Wkurza mnie...

merynosek

#4789108 Napisano: 27.10.2011 02:32:18
ilonar2301 napisał(a):

kaki76 napisał(a):

zaczytana-pola nie tylko Ciebie dzisiaj cos wkurza i nie wiesz co, ja mam to samo chodze czepiam sie o wszystko normalnie masakra czuje się jak jędza jakaś normalnie nie mogę zlokalizować co mnie tak wkurza

Jak się dowiesz co to, to daj znać, bo może u mnie to samo emotka

I ja poproszę... Bo jestem okropna dla wszystkich i chociaż wiem, że źle robię to i tak dalej jestem jędza emotka
0 0

Gość: sarsaparilla

#4789114 Napisano: 27.10.2011 02:33:37
gosia16 napisał(a):

Wkurza mnie listonosz emotka Już nawet pismo z sądu jest za ciężkie, żeby je nosić.Ale awizo zawsze wejdzie do skrzynki emotka

Nooo... Dlatego ja złożyłam skargę na poczcie, jedną, drugą, trzecią... Aż mi zaczęli nagle wszystko przynosić pod nos. Nie wymagam noszenia telewizorów:) ale małe przesyłki nie gryzą.
0 0

mia

#4789119 Napisano: 27.10.2011 02:35:04
merynosek napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

kaki76 napisał(a):

zaczytana-pola nie tylko Ciebie dzisiaj cos wkurza i nie wiesz co, ja mam to samo chodze czepiam sie o wszystko normalnie masakra czuje się jak jędza jakaś normalnie nie mogę zlokalizować co mnie tak wkurza

Jak się dowiesz co to, to daj znać, bo może u mnie to samo emotka

I ja poproszę... Bo jestem okropna dla wszystkich i chociaż wiem, że źle robię to i tak dalej jestem jędza emotka

A ja mam beznadziejny nastrój... Full roboty i problemów na głowie, a ja tylko myślę o tym, ile mam do zrobienia i z rozpaczy, że się nie wyrobię, siadam do kompa i gapię w net...
Niby zupełnie co innego, ale podłoże może być to samo, więc tez się chętnie dowiem... emotka
0 0

Gość: tato999

#4789217 Napisano: 27.10.2011 03:10:33
aneczka155 napisał(a):

nocti napisał(a):

tato999 napisał(a):

kotek11 napisał(a):

ksantypa napisał(a):

To ja chyba byłam rekordzistką-zdałam za 5 razem.Za każdym razem plac manewrowy pzrechodziłam a na drodze wszystkie mozliwe błedy popełniałam -na czerwonym pzrejechałam , pierwszenstwo wymusiłam nawet pod samochod bym sie władowała.Kurcze ale byłam juz w taki stresie ze jak mi oznajmil ze zdałam to zaczełam ryczec jak głupia.

oj sa tacy co wiecej razy podchodzili....

jak ja bylam na egzaminie to była dziewczyną ktorej był to 17 raz emotka

Ja zdałam za pierwszym razem, ale co z tego jak się boję jeździć samochodem?
Z L na dachu czułam się bezpiecznie bo inni wiedzieli, że jedzie uczący się kierowca, a teraz literki nie ma, nie ma drugiego hamulca i kilka wyjazdów skończyło się dla mnie traumą. I obwiniam za to niestety kulturę jazdy na drodze bo nie każdy ma super wprawę w jeżdżeniu samochodem i nie każdy zbiera się w ułamkach sekundy czy wyjeżdża z parkingu jednym manewrem.

Ale nic.. walczę z traumą, w pracy nowy samochód służbowy to może się odważę.

Za to moja siostra nie ma strachu przez jazdą, ale przed egzaminem i właśnie przez ten stres nie zdała już kilka razy. Paraliż totalny, robienie głupot na mieście - wszystko przez te nerwy. Straszna rzecz, ale do pokonania.

powodzenia!

