Wkurza mnie...

Gość: taaga20

#2201641 Napisano: 03.03.2009 10:16:34
ismena napisał(a):

amif napisał(a):

wkurza mnie konk stovitu, znowu tosterek, a nie moge trafic patelki

emotka emotka emotka emotka
ja bym się cieszyła na Twoim miejscu emotka emotka

dziś mnie nic nie wkurza... no może poza tym, że zaspałam emotka

a ja bym tak chciała zaspać, ale mój facet niestety działa lepiej niż 3 budziki które w domu nastawiamy emotka i nie da zaspać, choćby nie wiem co emotka
0 0

Gość: muzulmanka

#2201647 Napisano: 03.03.2009 10:18:48
a mnie wkurza dziś to, ze głowa mnie boli, jest mi niedobrze i w ogóle jakaś przewleczona jestem...
siły mi brak na wszystko, na konkursy też emotka
0 0

Gość: czarna2318

#2201701 Napisano: 03.03.2009 10:55:22
zawodowiec25 napisał(a):

Wkurza mnie ze znajduje konkursy których nikt nie raczył dodać do bazy, ale sam nie zapomniał wziąć w nim udział,tez będe dodawał do bazy tylko te konkursy które mnie nie interesują

Mnie też
0 0

ciasssteczko

#2202401 Napisano: 03.03.2009 04:29:00
nie bede oryginalna - wkurza mnie poczta polska. w tym tygodniu to juz jakies apogeum emotka
listonosz nie nosi przesylek, tylko wrzuca awiza, paczki leza na poczcie ale moge je odebrac dopiero po 18 strojac w kilkunastoosobowej kolejce, dziekuje bardzo.
dzis znow wrzucil awiza, moje i chyba wszystkich sasiadow z klatki - do mojej skrzynki. mam je roznosic za niego?!
przesylka z breloczkiem lambi - zupelnie otwarta, na szczescie zrobili mi te laske i zostawili zawartosc
emotka
0 0

Gość: tedance

#2202517 Napisano: 03.03.2009 05:24:47
ciasssteczko napisał(a):

nie bede oryginalna - wkurza mnie poczta polska. w tym tygodniu to juz jakies apogeum emotka
listonosz nie nosi przesylek, tylko wrzuca awiza, paczki leza na poczcie ale moge je odebrac dopiero po 18 strojac w kilkunastoosobowej kolejce, dziekuje bardzo.
dzis znow wrzucil awiza, moje i chyba wszystkich sasiadow z klatki - do mojej skrzynki. mam je roznosic za niego?!
przesylka z breloczkiem lambi - zupelnie otwarta, na szczescie zrobili mi te laske i zostawili zawartosc
emotka

Jak nie bedziesz brała udziału w konkursach to nie bedzie problemu,i w kilometrowych kolejkach nie bedziesz musiala stac,ani sie denerwować.Wiem,co mowie,ta działke zostaw for me.U mnie nie ma problemu z poczta
emotka
0 0

beataa81

#2202523 Napisano: 03.03.2009 05:31:51
tedance napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

emotka

Jak nie bedziesz brała udziału w konkursach to nie bedzie problemu,i w kilometrowych kolejkach nie bedziesz musiala stac,ani sie denerwować.Wiem,co mowie,ta działke zostaw for me.U mnie nie ma problemu z poczta
emotka

wiesz...szczerze mówiąc latają mi Twoje teksty alez tym o dziecku w wynikach to przegięcie na maksa...mogą sobie ludzie pisać,że najlepiej Cię nie komentować ale to będzie moja ostatnia wypowiedź na Twój temat-jesteś najbardziej niewiarygodnie złośliwym, aspołecznym i trudnym stworzeniem na jakie tu natrafiłam i mam nadzieję,że Tobie się tak tyłek odparzy,że nawet tona nivea baby Ci nie pomoże...mogę za to dostać karniaka-wisi mi to...w rzeczywistości nawet pies z kulawą nogą Cię nie odwiedza i nikt Cię nie lubi-stąd Twój podły i bezmyślny stosunek do innych.Mam nadzieję,że Cię tu szybko zbanują.Amen
0 0

Gość: amif

#2202524 Napisano: 03.03.2009 05:31:55
chcialam zebrac cala kolekcje miskow Tofifi a trafiaja mi sie same piraty 4 szt. emotka
0 0

Gość: melisa

#2202526 Napisano: 03.03.2009 05:34:30
wkurza mnie, że nie mogę otworzyć tej strony http://www.estore.pl/
Jest tylko napis i nic więcej emotka
0 0

mariwanna

#2202527 Napisano: 03.03.2009 05:35:07
czarna2318 napisał(a):

zawodowiec25 napisał(a):

Wkurza mnie ze znajduje konkursy których nikt nie raczył dodać do bazy, ale sam nie zapomniał wziąć w nim udział,tez będe dodawał do bazy tylko te konkursy które mnie nie interesują

Mnie też

mnie też to wkurza, bo czasem ktoś poda wyniki albo się pochwali wygraną, a konkursu w bazie nie było emotka

tedance napisał(a):

emotka

działkę
emotka
0 0

ciasssteczko

#2202571 Napisano: 03.03.2009 05:53:05
tedance napisał(a):

emotka

och, wiem, przykro Ci, ze zabieram nagrody, ktore sama moglabys zdobyc. gdyby chodzilo o same nagrody to bym z przyjemnoscia stala, dziekuje Ci za rade. jednak widzisz, jak czlowiek jest dorosly to PRACUJE i niekiedy dostaje listem poleconym rozliczenia podatkowe. sama kiedys sprobuj emotka
Twoje odpowiedzi na moje posty pozostana od tej chwili bez odpowiedzi, idz sie pofrustrowac w odosobnieniu emotka
0 0

Gość: helatkoX

#2202584 Napisano: 03.03.2009 05:58:35
mnie wkurza ze w huggisy nie moge trafic ani w delme,no jak mozna miec takiego pecha??
emotka
0 0

Gość: kala405

#2202587 Napisano: 03.03.2009 06:00:26
a mnie wkurza mój były mąż emotka
0 0

joka

#2202588 Napisano: 03.03.2009 06:00:36
helatko napisał(a):

mnie wkurza ze w huggisy nie moge trafic ani w delme,no jak mozna miec takiego pecha??
emotka

Ja mam to samo emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#2202589 Napisano: 03.03.2009 06:01:53
a mnie moja drukarka, która nie drukuje!
ma tusz, a jak klikam wydrukuj to zabiera kartke i oddaje czystą:/ czasem ją jeszcze gniecie, normalnie bardziej przypomina niszczarke dokumentów, a nie drukarke emotka jeszcze jakieś światełka się na niej świecą, mrugają itd. Jak by nie mogła po prostu wydrukować.
I jeszcze papier się skończył, bo połowe zostało przez nią zniszczonych emotka
0 0

Gość: lidzia

#2202596 Napisano: 03.03.2009 06:05:40
melisa napisał(a):

wkurza mnie, że nie mogę otworzyć tej strony http://www.estore.pl/
Jest tylko napis i nic więcej emotka

www.eStore.com i otwiera się stronka emotka emotka
0 0

joka

#2202598 Napisano: 03.03.2009 06:05:50
gocha26 napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

tato999 napisał(a):

tedance

swoimi głupimi i denerwującymi postami

jakby sprawiało mu czy jej przyjemność pisanie głupich tekstów

i mnie wkurza dlaczego ona jeszcze nie ma żadnego punktu karnego a ja aż dwa choć nie pisze takich głupot jak ona

nie warto sie wkurzac emotka

http://pl.wikipedia.org/wiki/Trollowanie emotka

W slangu internetowym często mówi się, że trolla nie należy karmić – czyli że nie należy z nim w ogóle wchodzić w jakąkolwiek polemikę.

więc stosujmy emotka

emotka
0 0

Gość: tedance

#2202609 Napisano: 03.03.2009 06:12:47
ciasssteczko napisał(a):

tedance napisał(a):

emotka

och, wiem, przykro Ci, ze zabieram nagrody, ktore sama moglabys zdobyc. gdyby chodzilo o same nagrody to bym z przyjemnoscia stala, dziekuje Ci za rade. jednak widzisz, jak czlowiek jest dorosly to PRACUJE i niekiedy dostaje listem poleconym rozliczenia podatkowe. sama kiedys sprobuj emotka
Twoje odpowiedzi na moje posty pozostana od tej chwili bez odpowiedzi, idz sie pofrustrowac w odosobnieniu emotka

ja na szczescie nie musze pracowac emotka

mariwanno, droga, chyba sie dzisiaj dobrze wyspałaś,bo glowka pracuje na pelnych obrotach emotka

A juz dawno nikt mi nie poprawil humoru tak jak beata emotka
0 0

malenka89

#2202627 Napisano: 03.03.2009 06:20:36
tedance nie pracujesz bo jesteś typowym rozpieszczonym dzieckiem, któremu przydałoby się niezłe lanie emotka Dorosły człowiek nie zachowuje się tak jak Ty.
I może w dokumentach masz już jakieś tam swoje lata, ale co do rozumu to moja Chrześnica jest od Ciebie mądrzejsza emotka

Może nie powinnam zwracać na Ciebie uwagę, ale nie lubie rozwydrzonych dzieciaków i mam nadzieję, że szybko stąd wylecisz emotka
0 0

Gość: moonshadow

#2202631 Napisano: 03.03.2009 06:23:02
Wybaczcie, że się wtrącę, ale że wątek odpowiedni, bo wkurzają mnie zawistni ludzie, którzy próbując zapomnieć o swoich kompleksach starają się napsuć krwi innym, zacytuję jedno dość znane, a jakże prawdziwe powiedzenie.

Nigdy nie dyskutuj z idiotą...najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem

Przepraszam, jeśli komuś 'poprawiłam humor'.
0 0

ismena

#2202635 Napisano: 03.03.2009 06:26:14
drazni mnie, ze notorycznie jest łamany zapis regulaminu tego forum:
§2
Na Forum obowiązują zasady wzajemnego szacunku i dobrego wychowania.
0 0