Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: paheli
Gość: ewelcia
maribog
Postów 1022
Data rejestracji 27.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: melisa
Z tej strony jedyne co dostaję to spam.
zdolnabestia
Postów 5286
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
A oprócz spamu punkty dostaje się (oprócz werbowania ludzi) tylko za rejestracje na różnych stronkach. Nie będę sprzedawać moich danych osobowych za batonika
Gość: monludki
Poprosiłam o numer telefonu a ona do mnie - to sobie Pani poszuka w internecie ! UH!!!!
Gość: snupy3
Już cztery razy próbowałam i dodaje mi odpowiedź a później jak wejdę za chwilę na tą stronę to jej tam niema!!!
beataa81
Postów 735
Data rejestracji 19.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kinga1
Postów 697
Data rejestracji 27.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zgadzam sie
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zawsze jak tutaj wejdę to myślę tylko o tym co mnie wkurza żeby coś napisać
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
Masz stuprocentową rację.
Gość: minia
Gość: jolcia12
nie będę jechać znowu specjalnie 70km
Gość: dag
Idą do moderacji,potem dodadzą hurtem.Nowe zwyczaje przyszły razem z Dove
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety niewiedza szkodzi. Mogłaś wydrukować kupon z Internetu, chyba że nie masz drukarki...
Też brałam udział w tym konkursie, wrzuciłam do skrzynki aż 1 zgłoszenie (co to jest przy setkach już wrzuconych i o ile się nie mylę 1 osoba może nawet całą skrzynkę zapchać), ale nim pojechałam do Reala wydrukowałam i wypełniłam kupon.
Jakbym tylko i wyłącznie miała liczyć na obsługę danego konkursu, to marny mój konkursowy los.
Gość: tunezja
Mnie wkurza i śmieszy zarazem, że prace na portalu Planeta Kobiet ocenia wraz z paniami redaktorkami, pani psycholog... Czyli, że jak stwierdzi o czyjej nienormalności, nerwicy lub innej przypadłości to ta osoba u nich nie wygrywa...
Gość: archidues
:) Ja przynajmniej uważam, że nie ma w tym nic strasznego. Nie rozumiem czemu ktoś miałby tam stwierdzać czy ktoś jest normalny czy nie - a nawet jeśli to a) a kogo to obchodzi - jeśli napisze najlepszą pracę czy udzieli prawidłowej odpowiedzi, to czemu miałby nie dostać nagrody b) jeśli ten psycholog ocenia o czyimś zdrowiu mentalnym na podstawie jakiegoś zgłoszenia do konkursu, to chyba dostał tytuł korespondencyjnie od uczelni na Białorusi.
I skąd masz, Tunezjo, informacje, że taka osoba nic nie wygrywa. Rodzina w redakcji, jakieś inne konotacje
Gość: tunezja
Tak sobie gdybam... Jeszcze trochę, to w obuwniczym postawią psychologa i on wraz z panią sprzedawczynią będą nam dobierać obuwie na podstawie cech naszej osobowości....
Mnie to ani ziębi ani grzeje. Psycholudów też nie trawię, bo niejednego spotkałam na swojej drodze. Każdy był w jakiś sposób sfiksowany, a próbował zaglądać w czaszkę komuś, kto wg niego był bardziej sfiksowany od niego
W każdym razie w konkursach opisowych rzadko biorę udział, więc ta informacja jest zbyteczna. Co do tego, że w ocenianiu prac bierze udział psycholog, to powiem ci szczerze, że w niektórych konkursach przydałaby się pomoc jakiegoś specjalisty. Tak sobie klikam w konkursie na przeciąganie na stronie chce.to i np. ktoś tak jakby dla jaj, lub całkiem poważnie umieszcza na tej stronie: zmartwychwstanie mamy. To tylko przykład, bo takich kwiatków na tej stronie jest wiele...