Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
beataa81
Postów 735
Data rejestracji 19.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to ja się cieszę,że masz taki fajny cytat w stopce...
a wkurza mnie,że cytryny mi się skończyły i nie mam do wieczornej herbatki
Gość: katia305
hehe to fakt
ciekawe jakie by bylo zapotrzebowanie
pewnie mniejsze niz w tym watku
Gość: archidues
Zapewne na początku rzeczywiście popularność byłaby mniejsza, ale wiem z doświadczenia, że jak człowiek zaczyna skupiać się na tych dobrych kwestiach to tych wkurzających robi się mniej. Bo jak się zastanowić wkurzają ludzi tak naprawdę drobiazgi, które nawet nie powinny zaprzątać naszych głów. I albo człowiek je przestanie dostrzegać kiedy skupi się na naprawdę ważnych rzeczach, albo kiedy przytrafi mu się naprawdę coś złego i zrozumie, że są w życiu gorsze rzeczy niż to, że na forum ktoś coś tam powiedział czy napisał
Gość: moonshadow
Gość: katia305
nie pokaraja
za taki pozytywny temat??
Gość: archidues
Hehe, chyba że adminom zależy, żeby ludzie się kłócili, bo wtedy mniej osób bierze udział i mają wtedy większe szanse w konkursach, a jak na dobre się jakaś dyskusja rozwinie to obroty wzrosną i zainteresowanie stroną potencjalnych inwestorów
A niech karają, ja już zdążyłem swoją własną bazę konkursów zrobić...mogą mnie nawet wyrzucić
No dobra, to zakładamy... jaki tytuł tematu ? Cieszy mnie, Zadowala mnie... no ten może nie, bo się za dobrze kojarzy
Gość: parapet1
napinaczom - zdrowia
Gość: tedance
Oczywiście i nie inaczej
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi to lata
Wkurza mnie że tak mało konkursów jest dzisiaj dodanych i w ogole ze zejdzie zaraz ponizej 1000 w aktualnych,bo nie ma komerchy typu walentynki ani swiat ani karnawalu ani nowego roku i nie ma okazji do robienia konków
agusia32
Postów 409
Data rejestracji 14.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dobra Agnieszka, kto z nią nie mieszka
przepraszam Cie, ale byłem wtedy bardzo spragniony bo czekałem na poczcie po awizo, podzieliłem się z kurierem malibu po pół za frytkownice (na pocieszenie powiem, że drinki mi nie wyszły)
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzień kobiet jest na szczęście
Gość: muzulmanka
A mnie wkurza,że zamiast ł masz l w nicku
Zmień to na ł,bo mnie to bardzo wkurza !
Dzień Kobiet (specjalnie się postarałam o wielkie litery
Gość: melisa
Jak mnie wkurzają optymiści, którzy uważają, że są pesymistami, a tak naprawdę są optymistami z pesymistycznym nastawieniem.
fryteczka
Postów 4226
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
nie trudno zauwazyc ze nie ma w nickach polskich liter
Gość: tato999
joka
Postów 684
Data rejestracji 05.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane