Wkurza mnie...

Gość: paheli

#2203626 Napisano: 04.03.2009 10:10:14
Mnie wkurza że nie ma jeszcze wyników na nudlach knorr emotka ile można czekać
0 0

Gość: ewelcia

#2203646 Napisano: 04.03.2009 10:20:05
A mnie wkurza codzienny ból głowy emotka
0 0

maribog

#2203669 Napisano: 04.03.2009 10:36:08
Wkurzające jest to, że dawno nic nie wygrałem, a w dodatku nikt nie rejestruje się na słodyczach emotka
0 0

Gość: melisa

#2203753 Napisano: 04.03.2009 11:15:53
maribog napisał(a):

Wkurzające jest to, że dawno nic nie wygrałem, a w dodatku nikt nie rejestruje się na słodyczach emotka

Z tej strony jedyne co dostaję to spam. emotka
0 0

zdolnabestia

#2203780 Napisano: 04.03.2009 11:22:32
melisa napisał(a):

maribog napisał(a):

A oprócz spamu punkty dostaje się (oprócz werbowania ludzi) tylko za rejestracje na różnych stronkach. Nie będę sprzedawać moich danych osobowych za batonika emotka
0 0

Gość: monludki

#2203783 Napisano: 04.03.2009 11:22:51
wkurza mnie to, że miały być dziś do odbiory nagrody w rossmanie za konkurs ze Skarbu a szanowne Panie nie wiedziały nawet o co chodzi a ponadto stwierdziły, że nie wiedzą kiedy dostanę swoją nagrodę - mam się dowiadywać telefonicznie..

Poprosiłam o numer telefonu a ona do mnie - to sobie Pani poszuka w internecie ! UH!!!!
0 0

Gość: snupy3

#2203999 Napisano: 04.03.2009 12:36:48
Wkurza mnie,że próbuję umieścić na polkach swoją odpowiedź i ciągle mi znika! Jak myślicie czemu???
Już cztery razy próbowałam i dodaje mi odpowiedź a później jak wejdę za chwilę na tą stronę to jej tam niema!!! emotka
0 0

beataa81

#2204029 Napisano: 04.03.2009 12:48:49
wkurza mnie(a może nie),że jestem napinaczem i dobrze mi z tym emotka
0 0

kinga1

#2204050 Napisano: 04.03.2009 12:54:23
zdolnabestia napisał(a):

melisa napisał(a):

maribog napisał(a):

A oprócz spamu punkty dostaje się (oprócz werbowania ludzi) tylko za rejestracje na różnych stronkach. Nie będę sprzedawać moich danych osobowych za batonika emotka

zgadzam sie
0 0

monia24

#2204056 Napisano: 04.03.2009 12:57:13
Wkurza mnie ten wątek.
Zawsze jak tutaj wejdę to myślę tylko o tym co mnie wkurza żeby coś napisać emotka Negatywnie mnie to nastawia emotka
0 0

#2204080 Napisano: 04.03.2009 01:09:23
monia24 napisał(a):

Wkurza mnie ten wątek.
Zawsze jak tutaj wejdę to myślę tylko o tym co mnie wkurza żeby coś napisać emotka Negatywnie mnie to nastawia emotka

Masz stuprocentową rację. emotka
0 0

Gość: minia

#2204096 Napisano: 04.03.2009 01:16:58
a mnie wkurz to ze nie wygrywam
0 0

Gość: jolcia12

#2204322 Napisano: 04.03.2009 02:54:43
dziś pojechałam do reala specjalnie po to aby wziąć udział w tej loterii gdzie do wygrania jest samochód, a babki z informacji powiedziały że nie mają już aktualnej gazetki w której są kupony i że nie mogę wziąć udziału w loterii jak nie mam swojej gazetki. Pindy jedne, a jedna mnie pocieszyła że jutro zaczyna się kolejny etap i mają nowe gazetki CO TO MNIE ODCHODZI!
nie będę jechać znowu specjalnie 70km emotka emotka normalnie ryczeć mi się wtedy chciało
0 0

Gość: dag

#2204373 Napisano: 04.03.2009 03:13:48
snupy3 napisał(a):

Wkurza mnie,że próbuję umieścić na polkach swoją odpowiedź i ciągle mi znika! Jak myślicie czemu???
Już cztery razy próbowałam i dodaje mi odpowiedź a później jak wejdę za chwilę na tą stronę to jej tam niema!!! emotka

Idą do moderacji,potem dodadzą hurtem.Nowe zwyczaje przyszły razem z Dove emotka
0 0

monia24

#2204394 Napisano: 04.03.2009 03:19:05
melisa napisał(a):

monia24 napisał(a):

Wkurza mnie ten wątek.

Masz stuprocentową rację. emotka

emotka chociaż Ty mnie rozumiesz emotka
0 0

#2204405 Napisano: 04.03.2009 03:22:26
jolcia12 napisał(a):

dziś pojechałam do reala specjalnie po to aby wziąć udział w tej loterii gdzie do wygrania jest samochód, a babki z informacji powiedziały że nie mają już aktualnej gazetki w której są kupony i że nie mogę wziąć udziału w loterii jak nie mam swojej gazetki. Pindy jedne, a jedna mnie pocieszyła że jutro zaczyna się kolejny etap i mają nowe gazetki CO TO MNIE ODCHODZI!
nie będę jechać znowu specjalnie 70km emotka emotka normalnie ryczeć mi się wtedy chciało

Niestety niewiedza szkodzi. Mogłaś wydrukować kupon z Internetu, chyba że nie masz drukarki... emotka ale wtedy można poprosić kogoś kto ma...

Też brałam udział w tym konkursie, wrzuciłam do skrzynki aż 1 zgłoszenie (co to jest przy setkach już wrzuconych i o ile się nie mylę 1 osoba może nawet całą skrzynkę zapchać), ale nim pojechałam do Reala wydrukowałam i wypełniłam kupon.
Jakbym tylko i wyłącznie miała liczyć na obsługę danego konkursu, to marny mój konkursowy los.
0 0

Gość: tunezja

#2204435 Napisano: 04.03.2009 03:30:22
Jeszcze raz zamieszczam we wkurza mnie, bo mnie ciekawi co tym sądzicie?
Mnie wkurza i śmieszy zarazem, że prace na portalu Planeta Kobiet ocenia wraz z paniami redaktorkami, pani psycholog... Czyli, że jak stwierdzi o czyjej nienormalności, nerwicy lub innej przypadłości to ta osoba u nich nie wygrywa...
0 0

Gość: archidues

#2204458 Napisano: 04.03.2009 03:38:08
tunezja napisał(a):

Mnie wkurza i śmieszy zarazem, że prace na portalu Planeta Kobiet ocenia wraz z paniami redaktorkami, pani psycholog... Czyli, że jak stwierdzi o czyjej nienormalności, nerwicy lub innej przypadłości to ta osoba u nich nie wygrywa...

:) Ja przynajmniej uważam, że nie ma w tym nic strasznego. Nie rozumiem czemu ktoś miałby tam stwierdzać czy ktoś jest normalny czy nie - a nawet jeśli to a) a kogo to obchodzi - jeśli napisze najlepszą pracę czy udzieli prawidłowej odpowiedzi, to czemu miałby nie dostać nagrody b) jeśli ten psycholog ocenia o czyimś zdrowiu mentalnym na podstawie jakiegoś zgłoszenia do konkursu, to chyba dostał tytuł korespondencyjnie od uczelni na Białorusi.
I skąd masz, Tunezjo, informacje, że taka osoba nic nie wygrywa. Rodzina w redakcji, jakieś inne konotacje emotka ?
0 0

Gość: tunezja

#2204472 Napisano: 04.03.2009 03:46:49
archidues napisał(a):

tunezja napisał(a):

:) Ja przynajmniej uważam, że nie ma w tym nic strasznego. Nie rozumiem czemu ktoś miałby tam stwierdzać czy ktoś jest normalny czy nie - a nawet jeśli to a) a kogo to obchodzi - jeśli napisze najlepszą pracę czy udzieli prawidłowej odpowiedzi, to czemu miałby nie dostać nagrody b) jeśli ten psycholog ocenia o czyimś zdrowiu mentalnym na podstawie jakiegoś zgłoszenia do konkursu, to chyba dostał tytuł korespondencyjnie od uczelni na Białorusi.
I skąd masz, Tunezjo, informacje, że taka osoba nic nie wygrywa. Rodzina w redakcji, jakieś inne konotacje emotka ?

Tak sobie gdybam... Jeszcze trochę, to w obuwniczym postawią psychologa i on wraz z panią sprzedawczynią będą nam dobierać obuwie na podstawie cech naszej osobowości....
0 0

#2204474 Napisano: 04.03.2009 03:47:33
tunezja napisał(a):

Mnie to ani ziębi ani grzeje. Psycholudów też nie trawię, bo niejednego spotkałam na swojej drodze. Każdy był w jakiś sposób sfiksowany, a próbował zaglądać w czaszkę komuś, kto wg niego był bardziej sfiksowany od niego emotka

W każdym razie w konkursach opisowych rzadko biorę udział, więc ta informacja jest zbyteczna. Co do tego, że w ocenianiu prac bierze udział psycholog, to powiem ci szczerze, że w niektórych konkursach przydałaby się pomoc jakiegoś specjalisty. Tak sobie klikam w konkursie na przeciąganie na stronie chce.to i np. ktoś tak jakby dla jaj, lub całkiem poważnie umieszcza na tej stronie: zmartwychwstanie mamy. To tylko przykład, bo takich kwiatków na tej stronie jest wiele...
0 0