Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: rafi323raf
ja jutro mam podejście numer 2
Gość: kotek11
tak.. byla szeroka jednokierunkowa.. terenowa skrecala w prawo - jeszcze sie zatrzymala bo piesi byli na pasach.... zerkenalm.... i du.pa... nawet nie zdazylam 2 raz spojrzec bo juz egazminator po hamulcu dal....
Gość: vilemo
ale Ty kotek nie daj się egzaminatorom!!!
Gość: bc14
no to 3mamy kciuki rafi
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie dziwię się, że stresowałaś się
mogłaś postanowić sobie, że żadnego czekania nie ma, co ma być to będzie
po prostu jedziesz z normalną osobą, tatą koleżanki czy teściem
i jesli się nie uda, to uda się następnym razem
ja też nie zdałam od razu
Gość: vilemo
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
myślę, że odpuszczenie - na jakiś czas - jak to zrobiłaś, jest dobrym wyjściem, ale warto się psychicznie przygotować i powtórzyć egzamin za kilka miesięcy. Prawo jazdy to fajna sprawa, nie jesteś zależna od kogoś czy komunikacji miejskiej
vilemo spróbuj za jakis czas.. choc fakt - są ludzie ktorzy prawka miec nie powinni - ale przeciez tobie jazdy z instruktorem wychodzily dobrze...
Gość: ksantypa
Gość: tato999
jak ja bylam na egzaminie to była dziewczyną ktorej był to 17 raz
slonecznik1309
Postów 3973
Data rejestracji 14.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: gosia16
zarania
Postów 3646
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie
Zrobię zakupy w ABC, Dino, Polomarket, Intermarche, Rossmann. PW
Gość: nocti
Ja zdałam za pierwszym razem, ale co z tego jak się boję jeździć samochodem?
Z L na dachu czułam się bezpiecznie bo inni wiedzieli, że jedzie uczący się kierowca, a teraz literki nie ma, nie ma drugiego hamulca i kilka wyjazdów skończyło się dla mnie traumą. I obwiniam za to niestety kulturę jazdy na drodze bo nie każdy ma super wprawę w jeżdżeniu samochodem i nie każdy zbiera się w ułamkach sekundy czy wyjeżdża z parkingu jednym manewrem.
Ale nic.. walczę z traumą, w pracy nowy samochód służbowy to może się odważę.
Za to moja siostra nie ma strachu przez jazdą, ale przed egzaminem i właśnie przez ten stres nie zdała już kilka razy. Paraliż totalny, robienie głupot na mieście - wszystko przez te nerwy. Straszna rzecz, ale do pokonania.
powodzenia!
Gość: aneczka155
Ja zdałam za 4 razem i teraz jak jeżdżę dziwię się sama sobie, że nie zdałam za pierwszym podejściem... Kierować autem uwielbiam, ale mam taki charakter, że chyba do końca życia będę sobie wypominać, że nie zdałam za pierwszym razem heh
Powodzenia wszystkim, którzy w najbliższym czasie będą zdawać
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeżdzę wtedy, kiedy muszę - najczęściej po imprezach
zaczytana-pola
Postów 11587
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane