Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: swibek
oj prawda..
beataa81
Postów 735
Data rejestracji 19.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja już chyba wymyśliłam sposób na tego cudaka...ale zobaczymy...
Gość: tedance
ty masz fajne zycie,ale nie martw sie,to moze juz dlugo nie potrwac i przestanie byc takie fajne
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kurcze całe trzy minuty myślałaś nad odpowiedzią i taka śwwwwwwwwwietna Ci wyszła,szacun normalnie laska bo właśnie potwierdziłaś wszystko co napisałam hehehehehe...co już nie masz humorku?
Gość: katia305
Gość: moonshadow
wracając do tematu.. strasznie wkurza mnie mój katar.. cale zatoki zawalone, niczym w rekalmach - głowa mi pęka
a co was dziś wkurzyło?
Gość: marielu
Zara was kurna powdzadzam wsystkich do kąta , na groch
ismena
Postów 577
Data rejestracji 12.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ludzie! Przestańcie już!
§2
Na Forum obowiązują zasady wzajemnego szacunku i dobrego wychowania.
To że ktoś się do tego nie stosuje nie oznacza, że sami mamy porzucić bon ton.
Gość: tedance
szkoda mi klawiatury na ciebie
ja mam pryszcze a ty za to masz piekny nos
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ismena
Postów 577
Data rejestracji 12.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marielu na prezydenta
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To już lekkie przegięcie, ale przynajmniej utwierdziłam się w przekonaniu, że jesteś jeszcze maleńką dziewczynką, której do dorosłości jeszcze wiele brakuje
Mieliśmy już kilka takich przypadków, ale długo na tym forum nie zabawiły...
W temacie:
Wkurza mnie bo od rana boli mnie głowa, nie mogę się na niczym skupić, a mam mase roboty
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie to samo, ale uszy nie tylko mi się przytykają ale i okropnie bolą
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
Gość: kubu
uszy myję- dodam na marginesie, żeby nie było
joka
Postów 684
Data rejestracji 05.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mariwanna
Postów 1557
Data rejestracji 30.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ku wiadomości Twojej zaznaczę tylko, iż moja główka zawsze pracuje, czasem tylko nie chcę się wdawać w niepotrzebne dyskusje. Tym razem jednak musiałam zareagować, skoro innych uczysz ortografii, a sama błędy popełniasz.
Proponuję zakarmić trolla, aż sam pęknie z przejedzenia (czyt. od karniaków za wypowiedzi nie na temat w różnych wątkach i obrażania ludzi)
A mnie wkurza pogoda, ponieważ nie lubię roztopów, topniejącego śniegu i chlapy na chodnikach
https://www.obiadgotowy.pl/
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: archidues
I nie pytajcie mnie czemu ja nie założę... ja jestem pesymistą... mnie nic nie cieszy
Gość: agusia222