Wkurza mnie...

Gość: rafi323raf

#4788122 Napisano: 27.10.2011 09:20:10
efelinkaaa napisał(a):

kotek11 napisał(a):

wkurzyłam się sama na siebie.... oblałam egz praktyczny na prawko ;( rękaw zdałam.. górkę tez... obsługe samochodu również... pojechałam na maisto i ...... wymusiłam pierwszeństwo... za ch.ja nie widzialam tego auta.....

ja za pierwszym razem, na drodze z pierwszeństwem ustałam i przepuszczałam wszystkie pojazdy emotka do czasu aż mi egzaminator uwagi nie zwrócił.. więc i tak źle i tak niedobrze emotka

ps. za drugim razem się uda, zobaczysz emotka

ja jutro mam podejście numer 2 emotka
0 0

Gość: kotek11

#4788131 Napisano: 27.10.2011 09:22:06
ziolko napisał(a):

kotek - jechałaś prosto za terenówką? terenówka skręcała w prawo?

tak.. byla szeroka jednokierunkowa.. terenowa skrecala w prawo - jeszcze sie zatrzymala bo piesi byli na pasach.... zerkenalm.... i du.pa... nawet nie zdazylam 2 raz spojrzec bo juz egazminator po hamulcu dal....
0 0

Gość: vilemo

#4788151 Napisano: 27.10.2011 09:27:29
ja po czterech oblanych podejściach - nie dałam rady i zrezygnowałam z dalszych prób... z placem i manewrami właściwie bez kłopotów, ale jeżdżenie z oczekiwaniem kiedy egzaminator da po hamulcach totalnie mnie zestresowało - kłębek nerwów za kierownicą i miesięczna bezsenność po każdym nieudanym podejściu - to było za dużo... fakt, czuję się przez to gorsza i głupsza od ludzi z prawem jazdy...ale to lepsze niż to krańcowe przerażenie...
ale Ty kotek nie daj się egzaminatorom!!!
0 0

Gość: bc14

#4788158 Napisano: 27.10.2011 09:29:44

ja jutro mam podejście numer 2 emotka

no to 3mamy kciuki rafi
emotka
0 0

ziolko

#4788159 Napisano: 27.10.2011 09:30:16
vilemo - echh... czekanie na hamulce?? emotka

nie dziwię się, że stresowałaś się

mogłaś postanowić sobie, że żadnego czekania nie ma, co ma być to będzie

po prostu jedziesz z normalną osobą, tatą koleżanki czy teściem

i jesli się nie uda, to uda się następnym razem

ja też nie zdałam od razu emotka
0 0

Gość: vilemo

#4788188 Napisano: 27.10.2011 09:35:50
ziolko - przy każdym egzaminie miałam wrażenie godzinnej jazdy na roller costerze z poczuciem, że lada moment ten wagonik się wykolei... próbowałam wmawiać sobie różne rzeczy, raz nawet wybrałam opcję egzaminu z psychologiem - na nic... niektórzy po prostu się nie nadają - a zabawa polega na tym, że jestem uważna, niepijąca, ostrożna - cechy dobrego kierowcy - ale mam również pewne kłopoty które sprawiają że jestem potwornym egzaminowanym... emotka
0 0

dolly

#4788211 Napisano: 27.10.2011 09:42:22
vilemo napisał(a):

ziolko - przy każdym egzaminie miałam wrażenie godzinnej jazdy na roller costerze z poczuciem, że lada moment ten wagonik się wykolei... próbowałam wmawiać sobie różne rzeczy, raz nawet wybrałam opcję egzaminu z psychologiem - na nic... niektórzy po prostu się nie nadają - a zabawa polega na tym, że jestem uważna, niepijąca, ostrożna - cechy dobrego kierowcy - ale mam również pewne kłopoty które sprawiają że jestem potwornym egzaminowanym... emotka

myślę, że odpuszczenie - na jakiś czas - jak to zrobiłaś, jest dobrym wyjściem, ale warto się psychicznie przygotować i powtórzyć egzamin za kilka miesięcy. Prawo jazdy to fajna sprawa, nie jesteś zależna od kogoś czy komunikacji miejskiej emotka
0 0

#4788356 Napisano: 27.10.2011 10:33:12
egzamin umówiony.... za tydzien w piatek trzymajcie kciuki emotka

vilemo spróbuj za jakis czas.. choc fakt - są ludzie ktorzy prawka miec nie powinni - ale przeciez tobie jazdy z instruktorem wychodzily dobrze...
0 0

Gość: ksantypa

#4788374 Napisano: 27.10.2011 10:40:40
To ja chyba byłam rekordzistką-zdałam za 5 razem.Za każdym razem plac manewrowy pzrechodziłam a na drodze wszystkie mozliwe błedy popełniałam -na czerwonym pzrejechałam , pierwszenstwo wymusiłam nawet pod samochod bym sie władowała.Kurcze ale byłam juz w taki stresie ze jak mi oznajmil ze zdałam to zaczełam ryczec jak głupia.
0 0

#4788425 Napisano: 27.10.2011 10:53:39
ksantypa napisał(a):

To ja chyba byłam rekordzistką-zdałam za 5 razem.Za każdym razem plac manewrowy pzrechodziłam a na drodze wszystkie mozliwe błedy popełniałam -na czerwonym pzrejechałam , pierwszenstwo wymusiłam nawet pod samochod bym sie władowała.Kurcze ale byłam juz w taki stresie ze jak mi oznajmil ze zdałam to zaczełam ryczec jak głupia.

