Wkurza mnie...

Gość: swibek

#2202637 Napisano: 03.03.2009 06:26:46
moonshadow napisał(a):

Wybaczcie, że się wtrącę, ale że wątek odpowiedni, bo wkurzają mnie zawistni ludzie, którzy próbując zapomnieć o swoich kompleksach starają się napsuć krwi innym, zacytuję jedno dość znane, a jakże prawdziwe powiedzenie.

Nigdy nie dyskutuj z idiotą...najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem

Przepraszam, jeśli komuś 'poprawiłam humor'.

oj prawda.. emotka dlatego ja udaje, że takich osób nie widzę.. szukają zaczepki i chcą zwrócić na siebie uwagę.. emotka żałosne..
0 0

beataa81

#2202639 Napisano: 03.03.2009 06:27:43
malenka89 napisał(a):

tedance nie pracujesz bo jesteś typowym rozpieszczonym dzieckiem, któremu przydałoby się niezłe lanie emotka Dorosły człowiek nie zachowuje się tak jak Ty.
I może w dokumentach masz już jakieś tam swoje lata, ale co do rozumu to moja Chrześnica jest od Ciebie mądrzejsza emotka

Może nie powinnam zwracać na Ciebie uwagę, ale nie lubie rozwydrzonych dzieciaków i mam nadzieję, że szybko stąd wylecisz emotka

ja już chyba wymyśliłam sposób na tego cudaka...ale zobaczymy... emotka a lata może swoje mieć ...ale co komu po takim smutnym życiu...z pustą główką... i pewnie to brzydka pryszczata małolata co nie ma chłopaka i kibluje trzeci rok w gimnazjum...hehehe...żal mi ciebie słońce zwłaszcza jak pomyślę jakie ja mam fajne życie...ale co tam trzeba się nad nią litować...hehehe
0 0

Gość: tedance

#2202646 Napisano: 03.03.2009 06:30:54
beataa81 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

tedance nie pracujesz bo jesteś typowym rozpieszczonym dzieckiem, któremu przydałoby się niezłe lanie emotka Dorosły człowiek nie zachowuje się tak jak Ty.
I może w dokumentach masz już jakieś tam swoje lata, ale co do rozumu to moja Chrześnica jest od Ciebie mądrzejsza emotka

Może nie powinnam zwracać na Ciebie uwagę, ale nie lubie rozwydrzonych dzieciaków i mam nadzieję, że szybko stąd wylecisz emotka

ja już chyba wymyśliłam sposób na tego cudaka...ale zobaczymy... emotka a lata może swoje mieć ...ale co komu po takim smutnym życiu...z pustą główką... i pewnie to brzydka pryszczata małolata co nie ma chłopaka i kibluje trzeci rok w gimnazjum...hehehe...żal mi ciebie słońce zwłaszcza jak pomyślę jakie ja mam fajne życie...ale co tam trzeba się nad nią litować...hehehe

ty masz fajne zycie,ale nie martw sie,to moze juz dlugo nie potrwac i przestanie byc takie fajne
emotka
0 0

beataa81

#2202651 Napisano: 03.03.2009 06:33:54
tedance napisał(a):

beataa81 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

ty masz fajne zycie,ale nie martw sie,to moze juz dlugo nie potrwac i przestanie byc takie fajne
emotka

kurcze całe trzy minuty myślałaś nad odpowiedzią i taka śwwwwwwwwwietna Ci wyszła,szacun normalnie laska bo właśnie potwierdziłaś wszystko co napisałam hehehehehe...co już nie masz humorku?
0 0

Gość: katia305

#2202652 Napisano: 03.03.2009 06:34:26
za takie stwierdzenie to nalezy sie BAN emotka
0 0

Gość: moonshadow

#2202655 Napisano: 03.03.2009 06:36:51
no więc, myślę że troll na dziś się dosyć już pobawił, dajmy mu trochę odpocząć, bo zmęczyła się biedaczyna.
wracając do tematu.. strasznie wkurza mnie mój katar.. cale zatoki zawalone, niczym w rekalmach - głowa mi pęka emotka
a co was dziś wkurzyło?
0 0

Gość: marielu

#2202656 Napisano: 03.03.2009 06:37:12
Czy wyście poszaleli ? Do czego ma prowadzić ta dyskusja ? Wygranych tu nie będzie , przegranych też - jesteście jak dzieci , które chcą mieć ostatnie słowo za wszelką cenę. emotka

Zara was kurna powdzadzam wsystkich do kąta , na groch emotka emotka i wprowadze zakaz dobranocki emotka
0 0

ismena

#2202659 Napisano: 03.03.2009 06:37:56
emotka emotka emotka
Ludzie! Przestańcie już!
emotka emotka emotka

§2
Na Forum obowiązują zasady wzajemnego szacunku i dobrego wychowania.

