mieć pół dnia albo i cały zmarnowany przez gadanie!!

ja pokonałam lenia, to Ty też możesz emotka emotka

Melduję, że zadanie zostało wykonane /w części pierwszej/... emotka
0 0

ziolko

#4757587 Napisano: 15.10.2011 07:46:59
tzn? podniosłaś rękawy czy poszłaś zalać?? gary oczywiście emotka
0 0

joan

#4757596 Napisano: 15.10.2011 07:51:51
mariolakal napisał(a):

emotka Albo do mnie... Damy mu z wnusiem popalić !!! emotka emotka
PS. Wkurza mnie znów moja niemoc fizyczna... Cały zlew pełen i jutro mój będzie bręczał po nosem...

Oł mamma, u mnie też zlew pełen, ale to nie moja wina, bo u mnie w domu nie ja odpowiadam za zmywanie emotka Ale akurat jestem sama na weekend, a zmywarki nie mamy, bo po co, przecież nie potrzeba emotka Zaplanowałam zmywanie na jutro rano i teraz mi to lotto... Gdzie konkursy ze zmywarkami do wygrania???
0 0

dreamer

#4757604 Napisano: 15.10.2011 07:57:32
Zeida -> 3maj się, po burzy musi przyjść słońce i nie ma innej opcji.

Joan

http://www.30minutprzyjemnosci.pl/ emotka

Się mnie zdaje, że pytanie retoryczne było nim to, ale któż tam wie emotka

Wkurza mnie, że nie wiem co z konkiem jeżeli cos się za szybko kończy to traci sens reklamowanego na youtube emotka
0 0

kalisto1986

#4757614 Napisano: 15.10.2011 08:03:29
joan napisał(a):

mariolakal napisał(a):

PS. Wkurza mnie znów moja niemoc fizyczna... Cały zlew pełen i jutro mój będzie bręczał po nosem...

Oł mamma, u mnie też zlew pełen, ale to nie moja wina, bo u mnie w domu nie ja odpowiadam za zmywanie emotka Ale akurat jestem sama na weekend, a zmywarki nie mamy, bo po co, przecież nie potrzeba emotka Zaplanowałam zmywanie na jutro rano i teraz mi to lotto... Gdzie konkursy ze zmywarkami do wygrania???

będzie problem kto ma ją zapakować i później powyjmować gary emotka
u mnie tak już jest ( pierwsze dni tylko każdy chętnie to robił emotka )

wkurza mnie, że gadacie o garach a mi właśnie taaaaaaaak się nie chce zapakować zmywarki emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#4757627 Napisano: 15.10.2011 08:08:28
a ja mam zmywarkę ale używam tylko jak są goście, na codzień mam schizę ze muszę mieć pozmywane NATYCHMIAST, nie mam mowy żeby mi się jakieś brudne naczynia wylegiwały i czekały na kąpiel emotka
nigdy nawet kubek ani talerz nie poleży-zmywanie natychmiastowe, natręctwo takie emotka
0 0

#4757640 Napisano: 15.10.2011 08:11:42
ziolko napisał(a):

To pierwsze... Ale później zalałam... /robaka też.../ i już mam nawet pozmywane !!! Dzięki za motywację !!! Już się nie wkurzam... emotka
0 0

monia24

#4757658 Napisano: 15.10.2011 08:14:57
kalisto1986 napisał(a):

joan napisał(a):

mariolakal napisał(a):

będzie problem kto ma ją zapakować i później powyjmować gary emotka
u mnie tak już jest ( pierwsze dni tylko każdy chętnie to robił emotka )

wkurza mnie, że gadacie o garach a mi właśnie taaaaaaaak się nie chce zapakować zmywarki emotka

a ode mnie właśnie poszli goście i zmywarę zapakował mąż emotka a mnie wkurza że mam wyrzuty sumienia że leżę do góry dupą a On sprząta emotka emotka
0 0

joan

#4757663 Napisano: 15.10.2011 08:16:23
dreamer - niestety, w tego typu konkursach jestem bez szans...

czarnygreg - fajne natręctwo, całkiem przydatne emotka Moje natręctwa są niestety zbędne emotka
0 0

ziolko

#4757684 Napisano: 15.10.2011 08:21:28
mariolakal napisał(a):

ziolko napisał(a):

To pierwsze... Ale później zalałam... /robaka też.../ i już mam nawet pozmywane !!! Dzięki za motywację !!! Już się nie wkurzam... emotka

no widzisz!!

a miałam napisać, że wkurza mnie, że mnie nie słuchasz emotka

ale bdb
jak sobie pomyślę - co lepiej - poświęcić ileś minut na zrobienie czegoś, czy mieć gadane pół dnia, to z ciężkim sercem, ale robię to..
i mam spokój emotka
0 0

lizzie

#4757689 Napisano: 15.10.2011 08:23:19
czarnygreg napisał(a):

a ja mam zmywarkę ale używam tylko jak są goście, na codzień mam schizę ze muszę mieć pozmywane NATYCHMIAST, nie mam mowy żeby mi się jakieś brudne naczynia wylegiwały i czekały na kąpiel emotka
nigdy nawet kubek ani talerz nie poleży-zmywanie natychmiastowe, natręctwo takie emotka