oj sa tacy co wiecej razy podchodzili....
0 0

Gość: tato999

#4788436 Napisano: 27.10.2011 10:56:55
kotek11 napisał(a):

ksantypa napisał(a):

jak ja bylam na egzaminie to była dziewczyną ktorej był to 17 raz emotka
0 0

slonecznik1309

#4788461 Napisano: 27.10.2011 11:05:17
wkurza mnie, ze jak otwieram konkursy dzis dodane to strona mi cały czas skacze tez tak macie?
0 0

Gość: gosia16

#4788471 Napisano: 27.10.2011 11:09:16
Wkurza mnie listonosz emotka Już nawet pismo z sądu jest za ciężkie, żeby je nosić.Ale awizo zawsze wejdzie do skrzynki emotka
0 0

zarania

#4788503 Napisano: 27.10.2011 11:20:34
asiabuczkowska napisał(a):

wkurza mnie, ze jak otwieram konkursy dzis dodane to strona mi cały czas skacze tez tak macie?

nie
0 0

Gość: nocti

#4788876 Napisano: 27.10.2011 01:19:17
tato999 napisał(a):

kotek11 napisał(a):

ksantypa napisał(a):

Ja zdałam za pierwszym razem, ale co z tego jak się boję jeździć samochodem?
Z L na dachu czułam się bezpiecznie bo inni wiedzieli, że jedzie uczący się kierowca, a teraz literki nie ma, nie ma drugiego hamulca i kilka wyjazdów skończyło się dla mnie traumą. I obwiniam za to niestety kulturę jazdy na drodze bo nie każdy ma super wprawę w jeżdżeniu samochodem i nie każdy zbiera się w ułamkach sekundy czy wyjeżdża z parkingu jednym manewrem.

Ale nic.. walczę z traumą, w pracy nowy samochód służbowy to może się odważę.

Za to moja siostra nie ma strachu przez jazdą, ale przed egzaminem i właśnie przez ten stres nie zdała już kilka razy. Paraliż totalny, robienie głupot na mieście - wszystko przez te nerwy. Straszna rzecz, ale do pokonania.

powodzenia!
0 0

Gość: aneczka155

#4789041 Napisano: 27.10.2011 02:12:32
nocti napisał(a):

tato999 napisał(a):

kotek11 napisał(a):

ksantypa napisał(a):

Ja zdałam za pierwszym razem, ale co z tego jak się boję jeździć samochodem?
Z L na dachu czułam się bezpiecznie bo inni wiedzieli, że jedzie uczący się kierowca, a teraz literki nie ma, nie ma drugiego hamulca i kilka wyjazdów skończyło się dla mnie traumą. I obwiniam za to niestety kulturę jazdy na drodze bo nie każdy ma super wprawę w jeżdżeniu samochodem i nie każdy zbiera się w ułamkach sekundy czy wyjeżdża z parkingu jednym manewrem.

Ale nic.. walczę z traumą, w pracy nowy samochód służbowy to może się odważę.

Za to moja siostra nie ma strachu przez jazdą, ale przed egzaminem i właśnie przez ten stres nie zdała już kilka razy. Paraliż totalny, robienie głupot na mieście - wszystko przez te nerwy. Straszna rzecz, ale do pokonania.

powodzenia!

Ja zdałam za 4 razem i teraz jak jeżdżę dziwię się sama sobie, że nie zdałam za pierwszym podejściem... Kierować autem uwielbiam, ale mam taki charakter, że chyba do końca życia będę sobie wypominać, że nie zdałam za pierwszym razem heh
Powodzenia wszystkim, którzy w najbliższym czasie będą zdawać emotka
0 0

efelinkaaa

#4789068 Napisano: 27.10.2011 02:20:46
nocti - ja mam to samo... boję się jeździć, a najbardziej po tym jak wjechałam autem męża w ogrodzenie (czyt. obaliłam płot) emotka

jeżdzę wtedy, kiedy muszę - najczęściej po imprezach emotka
0 0

zaczytana-pola

#4789076 Napisano: 27.10.2011 02:22:37
Ja jeżdżę autem od czerwca, chociaż prawko mam od 2009 roku. I boję się emotka gdzieś blisko domu, gdzie nie ma dużo samochodów mogę jechać, ale dalej emotka masakra.

W temacie: wkurza mnie wszystko i nic zarazem, sama nie wiem co emotka
0 0

anialistopad

#4789081 Napisano: 27.10.2011 02:24:45
zaczytana-pola nie tylko Ciebie dzisiaj cos wkurza i nie wiesz co, ja mam to samo chodze czepiam sie o wszystko normalnie masakra czuje się jak jędza jakaś normalnie nie mogę zlokalizować co mnie tak wkurza
0 0

zaczytana-pola

#4789095 Napisano: 27.10.2011 02:29:55
kaki76 napisał(a):

zaczytana-pola nie tylko Ciebie dzisiaj cos wkurza i nie wiesz co, ja mam to samo chodze czepiam sie o wszystko normalnie masakra czuje się jak jędza jakaś normalnie nie mogę zlokalizować co mnie tak wkurza

Jak się dowiesz co to, to daj znać, bo może u mnie to samo emotka
0 0