Ja zdałam za 4 razem i teraz jak jeżdżę dziwię się sama sobie, że nie zdałam za pierwszym podejściem... Kierować autem uwielbiam, ale mam taki charakter, że chyba do końca życia będę sobie wypominać, że nie zdałam za pierwszym razem heh
Powodzenia wszystkim, którzy w najbliższym czasie będą zdawać emotka

ja zdalam za pierwszym razem i nie jezdzilam przez 3,5 roku od zrobienia prawka praktycznie wcale a potem kupilam samochod i smigam nim codziennie i na szczescie nie boje sie na trase jechac a wrecz wole na trase niz po miescie

nie ma sie co przejmowac trabiacymi kierowcami chociaz sama tez trabie czasem ale tylko i wylacznie kiedy ktos ewidentnie jedzie bez myslenie np, wymusza pierszeństwo

parkowanie tez mozna opanowac i spokojnie jak jakis nerwowiec stoi za nami i czeka i widac jak bluzga emotka moze urodzil sie mistrzem kierownicy i chwala mu za to ale nie kazdy rodzi sie z kierownica w reku

moje zdanie jest takie ze jesli ktos sie boi jezdzic i opanowuje go strach i panika przy niespodziewanych sytuacjach na drodze a takich jest bardzo wiele to nie powinien wsiadac za kierownice dla bezpieczenstwa swojego i innych ludzi emotka
0 0

#4789227 Napisano: 27.10.2011 03:13:13

ps. balam sie raz po tym jak bylam swiadkiem wypadku podczas ktorego wyprzedzajacy mnie na zakrecie i podwojnej ciaglej samochod wpadl do rowu i kilka razy przekoziolkowal
0 0

efelinkaaa

#4789316 Napisano: 27.10.2011 03:45:10
miałam napisac, że wkurza mnie okropnie to, że na wizytę do foniatry musze czekać 2,5 miesiąca.. echhh emotka
0 0

ziolko

#4789342 Napisano: 27.10.2011 03:55:29
Efelinka.. to i tak nie jest źle - u mnie 3,5 miesiąca

wkurzają mnie te terminy..
0 0

Gość: hittmanka

#4789360 Napisano: 27.10.2011 03:59:43
Mój ojciec, żeby wymienić staw biodrowy dostał termin na sierpień 2021... musiał iść prywatnie (w tym samym szpitalu na tym samym sprzęcie) bo już nie chodził a gdyby dożył operacji to by miał prawie 80 lat i i tak by jej nie zrobili bo byłby za stary emotka
biala mafia...
0 0

#4789415 Napisano: 27.10.2011 04:19:03
emanuela24 napisał(a):

wkurza mnie ze dzisiaj dowiedzieliśmy się iż na poniedziałek potrzebujemy stroju dla młodego na hallween a mi brak pomysłów ( na allegro nie kupie bo nie dojdzie)
macie jakieś pomysły ?
bo mi wpadł do głowy jedynie diabełek (różki, widły, czerwone rajtuzy i czerwona koszulka jest potrzebowałabym jeszcze ogona i czarnej pelerynki - ale jak zrobić ogon ? )
emotka jakby nam w poniedziałek ( na pasowaniu) nie mgli powiedzieć to bym mogła na allegro coś fajnego zamówić

nie wiem jak podchodzisz do tego typu sklepów ale sporo tego jest w większych lumpeksach ...
0 0

dzasmina

#4789418 Napisano: 27.10.2011 04:20:34
tato999 napisał(a):

ps. balam sie raz po tym jak bylam swiadkiem wypadku podczas ktorego wyprzedzajacy mnie na zakrecie i podwojnej ciaglej samochod wpadl do rowu i kilka razy przekoziolkowal

bo wkurzający są faceci, którzy za cel stawiają sobie wyprzedzenie 'baby', to nic, że zakręt czy skrzyżowanie. zazwyczaj mi to lata, ale czasem... emotka
ja też jestem straszkiem, ale odkąd codziennie wożę małą do przedszkola, jeździ mi się coraz lepiej. i strasznie mnie wkurza jak w bramie wjazdowej do szkoły, gdzie jest tabliczka droga pożarowa nie zastawiać stoją samochody po obydwu stronach emotka no ludu, ja rozumiem, że parking jest ciasny i sama gdybym wjechała, a nie byłoby miejsca, to miałabym duży problem, żeby zawrócić, ale to se można 100m przed lub za, a nie w bramie.
i jeszcze duuużo spraw mnie wkurza, ale bez przesady.