To że ktoś się do tego nie stosuje nie oznacza, że sami mamy porzucić bon ton.
0 0

Gość: tedance

#2202660 Napisano: 03.03.2009 06:37:59
beataa81 napisał(a):

tedance napisał(a):

beataa81 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

emotka

kurcze całe trzy minuty myślałaś nad odpowiedzią i taka śwwwwwwwwwietna Ci wyszła,szacun normalnie laska bo właśnie potwierdziłaś wszystko co napisałam hehehehehe...co już nie masz humorku?

szkoda mi klawiatury na ciebie
ja mam pryszcze a ty za to masz piekny nos emotka
0 0

beataa81

#2202663 Napisano: 03.03.2009 06:39:20
oj nie gadajcie-dobrze wiecie o co chodzi emotka
0 0

ismena

#2202664 Napisano: 03.03.2009 06:39:37
marielu napisał(a):

Czy wyście poszaleli ? Do czego ma prowadzić ta dyskusja ? Wygranych tu nie będzie , przegranych też - jesteście jak dzieci , które chcą mieć ostatnie słowo za wszelką cenę. emotka

Zara was kurna powdzadzam wsystkich do kąta , na groch emotka emotka i wprowadze zakaz dobranocki emotka

marielu na prezydenta emotka emotka emotka
0 0

malenka89

#2202666 Napisano: 03.03.2009 06:39:53
tedance napisał(a):

beataa81 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

emotka

To już lekkie przegięcie, ale przynajmniej utwierdziłam się w przekonaniu, że jesteś jeszcze maleńką dziewczynką, której do dorosłości jeszcze wiele brakuje emotka

Mieliśmy już kilka takich przypadków, ale długo na tym forum nie zabawiły... emotka

W temacie:
Wkurza mnie bo od rana boli mnie głowa, nie mogę się na niczym skupić, a mam mase roboty emotka
0 0

beataa81

#2202668 Napisano: 03.03.2009 06:41:19
wiesz-myślałam,że dobry trening taka dyskusja z Tobą ale niestety nie nadążasz...a za ten tekst-będą konsekwencje-dałaś się sprowokować jak dziecko emotka buziaki...spadam do obowiązków
0 0

monia24

#2202712 Napisano: 03.03.2009 07:07:52
olciak napisał(a):

moonshadow napisał(a):

no więc, myślę że troll na dziś się dosyć już pobawił, dajmy mu trochę odpocząć, bo zmęczyła się biedaczyna.
wracając do tematu.. strasznie wkurza mnie mój katar.. cale zatoki zawalone, niczym w rekalmach - głowa mi pęka emotka
a co was dziś wkurzyło?

oj mnie też wkurzają zatoki emotka
nie tylko mam katar i ból glowy, to jeszcze do tego przytkane uszy emotka
polecam Ibuprom zatoki- przynajmniej mniej leje sie z nosa- takie małe pocieszenie emotka

u mnie to samo, ale uszy nie tylko mi się przytykają ale i okropnie bolą emotka
0 0

Gość: kubu

#2202714 Napisano: 03.03.2009 07:08:04
przytkane uszy to ja też mam....mówisz że to zatoki???? a niech mnie, ale łeb mnie nie boli emotka

uszy myję- dodam na marginesie, żeby nie było
0 0

joka

#2202723 Napisano: 03.03.2009 07:11:58
a mnie wkurza pogoda w kratke emotka
0 0

mariwanna

#2202740 Napisano: 03.03.2009 07:17:47
tedance napisał(a):

mariwanno, droga, chyba sie dzisiaj dobrze wyspałaś,bo glowka pracuje na pelnych obrotach emotka

Ku wiadomości Twojej zaznaczę tylko, iż moja główka zawsze pracuje, czasem tylko nie chcę się wdawać w niepotrzebne dyskusje. Tym razem jednak musiałam zareagować, skoro innych uczysz ortografii, a sama błędy popełniasz. emotka

moonshadow napisał(a):

a co was dziś wkurzyło?

Proponuję zakarmić trolla, aż sam pęknie z przejedzenia (czyt. od karniaków za wypowiedzi nie na temat w różnych wątkach i obrażania ludzi) emotka

A mnie wkurza pogoda, ponieważ nie lubię roztopów, topniejącego śniegu i chlapy na chodnikach
0 0

beataa81

#2202749 Napisano: 03.03.2009 07:24:22
mariwanna napisał(a):

tedance napisał(a):

mariwanno, droga, chyba sie dzisiaj dobrze wyspałaś,bo glowka pracuje na pelnych obrotach emotka

Ku wiadomości Twojej zaznaczę tylko, iż moja główka zawsze pracuje, czasem tylko nie chcę się wdawać w niepotrzebne dyskusje. Tym razem jednak musiałam zareagować, skoro innych uczysz ortografii, a sama błędy popełniasz. emotka

moonshadow napisał(a):

a co was dziś wkurzyło?

Proponuję zakarmić trolla, aż sam pęknie z przejedzenia (czyt. od karniaków za wypowiedzi nie na temat w różnych wątkach i obrażania ludzi) emotka

A mnie wkurza pogoda, ponieważ nie lubię roztopów, topniejącego śniegu i chlapy na chodnikach

emotka emotka emotka i o to właśnie chodzi... emotka emotka
0 0

Gość: archidues

#2202755 Napisano: 03.03.2009 07:26:00
A mnie dziwi (nie wkurza), że tyle tutaj fajnych osób, tyle tutaj fajnych doświadczeń, a nikt jeszcze nie założył tematu a'la Dziś cieszę się z.. albo Dziś jestem dumny/a z... ale za to forum Wkurza mnie liczy już 1500 100 900 postów. Chyba wedle naszej narodowej przywary, Polacy umieją tylko narzekać i się złościć
I nie pytajcie mnie czemu ja nie założę... ja jestem pesymistą... mnie nic nie cieszy emotka
0 0

Gość: agusia222

#2202767 Napisano: 03.03.2009 07:31:16
wkurza mnie ta zima i czekam na wiosnę i słoneczko... emotka
0 0