Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: pola731
tylko nie stać mnie za płacenie za kawałek papieru - bo tak nawet jak nie wygram to zostają mi produkty - więc koszt smsów tylko w plecy - a w mojej sytuacji na dzień dzisiejszy to znaczące niestety
karolkas
Postów 1248
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-------------------
-------------------
damsel
Postów 232
Data rejestracji 24.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem, czy można tak wymyślić ale ja od urodzenia mam astmę, i zanim zaczęłam się szczepić to u mnie zapalenie oskrzeli występowało średnio 2 razy w roku, więc może lepiej warto to sprawdzić
Zdrówka dla dzieci
Gość: sarsaparilla
tusiek
Postów 697
Data rejestracji 23.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1248
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tak nie wiem czy do końca ufać tym lekarzom na dyzurach nocnych, kiedyś dla mojego 5 miesiecznego Karolka na ropiejące oko przepisała wodę utlenioną i super mocny antybiotyk,co farmaceuta mi odradził (ja wiem ze aptekarze nie są lekarzami,ale czasami więcej wiedza niż lekarz).Może lekko przesadziła z tą astmą,jakoś do tej pory lekarka rodzinna ani alergolog nic takiego nie znalezli u niego.
Wydaje mi się, że skoro alergolog nic nie stwierdziła do tej pory przynajmniej (rodzinnym średnio ufam), to chyba nie ma się czym martwić. Może dyżurna nocka chciała zwalić odpowiedzialność na kogoś innego i zabezpieczyła się szpitalem.
Pojechałam do szpitala a tam okazało się, że to zwykły rotawirus, dziecko pielęgnowane prawidłowo (zgłoszone do lekarza po 18h z gorączką 38 st. i zaczynającym się dopiero rozwolnieniem), skierowane do domu ze Smectą i innymi popularnymi lekami. Są więc i takie przypadki.
isiulka
Postów 3498
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
To może idź dzisiaj do innego lekarza? dopiero wtorek...
Te nocne dyżury to czysta kpina, kiedy udałam się na taka wizytę, tuż przed wyjściem wyszorowałam zęby żeby lekarza mój chuch nie zabił jak będzie mi gardło badał, a ten geniusz wymyslił , że ten biały nalot na języku to grzybica
I na tym zakończyłam wizyty u specjalistów z nocnych dyżurów.
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sama mam astmę, więc wiem, jak to jest. U mnie zapalenie oskrzeli o 13 staje się zapaleniem płuc o 17.30...
Lepiej sprawdź, będziesz spokojniejsza, bo tak to i tak będziesz cały czas myślała o tym i robiła sobie wyrzuty, zamiast cieszyć się wyjazdem (mamy tak mają
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
Gość: minia
joan
Postów 18747
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Chory jakiś układ , po dyskusji i oddzwonieniu do tej kobiety z biura , która mnie ponaglała do odbioru nagle się dało !
a potem wielkie wydziwianie , bo był protokół odbioru nagrody... zamiast kilku minut zeszło mi ponad 30 minut ,żeby głupią paczkę odebrać
Gość: nice
może na kalosze ten protokół
tak sobie właśnie pomyślałam i ja , bo wielkie halooooooooo o te kalosze - nipy , numer dowodu , urząd skarbowy
joan
Postów 18747
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Kaloszy nie wygrałam. Nie wiem, o którą przesyłkę może chodzić. Generalnie wkurzyło mnie to, że kurier nawalił, a jeszcze stawia żądania. Wręczenie obcemu facetowi kserokopii swojego dowodu osobistego jest nierozsądne, a to, czy dokument zwrotny był, czy też nie, regulują stosowne zapisy listu przewozowego. Najpierw kurierzy zostawiają paczki po sąsiadach albo w innych klatkach schodowych, a potem się dziwią, że nie dostali potwierdzonego dokumentu zwrotnego
Gość: czarnygreg
Gość: goralecka
A już żart z pochowaniem Hanki na Wawelu nie śmieszy mnie w ogóle. Mimo, iż w ostatniej sprawie z pochowkiem na Wawelu bylam przeciw.
Ehh..widać już stara jestem
wysłałam sms na konkurs Kucharka - i wpisałam 7055 - przyszła zwrotka , a jakże z.. przyjaznej słodyczy - to dopiero oryginalną nazwę dla ciastka wymysliłam ...kucharek
Gość: swibek
a ja bym się nie zdziwiła jakbyś wygrała..