Ja bez zmywarki teraz nie wyobrażam sobie życia emotka Ale nigdy nie zostawiam naczyń na wierzchu, tylko każdy kubek czy talerzyk od razu wkładam do środka. Więc nie widzę brudów. Zmywara się zapełni - to ją włączam. Większy ból z rozładunkiem, ale i tak wolę to, niż stanie przy zlewie z rękami po łokcie w płynie do naczyń
emotka
0 0

#4757696 Napisano: 15.10.2011 08:25:33
ziolko napisał(a):

mariolakal napisał(a):

ziolko napisał(a):

no widzisz!!

a miałam napisać, że wkurza mnie, że mnie nie słuchasz emotka

ale bdb
jak sobie pomyślę - co lepiej - poświęcić ileś minut na zrobienie czegoś, czy mieć gadane pół dnia, to z ciężkim sercem, ale robię to..
i mam spokój emotka

Właśnie mój men wrócił i pierwsze co zrobił to loooknął do kuchni.... Jego zdziwienie było dla mnie bezcenne...
emotka A propos, zapraszam na konkurs na forum2... emotka
0 0

ziolko

#4757721 Napisano: 15.10.2011 08:31:19
hahah emotka

emotka

genialne emotka

Mariola emotka
0 0

dzasmina

#4757770 Napisano: 15.10.2011 08:43:19
dreamer napisał(a):

Joan

Wkurza mnie, że nie wiem co z konkiem jeżeli cos się za szybko kończy to traci sens reklamowanego na youtube emotka

może to?
http://www.youtube.com/orangepolska
0 0

dreamer

#4757788 Napisano: 15.10.2011 08:47:33
dzasmina napisał(a):

dreamer napisał(a):

Joan

może to?
http://www.youtube.com/orangepolska

TAAAAKKK! Oui oui oui, si si si, ano ano ano! Dziękować emotka
0 0

dzasmina

#4757809 Napisano: 15.10.2011 08:51:42
dreamer mam nadzieję, że jeden powód do wkurzania mniej emotka powodzenia emotka
0 0

dolly

#4758156 Napisano: 15.10.2011 11:08:19
avatea napisał(a):

wsciekly napisał(a):

merynosek napisał(a):

Wkurza mnie zbliżający się dzień moich urodzin, który niczym nie będzie się różnił od zwykłego codziennego dnia... Zakładam, że Rodzinka nie zapomni o życzeniach... Ale mąż nie przywiązuje do tego takiej wagi jak ja emotka
I jako prezent zafundowałam sobie wizytę u dentysty... emotka

tort zębowy emotka emotka emotka emotka emotka

mnie też to zawsze wkurza jak Pan i Władca zapomina...
zrób jak moja koleżanka - zamów bukiet kwiatów - niech koniecznie zostanie dostarczony w chwili, kiedy będziesz z mężem - dołącz odpowiedni liścik Wszystkiego Naj.... i podpisz - Nadal Zakochany lub coś w tym stylu;)
Przez jakiś czas mąż będzie pamiętał o wszystkich imprezach i rocznicach. Oczywiście idź w zaparte- że nie masz pojęcia od kogo to kwiaty;)

joan napisał(a):

zeida napisał(a):

nie da rady - mój chłop ciągle straszy, że pójdzie do innej...

To niech idzie w pizduuu emotka Jeśli go wyślesz do mnie, wróci na kolanach błagając o przebaczenie...

marielu napisał(a):

zeida ... straszyć to my a nie nas emotka Walnij go tłuczkiem, poświadczymy zgodnie tutaj że widzieliśmy jak sie przewrócił o własne gacie

joan napisał(a):

..

czarnygreg - fajne natręctwo, całkiem przydatne emotka Moje natręctwa są niestety zbędne emotka

emotka emotka emotka emotka emotka i zapomniałam po co tu zajrzałam emotka emotka emotka emotka

Zeida, ja oczywiście jak dziewczyny i poświadczę i pomogę spakować... także uszy do góry emotka
0 0

Gość: errorr

#4758165 Napisano: 15.10.2011 11:13:07
Żony jeszcze nie ma emotka Poszła na ,,babski wieczór'' a pindrowała się jak do ślubu emotka .Pomadka,nitka,róż,oko na zalotkę, a mnie już czoło swędzi jakby jakie rogi rosły emotka .Jeszcze jeden browar i zadzwonię z zapytaniem gdzie jest .Kot jeszcze nie wrócił ,czyżby efekt domina ? error
0 0

dolly

#4758166 Napisano: 15.10.2011 11:16:17
errorr napisał(a):

Żony jeszcze nie ma emotka Poszła na ,,babski wieczór'' a pindrowała się jak do ślubu emotka .Pomadka,nitka,róż,oko na zalotkę, a mnie już czoło swędzi jakby jakie rogi rosły emotka .Jeszcze jeden browar i zadzwonię z zapytaniem gdzie jest .Kot jeszcze nie wrócił ,czyżby efekt domina ? error

Error Ty już idź spać, bo tymi rogami mi monitor rysujesz emotka
0 0