P.S. i nie przejmujcie się ilością egzaminów, trzeba próbować emotka
0 0

joan

#4789423 Napisano: 27.10.2011 04:22:10
emanuela24 napisał(a):

wkurza mnie ze dzisiaj dowiedzieliśmy się iż na poniedziałek potrzebujemy stroju dla młodego na hallween a mi brak pomysłów ( na allegro nie kupie bo nie dojdzie)
macie jakieś pomysły ?
bo mi wpadł do głowy jedynie diabełek (różki, widły, czerwone rajtuzy i czerwona koszulka jest potrzebowałabym jeszcze ogona i czarnej pelerynki - ale jak zrobić ogon ? )
emotka jakby nam w poniedziałek ( na pasowaniu) nie mgli powiedzieć to bym mogła na allegro coś fajnego zamówić

W Kauflandzie widziałam kiedyś sporo strojów dla dzieci, ale kilkadziesiąt złotych kosztowały...
0 0

isiulka

#4789431 Napisano: 27.10.2011 04:25:03
hittmanka napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

macie jakieś pomysły ?

nie wiem jak podchodzisz do tego typu sklepów ale sporo tego jest w większych lumpeksach ...

u nas w Realu jest strojów na halloween od groma, poszukaj u siebie w wiekszych sklepach na pewno znajsziesz jakies maski i przebrania.
0 0

isiulka

#4789438 Napisano: 27.10.2011 04:27:33
W najgorszym wypadku , awsze możesz przebrać go za ducha emotka Prześcieradło , dwie dziury i gotowe:)
0 0

joan

#4789439 Napisano: 27.10.2011 04:27:42
emanuela24 napisał(a):

hittmanka napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

macie jakieś pomysły ?

hm ogonki w lumpeksie ? hm... może jutro zajrzę ale teraz jest szał i pewnie i tak niczego tam nie dostanę
najbardziej mnie wkurza że to tak nagle wyskoczyło a ja nie mam pomysłu jak ten ogonek zrobić żeby ładnie wyglądał

Uwaga, bo będzie drastycznie... nie musisz kupować ogonka. Możesz kupić za grosze sporą maskotkę i ciachnąć jej ogonek emotka Pelerynkę możesz łatwo uszyć z czarnego, połyskującego ciucha, bo takie też pewnie są w szperaczkach.
0 0

#4789443 Napisano: 27.10.2011 04:29:52
może z 3 par czarnych rajstop zapleć warkocz a na końcu przyczep czerwoną strzałkę...
0 0

#4789445 Napisano: 27.10.2011 04:30:37
dzasmina napisał(a):

tato999 napisał(a):

bo wkurzający są faceci, którzy za cel stawiają sobie wyprzedzenie 'baby', to nic, że zakręt czy skrzyżowanie. zazwyczaj mi to lata, ale czasem... emotka

wyprzedzala kobieta emotka

a mnie raczej nikt nie wyprzedza bo ja wyprzedzam wiekszosc emotka

no chyba że wyprzedze faceta to honor mu nie pozwala i musi mnie wyprzedzic emotka
0 0

fryteczka

#4789464 Napisano: 27.10.2011 04:35:22
mnostwo kostiumow jest w lumpeksach emotka zawsze mozesz zajrzec.
0 0

Gość: emilka1705

#4789477 Napisano: 27.10.2011 04:38:41
hittmanka napisał(a):

może z 3 par czarnych rajstop zapleć warkocz a na końcu przyczep czerwoną strzałkę...

a pomiędzy wsadź jakiś drucik wtedy ogonek będzie sterczał.
0 0

efelinkaaa

#4789484 Napisano: 27.10.2011 04:40:45
ja robiłam kostium myszki miki i robiłam ogonek... wycięłam dół bluzy polarowej (nooo tą zakładkę, wiecie o co chodzi) - upchałam tam waty, zszyłam końce i przyczepiłam do spodni na pupie emotka

Podobnie możesz zrobić z czarnych rajstop - wytnij gumkę z góry, wepchaj do niej czegoś ciemnego, i doszyj z czerwonej włóczki kawałek ogona emotka
0 0

Gość: goralecka

#4789485 Napisano: 27.10.2011 04:40:50
Stąd pewnie też nie zdąży nic dojść choć gwarantują dostawę na drugi dzien ale daje linka na przyszłość. Mają naprawdę świetnie zaopatrzony sklep w przebrania i wszystko co potrzeba by zrobić imprezę od roczku po ślub i wesele emotka
0 0